<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>

Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac 2016

 

Beskytter deg mot digitale trusler

For å få det beste ut av Mac-en din trenger du proaktiv beskyttelse.

Det er derfor vi beskytter deg mot hackere, hindrer at aktivitetene dine på Internett kan spores, beskytter barna mot farer på Internett … og gir deg ekstra sikkerhet når du handler og bruker banktjenester på Internett.

 • Beskytter det digitale livet ditt, uten at det går ut over ytelsen
 • Hjelper deg med å holde privatlivet privat
 • Øker sikkerhet for netthandel og nettbank

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKSJONER OG FORDELER
  • SIKKERHET – Beskytter mot virus, angrep, spionprogrammer, nettkriminalitet og mye annet

   Vi må alle beskytte oss mot digitale farer – så vår prisbelønte sikkerhetsprogramvare hjelper til med å beskytte mot angrep og infeksjoner, advarer deg om farlige nettsteder og sørger for at sikkerheten alltid er oppdatert.

  • PERSONVERN – Beskytter deg mot nettfisking, spionasje og sporing av nettatferd

   Ikke la datasnoker og nettfiskere stjele konfidensiell informasjon. Vi hjelper deg med å beskytte de personlige dataene dine, hindrer at nettaktivitetene dine blir overvåket, og blokkerer uautorisert bruk av webkameraet ditt.

  • PENGER – Få enda bedre sikkerhet når du handler på nett og er i nettbanken

   Svindlere er stadig på utkikk etter muligheter for å stjele penger. Den unike sikkerhetsteknologien vår Safe Money hjelper deg med å beskytte pengene og kontodetaljene dine – for å hindre at nettkriminelle stjeler dem.

  • FORELDREKONTROLL – Hjelper deg med å beskytte barn mot farer på Internett og mye annet

   Fordi barn er spesielt utsatt for en rekke nettbaserte risikoer hjelper Foreldrekontroll-funksjonen vår deg med å styre barna dine unna farer på Internett, blokkere upassende innhold og nettsteder og administrere barnas meldinger på sosiale nettverk.

  • YTELSE – Lar Mac-en fungere ... akkurat slik den er utviklet å gjøre

   Sikkerheten skal ikke redusere hastigheten. Derfor har vi jobbet hardt med å kombinere beskyttelse og ytelse for å sikre at Mac-en ikke trenger å jobbe så hardt … slik at du kan komme deg gjennom den travle hverdagen.

  • ENKELHET – Forenkler sikkerheten – gir deg enkel nettbasert administrasjon

   Ingen ønsker å kaste bort tiden på å gå gjennom komplekse sikkerhetssystemer. Derfor gir vi deg en My Kaspersky-konto uten ekstra kostnad, slik at du enkelt kan administrere sikkerheten fra hvor som helst der du har Internett-tilgang.

 • Generelle krav
  • Internett-tilkobling kreves for å installere, aktivere og laste ned produkter og oppdateringer samt få tilgang til enkelte funksjoner
  • Webkamerabeskyttelse er tilgjengelig for et utvalg av kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til support.kaspersky.com/12476
  Stasjonære og bærbare Mac-maskiner
  • Minne (RAM): 1 GB
  • 770 MB ledig plass på harddisken for å installere programmet (avhengig av størrelsen på antivirusdatabasen)
  • macOS 10.9 − 10.12

OMTALER

 • Har vært Apple-/Mac-bruker siden 1984! Installert K for over to år siden! Ikke mange angrep, men stoppet 11 angrep/trojanske hester i løpet av den tiden!Gir en veldig god følelse av beskyttelse i bakgrunnen! Oppdaterer beskyttelse når det trengs!

  Dkix
 • Kaspersky Security gjør ikke så systemet mitt går tregt, i motsetning til mange andre antivirusprodukter. Den fungerer diskré i bakgrunnen. Mac-er får selvfølgelig ikke så mange virusangrep, så man lurer nesten noen ganger på om programvaren faktisk fungerer. Du finner raskt ut at den fungerer når du plugger i en minnebrikke fra en venn som er infisert. Når dette skjedde med meg oppdaget Kaspersky umiddelbart viruset, varslet meg og fjernet det.

  bjarne&bente
 • har hatt flere antivirussystemer, men Kapersky er definitivt overlegen. Hvorfor: Fordi den ikke driver og plager deg med meldinger, den får bare jobben gjort. Jeg liker spesielt sikre banktjenester, da jeg har opplevd å bli kortsvindlet. Men det har ikke skjedd etter at jeg har brukt Kapersky. Jeg vil definitivt fornye lisensen min årlig

  annemette

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER