Kaspersky Vulnerability and Patch Management

Kaspersky Vulnerability and Patch Management Sentraliserte administrasjonsverktøy både
forbedrer og forenkler sikkerheten

Nettkriminelle utnytter sårbarheter i operativsystemer og vanlige programmer (inkludert Java, Adobe, Internet Explorer, Microsoft Office) i deres målrettede angrep mot bedrifter i alle størrelser. Denne risikoen blir større med mer kompliserte enhetsnettverk. Hvordan kan du beskytte deg når du ikke vet hva du har?

Kaspersky Vulnerability & Patch Management sentraliserer sikkerhets- og administrasjonsoppgaver og gjør dem automatiske. Det omfatter f.eks. sårbarhetsvurdering, distribusjon av feilrettelser og oppdateringer, maskinvare- og programvareregistre og implementering av programmer. På den måten reduseres risikoer over hele det kompliserte IT-nettverket. Alt dette gjøres fra én integrert vindusrute, konsollen for sikkerhetsadministrasjon.

Finn ut hva kundene sier om teknologiene våre og True Cybersecurity for bedrifter her.

  • Økt synlighet og forbedret risikoreduksjon

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management gir omfattende informasjon om enheter og programmer som kjører på nettverket. Verktøyet innhenter data om programvareversjoner og vurderer om oppdateringer kreves og sårbarheter må rettes. De registrerte sårbarhetene kan bli prioritert automatisk, slik at de største sårbarhetene rettes først, og de viktigste oppdateringene blir installert i prioritert rekkefølge. Du får en komplett oversikt over det du har, aktuell risiko og verktøyene som kan håndtere den.

  • Forenklet IT-administrasjon

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management er laget for Windows-baserte nettverk. Du får et verktøysett som automatiserer en rekke funksjoner for klientadministrasjon, slik at du sparer tid og ressurser. Automatisert klargjøring av programmer og operativsystem og ekstern tilgang og feilsøking reduserer tiden og ressursene som kreves for å sette opp nye arbeidsstasjoner og ta i bruk nye programmer.

  • Redusert innvirkning på systemer og brukere

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management distribuerer oppdateringer og rettelser sentralt for å gi en optimal oppdateringsplan. Dette sikrer at nettverket ikke overbelastes eller innvirker negativt på IT-systemenes ytelse. Oppdateringer kan gjennomføres utenom arbeidstiden, slik at de i minst mulig grad påvirker brukernes produktivitet. Når ny eller oppdatert programvare distribueres eksternt, kan du bruke én lokal arbeidsstasjon for hele det eksterne kontoret, slik at ekstern distribusjon utgjør mindre trafikk på nettverket.

  SLIK KJØPER DU

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er tilgjengelig som en målrettet løsning for bedrifter som ønsker å eliminere sikkerhetshull. For Kaspersky Endpoint Security for Business Select-kunder er denne automatiseringen tilgjengelig med tillegget Kaspersky Vulnerability & Patch Management.

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er også inkludert i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også kjøpes som et abonnement – med fleksibel, månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt – og se de relevante systemkravene her.

 • Sårbarhetsvurdering og administrasjon av oppdateringer

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management gjør all maskin- og programvare på bedriftsnettverket og statusen deres synlig, slik at du alltid vet hva som må til for å beskytte bedriften. Hele syklusen av sårbarhetsvurdering og oppdateringsadministrasjon automatiseres, inkludert sårbarhetsregistrering og -prioritering, nedlasting av rettelser og oppdateringer, testing og distribusjon, og overvåking og rapportering av resultater.

  • Skann, registrer og prioriter sårbarheter

   Automatisk skanning av programvare gjør at du raskt kan registrere, prioritere og utbedre sårbarheter. Sårbarhetsskanning kan gjøres automatisk eller planlegges, avhengig av administratorens krav til korteste tidsramme via en enkel retningslinje om å registrere sårbarheter i Windows og andre systemer (over 150 programmer støttes). Fleksibel administrasjon av retningslinjer gjør det enklere å distribuere oppdateringer og kompatibel programvare og opprette unntak, avhengig av datamaskinens rolle i nettverket.

   Effektiv sårbarhetsvurdering gjør at de mest kritiske sårbarhetene kan prioriteres og rettes før resten. Sårbarhetens alvorlighetsgrad vurderes av Kaspersky Labs eksperter og gjennom ytterligere trusselanalyse. Hvis skadelig programvare utnytter en feil, klassifiseres det umiddelbart som kritisk og prioritert.

  • Last ned og test rettelser og oppdateringer

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management kan laste ned rettelser og oppdateringer automatisk. Det kan også fungere som Windows Update (WSUS)-server.

   Før rettelser og oppdateringer distribueres til programmer og operativsystemer i organisasjonen, kan administratoren teste dem for å sikre at oppdateringer ikke påvirker ytelse og de ansattes effektivitet. Administratoren kan begrense listen over aktuelle oppdateringer på endepunktet til kun godkjente oppdateringer. Når kjente sårbarheter er oppdaget og tildelt prioritet, kan rettelsene ved behov bli testet i det lokale miljøet før de blir tatt i bruk.

  • Distribuer rettelser

   Rettelser og oppdateringer kan distribueres umiddelbart og automatisk, eller distribusjonen kan gjøres etter arbeidstiden med støtte fra Wake-On-LAN. Multikastingsteknologi gjør at rettelser og oppdateringer kan distribueres til eksterne kontorer, med formål om å redusere båndbredden som brukes. Da får en maskin i det eksterne kontoret rollen som oppdateringsagent. Denne maskinen mottar alle de nødvendige rettelsene og oppdateringene og distribuerer dem til andre lokale maskiner for å minimere trafikken på nettverket.

  • Overvåk resultater, og lag rapporter

   Resultater fra rettelsesinstallasjonen kan overvåkes, slik at administratoren får vite om problemet er løst og at rettelsene er vellykket. Administratoren varsles også hvis det oppstår en feil. Hvis oppdateringer for eksempel blir distribuert til 100 maskiner, trenger ikke administratoren å undersøke hver enkelt maskin, bare oversiktsrapporten som blir laget.

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management gjør at administratoren kan kjøre rapporter på skanninger for å se etter mulige svake punkter, spore endringer og gi ekstra innsyn i organisasjonens IT-sikkerhet, samt vise informasjon om hver enhet og hvert system på nettverket. Informasjon om eksisterende utnyttelse av sårbarheter og kjente trusler samt vanlige sårbarheter og risikoer er også tilgjengelig.

  • Lag og distribuer tilpassede programmer

   Hvis du bruker programmer som ikke står oppført som støttede, kan du allikevel distribuere oppdateringer og applikasjoner fra en sentral plassering. Programvareimplementeringen er helt gjennomsiktig. Du kan distribuere programvare når du vil, selv etter arbeidstiden. I enkelte tilfeller kan du angi ytterligere parametere for å tilpasse programvaren som skal installeres.

  Funksjoner for klientadministrasjon strømlinjeformer rutineoppgaver

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management styrker påliteligheten og IT-effektiviteten ved å automatisere mange administrative oppgaver forbundet med å implementere programvareoppdateringer, og gir minst mulig nedetid.

  • Maskinvarebeholdning

   Alle enheter på nettverket blir automatisk funnet og registrert i en maskinvarebeholdning. Gjesteenheter kan blir oppdaget automatisk og får sikker tilgang via Internett til bedriftens systemer og informasjon. Fullstendige data med enhetsparametere registreres også for å forbedre retningslinjene.

  • Registrer programvarebeholdningen

   Du får detaljert informasjon om all programvaren på nettverket, og du kan kontrollere bruken og blokkere uønskede applikasjoner. Programvarebeholdningen har også informasjon om kjøpte lisenser og utløpsdatoer. Det gjør at du kan samle sporingen av lisenssykluser.

  • Ekstern feilsøking

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management gir sikker ekstern tilkobling til skrivebords- eller klientmaskiner. Det gjør at du kan løse problemer raskt og effektivt. En godkjenningsmekanisme hindrer uautorisert ekstern tilgang – og, av hensyn til sporbarhet og revisjon, logges alle aktiviteter som utføres under en ekstern tilgangsøkt.

  • Distribusjon av operativsystem (OS)

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management gir optimal implementering av operativsystem og sparer tid ved å automatisere og sentralisere oppretting, lagring og kloning av sikre systemavbildninger. Avbildninger oppbevares i et spesielt repositorium, klar for tilgang under distribusjon. Avbildning kan implementeres på en arbeidsstasjon ved enten å bruke PXE-servere (Preboot eXecution Environment – også for nye maskiner uten operativsystem) eller bruke Kaspersky Vulnerability & Patch Management (for avbildninger på administrerte maskiner).

   Du kan distribuere avbildninger utenfor arbeidstiden ved å sende Wake-on-LAN-signaler til datamaskiner. UEFI-støtte er også inkludert.

   Etter at en OS-avbildning er opprettet, kan den redigeres på følgende måter:

   • kjøre et skript eller installere ekstra programvare etter at operativsystemet er installert
   • lage en flash-stasjon for oppstart med Windows PE
   • importere en OS-avbildning fra distribusjonspakker – Windows Imaging-format (WIM)
  • Sentralisert administrasjon

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management administreres via Kaspersky Security Center, én enkelt enhetlig administrasjonskonsoll som gir deg innsyn i og kontroll over alle verktøyene for sikkerhet og klientadministrasjon. Kaspersky Vulnerability & Patch Management kan enkelt skaleres til å dekke store IT-nettverk. Role-Based Access Control gjør at ansvaret for sikkerhetsadministrasjon kan fordeles på flere administratorer.

  SLIK KJØPER DU

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er tilgjengelig som en målrettet løsning for bedrifter som ønsker å eliminere sikkerhetshull. For Kaspersky Endpoint Security for Business Select-kunder er denne automatiseringen tilgjengelig med tillegget Kaspersky Vulnerability & Patch Management.

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er også inkludert i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også kjøpes som et abonnement – med fleksibel, månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt – og se de relevante systemkravene her.

TEKNISK INFORMASJON
PROGRAMMER SOM MEDFØLGER

MER INFORMASJON

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk