Bedrifter i ulike bransjer

Disse løsningene egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene knyttet til sikkerhet i disse sektorene.

Finn ut mer

TOP 3 score in each Use Case in the Gartner’s Critical Capabilities for Endpoint Protection

 

Priser og anerkjennelser

Mest testet. Mest prisbelønt. Kaspersky Lab-beskyttelse.

 • Award
 • Award
 • Award

Nettsikkerhet du kan stole på

Lær mer om åpenhetsprinsippene våre

Kasusstudier

Se eksempler på Kaspersky Labs sikkerhetsløsninger i praksis

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere sikkerhetstiltak, både for å beskytte sin kjernevirksomhet og for å sørge for økt sikkerhet.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer er en av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon om å bli den ledende digitale forleggeren. Axel Springer ville sikre at IT-infrastrukturen ble beskyttet mot skadelig programvare og andre angrep, og valgte derfor å omstrukturere IT-systemet sitt med en løsning fra Kaspersky Lab.

 • 
     Abu Dhabi Racing
  Abu Dhabi Racing

  For bedrifter som Abu Dhabi Racing og for myndighetene i De forente arabiske emirater går ønsket om økonomisk vekst og utvikling av et teknologisk avansert, kunnskapsbasert samfunn hånd i hånd med behov for avanserte IT-sikkerhetssystemer og risikostyringstiltak.

Nyter Tillit Fra Bedrifter Du Kjenner

Verdensomspennende og anerkjente bedrifter har allerede utvidet overlegen nettsikkerhetsfunksjoner med hjelp fra Kaspersky Lab.

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk