Oversikt

For å motvirke moderne Internett-trusler kreves det en 360 graders oversikt over taktikkene og verktøyene som brukes av kriminelle aktører. Det kreves konstant engasjement og høy kompetanse å generere denne etterretningen og identifisere de mest effektive mottiltakene. Med mange petabyte av trusseldata å søke i, avansert maskinlæringsteknologi og en unik gruppe eksperter på verdensbasis, jobber vi hos Kaspersky Lab for å hjelpe deg med den nyeste trusseletterretningen fra hele verden, så du holder deg immun mot selv tidligere usette Internett-angrep.


 • Trusseldatafeeder

  Styrk dine eksisterende sikkerhetskontroller og få bedre analysekvalitet med våre oppdaterte og handlingsrettede trusseldata

 • Rapporter fra APT-etterretning

  Gir eksklusiv og proaktiv tilgang til Kaspersky Labs nyeste undersøkelser og innsikt, og avslører metodene, taktikken og verktøyene som brukes av APT-aktører

 • Rapporter med økonomisk trusseletterretning

  Fokuserer på trusler spesifikt rettet mot finansinstitusjoner og verktøy utviklet eller solgt av nettkriminelle for å angripe banker, betalingsleverandører, minibanker og salgspunktsystemer

 • Skreddersydde rapporter med trusseletterretning

  Våre eksperter utarbeider et omfattende bilde av din nåværende trusselsituasjon, identifiserer svake punkter som kan utnyttes, og finner bevis for tidligere, nåværende og planlagte angrep

 • Trusseloversikt

  Tillater sanntidssøk i mange petabyte med trusseldata – innsamlet, kategorisert og analysert av Kaspersky Lab gjennom historien – og gir global oversikt over trusler og koblingene mellom dem

 • Sandkasse i skyen

  Få umiddelbart innsikt i oppbygningen av en hvilken som helst fil, slik at du kan identifisere tidligere ukjent skadelig programvare og reagere raskt på sikkerhetshendelser

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Kom i gang med Kaspersky Threat Intelligence Portal

Be om prøvetilgang til Kaspersky Threat Intelligence Portal, og oppdag alle godene det kan gi organisasjonen din

Kasusstudier

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere sikkerhetstiltak, både for å beskytte sin kjernevirksomhet og for å sørge for økt sikkerhet.

 • 
		Telefonica
  Telefonica

  Telefonica er en av verdens største leverandører av bredbånd og telekommunikasjon. Telefonica leter konstant etter partnere med utfyllende ferdigheter og kompetanse for å forbedre løsningene sine.

Bruken

 • Ble bedre på trusseloppdagelse

  Trusseldatafeed kan integreres med SIEM-systemer eller sikkerhetsenheter som IPS/IDS, brannmurer, sikkerhetsproxyer osv., og gir et ekstra lag av etterretning som lar sikkerhetsteamene dine trygt identifisere mistenkelig aktivitet som foregår i nettverkene. «Rå» data som IP-adresser er ofte ikke tilstrekkelig i seg selv, så alle feedene våre gir deg omfattende kontekst som veileder videre forskning og undersøkelser.

 • Overlist motstanderne dine med vår strategiveiledning

  For å bygge et effektivt forsvar er det avgjørende å forstå metodene, taktikken og verktøyene som kriminelle aktører benytter. Ved å utnytte informasjonen fra Kasperskys rapporter med trusseletterretning kan du reagere raskt på nye trusler og sårbarheter ved å blokkere angrep via kjente vektorer, redusere skadene som følge av avanserte angrep og forbedre din overordnede sikkerhetsstrategi.

 • Øk nivået på hendelsesrespons med global trusseloversikt

  Kaspersky Threat Intelligence Portal leverer all kunnskapen som Kaspersky Lab har anskaffet seg om Internett-trusler og tilhørende relasjoner, samlet i én enkelt, kraftig webtjeneste. Med sandkasse i skyen og trusseloppslag kan du kjøre svært effektive og komplekse hendelsesundersøkelser, få en umiddelbar forståelse av innholdet i trusselen, og deretter finne sammenhengene når du driller ned og oppdager beslektede trusselindikatorer. Resultatet er global oversikt over nye og fremtidige trusler.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

Å spore, analysere, tolke og begrense sikkerhetstrusler i kontinuerlig utvikling, er en enorm oppgave. Bedrifter i alle sektorer står overfor en mangel på oppdaterte, relevante data som de trenger for å kunne håndtere risikoene forbundet med sikkerhetstrusler, på grunn av følgende:

 • Scan

  Reelle trusler som forsvinner blant tusenvis av ubetydelige varsler

 • Scan

  Dårlig prioritering av hendelser

 • Scan

  Utilstrekkelig intern finansiering fordi risikoene er lite synlige

 • Scan

  Trusler som ligger uoppdaget, men er aktive i organisasjonen

 • Scan

  Ukjente angrepsvektorer som går uoppdaget

 • Scan

  En sikkerhetsstrategi som ikke er i samsvar med dagens trusselbilde

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk