Hvordan vi arbeider

 • Våre prinsipper for bekjempelse av Internett-trusler

  Internett-trusler har blitt et globalt problem som sprer seg langt utover alle geografiske grenser. Som et IT-sikkerhetsselskap er Kaspersky Lab fast bestemt på å oppdage og nøytralisere alle former for skadelige programmer, uavhengig av deres opprinnelse eller formål.

  En av Kaspersky Labs viktigste ressurser for bekjempelse av nettkriminalitet er Global Research and Analysis Team (GReAT), som består av ledende sikkerhetsforskere fra hele verden – Europa, Russland, Amerika, Asia og Midtøsten.

  Les Mer >

 • Våre prinsipper for samarbeid med politimyndigheter og andre myndigheter

  Som et privat selskap har vi ingen politiske bindinger til noen myndigheter, men vi er stolte av å samarbeide med myndighetene i mange land og internasjonale politimyndigheter i kampen mot Internett-kriminalitet. Vi samarbeider med myndighetene til beste for internasjonal Internett-sikkerhet og gir teknisk konsultasjon eller ekspertanalyser av skadelige programmer i samsvar med rettsavgjørelser eller under etterforskninger.

  Les Mer >

 • Våre prinsipper for behandling av brukerdata

  De viktigste prinsippene

  • Informasjon sendt av Kaspersky Lab-produkter til selskapets servere («skyen») er begrenset til data som er nødvendige for å heve nivået av beskyttelse mot nettrusler, forbedre produktenes virkemåte og gi brukerne bedre løsninger
  • Data sendt til Kaspersky Lab er anonymisert og inneholder ikke brukerens konfidensielle informasjon

  Les Mer >