Kaspersky Small Office Security

KasperskySmall Office Security

Alltid aktiv sikkerhet – for alltid aktive virksomheter

Kaspersky Small Office Security kombinerer den enkle beskyttelsen for hjemme-PC-er og spesialfunksjoner, slik at bedriften din holdes trygg mens de ansatte gjør jobben sin. Med sikkerhet som du bare aktiverer og ikke tenker mer på, beskyttes stasjonære og bærbare Windows- og Mac-PC-er, i tillegg til Windows-filservere, slik at viktige filer er sikre.

  • Avansert beskyttelse mot løsepengevirus og tilbakerulling hvis noen klikker på noe uheldig, sørger for at datamaskinene er beskyttet
  • Filkryptering og sikkerhetskopiering sikrer åndsverk og forretningshemmeligheter
  • Safe Money for å betale regninger og avgifter på nett med trygghet
  • Beskyttelse for Android-enheter slik at de ansatte trygt kan arbeide fra sine egne smarttelefoner og nettbrett
  • Innebygd sårbarhetsskanning for å sikre at bedriftsappene du bruker, er beskyttet mot inntrenging

Angi stasjonære PC-er fra 0 til 0

* alle priser er ekskl. MVA
Ikke helt sikker?
Prøv gratis

30 DAGERS
PENGENE-TILBAKE GARANTI!

GJØR SIN JOBB MENS DU GJØR DIN

Dette er en sikkerhetsløsning som ikke krever noen oppmerksomhet fra deg, og du kan derfor konsentrere deg fullt og helt om prioriterte oppgaver i bedriften. Løsningen beskytter de ansatte uten å distrahere dem med meldinger eller varsler, slik at de kan arbeide uavbrutt. Kaspersky Small Office Security gjør sin jobb mens du gjør din.

BESKYTTELSE MOT LØSEPENGEVIRUS FOR UAKTSOMME ANSATTE

Hvis en ansatt skulle komme til å følge en skadelig kobling og et løsepengevirus aktiveres for å kryptere jobbfiler, opprettes det automatisk en sikkerhetskopi av den ukrypterte filen, som du så kan gjenopprette.

UNNGÅ FELLENE VED NETTSVINDEL

Ekstra lag med sikkerhet bidrar til å hindre at tyver stjeler bedriftens penger. Når du bruker nettsteder for shopping eller banktjenester, sjekker vår unike Safe Money-teknologi at nettstedet er sikkert, og forsikrer seg om at nettstedet er ekte, før du åpner det i en spesiell, beskyttet modus (bare for PC og Mac)

FORHINDRE SVINDEL GJENNOM KONTOOVERTAKELSE

Password Manager lagrer og sikrer alle passord og verdifulle filer på tvers av alle enhetene du bruker – og du trenger bare å huske ett passord.

Bli varslet hvis filserveren har et svakt passord (for eksempel «1234»), eller hvis passordet ikke har blitt endret på lenge.

BRUKERVENNLIG BESKYTTELSE FOR HELE VIRKSOMHETEN
Flere lag med beskyttelse i én, brukervennlig pakke – ingen erfaring nødvendig for å få maksimal sikkerhet for hele virksomheten med minimalt bry.
Praktisk nettportal
Praktisk nettportal

Som forretningsløsning har Kaspersky Small Office Security en dedikert portal – ksos.kaspersky.com – der du enkelt og greit kan sjekke lisensstatus og utløpsdato, se hvilke enheter som er beskyttet, eller sende en støtteforespørsel hvis du trenger hjelp.

Sikker Windows-filserver
Sikker Windows-filserver

Beskytt Windows-filservere mot løsepengevirus og cryptolockers: System Watcher oppdager og blokkerer skadelig aktivitet, og muliggjør tilbakestilling etter skadelige handlinger.

Software Updater gir en liste over nye oppdateringer som er tilgjengelige for installerte programmer, noe som gjør det enkelt å slette ubrukte eller utdaterte systemdata.

Jobb trygt på mobilenheter
Jobb trygt på mobilenheter

Trenger du å arbeide på farten? Kaspersky Labs mobilsikkerhetsteknologier betyr at du er beskyttet uansett hvor du arbeider fra – inkludert når ansatte bruker sine egne mobilenheter til arbeid. Beskytt Android-baserte smarttelefoner og -nettbrett – inkludert å låse, slette og finne tapte enheter.

Trygghet og personvern ved bruk av Internett og e-post
Trygghet og personvern ved bruk av Internett og e-post

Beskytt mot forsøk på å kapre bedriftens data og nettverk, ved å blokkere skadelige nettsteder. Blokker mistenkelige nedlastinger, og filtrer ut phishing-e-post og skadelige vedlegg. Søk etter og fjern uønskede og usikre nettleserutvidelser, og ivareta personvernet med spesiell «ikke spor»-funksjonalitet.

Lagre og overfør verdifulle filer på en sikker måte
Lagre og overfør verdifulle filer på en sikker måte

Sikkerhetskopierings- og krypteringsteknologier beskytter sensitive data mot sikkerhetsbrudd, bøter og tapt business. Data vault gir deg et ekstra lag med sikkerhet, med passordbeskyttet lagring på datamaskinen din for å holde sensitive data unna snokende øyne.

Sikkerhet du kan stole på – og vi kan bevise det
Sikkerhet du kan stole på – og vi kan bevise det

Ingen andre leverandører kan måle seg med Kasperskys suksess i uavhengige tester. I 2020 deltok Kaspersky-produkter i 62 uavhengige tester og evalueringer. Produktene våre ble tildelt 45 førsteplasser og plasserte seg blant de tre øverste 50 ganger.

Utmerkelser og ytelse

Du kan stole på at Kaspersky-produkter får toppkarakter og setter bransjestandarder for avansert sikkerhet.

Systemkrav

Kaspersky Small Office Security