Oversikt over selskapet

Kaspersky-oversikt: våre verdier, vår virksomhet, våre løsninger og våre tjenester

 • Vi er et av verdens raskest voksende selskaper innen nettsikkerhet og det største som er privateid. Med eierskapet registrert i Storbritannia opererer vi i 200 land og territorier og har 37 kontorer i 32 land. Nesten 3300 høyt kvalifiserte spesialister jobber for Kaspersky Lab.

  Vi er et globalt selskap med en global visjon og fokus på internasjonale markeder. Våre globale IFRS-inntekter før revisjon i 2015 var på USD 619 millioner.

  Vår uavhengighet gir oss mulighet til å være smidigere – til å tenke annerledes og reagere raskere. Vi er alltid nyskapende og gir beskyttelse som er effektiv, nyttig og tilgjengelig. Vi legger vår ære i å utvikle verdensledende sikkerhet som holder oss – og hver og en av våre 400 millioner brukere og 270 000 bedriftskunder beskyttet av vår teknologi – ett skritt foran potensielle trusler.

  Vår forpliktelse overfor mennesker så vel som avansert teknologi holder oss også foran konkurrentene. Selskapet er kalt en leder innen endepunktbeskyttelse av «de tre store» analyseselskapene (Gartner, IDC og Forrester). Trygt posisjonert som en av de fire ledende leverandørene av endepunktsikkerhet fortsetter vi å forbedre vår posisjon i markedet.

  Endepunktsikkerhet har alltid vært i sentrum av virksomheten vår, spesielt i segmentet for små og mellomstore bedrifter. Samtidig, i løpet av de neste årene, forventer vi at en av våre viktigste vekstdrivere vil være i konsernmarkedet, spesielt på andre områder enn endepunktsikkerhet. Kundenes behov endres i takt med utviklingen i trusselbildet. Derfor utvider vi hele tiden vår konsernportefølje med sikkerhetsløsninger og -tjenester styrket av Kaspersky Labs globale nettsikkerhetsteknologi og -kunnskap.

  • Vår unike erfaring og kunnskap

   Den raske spredningen av nye teknologier gir mennesker nye muligheter. Men den resulterende, økende avhengigheten av IT gjør nettrusler til et globalt problem. Siden IT-bransjen har blitt så viktig for verden, har ekspertise innen IT-sikkerhet blitt dobbelt så viktig. Vi i Kaspersky forstår verdens nettrusselbilde, og våre eksperter besitter enorm kunnskap og erfaring i å oppdage og nøytralisere alle former for skadelige programmer.

   Les Mer >
  • Sikkerhet uten grenser

   Felles innsats er den mest effektive måten å bekjempe nettkriminelle på. For dette formålet deler vi vår ekspertise og kompetanse og våre tekniske funn med verdens sikkerhetsfellesskap, siden vi mener at det ikke finnes noen grenser for å sørge for sikkerhet.
   Vi er stolte av å jobbe sammen med globale IT-sikkerhetsleverandører, internasjonale organisasjoner og nasjonale og regionale politimyndigheter over hele verden.

   Les Mer >
  • Kaspersky løsninger og tjenester

   Hjørnesteinen i vår forretningsstrategi er å omsette vår ledende sikkerhetsteknologi og -kunnskap i sanntidsbeskyttelse for våre kunder for å håndtere nåværende og kommende nettrusler.
   Vår portefølje omfatter løsninger som dekker et bredt spekter av kunder. Vi beskytter hjemmebrukere, småbedrifter, mellomstore bedrifter og konserner mot ulike typer trusler og gir dem praktiske verktøy for å styre og administrere sikkerheten sin.

   Les Mer >
 • CSR og globale varemerkeinitiativer

  Vårt ultimate mål – å redde verden – viser selskapets forpliktelse til å gjøre Internett sikrere og beskytte det som betyr mest for mennesker. Denne visjonen forener selskapets forretningsmål og tilnærming til samfunnsansvar.

  Vår sponsorvirksomhet

  Vi er alltid glade for å samarbeide med selskaper som er like lidenskapelige overfor det de gjør, som vi er. Det der derfor Kaspersky siden 2010 har vært offisiell sponsor for Formel 1-racingteamet Scuderia Ferrari. Scuderia Ferrari valgte i sin tur oss til å levere en komplett, hypermoderne IT-sikkerhetsløsning. Det er lett å se at de to selskapene har mye felles – begge har tøff konkurranse og er engasjert i teknologisk lederskap for å holde seg i front. Siden 2012 har Kaspersky logo vært på Ferraris Formel 1-bil samt på førernes kjeledresser og teamuniformer. I 2015 kunngjorde Kaspersky videreføring av sponsoravtalen med Formel 1-racingteamet Scuderia Ferrari.

  I tillegg til Scuderia Ferrari-sponsoravtalen støtter vi en rekke geografiske ekspedisjoner til noen av verdens mest avsidesliggende steder. Tidlig i 2012, med støtte fra Kaspersky, gjennomførte den britiske oppdagelsesreisende Felicity Aston en 59 dager og 1700 km lang ekspedisjon for å bli den første kvinnen i historien til å krysse Antarktis alene. I 2013 støttet Kaspersky også sju vulkanekspedisjoner. Senere, i 2015, kunngjorde Kaspersky sin støtte til Athens arkeologiske selskap i deres restaurering av veggmalerier ved utgravningen av Akrotiri- bosetningen på Santorini-øya, kjent som «det greske Pompeii».

  Våre utdanningsinitiativer

  Vi tror at oppmuntring til dialog og lansering av utdanningsprogrammer er viktige skritt mot internasjonalt samarbeid i kampen mot nettkriminalitet. Det er derfor vi driver Kaspersky Academy, en serie prosjekter dedikert til å støtte unge talenter innen IT-sikkerhet.

  CSR Report 2015-2016