Se alle løsninger

Kaspersky Endpoint Security

Integrert beskyttelse mot kjente, ukjente og avanserte trusler

KONTAKT OSS

Trusselmiljøet blir enda mer komplisert

Den nye generasjonen av trusler på Internett er mye mer avansert enn tidligere. Mangel på bevissthet om dagens avanserte trusler uten effektive løsninger for å begrense dem utsetter bedrifter for nettangrep – nettangrep som ikke bare påvirker økonomiske ressurser, men også kontinuiteten i kritiske forretningsprosesser og konfidensielle data. Bedriftene vet at disse nulldagsangrepene, som ofte er basert på utnyttelse, er svært skadelige for virksomheten deres, uansett hvilken bransje de opererer i.

Nøkkelen: neste generasjons sluttpunktssikkerhetsplattform

Den viktigste faktoren i bedriftens sikkerhetsstrategi er en nestegenerasjons sluttpunktssikkerhetsplattform, som drives av et globalt etterretningsnettverk (Kaspersky Security Network), som gir forretningsprosesser og data et høyere beskyttelsesnivå sammen med et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner for å bekjempe avanserte trusler (oppdager mistenkelige aktiviteter og beskytter mot nulldagsangrep). Uansett hvilke sluttpunkter du har – stasjonære datamaskiner, servere, mobile enheter, virtuelle maskiner, selv heterogene IT-miljøer – trenger du en løsning som gir deg sentralisert kontroll for å beskytte alle sluttpunkter.

Hva vi tilbyr

Kaspersky Labs teknologi og sikkerhetsetterretning utvikler seg stadig for å beskytte bedriften mot selv de nyeste og mest sofistikerte truslene, også utnyttelse. Slik kan vi levere null sekunders beskyttelse mot ukjente og avanserte trusler og effektiv påvisning av målrettede angrep. Denne beskyttelsen er ytterligere forbedret med kraftige kontroll- og databeskyttelsesverktøy:

 • Programkontroll

  Programkontroll

  Fullt automatisert styring med dynamisk hvitelistetjeneste og modus for standard avvisning reduserer risikoen for eksponering for nulldagsangrep betydelig

 • Device Control

  Device Control

  Funksjonsrik enhetskontroll hjelper deg å beskytte systemer og data ved å gi deg kontroll over hvilke enheter som får tilgang til nettverket ditt

 • Datakryptering

  Datakryptering

  Datakryptering med svært integrerte retningslinjer for sikkerhet som kan justeres med program- og enhetskontroller beskytter dataene dine hvis enheter eller filer blir mistet eller stjålet

Hva bedriften din får

Vår integrerte neste generasjons sluttpunktssikkerhetsplattform, som drives av vårt globale etterretningsnettverk (Kaspersky Security Network), gir enestående sikkerhetsnivåer. Denne kraftige flerlagsbeskyttelsen mot kjente, ukjente og avanserte trusler er utformet og bygd opp av bransjens ledende sikkerhetseksperter, som har oppdaget og fortsetter å oppdage flere kompliserte trusler i bransjen enn noen andre.

Forhindre tap av konfidensielle data

Kraftig datakryptering hjelper deg å beskytte viktig konfidensiell informasjon fra filer, mapper, disker og flyttbare enheter. For eksempel, hvis en bærbar datamaskin forsvinner eller blir stjålet, trenger det ikke føre til uautorisert tilgang til sensitive data. Med data kryptert til en uleselig form er det mindre sannsynlig at du opplever ydmykelsen og kostnadene ved brudd på datasikkerheten. Vår datakryptering er enkel å konfigurere og kan administreres fra samme administrasjonskonsoll som brukes til å kontrollere alle våre teknologier for sluttpunktsikkerhet.

Fjern sikkerhetsproblemer i nettverket ditt – raskt

Produktene fra Kaspersky Lab gir sentralisert kontroll over sikkerhetsrisikovurdering og distribusjon av de nyeste oppdateringene, slik at du raskt og effektivt reduserer sårbarheten for trusler. Teknologien vår hele bedriftens nettverk for å identifisere sikkerhetsproblemer som stammer fra utettede programmer eller operativsystemer. Sikkerhetsproblemer som oppdages, kan deretter bli prioritert, og vi leverer deretter en automatisert prosess for å distribuere de nødvendige sikkerhetsoppdateringene og andre oppdateringer til relevante sluttpunkter på nettverket.

Kasusstudier

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av...

LES MER

Axel Springer SE

Solution: Endpoint Security

Axel Springer er en av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon om...

VISE PDF*

BRAC

Solution: Endpoint Security

BRAC er en utviklingsorganisasjon som er opptatt av å motarbeide fattigdom ved å...

Se alle kasusstudier

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

MER INFORMASJON

Tekniske dokumenter

Enterprise Security blir tilpasningsdyktig

Avanserte, vedvarende trusler (APT)...

VISE PDF*

Fremtidige risikoer: Vær forberedt

Spesialrapport om strategier for reduksjon...

VISE PDF*

KASPERSKY LABS AUTOMATISKE TEKNOLOGI FOR Å FORHINDRE UTNYTTELSE

Vær forberedt på det som kommer

Vise PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Gjenkjennelse

 • Kaspersky Lab ble kalt en «leder» i IDC MarketScape

 • Kaspersky Lab er rangert som en av «lederne» i markedet for løsninger for sluttpunktsikkerhet av Forrester Research, Inc.

 • Igjen er Kaspersky Lab offisielt utnevnt til «leder» av Gartner Magic Quadrant innen plattformer for sluttpunktsikkerhet

 • AV-TEST-PRISEN FOR BESTE BESKYTTELSE FOR 2016 anerkjenner den enestående kvaliteten til oppdagingsteknologiene i Kaspersky Endpoint Security

 • AV-TEST-PRISEN FOR BESTE BRUKERVENNLIGHET FOR 2016 anerkjenner at Kaspersky Endpoint Security genererer et enestående lavt antall irriterende falske positive resultater.

 • Uavhengige tester viser at Kaspersky Lab virkelig gir enestående endepunktsikkerhet.

 • Kaspersky Endpoint Security har nok en gang fått toppkarakteren AAA av SE Labs

Relaterte produkter

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk