TOP 3 score in each Use Case in the Gartner’s Critical Capabilities for Endpoint Protection

 

Anerkjennelse i bransjen

Høyt respektert. Produkter fra Kaspersky Lab evalueres jevnlig av verdensledende analyseinstitutter. Som resultat av dette har vår evne til å hjelpe selskaper og kunder med å beskytte seg oppnådd omfattende anerkjennelse. 

Anerkjennelse fra kunder

Vurdert av kundene som beste programvare for endepunktsikkerhet og -beskyttelse i 2018.

Se anmeldelsene
 • Award

  En leder.

  The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019


  Gå til rapporten

 • Award

  Blant de 3 beste resultatene for bruksområder av type A, B og C.

  2018 Gartner Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms.


  Gå til rapporten

 • Award

  Kaspersky Lab får hederlig omtale i 4 av 5 kategorier.

  2018 Gartner Competitive Landscape: Operational Technology Security.


  Gå til rapporten

 • Award

  En sterk aktør.

  The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018


  Gå til rapporten

 • Award

  En nisjeaktør.

  Forrester Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019


  Gå til rapporten

 • Award

  En leder.

  Ovum Decision Matrix: Selecting an Endpoint Protection Solution, 2017–18


  Gå til rapporten

 • Award

  En toppaktør.

  Radicati Endpoint Security - Market Quadrant 2017


  Gå til rapporten

 • Award

  En leder.

  KuppingerCole Leadership Compass Enterprise Endpoint Security: Anti-Malware Solutions, 2017


  Gå til rapporten

GARTNER er et registrert varemerke for Gartner, Inc. og/eller deres tilhørende datterselskaper i USA og internasjonalt, og er brukt her med tillatelse. Med enerett. Gartner går ikke god for noen leverandør, noe produkt eller noen tjeneste som er beskrevet i Gartners undersøkelsespublikasjoner, og råder ikke teknologibrukere til å velge bare de leverandørene som har de høyeste rangeringene eller tilsvarende. Gartners undersøkelsespublikasjoner består av meninger som finnes i Gartners undersøkelsesorganisasjon, og skal ikke tolkes som konstateringer av fakta. Gartner fraskriver seg alt garantiansvar, uttrykt eller underforstått, med hensyn til disse undersøkelsene, inkludert garantier om salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål. Gartner Peer Insights Customers' Choice-logoen er et varemerke og servicemerke for Gartner, Inc. og/eller deres datterselskaper, og er brukt her med tillatelse. Med enerett. Gartner Peer Insights Customers’ Choice utgjør subjektive meninger fra individuelle sluttbrukere i omtaler, vurderinger, og data som brukes i dokumentert metodikk; de verken representerer synspunktene til eller utgjør anbefalinger fra Gartner eller dets datterselskaper

Nettsikkerhet du kan stole på

Lær mer om åpenhetsprinsippene våre

Kasusstudier

Se eksempler på Kaspersky Labs sikkerhetsløsninger i praksis

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere IT-sikkerhetstiltak for å beskytte kjernevirksomheten og for å sørge for økt sikkerhet.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer er et av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon: bli det ledende digitale forlaget. Axel Springer ville sikre at IT-infrastrukturen ble beskyttet mot skadelig programvare og andre angrep, og valgte derfor å omstrukturere IT-systemet sitt med en løsning fra Kaspersky Lab.

 • 
     Abu Dhabi Racing
  Abu Dhabi Racing

  For bedrifter som Abu Dhabi Racing og for myndighetene i De forente arabiske emirater går ønsket om økonomisk vekst og utvikling av et teknologisk avansert, kunnskapsbasert samfunn hånd i hånd med behov for avanserte IT-sikkerhetssystemer og risikostyringstiltak.

Nyter Tillit Fra Bedrifter Du Kjenner

Verdensomspennende og anerkjente bedrifter har allerede utvidet overlegen nettsikkerhetsfunksjoner med hjelp fra Kaspersky Lab.

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk