Healthcare Cybersecurity

Beskyttelse av infrastruktur i helsesektoren og fortrolige kliniske data i et krevende trusselbilde

Bli oppringt

Helsesektoren anses av ratingbyråene som spesielt sårbar og utsatt for vellykkede angrep. Fortrolige pasientdata er et mål for kriminelle, spesielt løsepengevirus. Helsesektoren har livsviktig medisinsk utstyr som ofte er sikret bare med standard konfigurasjon. I tillegg brukes teknologi for oppdagelse av målrettede angrep sjelden og tilstrekkelig offentlig lovgivning mangler. Derfor står de overfor unike problemer relatert til sikkerhet og samsvar.


Hva vi tilbyr

Kaspersky Labs teknologier og trusseletterretning oppdateres fortløpende for å beskytte miljøet mot selv de nyeste og mest kompliserte truslene, inkludert utnyttelse av sårbarheter og løsepengevirus, for å beskytte umiddelbart mot ukjente og avanserte trusler samt effektiv oppdagelse av målrettede angrep. Teknologiene omfatter:

 • Endepunktsbeskyttelse og beskyttelse mot løsepengevirus

  Endepunktsbeskyttelse og beskyttelse mot løsepengevirus

 • Program- og enhetskontroll

  Program- og enhetskontroll

 • Datakryptering

  Datakryptering

Kasusstudier

Riverside Healthcare

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Riverside Healthcare trengte å være sikre på at de kunne bekjempe sikkerhetstrusler...

ZGT

Solution: Endpoint Security

ZGT behandler mer enn 250 000 pasienter i året. Sykehuset arbeider kontinuerlig med å...

VISE PDF*

Adelante Zorggroep

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Adelante-gruppens kjerneaktiviteter er rehabilitering og reintegrering i...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

I bruk

Vær utrustet mot angrep fra løsepengevirus

Løsepengevirusangrep mot flere sykehus blokkerer ansattes tilgang til viktige systemer og tar uker å rette opp. Et nettangrep som forårsaket store problemer for levering av måltider og prøveresultater. En ukryptert enhet som inneholder nesten 30 000 pasientjournaler ble borte. Alt skjedde i første kvartal av 2016.

INGEN adferdsanalyse betyr INGEN beskyttelse mot kryptering. Effektiv beskyttelse mot løsepengevirus krever følgende: adferdsanalyse, tilbakestilling av endringer og krypteringsbeskyttelse av nettverksmapper.

Oppdag pågående angrep raskere

Jo tidligere du vet at du er under angrep, jo tidligere kan den forhindre pågående skade. Det er grunnen til at Kaspersky Lab ikke bare tilbyr forebyggende sikkerhet. Vi tilbyr også innovativ oppdagelse som er bedre til å identifisere pågående angrep på systemene dine.

Kaspersky Anti Targeted Platform, som en del av en tilpasningsdyktig sikkerhetsstrategi, sørger for avansert identifisering som går langt utover vanlig, forebyggingsfokusert sikkerhet.

Adaptive Security Framework

Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet.

Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

FINN UT MER

Tekniske dokumenter

LØSNINGER FOR NETTSIKKERHET

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kasperskys...

Last ned PDF

NETTSIKKERHETSTJENESTER

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kaspersky...

Last ned PDF

Cybersecurity Solutions

Virkelighet vs. villfarelse: en veiledning til det moderne...

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter
 

Risiko

Nesten 90 % av helseorganisasjonene har opplevd et sikkerhetsbrudd i løpet av de to siste årene Nær halvparten av disse hadde mer enn fem brudd

 • Løsepengevirusangrep kan låse tilgangen til data eller medisinsk utstyr

 • Målrettede angrep kan pågå i systemet ditt akkurat nå

 • Skadelig innsideaktivitet er et vanlig problem

 • Tap av fortrolige medisinske data må unngås

 • Datasenterangrep kan være ekstremt ødeleggende

 • Overholdelse av regelverket kan innebære utfordringer

Relaterte løsninger og tjenester

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk