Kaspersky

Kaspersky
Internet Security

for Mac
 

Leverer mer enn antivirus for Mac –
for å beskytte personvernet ditt

Uansett hvor trygg Mac-enheten din er mot virus, må du likevel beskytte deg mot identitetstyveri og Internett-angrep. Derfor gir vår avanserte beskyttelse mye mer enn antivirus for Mac … den bidrar til å beskytte ditt digitale liv.

Når du kobler til Internett, beskytter vi kommunikasjonen din … når du surfer, blokkerer vi trusler … når du er sosial, beskytter vi personvernet ditt … når du handler, beskytter vi pengene dine.

 • Beskytter mot hackere, angripere med mer
 • Beskytter personvernet ditt og personlig informasjon
 • Beskytter pengene når du bruker bank og butikk på Internett

SAMMENLIGN PRODUKTER

AVANSERT MAC-SIKKERHET

Kaspersky
Internet Security
for Mac

Avansert sikkerhet mot identitetstyver og svindlere


Avansert sikkerhetspakke

Kaspersky
Internet Security

Avansert sikkerhets- og antiviruspakke for personvern og penger på PC, Mac og mobil


Premium-sikkerhetspakke

Kaspersky
Total Security

Premium-sikkerhets- og antiviruspakke for deg og barna på PC, Mac og mobil


AVANSERT MAC-SIKKERHET

Kaspersky
Internet Security
for Mac

Avansert sikkerhetspakke

Kaspersky
Internet Security

Premium-sikkerhetspakke

Kaspersky
Total Security

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

All vår beste sikkerhet under én konto og klar til bruk. Leveres med funksjoner som tilpasser seg i sanntid for å holde deg trygg
FUNKSJONER OG FORDELER
 • Prisbelønt sikkerhet

  Vår nyskapende sikkerhet bidrar til å beskytte deg mot virus, spionprogrammer, phishing, farlige nettsteder med mer.

  Personvern

  Når du kobler til Internett, hjelper vi deg med å beskytte personopplysningene dine, kommunikasjonen og identiteten din. Vi forhindrer også sporing av nettaktiviteten din og spionasje gjennom webkameraet ditt.

  Sikret tilkobling*

  Nå kan du få tilgang til flere nettsteder og mer innhold – inkludert nettsteder som ligger utenfor regionen du befinner deg i. Og når du kobler til Internett – selv om det skjer med offentlig Wi-Fi – gir teknologien vår automatisk beskyttelse mot trusler hvis tilkoblingen er usikker.

  *Brukere med en gyldig Kaspersky Internet Security for Mac-lisens kan få en kostnadsfri kopi av Kaspersky Secure Connection fra Mac App Store. Vær oppmerksom på du kan beskytte 200 MB med trafikk per dag, per enhet – eller 300 MB per dag, per enhet hvis du registrerer tjenesten på My Kaspersky-kontoen din. Tjenesten kobler deg automatisk til en server som er rask og i nærheten av området der du er. Ubegrenset trafikk og muligheten til å velge området til serveren du kobler til, er tilgjengelig mot en tilleggsavgift.

  Sikker handel

  Alle vil handle eller bruke banktjenester på Internett – uten at nettkriminelle stjeler pengene. Når du besøker en nettbank eller en nettbutikk, legger vi derfor automatisk til ekstra lag av sikkerhet for å beskytte pengene og kontodetaljene dine.

  Beskyttelse som virker

  Du vil at Mac-enheten din skal yte så godt som den skal – og det vil vi også. Derfor fungerer sikkerhetsløsningene våre i bakgrunnen, uten problemer.

  Brukervennlig sikkerhet

  Sikkerheten din bør ikke komme i veien, så derfor har vi utviklet avansert beskyttelse som er enkel å konfigurere og enkel å kjøre.

OMTALER

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER