Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

Leverer mer enn antivirus for Mac –
for å beskytte personvernet ditt

Uansett hvor trygg Mac-enheten din er mot virus, må du likevel beskytte deg mot identitetstyveri og Internett-angrep. Derfor gir vår førsteklasses beskyttelse mye mer enn antivirus for Mac … den bidrar til å beskytte ditt digitale liv.

Når du kobler til Internett, beskytter vi kommunikasjonen din … når du surfer, blokkerer vi trusler … når du er sosial, beskytter vi personvernet ditt … når du handler, beskytter vi pengene dine.

 • Beskytter mot hackere, angripere med mer
 • Beskytter personvernet ditt og personlig informasjon
 • Beskytter pengene når du bruker bank og butikk på Internett

SAMMENLIGN PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi presenterer patentert adaptiv sikkerhet. Velkommen til en helt ny nettsikkerhetstjeneste som tilpasser seg livet ditt for å holde deg trygg.
FUNKSJONER OG FORDELER
  • Prisbelønt sikkerhet

   Vår nyskapende sikkerhet bidrar til å beskytte deg mot virus, spionprogrammer, phishing, farlige nettsteder med mer.

  • Personvern

   Når du kobler til Internett, hjelper vi deg med å beskytte personopplysningene dine, kommunikasjonen og identiteten din. Vi forhindrer også sporing av nettaktiviteten din og spionasje gjennom webkameraet ditt.

  • Sikret tilkobling*

   Nå kan du få tilgang til flere nettsteder og mer innhold – inkludert nettsteder som ligger utenfor regionen du befinner deg i. Og når du kobler til Internett – selv om det skjer med offentlig Wi-Fi – gir teknologien vår automatisk beskyttelse mot trusler hvis tilkoblingen er usikker.

   *Brukere med en gyldig Kaspersky Internet Security for Mac-lisens kan få en kostnadsfri kopi av Kaspersky Secure Connection fra Mac App Store. Vær oppmerksom på du kan beskytte 200 MB med trafikk per dag, per enhet – eller 300 MB per dag, per enhet hvis du registrerer tjenesten på My Kaspersky-kontoen din. Tjenesten kobler deg automatisk til en server som er rask og i nærheten av området der du er. Ubegrenset trafikk og muligheten til å velge området til serveren du kobler til, er tilgjengelig mot en tilleggsavgift.

  • Sikker handel

   Alle vil handle eller bruke banktjenester på Internett – uten at nettkriminelle stjeler pengene. Når du besøker en nettbank eller en nettbutikk, legger vi derfor automatisk til ekstra lag av sikkerhet for å beskytte pengene og kontodetaljene dine.

  • Sikkerhet for barn

   Ettersom Internett omfatter så mange farer for barn, har vi sørget for at den prisbelønte foreldrekontrollen gjør det enkelt å beskytte barn på Internett. Du kan administrere nedlastingen av programmer, blokkere offentliggjøring av personopplysninger og hindre tilgang til spill og upassende innhold.

  • Beskyttelse som virker

   Du vil at Mac-enheten din skal yte så godt som den skal – og det vil vi også. Derfor fungerer sikkerhetsløsningene våre i bakgrunnen, uten problemer.

  • Brukervennlig sikkerhet

   Sikkerheten din bør ikke komme i veien, så derfor har vi utviklet førsteklasses beskyttelse som er enkel å konfigurere og enkel å kjøre.

 • Stasjonære og bærbare Mac-datamaskiner
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og laste ned produkter samt få tilgang til enkelte funksjoner
  • Webcam Protection er tilgjengelig for en rekke kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til https://support.kaspersky.com/14248#block1
  • 1220 MB ledig plass på harddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.14

OMTALER

 • Har vært Apple-/Mac-bruker siden 1984! Installert K for over to år siden! Ikke mange angrep, men stoppet 11 angrep/trojanske hester i løpet av den tiden!Gir en veldig god følelse av beskyttelse i bakgrunnen! Oppdaterer beskyttelse når det trengs!

  Dkix
 • Kaspersky Security gjør ikke så systemet mitt går tregt, i motsetning til mange andre antivirusprodukter. Den fungerer diskré i bakgrunnen. Mac-er får selvfølgelig ikke så mange virusangrep, så man lurer nesten noen ganger på om programvaren faktisk fungerer. Du finner raskt ut at den fungerer når du plugger i en minnebrikke fra en venn som er infisert. Når dette skjedde med meg oppdaget Kaspersky umiddelbart viruset, varslet meg og fjernet det.

  bjarne&bente
 • har hatt flere antivirussystemer, men Kapersky er definitivt overlegen. Hvorfor: Fordi den ikke driver og plager deg med meldinger, den får bare jobben gjort. Jeg liker spesielt sikre banktjenester, da jeg har opplevd å bli kortsvindlet. Men det har ikke skjedd etter at jeg har brukt Kapersky. Jeg vil definitivt fornye lisensen min årlig

  annemette

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk