Hva er automatisk fornyelse?

Automatisk fornyelse forlenger lisensen automatisk uten at du trenger å løfte en finger. Før abonnementet ditt utløper, blir du belastet med en fornyelsesavgift for å holde beskyttelsen gående*. Vi minner deg på den kommende betalingen på forhånd via e-post. Du kan når som helst avbryte automatisk fornyelse – i så fall må du fornye lisensen manuelt.

Hvorfor automatisk fornyelse?

Kontinuerlig abonnement og uavbrutt beskyttelse for enhetene dine

Sparer tid – ikke noe styr med faktureringsopplysninger og aktiveringskoder

Du bestemmer – vi minner deg på kommende faktureringsdatoer, og du kan stoppe abonnementet når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret, og det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post for å varsle deg om dette. Du vil også motta en e-postbekreftelse på fornyelsesprisen du skal betale, og på varigheten av det nye abonnementet ditt, før det blir fornyet automatisk. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Alltid aktiv sikkerhet – for alltid aktive virksomheter

Kaspersky Small Office Security er spesielt utviklet for små kontorer som ønsker å fokusere på å øke inntektene sine, samtidig som de kan føle seg trygge når det gjelder IT-sikkerheten, med beskyttelse som er rimelig og pålitelig. Kaspersky Small Office Security kombinerer den enkle beskyttelsen for hjemme-PC-er og spesialfunksjoner, slik at bedriften din holdes trygg mens de ansatte gjør jobben sin.

 1. «Set and forget»-sikkerhet
 2. Beskytt kontoret på Windows- og Mac-maskiner og bærbare PC-er
 3. Beskytt Windows-filservere for å sikre de viktigste filene
 4. Sikre Android-enheter, slik at de ansatte kan arbeide trygt på sine personlige smarttelefoner og nettbrett
 5. Bruk tilbakestilling og avansert beskyttelse mot løsepengevirus, i tilfelle noen skulle gjøre en feil
 6. Betal regninger og avgifter trygt på Internett med Safe Money
 7. Sikre og lagre verdifulle filer med filkryptering og sikkerhetskopiering
 •  

  GJØR SIN JOBB MENS DU GJØR DIN

  Dette er en sikkerhetsløsning som ikke krever noen oppmerksomhet fra deg, og du kan derfor konsentrere deg fullt og helt om prioriterte oppgaver i bedriften. Løsningen beskytter de ansatte uten å distrahere dem med meldinger eller varsler, slik at de kan arbeide uavbrutt. Kaspersky Small Office Security gjør sin jobb mens du gjør din.

 •  

  BESKYTTELSE MOT LØSEPENGEVIRUS FOR UAKTSOMME ANSATTE

  Hvis en ansatt skulle komme til å følge en skadelig kobling og et løsepengevirus aktiveres for å kryptere jobbfiler, opprettes det automatisk en sikkerhetskopi av den ukrypterte filen, som du så kan gjenopprette.

 •  

  UNNGÅ FELLENE VED NETTSVINDEL

  Ekstra lag med sikkerhet bidrar til å hindre at tyver stjeler bedriftens penger. Når du bruker nettsteder for shopping eller banktjenester, sjekker vår unike Safe Money-teknologi at nettstedet er sikkert, og forsikrer seg om at nettstedet er ekte, før du åpner det i en spesiell, beskyttet modus (bare for PC og Mac)

 •  

  FORHINDRE SVINDEL GJENNOM KONTOOVERTAKELSE

  Password Manager lagrer og sikrer alle passord og verdifulle filer på tvers av alle enhetene du bruker – og du trenger bare å huske ett passord.

  Bli varslet hvis filserveren har et svakt passord (for eksempel «1234»), eller hvis passordet ikke har blitt endret på lenge.

 

BRUKERVENNLIG BESKYTTELSE FOR HELE VIRKSOMHETEN

Flere lag med beskyttelse i én, brukervennlig pakke – ingen erfaring nødvendig for å få maksimal sikkerhet for hele virksomheten med minimalt bry. • Praktisk nettportal

  Som forretningsløsning har Kaspersky Small Office Security en dedikert portal – ksos.kaspersky.com – der du enkelt og greit kan sjekke lisensstatus og utløpsdato, se hvilke enheter som er beskyttet, eller sende en støtteforespørsel hvis du trenger hjelp. • Sikker Windows-filserver

  Beskytt Windows-filservere mot løsepengevirus og cryptolockers: System Watcher oppdager og blokkerer skadelig aktivitet, og muliggjør tilbakestilling etter skadelige handlinger.

  Software Updater gir en liste over nye oppdateringer som er tilgjengelige for installerte programmer, noe som gjør det enkelt å slette ubrukte eller utdaterte systemdata. • Jobb trygt på mobilenheter

  Trenger du å arbeide på farten? Kaspersky Labs mobilsikkerhetsteknologier betyr at du er beskyttet uansett hvor du arbeider fra – inkludert når ansatte bruker sine egne mobilenheter til arbeid. Beskytt Android-baserte smarttelefoner og -nettbrett – inkludert å låse, slette og finne tapte enheter. • Trygghet og personvern ved bruk av Internett og e-post

  Beskytt mot forsøk på å kapre bedriftens data og nettverk, ved å blokkere skadelige nettsteder. Blokker mistenkelige nedlastinger, og filtrer ut phishing-e-post og skadelige vedlegg. Søk etter og fjern uønskede og usikre nettleserutvidelser, og ivareta personvernet med spesiell «ikke spor»-funksjonalitet. • Lagre og overfør verdifulle filer på en sikker måte

  Sikkerhetskopierings- og krypteringsteknologier beskytter sensitive data mot sikkerhetsbrudd, bøter og tapt business. Data vault gir deg et ekstra lag med sikkerhet, med passordbeskyttet lagring på datamaskinen din for å holde sensitive data unna snokende øyne. • Sikkerhet du kan stole på – og vi kan bevise det

  Ingen andre leverandører kan måle seg med Kasperskys suksess i uavhengige tester. I 2018 deltok Kaspersky-produkter i 88 uavhengige tester og evalueringer. Produktene våre ble tildelt 73 førsteplasser og plasserte seg blant de tre øverste 77 ganger.


Systemkrav

WINDOWS-BASERTE STASJONÆRE PC-ER, BÆRBARE PC-ER OG NETTBRETT:

Operativsystem

Prosessor (CPU)

Minne (RAM)*

Microsoft® Windows® 10 Home / Enterprise / PRO (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4, RS5)

Microsoft Windows 8.1 Pro / Enterprise (SP 0 eller Windows 8.1 Update)

Microsoft Windows 8 Pro / Enterprise (SP 0 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate (SP 0 eller nyere)

1 GHz eller raskere

1 GB (x32)
eller
2 GB (X64)


Windows file servers – Prosessor eller memory requirements

Operativsystem

Prosessor (CPU)

Minne (RAM)*

Microsoft Windows Server 2019
Essentials / Standard RTM

1.4 GHz (x64) eller høyere

2 GB

Microsoft Windows Server 2016
Essentials / Standard RTM

1.4 GHz (x64) eller høyere

2 GB

Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation / Essentials / Standard

1.4 GHz (x64) eller høyere

4 GB

Microsoft Windows Server 2012 Foundation / Essentials / Standard

1.4 GHz (x64) eller høyere

4 GB

Microsoft Windows Small Business Server 2011 Standard / Essentials (SP1 eller nyere)

2 GHz (x64) eller høyere

8 GB

Microsoft Windows Small Business Server 2008 Standard x64 Edition (SP2 eller nyere)

2 GHz (x64) eller høyere

4 GB

Microsoft Windows Server ® 2008 R2 Foundation / Standard / Enterprise (SP1 eller nyere)

1.4 GHz (x64) eller raskere

512 MB

* Free RAM
** Bare Kaspersky Password Manager er tilgjengelig for disse plattformene.

Kaspersky Small Office Security

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk