Oppdagelse av og respons på endepunkt

Styrk endepunktssikkerheten, og kutt kostnadene samtidig

Endepunkter er fortsatt det viktigste målet for nettkriminelle, og metoder for å omgå tradisjonelle sikkerhetstiltak for endepunkter har blitt normen. For å reagere riktig og kostnadseffektivt må bedriften bruke en proaktiv tilnærming. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) sporer proaktivt opp ondsinnede aktører og stanser truslene før de kan forårsake kostbare skader, ved å reagere raskt og effektivt på hendelser og brudd på datasikkerheten. Alt sammen uten å påvirke produktiviteten, og uten store investeringer.


 • Synlighet og kontroll

  Automatisert analyse av endepunktsdata gir innsikt som gjør det mulig for sikkerhetsteam å prioritere nødvendige tiltak raskt og nøyaktig.

 • Proaktive trusselsøk

  Raske søk, ved hjelp av en sentralisert database og risikoindikatorer, betyr at sikkerhetsteamet aktivt kan søke etter trusler, i stedet for å måtte vente på varsler. Dette gjøres ved å skanne endepunkter proaktivt for å oppdage uregelmessigheter og sikkerhetsbrudd.

 • Adaptiv trusselrespons

  Automatiserte responser bidrar til å oppdage og stoppe innbrudd før det oppstår skader og forstyrrelser. Dermed unngås betydelige potensielle forretningstap.

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Bruken

 • Bedrifter som ikke kan oppdage, kan heller ikke beskytte

  Effektiv og rask oppdagelse er et viktig første skritt i kampen mot nettangrep. Flere oppdagelsesteknologier kan øke muligheten for å oppdage angrep og innbrudd raskere – før det har oppstått alvorlige skader.

  Kaspersky EDR omfatter flere oppdagelsesmotorer. Disse er integrert for å levere avansert trusseloppdagelse i en kombinasjon av avansert statisk, adferdsbasert og dynamisk analyse, i tillegg til sanntidstilgang til global trusseletterretning og maskinlæringsteknologi.

 • Søk aktivt etter nye og unike trusler som er spesifikke for din organisasjon

  Kaspersky EDR er spesielt utviklet for å effektivisere skanningen av risikoindikatorer i sanntid, og dekker retrospektive data fra hele nettverket. Løsningen kan endre sikkerhetsarbeidsflyten radikalt ved at sikkerhetsteam får muligheten til også å søke etter ukjente trusler. Resultatet er at det etableres en egen prosess for trusselsøk på organisasjonsnivå.

 • Avdekk og bekjemp avanserte trusler raskt

  Kaspersky EDR muliggjør sentralisert administrasjon av hendelser på tvers av alle endepunkter i bedriftsnettverket – noe som gir en sømløs arbeidsflyt. Med en lang rekke automatiserte responser kan du unngå kostbare driftsavbrudd og tapt produktivitet som følge av tradisjonelle utbedringsprosesser, for eksempel datasletting og opprettelse av ny avbildning. Gjennom overvåking og styring av en lang rekke funksjoner via ett enkelt grensesnitt kan sikkerhetsoppgaver utføres mer effektivt – uten behov for å veksle mellom flere verktøy og konsoller.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Truslene

Uten muligheten til å implementere en enhetlig og automatisert adaptiv sikkerhetstilnærming, slik som Kaspersky Threat Management and Defense gir, er IT-infrastrukturen og organisasjonen som helhet utsatt for følgende:

 • Scan

  Tregere oppdagelse, respons og reaksjon, noe som øker risikoen for skader etter angrep.

 • Scan

  Svekket sikkerhet på grunn av problemer med å ta i bruk trusselinformasjonen over hele nettverket

 • Scan

  Mangel på tilstrekkelig kvalifisert personale for gjennomføring av manuell/halvmanuell trusselanalyse og -søk

 • Scan

  At unike angrep ikke oppdages gjennom mønstre eller er ukjente på inntrengingstidspunktet

 • Scan

  Mangel på trusselvisualisering og granskingsfunksjoner

 • Scan

  Forretningsavbrudd under fragmenterte og ustrukturerte gjenopprettings- og granskingsprosesser

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk