Oversikt

Den pålitelige, dokumenterte sikkerhetsplattformen som beskytter bunnlinjen. Denne tett integrerte løsningen kombinerer enestående beskyttelse, funksjoner for oppdagelse og opplæring i nettsikkerhet, basert på enestående global sikkerhetsetterretning og dynamisk maskinlæring, som styrker mulighetene for risikoreduksjon. Beskyttelse for alle fysiske, virtuelle og skybaserte endepunkter administreres samtidig gjennom én konsoll, noe som forbedrer effektiviteten og reduserer de totale eierkostnadene.


 • Adaptiv endepunktsikkerhet

  Dataene er beskyttet uansett hvor de er, med minimal innvirkning på ressursene og omfattende trusselforebygging utviklet av globale eksperter. Denne adaptive beskyttelsen forbedres ytterligere med ulike kontroller, oppdateringsadministrasjon og effektiv integrasjon med EDR for å forhindre tidligere oppdagede angrep.

 • Oppdagelse av og respons på endepunkt

  Sporer proaktivt opp ondsinnede aktører og stopper truslene før de forårsaker kostbare skader, og reagerer raskt og effektivt på hendelser og brudd på datasikkerheten.

 • Bevissthet om sikkerhet

  En serie med databasert opplæring som bruker de nyeste læringsmetodene og tar hensyn til alle organisasjonsnivåer.

 • Beskyttelse på tvers av infrastruktur

  Sikrer flere infrastrukturnivåer, inkludert endepunkter, servere og funksjoner (for eksempel e-post og Internett-tilgang)

Kaspersky Sandbox

Kaspersky Sandbox utfyller funksjonaliteten til Kaspersky Endpoint Security for Business og muliggjør dyptgående dynamisk analyse av ukjente, målrettede og unnvikende trusler. Dette innebærer at flere trusler blir blokkert.

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Kasusstudier

Se eksempler på Kaspersky Labs sikkerhetsløsninger i praksis

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere IT-sikkerhetstiltak for å beskytte kjernevirksomheten og for å sørge for økt sikkerhet.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer er et av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon: bli det ledende digitale forlaget. Axel Springer ville sikre at IT-infrastrukturen ble beskyttet mot skadelig programvare og andre angrep, og valgte derfor å omstrukturere IT-systemet sitt med en løsning fra Kaspersky Lab.

 • 
     Osborne Clarke
  Osborne Clarke
  Osborne Clarke har gitt juridiske ekspertråd til klientene sine i mer enn 250 år. Klientene gjennomfører jevnlige tilsyn for å sikre at selskapet oppfyller deres strenge krav til sikkerhet. Denne kontinuerlige prosessen betyr at Osborne Clarke hele tiden vurderer sikkerhetstiltakene for å se om de kan bli bedre.
Priser
Kaspersky Endpoint Security
Common Criteria: EAL 2+ sikkerhetsnivåsertifisering
Kaspersky Endpoint Security
SE Labs: sammenlignende test av endepunktbeskyttelse for bedrifter
Kaspersky Endpoint Security
NSS Labs: avansert beskyttelse for endepunkter v.3: anbefalt
Anerkjennelser
Kaspersky Endpoint Security
Customer Choice-anerkjennelse i Gartner Peer Insights 2018.
Kaspersky Endpoint Security
Gartner – kritiske funksjoner for plattformer for endepunktbeskyttelse, 2018
Kaspersky Endpoint Security
The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019

Bruken

 • Adaptiv endepunktsikkerhet

 • Endpoint Detection and Response

  • Søker proaktivt etter trusler mot organisasjonen din og undersøker og motvirker slike trusler gjennom avanserte maskinlæringsbaserte teknologier
  • Omfatter sandkasseteknologi, skanning etter risikoindikatorer (IoC-er, Indicators of Compromise) og kontinuerlig endepunktovervåking støttet av global trusseletterretning
  • Sikkerhetsteamet ditt eller SOC (Security Operations Center) er nå utstyrt for raskt å kunne avdekke og bekjempe avanserte trusler
 • Bevissthet om sikkerhet

  • Automatisert administrasjon av læring, et omfattende opplæringsprogram for kompetanse innen nettsikkerhet og en rekke innholdsformater
  • Ekte spillifisering basert på deltakernes relevante daglige erfaringer, med konkurranser og utfordringer, uten informasjonsoverbelastning
  • Målsetting basert på globale standarder fra gjennomsnitt i bransjen
  • Direkte analyse av forbedringspotensial etter behov

24/7

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker (MSA, Maintenance Service Agreement), eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

De fleste nettangrep utføres gjennom et endepunkt. Derfor er endepunktbeskyttelse så viktig for den totale sikkerhetsstrategien din. Kaspersky Endpoint Security for Business hjelper deg med å unngå følgende:

 • Scan

  Driftsmessige tap på grunn av angrep med løsepengevirus

 • Scan

  Økonomiske tap etter vellykkede utnyttelsesangrep

 • Scan

  Omdømmetap gjennom datalekkasjer

 • Scan

  Forretningsavbrudd etter omfattende angrep

 • Scan

  Driftskostnader ved implementering av flere sikkerhetsløsninger

 • Scan

  Økonomiske tap på grunn av angrep basert på infiserte mobilenheter

Nyter tillit fra bedrifter du kjenner

Mange globale selskaper har allerede utvidet sine nettsikkerhetsfunksjoner med hjelp fra Kaspersky Lab.

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk