Kaspersky Endpoint Security for Business Select

Kaspersky Endpoint Security for Business Select

Smidig nettsikkerhet for bedrifter i alle størrelser


Kaspersky Endpoint Security for Business beskytter bedrifter av alle størrelser mot alle slags trusler på Internett, på tvers av alle enheter og over alle plattformer. Kraftig flerlags sikkerhet støttes av omfattende funksjoner for administrasjon.

 • En brukervennlig, fleksibel løsning som tilpasser seg til dine behov, uavhengig av bedriftens størrelse eller hvilke plattformer du bruker.
 • Beskyttelse i flere lag, drevet av en unik kombinasjon av trusselteknologi for stordata, maskinlæring og menneskelig ekspertise.
 • En granulær sikkerhetsadministrasjon gjør det enkelt å administrere og styre alle sikkerhetsproblemer uten behov for ytterligere integrasjons- eller administrasjonsløsninger.
 • Gir kundene den beste mulige beskyttelsen, slik det er vist i uavhengige tester. Kaspersky Lab er verdens mest utprøvde, mest prisvinnende sikkerhet med bransjens høyeste registreringsstatistikk. 
 • Kaspersky Endpoint Security for Business Select kombinerer robuste systemkontroller med kraftige sikkerhetsfunksjoner for alle enheter på tvers av IT-infrastrukturen. Det hele administreres fra én enkelt sentralisert, svært integrert administrasjonskonsoll.

  • Beskyttelse mot Internett-truslene som bedriften din står overfor

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select gir beskyttelse i flere lag mot kjente, ukjente og avanserte trusler. Løsningen er drevet av trusselteknologi for stordata, maskinlæring og menneskelig ekspertise for å gi beskyttelse på et høyere nivå.

  • Beskyttelse som støtter arbeidsflyt og prosesser

   Ekte plattformuavhengighet betyr at Kaspersky Endpoint Security for Business Select beskytter brukere uavhengig av hva slags enhet eller plattform de bruker, eller hvor de bruker dem. 

  • Detaljert sikkerhetsstyring

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select omfatter en enkelt, svært integrert administrasjonskonsoll, Kaspersky Security Center, for sentralisert kontroll over alle enhetene i nettverket. Konfigurer din egen policy i henhold til dine spesifikke behov, eller stup i det med forhåndskonfigurerte policyer utviklet av Kaspersky Lab-eksperter. 

  • Fleksibilitet og full skalerbarhet

   Med vårt utvalg av målrettede sikkerhetsløsninger kan du legge til ekstra beskyttelse og administrasjonsteknologi når du har behov for det, inkludert:

 • Kraftig beskyttelse i flere lag for bærbare PC-er, arbeidsstasjoner, servere og mobile enheter, designet og bygget av bransjens ledende sikkerhetseksperter*. 

  *Nøyaktig funksjonssett varierer avhengig av plattform.

  • Beskyttelse i flere lag for stasjonære PC-er, servere og mobile enheter

   Sikkerhet og kontroll i flere lag

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select kombinerer flere teknologier for å beskytte alle enheter og miljøer mot et trussellandskap i kontinuerlig utvikling på Internett. Sikkerhetskontroller, i tillegg til blant annet Automatic Exploit Prevention-teknologi og Host-Based Intrusion Prevention System-teknologi, reduserer muligheten for inntrengning av skadelig programvare betydelig. En rekke andre teknologier og prosesser oppdager og identifiserer skadelig programvare ved endepunktet for å stoppe programvaren og rulle tilbake programhandlingene. 

   Det beste fra maskinlæring og menneskelig oppfinnsomhet

   Kaspersky Labs unike HuMachine™-tilnærming er drevet av en kombinasjon av trusselteknologi for stordata, maskinlæring og menneskelig ekspertise for å sikre oppdagelse i flere lag på et høyere nivå, uten at det skaper komplikasjoner eller hodebry for administrasjonen.

   Benytter seg av fordelene ved skyteknologien

   Millioner av Kaspersky-kunder verden over sender oss anonymiserte trusseldata fra enhetene sine til Kaspersky Security Network (KSN). Dette skybaserte trussellaboratoriet samler inn og lagrer store volum med metadata fra mistenkelige filer, slik at det kan ta raske og nøyaktige avgjørelser vedrørende sikkerheten til filer og URL-adresser uten at det må analysere innholdet på nytt. Dette gjør det mulig å beskytte mot ukjente trusler. 

   Oppdager mistenkelig oppførsel

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select bruker atferdstilpasset oppdagelse både før og under kjøringsstadiet. Atferdstilpasset registrering er støttet av Kaspersky Security Network som lagrer store volum med metadata fra mistenkelige filer. 

   Før en fil starter opp, bruker atferdstilpasset registrering emulering for å identifisere ukjente og avanserte trusler. Når programmet er blitt startet, overvåker SystemWatcher filene og ser etter tegn på mistenkelig aktivitet og sammenligner dette med kjente skadelige programmer.  Skadelige filer blokkeres, og eventuelle programhandlinger rulles tilbake automatisk.

   Beskytter bedriftens nettverk 

   Ingen applikasjoner eller operativsystemer kan skryte av at de er 100 % fri for sikkerhetsproblemer. Disse sikkerhetsproblemene kan utnyttes av skadelig programvare for å trenge gjennom nettverket, infisere arbeidsstasjoner og servere og forstyrre driften.  Vår innovative Automatic Exploit Prevention-teknologi (AEP) bidrar til å sikre at skadelig programvare ikke kan utnytte sårbarheter i operativsystemet eller programmene som kjører i nettverket. AEP overvåker spesifikt programmer som ofte blir angrepet – som Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office, Java og mange flere – for å gi et ekstra lag av sikkerhet som overvåker og beskytter mot ukjente trusler.

   Beskytter bedriftens nettverk 

   Threats targeting corporate networks – including port scanning, denial-of-service attacks and buffer-overrun attacks – are on the increase. The Network Attack Blocker technology within Kaspersky Endpoint Security for Business Select detects and monitors suspicious activities on your corporate network and lets you preconfigure how your systems should respond if suspicious behavior occurs.

  • Sikkerhetskontroller for å administrere programmer, enheter og Internett-tilgang

   Dynamisk hvitelisting for programkontroll 

   Det finnes tusenvis av nye programmer på markedet, og det blir flere hver dag. Det er utfordrende å holde rede på hvilke som utgjør en potensiell trussel. Kasperskys tilnærming med dynamiske hvitelister gir systemadministratorene muligheten til å aktivere en policy for avvisning som standard, som blokkerer alle programmer med mindre de er oppført på hvitelisten. Vårt interne hvitelistelaboratorium kontrollerer programmer for sikkerhetsproblemer fortløpende og legger dem til i databasen over hvitelistede programmer (denne databasen inkluderer over 1,3 milliarder unike filer, og det legges til 1 million filer hver eneste dag). Kaspersky-kunder har tilgang til denne databasen og kan bruke den som den er, eller tilpasse den etter bestemte forretningsbehov. Testmodus sikrer at ingen forretningskritiske programmer blokkeres, og at ingen funksjonaliteter påvirkes uønsket.

   Kontrollere programmer på servere og arbeidsstasjoner

   System Watcher-teknologien overvåker programmets atferd når programmet startes opp på serveren eller på en ansatts maskin, for å identifisere skadelige aktivitetsmønstre. Skadelige filer blokkeres og skadelige aktiviteter rulles tilbake på arbeidsstasjoner.

   Kontrollere programrettigheter for å minimere risikoer

   For enkelte programmer – selv om programmene kanskje ikke klassifiseres som skadelige – kan aktiviteten oppfattes som høyrisiko. I mange tilfeller er det tilrådelig at disse aktivitetene begrenses. Funksjonaliteten for kontroll over programrettigheter (Host-Based Intrusion Prevention System – HIPS) begrenser aktiviteter innenfor endepunktet i henhold til klareringsnivået som er tilordnet programmet, og begrenser programrettighetenes tilgang til bestemte ressurser, inkludert system- og brukerfiler. Du kan også kontrollere programmenes tilgang til opptaksenheter for lyd og video.

   Forhindrer at uautoriserte enheter får tilgang

   Med Kasperskys enhetskontroller kan du konfigurere kontroller etter klokkeslett, geografisk sted eller type enhet for å forhindre at uautoriserte enheter får tilgang til nettverket. Du kan justere kontrollene med Active Directory for å få detaljert administrasjon og tilordning av policyer og bruke masker i opprettingen av regler for enhetskontroll. Du kan også hviteliste flere enheter ved behov. Kaspersky Endpoint Security for Business logger også alle handlinger med sletting og kopiering som utføres på flyttbare USB-enheter, og administrerer brukerrettigheter for lese- og skrivehandlinger på CD-/DVD-plater.

   Fleksibel Wi-Fi-kontroll 

   Bruk av ikke-klarerte åpne Wi-Fi-nettverk gjør enheter, og bedriftens nettverk, sårbare for angrep. Ved å lage en liste over klarerte nettverk spesielt for ansatte kan du tillate tilgang til klarerte Wi-Fi-nettverk og forby bruk av andre nettverk uten at dette påvirker de ansattes mobilitet.

   Overvåkning og kontroll av Internett-tilgang

   Vi bruker mer og mer tid på Internett, inkludert når vi er på jobb. Kasperskys nettkontrollverktøy gir deg muligheten til å konfigurere policyer for Internett-tilgang og å overvåke Internett-bruken. Det er enkelt å forby, begrense, tillate og granske brukernes aktiviteter på individuelle nettsteder og/eller kategorier av nettsteder, som spillsider, sosiale nettverk eller gamblingsider. Kontroller basert på klokkeslett på dagen og geografisk plassering kan tilpasses til Active Directory, slik at de kan bidra til å administrere og angi policyer.

  • Sikkerhet utover den stasjonære PC-en

   Sikre alle servermiljøer

   Det er ikke uvanlig at bedrifter kjører en rekke ulike serverplattformer i IT-infrastrukturen sin. Fra Windows-server, Linux- og FreeBSD-klyngeservere til Microsoft og Citrix terminalservere. Kaspersky beskytter dem alle, og optimaliserte skanneprosesser gir minimal innvirkning på serverens ytelse. Hvis det oppstår feil på en av filserverne dine, starter teknologiene våre automatisk på nytt når filserveren starter opp igjen.

   Sørger for mobil sikkerhet

   Mobile enheter brukes i alle bedrifter i dag, og de åpner opp en mulig rute inn i bedriftens nettverk. Kaspersky Endpoint Security for Business Select beskytter mobile enheter mot de nyeste mobile trusler, teknologi mot nettfisking beskytter mot nettsteder som forsøker å stjele informasjon, og søppelpostfiltre filtrerer bort uønskede anrop og tekstmeldinger. 

   Pakketeknologi skiller bedriftens data og programmer fra brukerens personlige data, slik at bedriftens data beskyttes selv hvis enheten blir borte. Kryptering og beskyttelsesfunksjoner som fjernstyres, kan slette bedriftspakken trygt uten at dette påvirker de personlige dataene eller innstillingene.

  • Sentralisert administrasjon

   Øker den administrative anvendeligheten

   Systemadministratorene strekker seg tynt. Tid som brukes på administrasjon og generering av rapporter, kunne i stedet blitt brukt på viktige forretningsfunksjoner. Kaspersky Endpoint Security for Business Select inneholder Kaspersky Security Center (KSC), et sentralisert, svært integrert styringsverktøy som gir fullstendig oversikt og kontroll over bedriftens Kaspersky Lab-sikkerhetsteknologier for endepunkter. KSC forenkler administrasjonen av mobile enheter, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, filservere og virtuelle maskiner samtidig som den genererer rapporter, det hele fra én enhetlig konsoll.

   Støtte for vanlige MDM-plattformer for å administrere mobile enheter 

   Hvis du vil administrere alle de mobile enhetene dine sentralt, trenger du en sikkerhetsløsning som er integrert med alle ledende plattformer for administrasjon av mobile enheter. Kaspersky Endpoint Security for Business Select støtter Microsoft® Exchange ActiveSync®, iOS MDM og Samsung KNOX™ og muliggjør enkel oppretting av policyer for hver plattform, for eksempel obligatorisk kryptering, håndhevelse av passord, kamerabruk, APN-/VPN-innstillinger. Android for Work gjør det mulig å opprette en bedriftsprofil og gir administrasjon av bedriftsprogrammer og enhet. 

   Gir et høyere integrasjonsnivå

   All teknologien i Kaspersky Endpoint Security Select er utviklet internt med en tett integrert kode. Det betyr at du ikke trenger å tenke på kompatibilitetsproblemer, og det er også enkelt å skalere. Sømløst integrerte sikkerhetsteknologier som gjør mer for å beskytte IT-miljøet ditt, mens sentralisert administrasjon sparer deg for tid.

 • PROGRAMMER SOM MEDFØLGER

  Alle programmene ovenfor er inkludert i Kaspersky Endpoint Security for Business | Select.

Hvilken sikkerhetsløsning er riktig for virksomheten din?

Sammenlign Kasperskys IT-sikkerhetsløsninger for virksomheter

Kaspersky Endpoint Security for Business | Select

Kaspersky Endpoint Security for Business | Select er det andre av fire progressive nivåer i vår unike, integrerte sikkerhetsplattform og gir deg endepunktkontroller og sikkerhet for mobilenheter samt for filservere

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk