Endpoint Security

Den ledende flerlags beskyttelsesplattformen for endepunkter, basert på ekte nettsikkerhetsteknologi

Bli oppringt

Dokumentert og effektiv sikkerhet som beskytter bunnlinjen, basert på våre enestående teknologier for global sikkerhetsetterretning og maskinlæring. Denne tett integrerte løsningen kombinerer fullt skalerbar beskyttelse for fysiske, virtuelle og skybaserte endepunkter, inkludert datamaskiner, servere, mobile enheter og innebygde systemer. Hvert endepunkt kan administreres via én konsoll, slik at du får en komplett oversikt over sikkerheten, uavhengig av størrelsen på infrastrukturen.


Hva vi tilbyr

Kaspersky Endpoint Security gir deg en pålitelig sikkerhetsplattform for bedrifter, som gir deg data for automatisk SOC-supplering. Endepunktssvakheter og beskyttelse administreres felles via én konsoll for å forbedre effektiviteten og redusere de totale eierkostnadene.

 • Trusselforebygging

  Trusselforebygging

  Vår ledende motor for trusselforebygging, basert på HuMachine™-etterretning, beskytter deg mot løsepengevirus, sårbarheter og selv de mest avanserte Internett-truslene

 • Avansert endepunktskontroll

  Avansert endepunktskontroll

  Enkle og effektive sentraliserte web-, enhets- og programkontroller reduserer angrepsflaten og ivaretar sikkerheten til brukerne.

 • Databeskyttelse

  Databeskyttelse

  FIPS 140.2-sertifisert full diskkryptering beskytter konfidensielle data på stasjonære og mobile enheter.

Kasusstudier

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av...

LES MER

Axel Springer SE

Solution: Endpoint Security

Axel Springer er en av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon om...

VISE PDF*

Osborne Clarke

Solution: Endpoint Security

Osborne Clarke har gitt juridiske ekspertråd til klientene sine i mer enn 2050 år. Klientene...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

I bruk

Forhindre nettangrep mot organisasjonen

Våre bransjeledende beskyttelsesteknologier sikrer bedriftens IT-infrastruktur gjennom en kombinasjon av menneskelig kompetanse og maskinlæring, inkludert skybasert eller privat nettverksetterretning. Teknologien vår for beskyttelse mot løsepengevirus beskytter data og delte mapper mot krypterings- og låseprogramvare, mens Automatic Exploit Prevention forsvarer mot nettkriminelle som målretter angrep mot programsvakheter på beskyttede maskiner. Automated Patch Management gir et ekstra lag av sikkerhet mot utnyttelse av svakheter.

Omfattende kontroll for hvert endepunkt

Sikkerhetsteknologien vår, som er i stadig utvikling, styrkes ytterligere av kraftige kontroll- og databeskyttelsesverktøy. Helautomatisk programkontroll med dynamisk hvitbokføring og standard avvisning minimerer risikoen for zero-day-angrep, mens komplett enhetskontroll hjelper deg med å beskytte systemet og dataene, slik at du kontrollerer hvilke enheter som får tilgang til nettverket. Individuell endepunktstilgang til uønskede eller unødvendige nettsider kan også kontrolleres og blokkeres.

Beskytt konfidensielle data på hvert endepunkt

Kraftig, brukertransparent kryptering gir full beskyttelse av konfidensielle og sensitive data på farten, på bærbare enheter og på stasjonære enheter. Høyt integrerte sikkerhetsretningslinjer gir kryptering som kan harmoneres med program- og enhetskontroller for å beskytte dataene dine hvis enheter eller filer kommer på avveie eller blir stjålet. Kaspersky Lab tilbyr kryptering på fil-/mappenivå (FLE) og full diskkryptering (FDE) for alle scenarier.

Adaptive Security Framework

Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet.

Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

FINN UT MER

Tekniske dokumenter

LØSNINGER FOR NETTSIKKERHET

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kasperskys...

Last ned PDF

CYBERSECURITY SOLUTIONS

Maskinlæring og menneskelig ekspertise

VISE PDF*

Endpoint Security

Beskyttelsesteknologiene i Kaspersky Endpoint Security

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Gjenkjennelse

 • Kaspersky Lab ble kalt en «leder» i IDC MarketScape

 • Igjen er Kaspersky Lab offisielt utnevnt til «leder» av Gartner Magic Quadrant innen plattformer for sluttpunktsikkerhet

 • Kaspersky Lab er rangert som en av «lederne» i markedet for løsninger for sluttpunktsikkerhet av Forrester Research, Inc.

 • AV-TEST-PRISEN FOR BESTE BESKYTTELSE FOR 2016 anerkjenner den enestående kvaliteten til oppdagingsteknologiene i Kaspersky Endpoint Security

 • AV-TEST-PRISEN FOR BESTE BRUKERVENNLIGHET FOR 2016 anerkjenner at Kaspersky Endpoint Security genererer et enestående lavt antall irriterende falske positive resultater.

 • Uavhengige tester viser at Kaspersky Lab virkelig gir enestående endepunktsikkerhet.

 • Kaspersky Endpoint Security er bransjens beste innen forhindring av utnyttelse

 • Kaspersky Endpoint Security har nok en gang fått toppkarakteren AAA av SE Labs

 • Peer Insights Reviews for Endpoint Protection Platforms for Kaspersky Lab as of April 20th, 2017

 

Risiko

De fleste nettangrep starter via ett eller flere endepunkter, derfor er endepunktbeskyttelse veldig viktig for den totale sikkerhetsstrategien. Kaspersky Endpoint Security hjelper deg med å unngå følgende:

 • Driftsmessige tap på grunn av angrep fra skadelig programvare

 • Finansielle tap ved vellykkede angrep mot svakheter

 • Omdømmetap gjennom datalekkasjer

 • Forretningsavbrudd etter omfattende angrep

 • Driftskostnader ved implementering av flere sikkerhetsløsninger

Relaterte produkter og tjenester

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk