Ressurser

Få de siste nyhetene og informasjon om sikkerhetsløsninger for bedrifter fra Kaspersky Lab.

Kasusstudier

Mer enn 270 000 organisasjoner over hele verden er beskyttet av sikkerhetsløsninger fra Kaspersky Lab. Uansett hvilken type organisasjon, data, eller forretningsprosess som må beskyttes, sørger vi for at våre kunder føler seg trygge på at de har riktig IT-sikkerhetsløsning på plass.

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security, Security Intelligence Services

Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere sikkerhetstiltak, både for å beskytte sin kjernevirksomhet og for å sørge for økt sikkerhet.

LES MER

Axel Springer SE

Solution: Endpoint Security

Axel Springer er en av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon om å bli den ledende digitale forleggeren. Axel Springer ville sikre at IT-infrastrukturen ble beskyttet mot skadelig programvare og andre angrep, og valgte derfor å omstrukturere IT-systemet sitt med en løsning fra Kaspersky Lab.

VISE PDF*

BRAC

Solution: Endpoint Security

BRAC er en utviklingsorganisasjon som er opptatt av å motarbeide fattigdom ved å hjelpe de fattige å realisere sitt potensial og endre livet sitt. De ansatte er avhengig av sikker og pålitelig IT, spesielt når de leverer finansielle tjenester til enkeltpersoner, små bedrifter og lokalsamfunn.

VIS ALLE

Tekniske dokumenter

Les mer om den nyeste IT-sikkerhetsteknologien og løsningene fra Kaspersky Lab.

Enterprise Security blir tilpasningsdyktig

Avanserte, vedvarende trusler (APT), avanserte skadelig programmer og målrettede angrep er bare noen av de nye truslene som er i konstant utvikling, og som bedrifter står overfor. En ny, mer tilpasningsdyktig, integrert tilnærming bygd på pilarene forutsigelse, forebygging, oppdaging og respons er nødvendig.

VISE PDF*

Fremtidige risikoer: Vær forberedt

Spesialrapport om strategier for reduksjon av avansert trusler.

VISE PDF*

Styrer sikkerheten ved datasenteret: du står ved roret

Det er en rekke kompliserte oppgaver forbundet med å drive et datasenter, og sikkerhet er bare en av dem. Men sikkerheten for virtuelle miljøer, og spesielt lagring av data, er avgjørende for et moderne datasenter.

VISE PDF*
VIS ALLE

Dataark

Finn ut mer om vår portefølje av sikkerhetsløsninger for bedrifter.

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR ENTERPRISE

Neste generasjons beskyttelse mot avanserte trusler rettet mot dine sluttpunkter og brukere

Trusselmiljøet øker eksponentielt og utsetter kritiske forretningsprosesser, konfidensielle data og økonomiske ressurser for stadig økende risiko fra nulldagsangrep. Hvis du vil begrense risikoen for virksomheten din, må du bli smartere, bedre utstyrt og bedre informert enn de nettkriminelle som angriper deg.

VISE PDF*

KASPERSKY SECURITY FOR VIRTUALIZATION

Fremragende, fleksibel og effektiv støtte for miljøer med virtuelle servere og skrivebordsmiljøer

Datasikkerhetsbruddene som involverer virtuelle miljøer, koster over dobbelt så mye i gjennomsnitt, som de som ikke gjør det. Derfor er det ikke overraskende at bedrifter i dag er svært bekymret for sikkerheten til de virtuelle systemene. Men å finne en løsning som gir effektiv sikkerhet for voksende virtuelle infrastrukturer (VDI) og virtuelle servermiljøer samtidig som du beholder alle fordelene med virtualisering, er ikke lett.

VISE PDF*

KASPERSKY SECURITY FOR STORAGE

Beskyttelse med høy ytelse for EMC, NetApp, IBM, Oracle og Hitachi datalagre

Dødelige skadeprogrammer kan spres i en organisasjon i skremmende fart, da de drar fordel av interoperabiliteten i moderne nettverk. I et stadig voksende trussellandskap kan én enkelt infisert fil som uforvarende plasseres i datalageret, utsette hver node i nettverket for umiddelbar fare.

VISE PDF*
VIS ALLE

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk