Kaspersky Total Security for Business | Kaspersky Lab NO
icon-total

Kaspersky Total Security for Business

Vår beste løsning for sikkerhets- og systemadministrasjon

 • Beskytter mot kjente, ukjente og avanserte trusler
 • Sikrer bærbare og stasjonære PC-er, servere og mobilenheter
 • Identifiserer sårbarheter og distribuerer oppdateringer
 • Gir utvidede funksjoner for systemadministrasjon
 • Sikrer Internett-gatewayen, e-post og samarbeid
FUNKSJONER
 • Sikkerhet i verdensklasse for alle endepunkter – inkludert bærbare og stasjonære PC-er, filservere og mobilenheter.

  • Beskytter stasjonære og bærbare Windows-, Linux- og Mac-maskiner*

   Leverer sikkerhet i flere lag

   Vår nyeste motor mot skadelig programvare kombinerer signaturbasert sikkerhet, heuristisk analyse og atferdsanalyse og skyassisterte teknologier – for å beskytte virksomheten din mot kjente, ukjente og avanserte trusler. Den kan forsvare hvilken som helst kombinasjon av stasjonære og bærbare Mac-, Linux- og Windows-maskiner.

   Oppdaterer sikkerhet mer effektivt

   Fordi nettkriminelle stadig lanserer ny og mer kompleks skadelig programvare, leverer vi databaseoppdateringer mye hyppigere enn mange andre sikkerhetsleverandører. I tillegg bruker vi flere avanserte sikkerhetsteknologier for å sikre at vi gir kraftig forbedrede oppdagelsesrater – samtidig som størrelsen på oppdateringer reduseres … slik at mer av båndbredden din for kommunikasjon er tilgjengelig for andre oppgaver.

   Beskytter mot ukjente og avanserte trusler

   Det er en periode med høy risiko når ny skadelig programvare slippes løs på verden. For at vi skal kunne levere nulltimesbeskyttelse mot slike trusler, utvikler Kaspersky Lab teknologier og trusselintelligens kontinuerlig for å sikre at bedriften din er beskyttet mot selv de mest avanserte nye truslene.

   Oppdager mistenkelig oppførsel

   Når et program startes i bedriftsnettverket, vil vår System Watcher-modul overvåke programmets atferd. Hvis mistenkelig atferd oppdages, blokkerer System Watcher programmet automatisk. I tillegg – siden System Watcher fører en dynamisk logg over operativsystemet, registeret med mer – ruller produktet automatisk tilbake skadelige handlinger som den skadelige programvaren utførte før den ble blokkert.

   Beskytter mot utnyttelser

   Vår innovative Automatic Exploit Prevention-teknologi (AEP) bidrar til å sikre at skadelig programvare ikke kan utnytte sårbarheter i operativsystemet eller programmene som kjører i nettverket. AEP overvåker spesifikt programmer som ofte blir angrepet – som Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office, Java og mange flere – for å gi et ekstra lag av sikkerhet som overvåker og beskytter mot ukjente trusler.

   Kontroller programmer og tilkoblinger

   For enkelte programmer – selv om programmene kanskje ikke klassifiseres som skadelige – kan aktiviteten oppfattes som høyrisiko. I mange tilfeller er det tilrådelig at disse aktivitetene begrenses. Vårt vertsbaserte system for forebygging av innbrudd (HIPS – Host-Based Intrusion Prevention System) begrenser aktiviteter i endepunktet i henhold til «tillitsnivået» som har blitt tilordnet programmet. HIPS samarbeider med vår personlige brannmur på programnivå – som begrenser aktivitet i nettverket.

   Blokkerer nettverksangrep

   Network Attack Blocker-teknologi oppdager og overvåker mistenkelig aktivitet i bedriftsnettverket – og lar deg forhåndskonfigurere hvordan systemene skal reagere hvis det oppdages mistenkelig oppførsel.

   Bruker kraften i skyen – for enda bedre sikkerhet

   Med millioner av brukere som lar skybaserte Kaspersky Security Network (KSN) motta data om mistenkelige atferd på datamaskinene sine, kan bedriften din dra nytte av forbedret beskyttelse mot den nyeste skadelige programvaren. Denne sanntidsstrømmen av data sikrer at kundene kan dra nytte av rask respons på nye angrep – og bidrar til å redusere forekomstene av falske positive.

   *Ikke alle funksjoner er tilgjengelige for på plattformer.

  • Beskytter filserverne dine

   Sikrer heterogene miljøer

   Vår prisbelønte sikkerhet beskytter filservere som kjører Windows, Linux eller FreeBSD. Optimaliserte skanneprosesser bidrar til å sikre minimal innvirkning på ytelsen til serverne.

   Sikrer pålitelig beskyttelse

   Hvis en av filserverne dine utvikler en feil, vil våre sikkerhetsteknologier automatisk starte på nytt samtidig med filserveren.

   Øker den administrative anvendeligheten

   Hvert minutt du må bruke på administrasjon og rapportering, er tid du kunne ha brukt på strategisk viktige aktiviteter. Det er derfor vi leverer en sentralisert konsoll som lar deg administrere sikkerheten for alle endepunktene dine – filservere, arbeidsstasjoner og mobilenheter – og gjør det enkelt å generere detaljerte rapporter.

  • Forbedrer sikkerheten og utvider funksjonaliteten for systemadministrasjon

   Eliminerer kjente sårbarheter

   Våre teknologier skanner hele nettverket ditt – for å identifisere sårbarheter som stammer fra programmer eller operativsystemer som ikke er oppdatert. Påviste sårbarheter kan prioriteres automatisk – og deretter kan oppdateringer distribueres automatisk. Fordi vi distribuerer nye oppdateringer raskere enn mange andre oppdateringsløsninger, hjelper vi deg å eliminere sårbarheter raskere.

   Administrasjon av maskinvare og programvare

   Alle enheter og all programvare i nettverket blir automatisk registrert og ført opp i en inventarliste over maskinvare og en inventarliste over programvare. Inventarlisten over maskinvare omfatter detaljert informasjon om hver enhet, og inventarlisten over programvare hjelper deg å kontrollere programvarebruk og blokkere uautoriserte programmer. Selv gjesteenheter som dukker opp i nettverket, kan registreres automatisk – og gis tilgangsrettigheter – uten at det går ut over sikkerheten til bedriftens systemer eller data.

   Optimaliserer distribusjon av programmer

   Du kan distribuere programvare ved behov eller planlegge det for etter kontortid. For enkelte installasjonsprogrammer kan du angi tilleggsparametere for å tilpasse programvarepakken som skal installeres. TBruk av sikre, eksterne tilkoblinger til hvilken som helst stasjonær PC eller klient-PC hjelper deg å løse problemer raskt – og en godkjenningsmekanisme hindrer uautorisert ekstern tilgang. Av hensyn til sporbarhet logges alle aktiviteter under en ekstern tilgangsøkt.

   Automatiserer og optimaliserer distribusjon av operativsystemer

   Våre teknologier automatiserer og sentraliserer opprettelse, lagring og kloning av sikrede systemavbildninger. Avbildninger oppbevares i et spesielt lager, klar for tilgang under distribusjon. Avbildninger for klientarbeidsstasjoner kan distribueres via PXE-servere (Preboot eXecution Environment) som tidligere er brukt i nettverket, eller ved hjelp av dine egne funksjoner. Gjennom bruk av Wake-on-LAN-signaler kan du distribuere avbildninger automatisk etter kontortid. UEFI-støtte er også inkludert.

   Reduserer trafikk – ekstern distribusjon

   Hvis du trenger å distribuere programvare eller oppdateringer til et eksternt kontor, kan en lokal arbeidsstasjon fungere som oppdateringsagent for hele det eksterne kontoret – som bidrag til å redusere nettverkstrafikken.

   Integrasjon med SIEM-systemer

   Fordi systemer for administrasjon av sikkerhetsinformasjon og hendelser (SIEM – Security Information and Event Management) kan spille en viktig rolle i å hjelpe konserner å få overvåking i sanntid, har vi inkludert integrasjon med to av de mest populære SIEM-produktene – HP ArcSight og IBM QRadar.

  • Krypterer konfidensiell informasjon

   Kraftig kryptering

   Ved å bruke en AES-krypteringsalgoritme som har en nøkkellengde på 256 biter og er NIST-godkjent (nr. 2980), gir vi sterk kryptering av din konfidensielle informasjon. Hvis filer eller systemer blir borte eller stjålet, får uautoriserte brukere ikke tilgang til krypterte data.Vår kryptering er også utviklet for å være FIPS 140-2-kompatibel (avventer validering).

   Integrert – for forbedret administrerbarhet

   Selv om krypteringsproduktene til mange leverandører ikke leveres som en del av en integrert IT-sikkerhetsløsning, er våre krypteringsteknologier én komponent i en enhetlig kodebase som er utviklet av våre interne sikkerhetseksperter. Dette gjør det enklere for deg å ta i bruk krypteringsinnstillinger som en del av de samme retningslinjene som dekker forsvaret ditt mot skadelig programvare, endepunktkontroll og andre teknologier for endepunktsikkerhet.

   Full diskkryptering og kryptering på filnivå

   For kryptering nær maskinvare – og for å gjøre det enkelt for deg å kjøre en strategi for kryptering av alt på én gang – opererer Full Disk Encryption (FDE) på de fysiske sektorene av disken. File-Level Encryption (FLE) bidrar til sikker datadeling over nettverket. Hvis du ønsker ytterligere sikkerhet – når en fil er kryptert – kan den opprinnelige, ikke-krypterte filen slettes fra harddisken.

   Kryptering av flyttbare medier

   For å beskytte data som også må overføres på flyttbare enheter, kan Removable Media Encryption utføre full diskkryptering og kryptering på filnivå.

   Kryptering i «flyttbar modus»

   Hvis du har behov for å overføre sensitive data via e-post, Internett eller en flyttbar enhet, kan du enkelt konfigurere passordbeskyttede, krypterte, selvutpakkende filer og mapper. En spesiell «flyttbar-modus» for kryptering på filnivå på flyttbare medier sikrer trygg overføring av data, også til datamaskiner som ikke kjører Kaspersky Endpoint Security for Windows.

   Forenklet påmelding og smartkort-/token-støtte

   Når en bruker slår på PC-en og angir brukernavnet og passordet, gir vår Single Sign-On-funksjon (enkel pålogging) brukeren umiddelbar tilgang til de krypterte dataene på PC-ens harddisk Dette bidrar til å sikre at krypterings- og dekrypteringsprosessene er virtuelt transparente for brukeren, og det bidrar til å øke effektiviteten og produktiviteten. Godkjenning med to faktorer – via smartkort og token – støttes også.

   Støtte for Intel AES-NI med mer

   Ved å støtte Intel AES-NI muliggjør vi raskere kryptering og dekryptering av data – for mange Intel-prosessorbaserte og AMD-prosessorbaserte systemer.* Vår Full Disk Encryption-teknologi støtter også UEFI-baserte plattformer. Det er også støtte for ikke-QWERTY-tastaturer.

   *Ikke alle prosessorer støttes.

  • Beskytter mobilenheter**

   Robust mobilsikkerhet

   Ved å kombinere bransjens mest avanserte teknologier forsvarer vi deg mot de nyeste mobiltruslene. Anti-nettfisking beskytter mot nettsteder som prøver å stjele informasjon eller ID-detaljer – og anti-spam bidrar til å filtrere ut uønskede anrop og tekstmeldinger. Fleksible kontrollverktøy lar deg blokkere innføring av uautoriserte programmer og blokkerer tilgang til farlige nettsteder. Rooting- og jailbreaking-hendelser oppdages automatisk – og enhetene blokkeres.

   Skiller bedriftsdata fra personlige data

   Med vår teknologi for «app-innpakking» kan du konfigurere spesielle beholdere på hver enhet.Bedriftsprogrammer lagres i beholderne – fullstendig adskilt fra brukerens personlige data. Du kan håndheve kryptering for alle beholderbaserte data og forhindre at data blir kopiert fra beholderen og limt inn utenfor beholderen – pluss at du kan be om ekstra brukergodkjenning før beholderbaserte programmer tillates å starte. Når en medarbeider slutter i bedriften, kan du med eksternt opererte Selective Wipe slette bedriftsbeholderen – uten å slette de personlige dataene eller innstillingene til eieren av enheten.

   Støtter vanlige MDM-plattformer

   Med forbedrede muligheter for administrasjon av mobilenheter (MDM – Mobile Device Management) er det enkelt å bruke gruppepolicyer eller individuelle MDM-policyer på Microsoft Exchange ActiveSync- og iOS MDM-enheter – via ett enkelt grensesnitt. Med støtte for Samsung KNOX kan du administrere ulike innstillinger for Samsung-enheter.

   Låsing, sletting og lokalisering av manglende enheter

   Eksternt opererte sikkerhetsfunksjoner bidrar til å beskytte bedriftsdata på savnede enheter. Administratorer og brukere kan låse enheten, slette bedriftsdata og finne enhetens posisjon. Hvis en tyv bytter ut SIM-kortet, sender vår SIM Watch-funksjon deg det nye telefonnummeret – så du fremdeles kan kjøre antityverifunksjonene. Støtte for Google Cloud Messaging (GCM) bidrar til å sikre at Android-telefoner får antityverikommandoer raskt.

   Selvbetjeningsportal

   Vår spesielle selvbetjeningsportal gjør det enkelt å koble personlige mobilenheter til bedriftens nettverk. I tillegg gir portalen brukere ekstern tilgang til viktige antityverifunksjoner – slik at brukerne raskt kan reagere på tap av en enhet og redusere risikoen for datatap, uten å belaste administratorer.

   Letter arbeidsbyrden for IT-administratorer

   Én enkelt, sentralisert konsoll lar deg administrere mobilenheter – og deres sikkerhet – og gjør det enkelt å bruke konsekvente policyer på tvers av ulike mobilplattformer. I tillegg kan du med vår Web Console administrere mobilenheter og deres sikkerhet – pluss sikkerheten til andre endepunkter – fra hvor som helst hvor du har Internett-tilgang.

   **Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige for noen av de mobile plattformene som støttes.

  • Kontrollerer programmer, enheter og Internett-tilgang

   Dynamisk hvitelisting – for å utfylle sikkerheten

   Vår Application Control er bransjens mest omfattende implementasjon. Vi er den eneste sikkerhetsleverandøren som har investert i sitt eget laboratorium for hvitelisting, som kontrollerer programmer med hensyn til sikkerhetsrisikoer. Vår database over hvitelistede programmer inneholder mer enn 1,3 milliarder unike filer – og den vokser med 1 million filer per dag. Programkontroll og dynamisk hvitelisting gjør det enklere for deg å kjøre en standard Default Deny-policy (avslå dersom ikke annet er spesifisert), som blokkerer alle programmer hvis de ikke finnes i hvitelisten. Hvis du ønsker å innføre eller oppdatere en Default Deny-policy, kan du med vår nye testmodus konfigurere policyen i et testmiljø – slik at du kan kontrollere om policyen er konfigurert riktig, før du tar den i bruk.

   Hindrer tilkobling av uautoriserte enheter

   Device Control-verktøy gjør det enkelt å administrere hvilke enheter som skal ha tilgang til bedriftsnettverket. Du kan konfigurere kontroller som er basert på klokkeslett på dagen, geografisk plassering eller type enhet. Du kan også tilpasse kontrollene til Active Directory – for detaljert administrasjon og policytilordning. Administratorer kan også bruke masker ved opprettelse av regler for enhetskontroll – slik at flere enheter enkelt kan hvitelistes for bruk.

   Overvåker og kontroller Internett-tilgang

   Med våre Web Control-verktøy kan du konfigurere policyer for Internett-tilgang og overvåke Internett-bruk. Det er enkelt å forby, begrense, tillate eller granske brukernes aktiviteter på individuelle nettsteder eller kategorier av nettsteder, som spillsider, sosiale nettverk eller gamblingsider. Kontroller basert på klokkeslett og geografisk plassering kan synkroniseres med Active Directory – som hjelp til administrasjon og konfigurering av policyer.

  • Beskytter bedriftens e-post og hindrer datalekkasjer

   Sikrer flere plattformer

   Med støtte for en rekke ulike e-postservere – inkludert Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes / Domino, Sendmail, qmail, Postfix, Exim og CommuniGate Pro – beskytter vår løsning for beskyttelse av e-postservere e-posttrafikk og gruppevareservere mot skadelig programvare og spam. Kaspersky Total Security for Business kan også brukes til å konfigurere en dedikert e-postgateway.

   Filtrerer bort spam

   Effektiv spam-filtrering kan hjelpe bedrifter å øke effektiviteten og produktiviteten. Vår intelligente teknologi for spam-filtrering bidrar til å hindre ankomst av distraherende spam-meldinger i brukernes innbokser. Den oppnår en svært lav andel falske positive – og reduserer samtidig trafikken i bedriftens nettverk.

   Administrerer kompleksitet

   Brukervennlige verktøy forenkler administrasjonen av sikkerhet for e-postservere, inkludert:

   • overvåking av beskyttelsesstatus
   • administrasjon av søkeinnstillinger
   • generering av rapporter

   Hjelper deg å opprettholde ytelsen

   Med optimalisert skanning – samt muligheten til å utelate bestemte elementer fra et søk – støtter vår beskyttelse av e-postservere også belastningsfordeling for serverressurser.

   Øker databeskyttelse og samsvar

   Våre teknologier analyserer innholdet i utgående e-postmeldinger og blokkerer automatisk meldinger og vedlegg som inneholder konfidensielle bedriftsdata eller sensitive opplysninger om medarbeidere. I tillegg til å skanne etter ord som finnes i våre forhåndsinstallerte ordlister – eller administratorens egendefinerte ordliste – kan vi også skanne etter strukturerte data.*

   *Funksjoner for forebygging av datatap lisensieres separat.

  • Beskytter Internett-gatewayer

   Sikrer trafikk

   Våre teknologier gir beskyttelse for trafikk som går gjennom de mest populære Windows- eller Linux-baserte gatewayene – med automatisk fjerning av skadelig eller potensielt ondartede programmer i HTTP(S)-, FTP-, SMTP- og POP3-trafikk. Med hyppige oppdateringer beskytter Kaspersky Total Security for Business deg mot kjente og ukjente trusler.

   Beskytter e-post

   Kaspersky Total Security for Business kan beskytte bedriftens e-postflyt gjennom Microsoft Forefront TMG og Microsoft ISA Server.

   Gir høye oppdagelsesrater

   Med intelligent, optimalisert skanning – samt belastningsfordeling – gir Kaspersky Total Security for Business høye oppdagelsesrater, uten vesentlig innvirkning på systemytelsen.

   Forbedrer administrerbarhet

   Brukervennlige administrasjonsverktøy – sammen med fleksible rapporteringsmuligheter – er med på å gi deg forbedret synlighet og kontroll over sikkerheten.

  • Sikrer samarbeid og hindrer datalekkasjer

   Beskytter SharePoint-miljøer

   Brukervennlig sikkerhet og filtrering av filer og innhold gir deg sentralisert administrasjon av beskyttelsen for en hel Microsoft SharePoint-serverfarm – fra én konsoll. Våre beskyttelsesteknologier har svært liten innvirkning på ytelsen til systemene.

   Bidrar til å optimalisere lagring

   For å hjelpe deg med å utnytte datalagringen mer effektivt hjelper våre teknologier for filtrering av filer deg å eliminere lagring av unødvendige filer – og gjør det enklere å håndheve policyene deres for lagring av dokumenter. Du kan opprette lister over forbudte filnavn og filtyper – og vi har også forhåndsdefinerte filtypeprofiler som gjør at du raskt kan implementere policyer for musikk, video, kjørbare filer med mer. Ved å analysere reelle filformater – uansett filtypenavn – sikrer vår teknologi at sikkerhetspolicyer ikke kan brytes av filer som unnlater å bruke en forbudt filtype.

   Gir fleksibel innholdsfiltrering

   Ved å sjekke alle dokumenter mot lister over forbudt innhold – inkludert bestemte ord/fraser og bruk av banneord – hjelper innholdsfiltreringen deg med å kontrollere og tildele interne retningslinjer for samarbeid. Med forhåndsinstallerte ordbøker/kategorier – og muligheten til å opprette din egen liste over forbudte ord og fraser – er det enkelt å konfigurere innholdsfiltrering som er skreddersydd til behovene dine.

   Gir deg statusinformasjon i sanntid

   Vårt instrumentbord gir deg sanntidsdata med et øyekast – inkludert IT-sikkerhetsstatus, databaseversjon og lisensstatus for alle beskyttede servere. I tillegg gjør Kaspersky Total Security for Business det enkelt å generere rapporter om hendelser og sikkerhetsstatus.

   Forbedrer databeskyttelse og samsvar

   Kaspersky Total Security for Business analyserer innholdet i dokumenter lagret i Microsoft SharePoint Server – og detekterer og blokkerer automatisk alt som inneholder identifiserte konfidensielle bedriftsdata eller sensitive opplysninger. I tillegg til å skanne etter ord som finnes i våre forhåndsinstallerte ordlister – eller administratorens egendefinerte ordliste – skanner det også etter strukturerte data.*

   *Funksjoner for forebygging av datatap lisensieres separat.

  • Sentraliserer administrasjonsoppgaver

   Lar deg kontrollere alle funksjonene fra én konsoll*

   Kaspersky Total Security for Business inkluderer Kaspersky Security Center – én enkelt, forent administrasjonskonsoll som gir deg oversikt og kontroll over alle Kaspersky Lab-teknologier for endepunktsikkerhet som du kjører. Med Kaspersky Security Center kan du administrere sikkerhet for mobilenheter, bærbare og stasjonære PC-er, filservere, virtuelle maskiner med mer – med den praktiske konsollen med én enkelt «vindusrute».

   Tilordne ulike ansvarsområder til ulike administratorer

   Rollebasert tilgangskontroll hjelper deg å dele ansvar for sikkerhetsadministrasjon og systemadministrasjon mellom flere administratorer. For eksempel vil du kanskje at én administrator administrerer endepunktsikkerhet, endepunktkontroller og mobilsikkerhet, mens en annen administrator tar seg av alle funksjoner for datakryptering og systemadministrasjon. Kaspersky Security Center-konsollen kan enkelt tilpasses slik at hver administrator bare har tilgang til verktøyene og informasjonen som er relevante for hans/hennes ansvarsområder.

   Gir et høyere integrasjonsnivå

   Fordi tett integrert kode resulterer i produkter som gir bedre sikkerhet, ytelse og administrerbarhet, har alle våre endepunktteknologier blitt utviklet av vårt interne team. All vår funksjonalitet for endepunktbeskyttelse er i den samme kodebasen – så det er ingen kompatibilitetsproblemer å forholde seg til. II stedet kan du dra nytte av sømløst integrerte sikkerhetsteknologier som gjør mer for å beskytte IT-miljøet ditt – mens sentralisert administrasjon sparer deg for tid.

   *Kaspersky Security Center gir sentralisert kontroll over alle teknologier for endepunktsikkerhet i Kaspersky Total Security for Business.Kaspersky Security Center brukes ikke til å administrere Kaspersky Security for Internett-Gateway, Kaspersky Security for Mail Server eller Kaspersky Security for Collaboration.

 • Dette er Kaspersky Labs mest omfattende løsning for forretningssikkerhet – og gir sterk beskyttelse for bedriftens IT-nettverk.I tillegg til sikkerhet for stasjonære og bærbare PC-er og filservere – pluss datakryptering, verktøy for endepunktkontroll og mobilsikkerhet – inneholder den spesielle beskyttelsesteknologier for e-postservere, samarbeidsservere og trafikkflyt gjennom Internett-gatewayer. I tillegg automatiserer utvidede verktøy for systemadministrasjon en rekke administrative oppgaver – for å spare deg for tid og ressurser.

  • Gir flerlagsbeskyttelse – for arbeidsstasjoner med mer

   Vår kraftfulle kombinasjon av signaturbaserte, heuristiske, atferdsbaserte og skyassisterte teknologier gir flerlagsforsvar for hvilken som helst kombinasjon av Windows-, Mac- og Linux-arbeidsstasjoner. I tillegg utfyller Application Control-, Device Control- og Web Control-verktøyene beskyttelsesteknologiene våre – og hjelper deg å administrere programmer, blokkere og/eller kontrollere bruk av flyttbare enheter og bruke policyer for sikker Internett-tilgang. I tillegg får du beskyttelse for Windows- og Linux-filservere – for å sikre dem mot kjente, ukjente og avanserte trusler.

  • Oppdager sårbarheter og distribuerer oppdateringer automatisk

   Sårbarheter på grunn av manglende oppdateringer – i operativsystemer og programmer – brukes ofte som innfallsporter for å angripe bedrifter. Kaspersky Total Security for Business omfatter automatisk sårbarhetsskanning og automatisk distribusjon av oppdateringer – for å identifisere kjente sårbarheter i nettverket og ta i bruk oppdateringer raskere.

  • Beskytter mot tap av sensitive data

   Kraftig datakryptering hjelper deg å sikre at viktige filer, mapper, disker og flyttbare enheter krypteres. At en bærbar PC eller mobil enhet mistes eller stjeles, trenger dermed ikke å føre til lekkasje av sensitive data.Med data kryptert til en uleselig form er det mindre sannsynlig at bedriften blir satt i forlegenheten og må ta kostnadene forbundet med datasikkerhetsbrudd. Enkelte krypteringsprodukter kan være kompliserte å konfigurere og bruke, men vår datakryptering er enkel å konfigurere og kan administreres fra samme administrasjonskonsoll som brukes til å kontrollere alle våre teknologier for endepunktsikkerhet. I tillegg bidrar alternativer for innholdsbevisst forebygging av datatap – for samarbeids- og e-postsikkerhet – til å beskytte konfidensiell informasjon og øke samsvar … ved å hindre vanlige metoder for datalekkasje.

  • Sikrer mobilenheter

   Ved å kombinere kraftige teknologier for mobilsikkerhet og fleksible funksjoner for Mobile Device Management (MDM) og Mobile Application Management (MAM) hjelper Kaspersky Total Security for Business deg å beskytte smarttelefoner og nettbrett – og bedriftens systemer og data som de har tilgang til. Våre sikkerhets- og administrasjonsteknologier, som er kompatible med de mest populære mobilplattformene, forsvarer både bedriftens og personlige mobilenheter mot skadelig programvare og uautorisert tilgang – inkludert beskyttelse for mistede/stjålne enheter – med mer.

  • Reduserer kompleksiteten ved IT-administrasjon

   Administrasjon av et komplekst IT-miljø behøver ikke å være en komplisert oppgave. Med et bredt spekter av funksjoner for systemadministrasjon reduserer Kaspersky Total Security for Business kompleksiteten ved administrasjon både av sikkerhet og systemer. Ved å automatisere viktige sikkerhets- og administrasjonsoppgaver og gi bedre oversikt og én enkelt konsoll for administrasjon hjelper vi deg å frigjøre tid til andre driftskritiske prosjekter.

  • Beskytter e-posten din

   Kombinasjonen av optimalisert sikkerhetsskanning og intelligent spam-filtrering beskytter e-posttrafikk, blokkerer mer spam-epost – nesten uten falske positive – og reduserer trafikkmengden i bedriftens nettverk. Løsningen støtter en lang rekke e-postservere – inkludert Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes / Domino, Sendmail, qmail, Postfix, Exim og CommuniGate Pro. For Microsoft Exchange-servere er innholdsbevisst forebygging av datatap tilgjengelig som en tilleggsfunksjon.

  • Sikrer Internett-trafikken din

   Med sikkerhetshetsteknologier som beskytter nettrafikken som går gjennom de mest populære Windows- eller Linux-baserte Internett-gatewayene, bidrar Kaspersky Total Security for Business til at brukerne dine kan bruke Internett uten å bli ofre for nettbaserte trusler.

  • Muliggjør sikkert samarbeid

   OVår sikkerhetsløsning for SharePoint-plattformer omfatter beskyttelse mot skadelig programvare, innholdsfiltrering og filfiltrering – for å hjelpe bedriften å håndheve policyene sine for samarbeid og hindre at upassende innhold lagres i bedriftsnettverket. Innholdsbevisst forebygging av datatap er tilgjengelig som en tilleggsfunksjon.

  • Sentraliserer systemadministrasjon og sikkerhet

   Kaspersky Security Center – vår høyt integrerte administrasjonskonsoll – gir deg sentralisert kontroll over alle Kaspersky Lab-teknologiene for endepunktsikkerhet. I tillegg, fordi Kaspersky Total Security for Business støtter to av de mest populære produktene for administrasjon av sikkerhetsinformasjon og hendelser (SIEM) – HP ArcSight og IBM QRadar – kan konserner dra nytte av integrert overvåking av komplekse IT-miljøer.

Hvilken sikkerhetsløsning er riktig for virksomheten din?

Sammenlign Kasperskys IT-sikkerhetsløsninger for virksomheter

Kaspersky Total Security for Business

Gir deg den mest komplette integrerte plattformen for beskyttelse og administrasjon i bransjen i dag. Omfatter sikkerhet for e-post, Internett og samarbeidsservere så vel som funksjonene for endepunktsikkerhet i Kaspersky Endpoint Security for Business – Advanced- og Select-lagene.

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?