Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

Den smarte måten å beskytte den
digitale delen av livet ditt på

Siden hackere og angripere stadig er på jakt, gir Kaspersky Internet Security for Mac deg så mye mer enn bare Mac-sikkerhet.

Det bidrar til å beskytte deg mot phishing og farlige nettsteder, og i tillegg beskytter det identiteten din og personvernet ditt ved å bidra til å verne om personlige data, blokkere sporing og stoppe webkameraspioner.

 • Du beskyttes mot farer på Internett med mer
 • Du får hjelp til å holde privatlivet privat
 • Sikkerheten styrkes når du bruker banktjenester eller handler på Internett

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKSJONER OG FORDELER
  • Den SIKRER med prisbelønnet beskyttelse

   Skyassistert sikkerhet som bidrar til å beskytte Mac-maskinen din mot infeksjoner og advarer deg mot farlige nettstedkoblinger.

  • Den FORSVARER personvernet med mer

   Nettkriminelle kan bruke phishing, sporing og webkameraspionering til å infiltrere privatlivet ditt og til og med stjele identiteten din. Det er derfor vi hjelper deg med å beskytte sensitive data og hindre at Internett-aktiviteter overvåkes og webkameraet brukes til å spionere på deg.

  • Den KOBLER TIL sikrere

   Når du kobler til Internett, selv om du bruker offentlig Wi-Fi, bidrar vi til å beskytte kommunikasjon, identiteten din og data. Dermed kan du fritt surfe, kommunisere, strømme og mye mer, mens vi bidrar til å sikre personvernet ditt.*

   * Brukere med en gyldig Kaspersky Internet Security for Mac-lisens kan få en kostnadsfri kopi av Secure Connection fra Mac App Store.

  • Den BESKYTTER handel og banktjenester på Internett

   Vi legger til ekstra lag med sikkerhet. Dette bidrar til å hindre at tyver stjeler pengene dine. Når du klikker for å gå inn på handels- og banktjenestene du liker best, kontrollerer vår unike Sikre penger-teknologi at nettstedet er sikkert, og at du ikke blir lurt av et falskt nettsted. Deretter åpnes nettstedet i en spesiell, beskyttet modus.

  • Den IVARETAR barnas sikkerhet på Internett

   Fordi mange farer lurer på Internett for barna, har vi gjort det enklere for deg å veilede barna i sikkerhet. Du kan blokkere upassende nettsteder og innhold samt håndtere hvordan barna bruker sosiale nettverk.

  • Den YTER – du vil ikke legge merke til sikkerheten vår

   Vi har kombinert sikkerhet og effektivitet, slik at Mac-en kan fortsette å yte som normalt, og du kan gjøre mer av det du ønsker å gjøre.

  • Den FORENKLER – slik at du kan være produktiv i en travel hverdag

   Det er enkelt å konfigurere og håndtere sikkerheten fra alle steder du kan koble til Internett, og teknisk kundestøtte er bare et klikk unna.

 • Stasjonære og bærbare Mac-datamaskiner
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og laste ned produkter samt få tilgang til enkelte funksjoner
  • Webcam Protection er tilgjengelig for en rekke kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til support.kaspersky.com/13555
  • 970 MB ledig plass på harddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • OS X 10.11 – macOS 10.13

OMTALER

 • Har vært Apple-/Mac-bruker siden 1984! Installert K for over to år siden! Ikke mange angrep, men stoppet 11 angrep/trojanske hester i løpet av den tiden!Gir en veldig god følelse av beskyttelse i bakgrunnen! Oppdaterer beskyttelse når det trengs!

  Dkix
 • Kaspersky Security gjør ikke så systemet mitt går tregt, i motsetning til mange andre antivirusprodukter. Den fungerer diskré i bakgrunnen. Mac-er får selvfølgelig ikke så mange virusangrep, så man lurer nesten noen ganger på om programvaren faktisk fungerer. Du finner raskt ut at den fungerer når du plugger i en minnebrikke fra en venn som er infisert. Når dette skjedde med meg oppdaget Kaspersky umiddelbart viruset, varslet meg og fjernet det.

  bjarne&bente
 • har hatt flere antivirussystemer, men Kapersky er definitivt overlegen. Hvorfor: Fordi den ikke driver og plager deg med meldinger, den får bare jobben gjort. Jeg liker spesielt sikre banktjenester, da jeg har opplevd å bli kortsvindlet. Men det har ikke skjedd etter at jeg har brukt Kapersky. Jeg vil definitivt fornye lisensen min årlig

  annemette

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk