Hva er automatisk fornyelse?

Automatisk fornyelse forlenger lisensen automatisk uten at du trenger å løfte en finger. Før abonnementet ditt utløper, blir du belastet med en fornyelsesavgift for å holde beskyttelsen gående*. Vi minner deg på den kommende betalingen på forhånd via e-post. Du kan når som helst avbryte automatisk fornyelse – i så fall må du fornye lisensen manuelt.

Hvorfor automatisk fornyelse?

Kontinuerlig abonnement og uavbrutt beskyttelse for enhetene dine

Sparer tid – ikke noe styr med faktureringsopplysninger og aktiveringskoder

Du bestemmer – vi minner deg på kommende faktureringsdatoer, og du kan stoppe abonnementet når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret, og det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post for å varsle deg om dette. Du vil også motta en e-postbekreftelse på fornyelsesprisen du skal betale, og på varigheten av det nye abonnementet ditt, før det blir fornyet automatisk. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.

SALGSMULIGHETER

I media rapporteres det om stadig flere brudd på IT-sikkerheten, og forbrukere er ivrige etter å finne bedre metoder for å beskytte personvern, penger og digitale ressurser mot skadelig programvare og nettbaserte angrep. Kasperskys abonnementstjeneste kan bidra til økte inntekter ved å oppfylle kundenes krav til økt sikkerhet, enten du er Internett-leverandør, leverandør av mobilkommunikasjon, bank, forsikringsselskap, leverandør av finanstjenester eller spillsamfunn – eller du leverer andre typer Internett-tjenester til kunder eller abonnenter.

Når du inngår et samarbeid med Kaspersky Lab, som er verdensledende innen produkter for nettsikkerhet, kan du tilby kundene dine en verdiskapende tjeneste som blant annet:

 • oppfyller kundenes behov for omhyggelig sikkerhet mot dagens trusler
 • beskytter en rekke plattformer – PC og Mac, Android-telefoner og Android-nettbrett
 • tilbyr sikkerhetsalternativer – fra abonnementer på antivirus til våre beste sikkerhetsløsninger
 • setter deg i stand til å skape en ekstra, lønnsom, månedlig inntektskilde
 • bidrar til å øke kundetilfredsheten og antallet lojale kunder
 • forbedrer sikkerheten på tvers av nettverket med abonnenter/kunder

 

… samtidig som den også reduserer belastningen på støtteteamet ditt ettersom færre av kundene dine utsettes for angrep fra skadelig programvare eller sikkerhetsbrudd.

Last ned brosjyren, og finn ut mer om Kasperskys abonnementstjenester

Fordeler for deg

Ved å tilby kundene dine et av Kaspersky Labs prisbelønte sikkerhetsprodukter, til et månedlig abonnementsgebyr, kan du skape verdifulle inntekter for bedriften samtidig som du gir kundene dine nødvendige sikkerhetsteknologier.

 

 • Øk salg ved hjelp av en fast månedlig inntektskilde som er enkel å beregne.
 • Reduser driftskostnadene ved å minimere useriøs trafikk på nettverket.
 • Etabler deg selv som en leverandør som bryr seg om kundenes sikkerhet.
 • Opprett unike tilbud og tjenester for å få et konkurransefortrinn.
 • Styrk merkevaren din ved å assosiere deg selv med en av verdens ledende sikkerhetsleverandører.

 

... og fordeler for kundene dine

Ved å tilby kundene dine prisbelønt sikkerhet på abonnementsbasis beskyttes de ikke bare mot dagens trusler med skadelig programvare, de får også følgende:

 • Fleksibilitet, slik at de kan utvide eller oppgradere sikkerheten ved behov.
 • Muligheten til en gratis prøveperiode med et Kaspersky Lab-produkt.
 • Enkel budsjettering ved hjelp av månedlige mikroinnbetalinger i stedet for årlige gebyr.
 • Brukervennlighet, kundene kan føye abonnementet til i eksisterende betalinger.

Liten innsats – stor fortjeneste

Det er raskt og enkelt å gjøre abonnementstjenester fra Kaspersky Lab til en del av tjenesteporteføljen. Tjenesten har en enkel registreringsprosess, og det er ingen registreringsavgift. Vi har markedsføringsspesialister som kan gi deg en rekke materialer, slik at du kan fremme sikkerhetsabonnementer til kundebasen:

 

 • Kaspersky Lab og deres partnere kan tilby teknisk ekspertise, slik at du kan gjøre den nye tjenesten tilgjengelig som en del av de nettbaserte tilbudene dine.
 • Du kan få produktbeskrivelser, sammendrag av tjenestefordeler, bilder og grafikk som du kan bruke på nettstedet ditt og i kampanjemateriale på e-post eller i annen kommunikasjon.
 • Vi kan arrangere spesielle arrangementer og pressekonferanser for å hjelpe til med å lansere det nye tilskuddet i tjenesteporteføljen.
 • Vi kan tilby støtte for pågående markedsføringskommunikasjon, inkludert pressemeldinger, artikler og nyhetsbrev.
 • Kunder kan få tilgang til teknisk støtte fra eksperter hos Kaspersky Lab så snart de har kjøpt et abonnement. Tjenesten medfører ingen ekstra belastninger for støtteteamet ditt.

 

Du får også muligheten til å markedsføre den nye tjenesten via en av Kaspersky Labs gratisapper, som brukes av millioner av brukere hvert eneste år.

Tilpass tilbudet ditt

Vi har løsningene for så og si ethvert IT-sikkerhetsbehov, enten du vil tilby kundene dine bare ett av våre produkter eller et utvalg:

… og hvis noen av kundene dine er en liten eller mellomstor bedrift, kan Kaspersky Small Office Security hjelpe dem med å holde driften i gang.

Vise PDF*

 

SLIK BLIR DU MED

 • 1

  Registrer deg

  Klikk her for å få tilgang til det nettbaserte registreringsskjemaet. Det er raskt og enkelt å fylle ut skjemaet. Når du har fylt ut alle delene, klikker du bare på Send-knappen for å sende søknaden til oss.

 • 2

  Vi tar kontakt med deg

  Vi sender deg mer informasjon når vi har kontrollert at du er kvalifisert for programmet (inkludert vilkår og betingelser for programmet).

 • 3

  Signering av avtalen

  Når du har signert partnerskapsavtalen for programmet, kan vi starte den tekniske integreringen med å legge abonnementstjenesten til blant de nettbaserte tilbudene dine.

 • 4

  Lansering!

  Nå er du klar til å selge tjenesten til kundene og bygge opp en inntektskilde for bedriften, men du er ikke alene – Kaspersky Labs markedsføringsteam er tilgjengelig for å tilby kontinuerlig støtte.

BLI PARTNER NÅ

APS-SERTIFISERING

Hvis du har integrert Odin-automatiseringsplattformen, kan du begynne å selge Kaspersky Lab-produkter med abonnement svært raskt.

Kaspersky Lab har Odin APS-sertifisering for Kasperskys APS-pakke, noe som gjør at den kan tilby alle forbrukerprodukter fra Kaspersky Lab og inkludere prioritert teknisk støtte fra Odin.

Med APS-sertifiseringen for Kasperskys APS-pakke er Kaspersky Lab-abonnementer tilgjengelige for enkel integrering og rask skydistribusjon for skytjenesteleverandører via kanalene deres og til kundene.

   Les mer

HVORFOR VELGE KASPERSKY LAB?

Kaspersky Lab er verdens største privateide selskap innen Internett-sikkerhet.

I løpet av årene har vi blitt anerkjent for vår suksess i en rekke uavhengige tester. I en nylig holdbarhetstest som evaluerte 24 sikkerhetspakker i tre kategorier over en periode på seks måneder, vurderte AV Test, et uavhengig laboratorium, Kaspersky Internet Security som den beste sikkerhetsløsningen.

Ved å inngå partnerskap med Kaspersky Lab tilbyr du kundene dine en sikkerhetsløsning med en rik fortid:

 • 400 millioner brukere stoler på Kaspersky Lab-sikkerhetsteknologier
 • 270 000 bedriftskunder har valgt Kaspersky Lab
 • Kaspersky Lab-sikkerhetsprodukter selges i 200 land

Over 300 bedrifter har allerede sluttet seg til Kaspersky-programmet med abonnementstjeneste og skaper nye inntekter ved å tilby kundene sine forbedrede sikkerhetstjenester.

Vise PDF

Noen av partnerne våre

SUKSESSHISTORIER

NIFTY Corporation

Solution: Endpoint Security

NIFTY ble lansert i 1986 og har hovedkontor i Tokyo. NIFTY er nå et datterselskap av...

SE NÅ*

Telefonica

Telefónica er en av verdens største leverandører av bredbånd og...

LES MER*
Se alle kasusstudier

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk