STRATEGISKE PARTNERE

Kaspersky Lab har forpliktet seg til å arbeide sammen med ledende programvare- og maskinvareleverandører for å kunne levere de best mulige løsningene for informasjonssikkerhet. Vi har inngått strategiske partnerskap med en rekke globale bransjeledere. Disse relasjonene danner grunnlaget for bedre tjenester og produkter.

Microsoft

Kaspersky Lab er en Microsoft Gold Certified Security Solutions Partner og arbeider nå med flere fellesprosjekter med Microsoft.

Intel

Kaspersky Lab jobber tett sammen med Intel innenfor Intels rammeverk Early Access for utviklere. Som et resultat er Kaspersky Lab-produkter optimalisert for Intel-arkitektur. Våre kunder og brukere får pålitelig og effektiv beskyttelse som er fullt integrert med Intel-prosessorer.

IBM

Kaspersky Lab deltar i IBM PartnerWorld for programvare, noe som gjør det mulig for oss å utvikle optimale løsninger for Lotus/Domino-programmer.

Novell

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server er en av de mest populære antivirusløsningene for Novell-filservere. Kaspersky Lab jobber tett sammen med Novell og er Novell Silver Partner.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk