Financial Services Cybersecurity

Finanstjenestebransjen får verktøyene som kreves for å styrke sikkerheten, forebygge og forutse hendelser på Internett og respondere effektivt

Bli oppringt

Tiltrekningen til virkelige penger og pågående transaksjoner gjør finanstjenester til et mål for noen av de farligste nettkriminelle. Det begynner å bli tydelig at nettkriminelle, med stadige fremskritt innenfor teknologisk svindel, endrer fokuset bort fra «enkle» kunder til de mer utfordrende, men samtidig ettertraktede målene som er selve finansinstitusjonene. Kaspersky Labs flerlagsmetode hjelper finansinstitusjoner med å implementere en tilpasningsdyktig sikkerhetsstrategi.


Hva vi tilbyr

Kaspersky Lab er en pioner i å hjelpe bedrifter med å tilpasse sikkerhetsstrategier. Det gjøres for å forsvare systemer og data mot avanserte trusler og målrettede angrep ved hjelp av vår sikkerhetsetterretning i verdensklasse. Vi hjelper organisasjoner med å redusere risiko, oppdage angrep på et tidligere tidspunkt, håndtere pågående angrep, og forbedre beskyttelsen mot fremtidige angrep, på følgende måter:

 • Oppdagelse av målrettede angrep

  Oppdagelse av målrettede angrep

 • Sikkerhet for endepunkts-, minibank- og salgspunktsystemer

  Sikkerhet for endepunkts-, minibank- og salgspunktsystemer

 • Cloud Security

  Cloud Security

 • Trusseletterretning for isolerte nettverk

  Trusseletterretning for isolerte nettverk

Kasusstudier

Osborne Clarke

Solution: Endpoint Security

Osborne Clarke har gitt juridiske ekspertråd til klientene sine i mer enn 2050 år. Klientene...

VISE PDF*

Adrea

Solution: Endpoint Security

Adrea er en viktig aktør innen helseforsikring, pensjonsplanlegging, sparing og pensjon...

VISE PDF*

Fubon Bank

Solution: Cloud Security

Fubon Bank forsøker å levere tjenestene sine til hele landet fra hovedkontoret i Shanghai...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

I bruk

Unngå driftsavbrudd og sikre tilgjengelige tjenester

Bekjempelse av Internett-risiko og bedre etterretning betyr at bedriften din på en trygg måte kan tilby et bredere utvalg av tjenester til kunder og ivareta det eksisterende tilbudet. Når de møter teknologier som svindelbekjempelse og effektiv oppdagelse av avanserte vedvarende trusler, foretrekker de fleste nettkriminelle å heller fokusere på mykere mål med mindre aggressiv beskyttelse. Sagt på en enkel måte: du blir så godt sikret at et angrep ikke er bryet verdt.

Oppdag pågående angrep raskere

Jo tidligere en bedrift vet at den er under angrep, jo tidligere kan den forhindre skader. Det er grunnen til at Kaspersky Lab ikke bare tilbyr forebyggende sikkerhet. Vi tilbyr også innovativ oppdagelse som er bedre til å identifisere pågående angrep på systemene dine. Kaspersky Anti Targeted Platform, som en del av en tilpasningsdyktig sikkerhetsstrategi, sørger for avansert identifisering som går langt utover vanlig, forebyggingsfokusert sikkerhet.

Adaptive Security Framework

Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet.

Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

FINN UT MER

Tekniske dokumenter

LØSNINGER FOR NETTSIKKERHET

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kasperskys...

Last ned PDF

NETTSIKKERHETSTJENESTER

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kaspersky...

Last ned PDF

Financial Services Cybersecurity

PCI DSS v3.2 Mapping: Innebygde systemer

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter
 

Risiko

Internett-angrep er blant de største risikoene som finanstjenestebransjen står overfor i dag. Samtidig som disse risikoene og metodene som nettkriminelle bruker, utvikler seg hele tiden, er det alt for mange bedrifter som fortsatt baserer seg på gammel teknologi for å beskytte seg mot dagens og morgendagens trusler:

 • målrettede angrep kan pågå i systemet ditt akkurat nå

 • løsepengevirusangrep kan låse tilgangen til viktige data og enheter

 • skadelig innsideaktivitet er et vanlig problem

 • tap av konfidensielle data koster mer enn bare penger

 • datasenterangrep kan forårsake store skader

 • utfordringene rundt samsvar og etterlevelse av regler må løses fullt ut

Relaterte løsninger og tjenester

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk