Skaper avansert beskyttelse i flere lag for finansindustrien

Digitalisering bør ikke svekke nettsikkerheten

Tiltrekningen til virkelige penger og pågående transaksjoner gjør finanstjenester til et mål for noen av de farligste nettkriminelle. Det begynner å bli tydelig at nettkriminelle, med stadige fremskritt innenfor teknologisk svindel, endrer fokuset bort fra «enkle» kunder til de mer utfordrende, men samtidig ettertraktede målene som er selve finansinstitusjonene. Kaspersky Labs flerlagsmetode hjelper finansinstitusjoner med å implementere en tilpasningsdyktig sikkerhetsstrategi.
Systemene er nå sammenknyttede, og mobile enheter brukes mer og mer for både for ekstern tilgang og datadeling. Denne digitaliseringen utsetter stadig oftere finansorganisasjoner for både generelle og målrettede angrep.

Tilpasningsdyktig sikkerhet for finansorganisasjoner

Kaspersky Lab er en pioner i å hjelpe bedrifter med å tilpasse sikkerhetsstrategier. Det gjøres for å forsvare systemer og data mot avanserte trusler og målrettede angrep ved hjelp av vår sikkerhetsetterretning i verdensklasse. Vi hjelper organisasjoner med å redusere risiko, oppdage angrep på et tidligere tidspunkt, håndtere pågående angrep, og forbedre beskyttelsen mot fremtidige angrep, på følgende måter:


 • Oppdagelse av målrettede angrep

  Omfattende multi-vektor-oppdagelse og risikobekjempelse for avanserte trusler og målrettede angrep

 • Sikkerhet for endepunkts-, minibank- og salgspunktsystemer

  Alt-i-ett-sikkerhet spesialdesignet for innebygde systemer, minibanker og salgspunktenheter

 • Hybridskysikkerhet

  Grenseløs sikkerhet utviklet for hybridskyen din

 • Trusseletterretning for isolerte nettverk

  Bevisbasert kunnskap, inkludert kontekst og gjennomførbare anbefalinger for Internett-trusler

Kasusstudier

 • 
     Adrea
  Adrea

  Adrea er en viktig aktør innen helseforsikring, pensjonsplanlegging, sparing og pensjon. Adrea valgte Kasperskys løsning for sluttpunktsikkerhet og forbedret den med MDM-funksjonalitet (Mobile Device Management) for å beskytte sine mobile enheter, administrere dem eksternt og slette data fra dem i tilfelle tyveri.

 • Fubon Bank            
  Fubon Bank            

  Løsning:

  Fubon Bank ønsker å betjene hele landet fra hovedkontoret i Shanghai. Det krever et svært høyt nivå av nettverkssikkerhet, og det er samtidig nødvendig å beholde alle fordelene ved virtualisering. Med virtuelle infrastrukturer installert på stasjonære datamaskiner har Fubon Bank redusert driftskostnadene betydelig.

Bruken

 • Unngå driftsavbrudd og sikre tilgjengelige tjenester

  Bekjempelse av Internett-risiko og bedre etterretning betyr at bedriften din på en trygg måte kan tilby et bredere utvalg av tjenester til kunder og ivareta det eksisterende tilbudet. Når de møter teknologier som svindelbekjempelse og effektiv oppdagelse av avanserte vedvarende trusler, foretrekker de fleste nettkriminelle å heller fokusere på mykere mål med mindre aggressiv beskyttelse. Sagt på en enkel måte: du blir så godt sikret at et angrep ikke er bryet verdt.

 • Oppdag pågående angrep raskere

  Målrettede angrep er et raskt voksende globalt sikkerhetsproblem, og finanssektoren er hovedmålet. Jo tidligere du vet at du er under angrep, jo tidligere kan du forhindre videre skade. Det er derfor vi ikke bare tilbyr forebyggende sikkerhet, men også innovativ oppdagelse som er utviklet for å identifisere pågående angrep på systemene dine. Kaspersky Anti Targeted Platform, som en del av en tilpasningsdyktig sikkerhetsstrategi, sørger for avansert oppdagelse som går langt utover vanlig, forebyggingsfokusert sikkerhet.

 • Adaptive Security Framework

  Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet.

  Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

Internett-angrep er blant de største risikoene som finanstjenestebransjen står overfor i dag. Samtidig som disse risikoene og metodene som nettkriminelle bruker, utvikler seg hele tiden, er det alt for mange bedrifter som fortsatt baserer seg på gammel teknologi for å beskytte seg mot dagens og morgendagens trusler:

 • Scan

  Målrettede angrep kan pågå i systemet ditt akkurat nå

 • Scan

  Skadelig innsideaktivitet er et vanlig problem

 • Scan

  Datasenterangrep kan forårsake store skader

 • Scan

  Løsepengevirusangrep kan låse tilgangen til viktige data og enheter

 • Scan

  Tap av konfidensielle data koster mer enn bare penger

 • Scan

  Utfordringene rundt samsvar og etterlevelse av regler må løses fullt ut

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk