Komme i gang med APT Intelligence

Øk din bevissthet og kunnskap om høyprofilerte, målrettede angrep med omfattende,
praktisk rapportering fra Kaspersky Lab.

FÅ APT-RAPPORTER

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security, Security Intelligence Services

Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere sikkerhetstiltak, både for å beskytte sin kjernevirksomhet og for å sørge for økt sikkerhet.

LES MER

Axel Springer SE

Solution: Endpoint Security

Axel Springer er en av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon om å bli den ledende digitale forleggeren. Axel Springer ville sikre at IT-infrastrukturen ble beskyttet mot skadelig programvare og andre angrep, og valgte derfor å omstrukturere IT-systemet sitt med en løsning fra Kaspersky Lab.

VISE PDF*

City of London Police

Solution: Security Intelligence Services

Den britiske politimyndigheten ønsket en koordinert, nasjonal respons fra politiet for å bekjempe nettkriminelle. Politiet i London valgte å samarbeide med markedslederen Kaspersky Lab for å håndtere dette stadig økende problemet.

VISE PDF*

LKQ

Solution: Endpoint Security, Virtualization Security

LKQ er en Fortune 500-bedrift og Nord-Amerikas største leverandør av alternative reservedeler til biler. Rask vekst og en svært spredt organisasjon med hundrevis av lokaler rundt om i verden skaper en utfordring for IT-sikkerheten.

VISE PDF*

BRAC

Solution: Endpoint Security

BRAC er en utviklingsorganisasjon som er opptatt av å motarbeide fattigdom ved å hjelpe de fattige å realisere sitt potensial og endre livet sitt. De ansatte er avhengig av sikker og pålitelig IT, spesielt når de leverer finansielle tjenester til enkeltpersoner, små bedrifter og lokalsamfunn.

Riverside Healthcare

Solution: Endpoint Security, Virtualization Security

Riverside Healthcare trengte å være sikre på at de kunne bekjempe sikkerhetstrusler, spesielt med et økende antall ansatte. Beskyttelse av sensitive data er avgjørende. Pasientenes journaler og kredittkortinformasjon trengte sterkere beskyttelse av samsvars- og personvernhensyn.

Hankook Tire

Solution: Endpoint Security

Det store antallet dekk som produseres av Hankook Tire gjør selskapet til en av de 5 største selskapene innen masseproduksjon av dekk. Selskapet er svært avhengig av IT for å holde seg tilkoblet og produktiv i en konkurranseutsatt sektor i rask bevegelse, med konfidensiell, forretningskritisk kommunikasjon og data som hele tiden strømmer mellom ansatte, kontorer og tredjeparter.

VISE PDF*

Himeji City General Affairs Office

Solution: Endpoint Security

Himeji City har gått over til automatisering for å kunne håndtere den raske utviklingen og populariteten til informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Et pålitelig system ble imidlertid også satt opp for å sørge for sikkerhet.

VISE PDF*

Banco Pichincha

Solution: Fraud Prevention

Banco Pichincha er en av de største bankene i Ecuador med 3,1 millioner kunder. Banken driver nå 297 filialer og 916 minibanker i Ecuador alene, og har mer enn 6 000 ansatte. I 2013 besluttet bankens ledelse å iverksette tiltak på nasjonalt nivå for å ta opp kampen mot nettkriminelle og svindlere.

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

Enterprise Security blir tilpasningsdyktig

Avanserte, vedvarende trusler (APT), avanserte skadelig programmer og målrettede angrep er bare noen av de nye truslene som er i konstant utvikling, og som bedrifter står overfor. En ny, mer tilpasningsdyktig, integrert tilnærming bygd på pilarene forutsigelse, forebygging, oppdaging og respons er nødvendig.

VISE PDF*

Fremtidige risikoer: Vær forberedt

Spesialrapport om strategier for reduksjon av avansert trusler.

VISE PDF*

Styrer sikkerheten ved datasenteret: du står ved roret

Det er en rekke kompliserte oppgaver forbundet med å drive et datasenter, og sikkerhet er bare en av dem. Men sikkerheten for virtuelle miljøer, og spesielt lagring av data, er avgjørende for et moderne datasenter.

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR ENTERPRISE

Neste generasjons beskyttelse mot avanserte trusler rettet mot dine sluttpunkter og brukere

Trusselmiljøet øker eksponentielt og utsetter kritiske forretningsprosesser, konfidensielle data og økonomiske ressurser for stadig økende risiko fra nulldagsangrep. Hvis du vil begrense risikoen for virksomheten din, må du bli smartere, bedre utstyrt og bedre informert enn de nettkriminelle som angriper deg.

VISE PDF*

KASPERSKY SECURITY FOR VIRTUALIZATION

Fremragende, fleksibel og effektiv støtte for miljøer med virtuelle servere og skrivebordsmiljøer

Datasikkerhetsbruddene som involverer virtuelle miljøer, koster over dobbelt så mye i gjennomsnitt, som de som ikke gjør det. Derfor er det ikke overraskende at bedrifter i dag er svært bekymret for sikkerheten til de virtuelle systemene. Men å finne en løsning som gir effektiv sikkerhet for voksende virtuelle infrastrukturer (VDI) og virtuelle servermiljøer samtidig som du beholder alle fordelene med virtualisering, er ikke lett.

VISE PDF*

KASPERSKY SECURITY FOR STORAGE

Beskyttelse med høy ytelse for EMC, NetApp, IBM, Oracle og Hitachi datalagre

Dødelige skadeprogrammer kan spres i en organisasjon i skremmende fart, da de drar fordel av interoperabiliteten i moderne nettverk. I et stadig voksende trussellandskap kan én enkelt infisert fil som uforvarende plasseres i datalageret, utsette hver node i nettverket for umiddelbar fare.

VISE PDF*
Se alle dataark

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk