Nettsikkerhet du kan stole på

Integrated Endpoint Security gir effektiv beskyttelse mot avanserte trusler rettet mot organisasjonen din, uten at det er for ressurskrevende. Flerlagsmetoden vår, som kombinerer effektive teknologier for beskyttelse, oppdagelse og respons i én tett integrert løsning, beskytter mot angrep.

De granulære kontrollene med kategoribaserte hvitelistedatabaser gjør det enkelt å håndheve policyer som angir hvilke programmer og nettressurser brukerne kan bruke, og når de kan bruke dem. Hvis administratorene velger å endre policyinnstillinger, vil sikkerhetsrådgiveren informere om potensielle fallgruver.

De nyskapende teknologiene våre betyr at et svært høyt antall hendelser kan håndteres raskt og effektivt, slik at spesialistene dine kan konsentrere seg om de hendelsene som virkelig krever menneskelig inngripen.


 • Reduser risikoen

  Unngå at virksomheten rammes av avbrudd og skader, ved å redusere sannsynligheten for at du blir offer for et avansert eller målrettet angrep.

 • Lavere risiko for menneskelige feil

  Forhindre at ansatte utsetter seg selv – og virksomheten – for risiko for angrep, raskt og enkelt.

 • Minimal bruk av arbeidskraft

  Oppnå maksimal avkastning ved å øke antallet hendelser som behandles automatisk, uten å øke personalkostnadene.

Kaspersky Managed Detection and Response

Kaspersky Managed Detection and Response delivers continuous 24/7 managed protection, enabling organizations with a lack of resources and expertise to automatically hunt down threats that circumvent existing detection and prevention systems.

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Kasusstudier

Se eksempler på Kaspersky Labs sikkerhetsløsninger i praksis

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere IT-sikkerhetstiltak for å beskytte kjernevirksomheten og for å sørge for økt sikkerhet.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer is one of Europe’s largest media companies and has a clear ambition: to become the leading digital publisher. To ensure that its IT infrastructure was protected against malware and other attacks, Axel Springer chose to redesign its IT security system with an endpoint protection from Kaspersky.

 • 
     Osborne Clarke
  Osborne Clarke

  Osborne Clarke har gitt juridiske ekspertråd til klientene sine i mer enn 250 år. Klientene gjennomfører jevnlige tilsyn for å sikre at selskapet oppfyller deres strenge krav til sikkerhet. Denne kontinuerlige prosessen betyr at Osborne Clarke hele tiden vurderer sikkerhetstiltakene for å se om de kan bli bedre.

Priser
Kaspersky Endpoint Security for Business
AV-Comparatives: Forbedret test av virkelige trusler og forbedret test av bedriftssikkerhet
Kaspersky Endpoint Security for Business
NSS Labs Advanced Endpoint Protection- og SE Labs Enterprise Endpoint Protection-tester
Kaspersky Endpoint Security for Business
AV-TEST: Priser for beste brukervennlighet 2019 og beste ytelse 2019
Anerkjennelser
Kaspersky Endpoint Security for Business
Kaspersky er nok en gang kåret til 2018 Gartner Peer Insights Customer's Choice for plattformer for endepunktbeskyttelse.
Kaspersky Security Awareness
En kandidat i The Forrester Wave™: Security Awareness and Training Solutions, Q1,2020
Kaspersky Endpoint Security for Business
En leder i The Forrester Wave™: Endpoint Security - Market Quadrant 2019.

Komponenter

 • Kaspersky EDR Optimum

  Nye Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum utfyller endepunktbeskyttelse. Det gir full oversikt og muligheten til å bruke rotårsaksanalyse for en fullstendig forståelse av statusen til bedriftens forsvar mot avanserte trusler. Spesialisten på IT-sikkerhet får den nødvendige informasjonen og innsikten for effektiv undersøkelse og rask og nøyaktig respons på hendelser før skade kan oppstå, i tillegg til funksjoner for trusselsøk.

  Finn ut mer

 • Kaspersky Sandbox

  Nye Kaspersky Sandbox beskytter automatisk mot avanserte trusler som er utformet for å unngå endepunktbeskyttelse. Kaspersky Sandbox er basert på teknologi for dynamisk trusselemulering og bruker våre beste fremgangsmåter for å bekjempe komplekse trusler og angrep på APT-nivå, noe som sikrer en automatisert respons på alle endepunkter.

  Finn ut mer

 • Kaspersky Endpoint Security for Business

  Kaspersky Endpoint Security for Business, som leveres fra skyen eller lokalt, gir fleksibel sikkerhet for blandede miljøer. Det omfatter et komplett utvalg av teknologier for automatisert forsvar mot trusler og systemforsterkning.

  Finn ut mer

24/7

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker (MSA, Maintenance Service Agreement), eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Løsningen bidrar til å redusere følgende risikoer:

De fleste nettangrep utføres gjennom et endepunkt. Derfor er endepunktbeskyttelse så viktig for den totale sikkerhetsstrategien din. Kaspersky Endpoint Security hjelper deg med å unngå følgende:

 • Scan

  Driftsmessige tap på grunn av målrettede angrep med løsepengevirus

 • Scan

  Økonomiske tap som følge av vellykkede utnyttelsesangrep

 • Scan

  Omdømmetap gjennom sensitive datalekkasjer

 • Scan

  Forretningsavbrudd etter omfattende angrep

 • Scan

  Driftskostnader ved implementering av flere sikkerhetsløsninger

 • Scan

  Økonomiske tap som følge av angrep basert på infiserte mobilenheter

 • Scan

  Økonomiske tap og tap av data som følge av skadevirkninger etter sosial manipulasjon eller ansattes handlinger

 • Scan

  Driftsmessige tap og sikkerhetsrisikoer som følge av bruk av skygge-IT

Nyter tillit fra bedrifter du kjenner

Mange globale selskaper har allerede utvidet sine nettsikkerhetsfunksjoner med hjelp fra Kaspersky Lab.

La oss starte samtalen. Snakk med en av våre eksperter om hvordan Kaspersky kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk