Hvordan vi arbeider

Kaspersky: Transparency
 • Våre prinsipper for bekjempelse av Internett-trusler

  Internett-trusler har blitt et globalt problem som har spredt seg langt utover alle geografiske grenser. Som et IT-sikkerhetsselskap er Kaspersky Lab fast bestemt på å oppdage og nøytralisere alle former for skadelige programmer, uavhengig av deres opprinnelse eller formål.

  En av Kaspersky Labs viktigste ressurser for bekjempelse av nettkriminalitet er Global Research & Analysis Team (GReAT), som består av ledende sikkerhetsforskere fra hele verden – Europa, Russland, Amerika, Asia og Midtøsten.

  Les Mer >

 • Våre prinsipper for samarbeid med politimyndigheter samt kommersielle og offentlige enheter

  Siden vi er et privat selskap, har vi ingen politiske bånd til noen regjering. Vi er imidlertid stolte over å samarbeide med myndighetene i mange land, så vel som internasjonale politimyndigheter samt kommersielle og offentlige enheter om å bekjempe nettkriminalitet. Vi samarbeider med myndighetene til beste for internasjonal nettsikkerhet og gir teknisk konsultasjon eller ekspertanalyser av skadelige programmer i samsvar med rettsavgjørelser eller under etterforskninger – alt sammen i overensstemmelse med industristandarder.

  Les Mer >

 • Prinsipper for behandling av brukerdata i Kaspersky Lab-sikkerhetsløsninger og -teknologier

  Det å respektere og beskytte personvernet er et grunnleggende prinsipp for Kaspersky Labs tilnærming til behandling av brukernes data. Dataene som behandles, er avgjørende for å kunne identifisere nye og hittil ukjente trusler – for eksempel WannaCry og ExPetr – og gi bedre beskyttelsesprodukter til brukerne. Analyse av store data fra millioner av enheter for å styrke beskyttelsesevnen er en type beste industripraksis som benyttes av IT-sikkerhetsleverandører over hele verden. Det er en absolutt nødvendighet for å sikre brukernes digitale liv mot nettrusler.

  Les Mer >

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk