Kaspersky Endpoint Security for Business | Select | Kaspersky Lab NO
icon-select

Kaspersky Endpoint Security for Business Select

Endepunktbeskyttelse, kontroller og mobilsikkerhet

 • Avansert sikkerhet for arbeidsstasjoner og filservere
 • Flerlags mobilsikkerhet og -administrasjon
 • Application Control, Device Control og Web Control
 • Sentralisert administrasjonskonsoll for alle funksjoner
FUNKSJONER
 • Sikkerhet i verdensklasse for alle endepunkter – inkludert bærbare og stasjonære PC-er, filservere og mobilenheter.

  • Beskytter stasjonære og bærbare Windows-, Linux- og Mac-maskiner*

   Leverer sikkerhet i flere lag

   Vår nyeste motor mot skadelig programvare kombinerer signaturbasert sikkerhet, heuristisk analyse og atferdsanalyse og skyassisterte teknologier – for å beskytte virksomheten din mot kjente, ukjente og avanserte trusler. Den kan forsvare hvilken som helst kombinasjon av stasjonære og bærbare Mac-, Linux- og Windows-maskiner.

   Oppdaterer sikkerhet mer effektivt

   Fordi nettkriminelle stadig lanserer ny og mer kompleks skadelig programvare, leverer vi databaseoppdateringer mye hyppigere enn mange andre sikkerhetsleverandører. I tillegg bruker vi flere avanserte sikkerhetsteknologier for å sikre at vi gir kraftig forbedrede oppdagelsesrater – samtidig som størrelsen på oppdateringer reduseres … slik at mer av båndbredden din for kommunikasjon er tilgjengelig for andre oppgaver.

   Beskytter mot ukjente og avanserte trusler

   Det er en periode med høy risiko når ny skadelig programvare slippes løs på verden. For at vi skal kunne levere nulltimesbeskyttelse mot slike trusler, utvikler Kaspersky Lab teknologier og trusselintelligens kontinuerlig for å sikre at bedriften din er beskyttet mot selv de mest avanserte nye truslene.

   Oppdager mistenkelig oppførsel

   Når et program startes i bedriftsnettverket, vil vår System Watcher-modul overvåke programmets atferd. Hvis mistenkelig atferd oppdages, blokkerer System Watcher programmet automatisk. I tillegg – siden System Watcher fører en dynamisk logg over operativsystemet, registeret med mer – ruller produktet automatisk tilbake skadelige handlinger som den skadelige programvaren utførte før den ble blokkert.

   Beskytter mot utnyttelser

   Vår innovative Automatic Exploit Prevention-teknologi (AEP) bidrar til å sikre at skadelig programvare ikke kan utnytte sårbarheter i operativsystemet eller programmene som kjører i nettverket. AEP overvåker spesifikt programmer som ofte blir angrepet – som Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office, Java og mange flere – for å gi et ekstra lag av sikkerhet som overvåker og beskytter mot ukjente trusler.

   Kontroller programmer og tilkoblinger

   For enkelte programmer – selv om programmene kanskje ikke klassifiseres som skadelige – kan aktiviteten oppfattes som høyrisiko. I mange tilfeller er det tilrådelig at disse aktivitetene begrenses. Vårt vertsbaserte system for forebygging av innbrudd (HIPS – Host-Based Intrusion Prevention System) begrenser aktiviteter i endepunktet i henhold til «tillitsnivået» som har blitt tilordnet programmet. HIPS samarbeider med vår personlige brannmur på programnivå – som begrenser aktivitet i nettverket.

   Blokkerer nettverksangrep

   Network Attack Blocker-teknologi oppdager og overvåker mistenkelig aktivitet i bedriftsnettverket – og lar deg forhåndskonfigurere hvordan systemene skal reagere hvis det oppdages mistenkelig oppførsel.

   Bruker kraften i skyen – for enda bedre sikkerhet

   Med millioner av brukere som lar skybaserte Kaspersky Security Network (KSN) motta data om mistenkelige atferd på datamaskinene sine, kan bedriften din dra nytte av forbedret beskyttelse mot den nyeste skadelige programvaren. Denne sanntidsstrømmen av data sikrer at kundene kan dra nytte av rask respons på nye angrep – og bidrar til å redusere forekomstene av falske positive.

   *Ikke alle funksjoner er tilgjengelige for på plattformer.

  • Beskytter filserverne dine

   Sikrer heterogene miljøer

   Vår prisbelønte sikkerhet beskytter filservere som kjører Windows, Linux eller FreeBSD. Optimaliserte skanneprosesser bidrar til å sikre minimal innvirkning på ytelsen til serverne. I tillegg til å beskytte klyngeservere forsvarer vi Microsoft- og Citrix-terminalservere.

   Sikrer pålitelig beskyttelse

   Hvis en av filserverne dine utvikler en feil, vil våre sikkerhetsteknologier automatisk starte på nytt samtidig med filserveren.

   Øker den administrative anvendeligheten

   Hvert minutt du må bruke på administrasjon og rapportering, er tid du kunne ha brukt på strategisk viktige aktiviteter. Det er derfor vi leverer en sentralisert konsoll som lar deg administrere sikkerheten for alle endepunktene dine – filservere, arbeidsstasjoner og mobilenheter – og gjør det enkelt å generere detaljerte rapporter.

  • Beskytter mobilenheter**

   Robust mobilsikkerhet

   Ved å kombinere bransjens mest avanserte teknologier forsvarer vi deg mot de nyeste mobiltruslene. Anti-nettfisking beskytter mot nettsteder som prøver å stjele informasjon eller ID-detaljer – og anti-spam bidrar til å filtrere ut uønskede anrop og tekstmeldinger. Fleksible kontrollverktøy lar deg blokkere innføring av uautoriserte programmer og blokkerer tilgang til farlige nettsteder. Rooting- og jailbreaking-hendelser oppdages automatisk – og enhetene blokkeres.

   Skiller bedriftsdata fra personlige data

   Med vår teknologi for «app-innpakking» kan du konfigurere spesielle beholdere på hver enhet. Bedriftsprogrammer lagres i beholderne – fullstendig adskilt fra brukerens personlige data. Du kan håndheve kryptering for alle beholderbaserte data og forhindre at data blir kopiert fra beholderen og limt inn utenfor beholderen – pluss at du kan be om ekstra brukergodkjenning før beholderbaserte programmer tillates å starte. Når en medarbeider slutter i bedriften, kan du med eksternt opererte Selective Wipe slette bedriftsbeholderen – uten å slette de personlige dataene eller innstillingene til eieren av enheten.

   Støtter vanlige MDM-plattformer

   Med forbedrede muligheter for administrasjon av mobilenheter (MDM – Mobile Device Management) er det enkelt å bruke gruppepolicyer eller individuelle MDM-policyer på Microsoft Exchange ActiveSync- og iOS MDM-enheter – via ett enkelt grensesnitt. Med støtte for Samsung KNOX kan du administrere ulike innstillinger for Samsung-enheter.

   Låsing, sletting og lokalisering av manglende enheter

   Eksternt opererte sikkerhetsfunksjoner bidrar til å beskytte bedriftsdata på savnede enheter. Administratorer og brukere kan låse enheten, slette bedriftsdata og finne enhetens posisjon. Hvis en tyv bytter ut SIM-kortet, sender vår SIM Watch-funksjon deg det nye telefonnummeret – så du fremdeles kan kjøre antityverifunksjonene. Støtte for Google Cloud Messaging (GCM) bidrar til å sikre at Android-telefoner får antityverikommandoer raskt.

   Selvbetjeningsportal

   Vår spesielle selvbetjeningsportal gjør det enkelt å koble personlige mobilenheter til bedriftens nettverk. I tillegg gir portalen brukere ekstern tilgang til viktige antityverifunksjoner – slik at brukerne raskt kan reagere på tap av en enhet og redusere risikoen for datatap, uten å belaste administratorer.

   Letter arbeidsbyrden for IT-administratorer

   Én enkelt, sentralisert konsoll lar deg administrere mobilenheter – og deres sikkerhet – og gjør det enkelt å bruke konsekvente policyer på tvers av ulike mobilplattformer. I tillegg kan du med vår Web Console administrere mobilenheter og deres sikkerhet – pluss sikkerheten til andre endepunkter – fra hvor som helst hvor du har Internett-tilgang.

   **Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige for noen av de mobile plattformene som støttes.

  • Kontrollerer programmer, enheter og Internett-tilgang

   Dynamisk hvitelisting – for å utfylle sikkerheten

   Vår Application Control er bransjens mest omfattende implementasjon. Vi er den eneste sikkerhetsleverandøren som har investert i sitt eget laboratorium for hvitelisting, som kontrollerer programmer med hensyn til sikkerhetsrisikoer. Vår database over hvitelistede programmer inneholder mer enn 1,3 milliarder unike filer – og den vokser med 1 million filer per dag. Programkontroll og dynamisk hvitelisting gjør det enklere for deg å kjøre en standard Default Deny-policy (avslå dersom ikke annet er spesifisert), som blokkerer alle programmer hvis de ikke finnes i hvitelisten. Hvis du ønsker å innføre eller oppdatere en Default Deny-policy, kan du med vår nye testmodus konfigurere policyen i et testmiljø – slik at du kan kontrollere om policyen er konfigurert riktig, før du tar den i bruk.

   Hindrer tilkobling av uautoriserte enheter

   Device Control-verktøy gjør det enkelt å administrere hvilke enheter som skal ha tilgang til bedriftsnettverket. Du kan konfigurere kontroller som er basert på klokkeslett på dagen, geografisk plassering eller type enhet. Du kan også tilpasse kontrollene til Active Directory – for detaljert administrasjon og policytilordning. Administratorer kan også bruke masker ved opprettelse av regler for enhetskontroll – slik at flere enheter enkelt kan hvitelistes for bruk.

   Overvåker og kontroller Internett-tilgang

   Med våre Web Control-verktøy kan du konfigurere policyer for Internett-tilgang og overvåke Internett-bruk. Det er enkelt å forby, begrense, tillate eller granske brukernes aktiviteter på individuelle nettsteder eller kategorier av nettsteder, som spillsider, sosiale nettverk eller gamblingsider. Kontroller basert på klokkeslett og geografisk plassering kan synkroniseres med Active Directory – som hjelp til administrasjon og konfigurering av policyer.

  • Sentraliserer administrasjonsoppgaver

   Lar deg kontrollere alle funksjonene fra én konsoll

   Kaspersky Endpoint Security for Business | Select inkluderer Kaspersky Security Center – én enkelt, helhetlig administrasjonskonsoll som gir deg oversikt og kontroll over alle Kaspersky Lab-teknologier for endepunktsikkerhet som du kjører. Med Kaspersky Security Center kan du administrere sikkerhet for mobilenheter, bærbare og stasjonære PC-er, filservere, virtuelle maskiner med mer – med den praktiske konsollen med én enkelt «vindusrute».

   Gir et høyere integrasjonsnivå

   Fordi tett integrert kode resulterer i produkter som gir bedre sikkerhet, ytelse og administrerbarhet, har alle våre endepunktteknologier blitt utviklet av vårt interne team. All vår funksjonalitet for endepunktbeskyttelse er i den samme kodebasen – så det er ingen kompatibilitetsproblemer å forholde seg til. I stedet kan du dra nytte av sømløst integrerte sikkerhetsteknologier som gjør mer for å beskytte IT-miljøet ditt – mens sentralisert administrasjon sparer deg for tid.

 • Økningen i tilgang til bedriftsdata «hvor som helst, når som helst, fra hvilken som helst enhet» betyr at bedrifter må implementere beskyttelse både innenfor og utenfor sine tradisjonelle forretningsrammer – slik at mobile eller eksterne medarbeidere ikke innfører sikkerhetsrisikoer. Kaspersky Endpoint Security for Business | Select kombinerer kraftige endepunktkontroller med sterk sikkerhet for arbeidsstasjoner og filservere – for å beskytte den interne IT-infrastrukturen din – pluss sterk mobilsikkerhet som beskytter utover bedriftsgrensen.

  • Beskytter deg mot den nyeste skadelige programvaren

   Med flerlagsforsvar mot skadelig programvare og angrep beskytter vi virksomheten din mot kjente, ukjente og avanserte trusler. I tillegg til sikkerhet for Windows-, Mac- og Linux-arbeidsstasjoner leverer vi sikkerhet for filservere som kjører Windows, Linux eller FreeBSD.

  • Sikrer og administrerer mobilenheter

   Nyskapende teknologier for mobilsikkerhet beskytter et bredt spekter av mobilplattformer mot skadelig programvare, nettfiskingsangrep, spam med mer. Våre mobilteknologier gir deg oversikt over alle mobilenheter i nettverket – slik at du kan bruke strenge policyer for mobilsikkerhet og -administrasjon på alle enheter, enten de er personlige eller tilhører selskapet. Fordi Kaspersky Endpoint Security for Business | Select gir en integrert IT-sikkerhetsløsning, kan du administrere alle sikkerhetsfunksjoner – for mobilenheter og andre endepunkter – via én, sentralisert konsoll.

  • Hjelper deg å bruke sikkerhetspolicyer

   Application Control-, Device Control- og Web Control-verktøy hjelper deg å administrere hvordan programmer kjøres, blokkere bruk av uautoriserte flyttbare enheter og implementere policyer for Internett-tilgang. Disse kraftige kontrollene samarbeider med våre teknologier for endepunktbeskyttelse – for å hjelpe deg å sikre at bedriftens sikkerhetspolicyer brukes i hele virksomheten.

  • Sentraliserer sikkerhetsadministrasjon

   Kaspersky Endpoint Security for Business | Select inkluderer Kaspersky Security Center – en høyt integrert administrasjonskonsoll som gir deg sentralisert kontroll over alle Kaspersky Lab-teknologier for endepunktsikkerhet som du kjører. Vi har også et utvalg forhåndskonfigurerte policyer – slik at du raskt kan implementere sikkerhet i hele nettverket.

  • Legg til mer sikkerhet når du trenger det

Hvilken sikkerhetsløsning er riktig for virksomheten din?

Sammenlign Kasperskys IT-sikkerhetsløsninger for virksomheter

Kaspersky Endpoint Security for Business | Select

Kaspersky Endpoint Security for Business | Select er det andre av fire progressive nivåer i vår unike, integrerte sikkerhetsplattform og gir deg endepunktkontroller og sikkerhet for mobilenheter samt for filservere

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?