Finn ut mer om vår portefølje av sikkerhetsløsninger for bedrifter.

<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Neste generasjons beskyttelse mot avanserte trusler rettet mot dine sluttpunkter og brukere</h3>

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR ENTERPRISE

Neste generasjons beskyttelse mot avanserte trusler rettet mot dine sluttpunkter og brukere

Trusselmiljøet øker eksponentielt og utsetter kritiske forretningsprosesser, konfidensielle data og økonomiske ressurser for stadig økende risiko fra nulldagsangrep. Hvis du vil begrense risikoen for virksomheten din, må du bli smartere, bedre utstyrt og bedre informert enn de nettkriminelle som angriper deg.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Fremragende, fleksibel og effektiv støtte for miljøer med virtuelle servere og skrivebordsmiljøer</h3>

KASPERSKY SECURITY FOR VIRTUALIZATION

Fremragende, fleksibel og effektiv støtte for miljøer med virtuelle servere og skrivebordsmiljøer

Datasikkerhetsbruddene som involverer virtuelle miljøer, koster over dobbelt så mye i gjennomsnitt, som de som ikke gjør det. Derfor er det ikke overraskende at bedrifter i dag er svært bekymret for sikkerheten til de virtuelle systemene. Men å finne en løsning som gir effektiv sikkerhet for voksende virtuelle infrastrukturer (VDI) og virtuelle servermiljøer samtidig som du beholder alle fordelene med virtualisering, er ikke lett.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Beskyttelse med høy ytelse for EMC, NetApp, IBM, Oracle og Hitachi datalagre</h3>

KASPERSKY SECURITY FOR STORAGE

Beskyttelse med høy ytelse for EMC, NetApp, IBM, Oracle og Hitachi datalagre

Dødelige skadeprogrammer kan spres i en organisasjon i skremmende fart, da de drar fordel av interoperabiliteten i moderne nettverk. I et stadig voksende trussellandskap kan én enkelt infisert fil som uforvarende plasseres i datalageret, utsette hver node i nettverket for umiddelbar fare.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Få maksimalt ut av Kaspersky Lab-produktene</h3>

KASPERSKY PROFESSIONAL SERVICES

Få maksimalt ut av Kaspersky Lab-produktene

Nettsikkerhet er en stor investering. Få mest mulig ut av den ved å samarbeide med eksperter som forstår nøyaktig hvordan du kan optimalisere investeringen din for å oppfylle de unike behovene til bedriften din.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Flerlags sikkerhet, administrasjon og kontroll for alle mobile sluttpunkter</h3>

KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE

Flerlags sikkerhet, administrasjon og kontroll for alle mobile sluttpunkter

Mobile enheter blir stadig mer attraktive for kriminelle. I mellomtiden bidrar eget utstyr til en stadig mer kompleks blanding av enheter, og skaper et utfordrende administrasjons- og kontrollmiljø for IT-administratorer.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Flere nettrusler dukker opp hver dag, i mange forskjellige forkledninger og gjennom mange ulike angrepsvektorer</h3>

KASPERSKY SECURITY INTELLIGENCE SERVICES

Flere nettrusler dukker opp hver dag, i mange forskjellige forkledninger og gjennom mange ulike angrepsvektorer

Det finnes er ingen enkel løsning som tilbyr omfattende beskyttelse. Men selv i vår store dataverden er det å vite hvor du skal lete etter faren, en stor del av å være i stand til å bekjempe de nyeste truslene.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Oppdag hvordan Kaspersky Lab beskytter bedrifter mot DDoS-angrep</h3>

KASPERSKY DDOS PROTECTION

Oppdag hvordan Kaspersky Lab beskytter bedrifter mot DDoS-angrep

Hvis bedriften din har noen gang opplevd et distribuert tjenestenektangrep (DDoS), vet du allerede at økonomiske kostnader og tap av omdømme kan være ødeleggende. Selv om bedriften har vært så heldige å unnslippe oppmerksomheten til de nettkriminelle og hackerne som starter disse angrepene, er imidlertid fremtidsutsiktene kanskje ikke så positive.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ikke la svindlere begrense ambisjonene til banktjenestene dine</h3>

Å LYKKES MED DIGITALE BANKTJENESTER – SIKKERHET I BALANSE

Ikke la svindlere begrense ambisjonene til banktjenestene dine

Kundene dine har vært raske til å omfavne digitale banktjenester – og mange krever nå ekstra funksjonalitet og enklere prosesser som gjør det mer bekvemmelig for dem.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Skyassistert nettsikkerhet i sanntid for personvern- og samsvarsbegrensede nettverk</h3>

KASPERSKY PRIVATE SECURITY NETWORK

Skyassistert nettsikkerhet i sanntid for personvern- og samsvarsbegrensede nettverk

Det tar opptil fire timer før standard sikkerhetsløsninger oppdager, registrerer og blokkerer de mer enn 325 000 nye, ondsinnede programmene som Kaspersky Labs forskere oppdager hver dag. Kaspersky Private Security Network bruker ca. 40 sekunder – uten at noen data forlater det lokale nettverket.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Kraftig beskyttelse spesielt utformet for kritiske betalingssystemer</h3>

KASPERSKY EMBEDDED SYSTEMS SECURITY

Kraftig beskyttelse spesielt utformet for kritiske betalingssystemer

Trusselmiljøet øker eksponentielt og utsetter kritiske forretningsprosesser, konfidensielle data og økonomiske ressurser for stadig økende risiko fra nullsekundsangrep. Hvis du vil begrense risikoen for de kritiske økonomi- og betalingssystemene dine, må du bli smartere, bedre utstyrt og bedre informert enn de nettkriminelle som angriper deg.

VISE PDF*

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk