PRODUKT

Kaspersky Embedded Systems Security

Unik flerlagssikkerhet for å beskytte innebygde systemer mot de nyeste truslene.

Kaspersky Embedded Systems Security

Innebygde Windows-systemer er et stadig mer populært mål for nettkriminelle. Disse enhetene er gjerne spredt geografisk, og de brukes i bedriftens nettverk og til behandling av kritiske data som ofte omfatter kreditt- og debetkort. Det utdaterte operativsystemet Windows XP er fortsatt standard for mange av disse systemene, og det er også lavprismaskinvare.

Kaspersky Embedded Systems Security er spesialdesignet for å beskytte disse systemene mot angrep rettet mot innhold og utnytting av begrensninger.

Program- og enhetskontroll

Grunnlaget for effektiv beskyttelse av innebygde systemer, hvor alt (apper, drivere, biblioteker, USB-stasjoner) som ikke er uttrykkelig tillatt, blokkeres.

Beskyttelse mot skadelig programvare og minnebeskyttelse

Dokumentert beskyttelse fra bransjeledende antivirusmotor som kan oppdage selv de mest aggressive angrepene.

Network Threat Protection

Monitors network activities and prevents network threats – including port scanning, denial-of-service attacks and buffer-overruns.

Filintegritet og loggjennomgang

Overvåker endringer i kritiske filer, og tar hensyn til kravene til overholdelse av regelverk.

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt godt til å håndtere sikkerhetskravene, bekymringene og begrensningene knyttet til disse bedriftssektorene:

Bruken

 • Sikring av innebygde systemer

  Innebygde systemer innebærer spesifikke og unike sikkerhetsbekymringer. De er vanligvis geografisk spredt, de kan være utfordrende å administrere, og de er sjelden oppdatert. Kaspersky Embedded Systems Security reduserer sikkerhetsrisikoen som er forbundet med innebygde systemer. Dette programmet er spesielt utformet for virksomheter som driver minibank- og salgspunktsystemer, og trusselmiljøet disse opererer i. Det beskytter angrepsflatene som er unike for disse arkitekturene, og gjenspeiler arkitekturenes funksjonalitet og krav til operativsystem, kanal og maskinvare.

 • Svake systemer trenger også beskyttelse

  Kaspersky Embedded Systems Security er bygd spesielt for å fungere effektivt selv på lavprismaskinvare (fra 256 MB RAM og Pentium III CPU) og gammel programvare (fra Windows XP) uten risiko for overbelastning av systemer. Svake kommunikasjonskanaler (fra så lite som 56 kbps) er heller ikke noe problem, selv når et mobilt modem er det eneste kommunikasjonsalternativet og bare fungerer på 2G på grunn av dårlig signal.

 • Samsvar

  Det unike og omfattende settet med beskyttelseskomponenter i Kaspersky Embedded Systems Security – beskyttelse mot skadelig programvare, program- og enhetskontroll, brannmuradministrasjon, overvåking av filintegritet og loggjennomgang – identifiserer og blokkerer skadelige handlinger mot systemet og oppdager forskjellige indikatorer på sikkerhetsbrudd. Dette hjelper kundene våre med å oppfylle samsvarskravene i forskrifter som PCI/DSS, SWIFT osv.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

TRUSLENE

Innebygde systemer finnes overalt: i billettmaskiner, minibanker, kiosker, salgspunktsystemer, medisinsk utstyr ... listen er endeløs.

Kaspersky Embedded Systems Security sikrer Windows-baserte enheter mot uautorisert tilgang og skade forårsaket av nettangrep, og beskytter bedriften mot

 • <p>Tyveri og bruk av kunders påloggingsinfo og konfidensielle data</p>

  Tyveri og bruk av kunders påloggingsinfo og konfidensielle data

 • <p>målrettede angrep, iverksatt fra innebygde Windows-systemer</p>

  målrettede angrep, iverksatt fra innebygde Windows-systemer

 • <p>Alle kostnader forbundet med skader på omdømme og merkenavn</p>

  Alle kostnader forbundet med skader på omdømme og merkenavn

 • <p>Tyveri gjennom dupliserte kredittkort med minnedumper fra minibanker og salgspunkter</p>

  Tyveri gjennom dupliserte kredittkort med minnedumper fra minibanker og salgspunkter

 • <p>Tap av penger som følge av direkte hacking av enkelte minibanker.</p>

  Tap av penger som følge av direkte hacking av enkelte minibanker.

 • <p>oppdatering av maskinvare og operativsystem når du oppdaterer sikkerheten</p>

  oppdatering av maskinvare og operativsystem når du oppdaterer sikkerheten

Relatert til dette produktet

Resources marked with an asterisk (*) are in English.