Hva er automatisk fornyelse?

Automatisk fornyelse forlenger lisensen automatisk uten at du trenger å løfte en finger. Før abonnementet ditt utløper, blir du belastet med en fornyelsesavgift for å holde beskyttelsen gående*. Vi minner deg på den kommende betalingen på forhånd via e-post. Du kan når som helst avbryte automatisk fornyelse – i så fall må du fornye lisensen manuelt.

Hvorfor automatisk fornyelse?

Kontinuerlig abonnement og uavbrutt beskyttelse for enhetene dine

Sparer tid – ikke noe styr med faktureringsopplysninger og aktiveringskoder

Du bestemmer – vi minner deg på kommende faktureringsdatoer, og du kan stoppe abonnementet når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret, og det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post for å varsle deg om dette. Du vil også motta en e-postbekreftelse på fornyelsesprisen du skal betale, og på varigheten av det nye abonnementet ditt, før det blir fornyet automatisk. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Avansert Microsoft Office 365-beskyttelse selv for brukere som ikke har god kjennskap til sikkerhet

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 er førstevalget når det gjelder å beskytte den skyorienterte bedriften din mot kjente og ukjente trusler. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 stopper umiddelbart spredningen av skadelig programvare, phishing, løsepengevirus, søppelpost og BEC-svindel (business email compromise) og krever ingen avanserte tekniske ferdigheter.

 • Beskytt e-post- og lagringskomponentene i Microsoft Office 365-programserien: Exchange Online og OneDrive.
 • Benytt de mest avanserte teknologiene for sikkerheten din og få samtidig en rask start takket være forhåndsdefinerte policyer og automatisk konfigurasjon.
 •  

  Stopp phishing, løsepengevirus og andre avanserte trusler

  Hvert 40. sekund blir en bedrift angrepet av løsepengevirus, og phishing via e-post er en populær metode for å iverksette disse angrepene.
  Kaspersky Security for Microsoft Office 365 bruker e-postvalideringskontroller, sandkasseteknologi, maskinlæring og andre teknikker for å filtrere ut trusler før brukerne kan gjøre feil.

 •  

  Skybasert beskyttelse mot skadelig programvare

  I dag blir skadelig programvare vanligvis sendt via e-post og lagret i skylagre.
  Forhindre at nettangrep får utvikle seg, og blokker samtidig ukjent, skadelig zero-day-programvare som ligger skjult i bedrifts-e-post og filer som er lagret på OneDrive.

 •  

  Enkel å bruke, kostnadseffektiv

  Kaspersky Business Hub – en enkelt, intuitiv konsoll håndterer all sikkerhet, inkludert en samlet visning av oppdagede trusler og statistikk. Ikke noe behov for opplæring eller ny maskinvare – få mest mulig ut av nettskyen og dets potensial til ressursutnyttelse og kostnadseffektivitet.

 

SIKKER E-POST OG LAGRING FOR O365

Hold bedriftskommunikasjonen gående, og steng Internett-truslene ute. • Forhindre BEC-svindel

  Oppdag og forhindre e-post som er BEC-svindel (Business Email Compromise) med en kombinasjon av følgende:

  • SPF (Sender Policy Framework),
  • DKIM (DomainKeys Identifed Mail)
  • DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) e-postvalidering.


 • Oppdag trusler med flere lag

  Motor mot skadelig programvare kombinerer signaturbasert beskyttelse, heuristisk analyse og atferdsanalyse sammen med skyassisterte teknologier for å beskytte deg mot kjent, ukjent og avansert skadelig programvare både i Exchange Online og OneDrive. • Progressive etterligningsangrep og oppdagelse av BEC-svindel

  Dra nytte av heuristiske kontroller sammen med maskinlæringsmetoder (dyp læring) knyttet til oppdagelse av phishing for å minimere risikoen for adresseetterligningsangrep og BEC-svindel (business email compromise). • Umiddelbar beskyttelse

  Den enkle, brukervennlige policyen aktiverer umiddelbar beskyttelse og krever ingen manuell konfigurasjon. • Databeskyttelse, integritet og kontroll

  Administratoren velger datasenteret som har ansvar for e-posthåndtering – Kaspersky Lab lagrer ikke kundens post. Full administratorkontroll over hva som skjer med mistenkelig e-post, med søkbare sikkerhetskopier og gjenoppretting ved utilsiktet sletting. • Sømløs integrasjon

  Enkel integrering med Microsoft Office 365 og skybasert lagring betyr at du ikke trenger å investere i ekstra infrastruktur eller installere en distribusjonsfil for å komme i gang.


SYSTEMKRAV

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 er kompatibel med følgende Microsoft Office 365- og Exchange Online-serviceplaner:

Microsoft Office 365-planer:

 • Microsoft Office 365 Business Essentials
 • Microsoft Office 365 Business Premium
 • Microsoft Office 365 Enterprise E1
 • Microsoft Office 365 Enterprise E3
 • Microsoft Office 365 Enterprise E5
 • Andre Microsoft Office 365-planer som inkluderer Exchange Online.

Microsoft Exchange Online-planer:

 • Microsoft Exchange Online Plan 1
 • Microsoft Exchange Online Plan 2.

Du trenger bare en nettleser for å administrere Kaspersky Security for Microsoft Office 365. Kravene til maskinvare og programvare for en datamaskin eller mobil enhet tilsvarer det som kreves av nettleseren som brukes til å administrere Kaspersky Security for Microsoft Office 365.


MER INFORMASJON

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk