Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Mobile bidrar til å sikre at mobile medarbeidere kan bruke telefoner og nettbrett til å utføre arbeidsoppgaver … uten at de mobile enhetene utsetter sensitive forretningsdata eller kritiske forretningsprosesser for fare.

Det gir flerlags beskyttelse, inkludert beskyttelse mot skadelig programvare, antispam, webkontroll, programkontroll og enhetskontroll – pluss tyveribeskyttelse. For å forenkle administrasjonsoppgaver styres alle funksjoner fra én enkelt administrasjonskonsoll.

Finn ut hva kundene sier om teknologiene våre og True Cybersecurity for bedrifter her.

 • Det kan være vanskelig og tidkrevende å administrere og sikre hver mobile enhet som de ansatte bruker i arbeidet sitt.

  Med telefoner og nettbrett som kan få tilgang til bedriftens systemer – og er i stand til å lagre svært mye sensitiv data – er det like viktig å beskytte de mobile enhetene som å sikre alle de andre endepunktene i bedriften.

  Kaspersky Security for Mobile sikrer mobile enheter og gir deg den synligheten og kontrollen du trenger for å administrere alle telefoner og nettbrett som har tilgang til bedriftens systemer og data.

  • Beskytter mot trusler mot mobilenheter

   Våre avanserte teknologier for bekjempelse av skadelig programvare beskytter mobile enheter mot et bredt spekter av trusler, inkludert løsepengevirus, trojanere og phishing-angrep. Fleksible konfigurasjonsverktøy gir deg detaljert kontroll over hvilke programmer som har tillatelse til å kjøre på hver enhet. Og det er enkelt å sette andre regler for individuelle brukere – eller for bestemte brukergrupper.

  • Minimerer risikoen for tap av data

   Så mye som en tredjedel av mobile enheter går tapt eller stjeles hvert år, og faren for at det oppstår en datasikkerhetshendelse, er betydelig – for alle bedrifter.

   Når ansatte i tillegg bruker svake passord – eller kjører usikre og infiserte programmer – fører dette til ytterligere risiko.

   Kaspersky Security for Mobile gjør det enkelt for bedrifter å håndheve bruk av sterke passord og blokkere starting av uautoriserte og usikre apper. I tillegg kan administratorer håndheve bruk av datakryptering – så hvis data blir mistet eller stjålet, vil de være i et uleselig format.

   Hvis en telefon eller et nettbrett blir mistet eller stjålet, hjelper spesielle tyverisikringsfunksjoner til å beskytte sensitive data som er lagret på enheten. Fjernstyrte verktøy lar brukere blokkere tilgangen til programmer og data på den savnede enheten, tømme informasjonen fra enheten og finne enhetens omtrentlig plassering.

  • Forenkler mobil endepunktsadministrasjon

   Typiske ansatte har gjennomsnittlig tre mobile enheter hver. Det er mange telefoner og nettbrett å sikre for bedriften.

   Kaspersky Security for Mobile hjelper deg med å administrere og sikre et bredt utvalg av mobile enheter – inkludert Android og iOS – ved hjelp av samme sentraliserte konsoll som gir deg kontroll over de fleste andre Kaspersky Lab-sikkerhetsteknologier for bedrifter. Denne enhetlige, sentrale konsollen bidrar til å forenkle administrasjonsoppgaver – på tvers av alle endepunkter, inkludert mobile enheter.

  Slik kjøper du

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile er inkludert i følgende produkter:

  Produktene ovenfor kan også kjøpes som et abonnement – med fleksibel, månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt – og se de relevante systemkravene her.

 • Mobilsikkerhet

  I 2017 oppdaget Kaspersky Lab mer enn 5,5 millioner skadelige installasjonspakker rettet mot mobile enheter. Mengden mobile trojanske løsepengevirus som vi oppdaget, var dobbelt så stor som mengden vi fant i 2016 – og 17 ganger mengden vi oppdaget i 2015. Vi har også registrert et økende antall angrep på mobile enheter – med 42,7 millioner angrep rettet mot Android- og iOS-enheter.

  • Beskyttelse mot skadelig programvare på mobile enheter – beskytter mot de nyeste truslene

   I tillegg til tradisjonell, signaturbasert beskyttelse inkluderer Kaspersky Security for Mobile heuristisk analyse – med skyassistert trusselintelligens fra Kaspersky Security Network. Dermed drar bedriften fordel av flerlags, sanntidsbeskyttelse mot de nyeste truslene rettet mot mobile enheter. Oppdateringer via trådløse koblinger bidrar til å sikre at alle ansattes mobile enheter har de nyeste sikkerhetsoppdateringene installert.

  • Nettbeskyttelse – beskytter mot farer på Internett

   Hvis du bruker en Chrome-basert nettleser, Kaspersky Safe Browser eller Samsung Internet Browser, blir nettsteder sjekket før de åpnes, og svindelforsøk samt infiserte nettsider blir blokkert automatisk.

   Administratorer kan enkelt blokkere tilgangen til nettsteder som ikke er i samsvar med bedriftens brukspolicy – som sosiale medier, gambling, netthandel og voksne nettsteder, pluss proxy-servere.

  • Filtrering for SMS og anrop bidrar til å øke produktiviteten

   Filtrering for SMS og anrop bidrar til å redusere antallet uønskede anrop og tekstmeldinger – og øker også brukerens personvern og sikkerhet.

  • Beskyttelse mot rooting og jailbreaking – blokker potensielt farlige enheter

   Når brukere utfører jailbreaking eller rooting av en mobil enhet, kan dette redusere sikkerheten, og enheten blir sårbar for angrep. Kaspersky Security for Mobile gjør det enkelt for administratorer å:

   • blokkere rooting eller jailbreaking av enheter – slik at de ikke får tilgang til bedriftens data og programmer
   • slette data som er lagret på enheter som har blitt utsatt for rooting eller jailbreaking
  • Tyveribeskyttelse – bidrar til at sensitive data holdes sikre

   Når en mobil enhet mistes eller blir stjålet, kan sensitiv bedriftsdata være i fare. Derfor inkluderer Kaspersky Security for Mobile flere tyverisikringsfunksjoner som kan betjenes eksternt. Brukere kan:

   • låse den savnede enheten
   • tømme dataene fra enheten
   • finne enhetens omtrentlige posisjon
   • utløse en lydalarm på enheten
   • ta et bilde av den uautoriserte brukeren
   • automatisk motta enhetens nye nummer hvis enhetens SIM byttes ut

   Google Firebase Cloud Messaging (FCM) og Apple Push Notifications (APN) bidrar til å sikre at enhetene på disse plattformene mottar tyverisikringskommandoer raskt.

  Administrasjon av mobilapper (MAM – Mobile Application Management)

  For at ansatte effektivt – og sikkert – kan begynne å bruke sitt eget utstyr, må bedriften ha kontroll over hvilke programmer som de har tillatelse til å kjøre … og hvordan de tillatte programmene brukes.

  • Datasikkerhet – bidrar til å beskytte konfidensiell informasjon

   Kaspersky Security for Mobile sørger for en praktisk måte å administrere datakryptering på et utvalg av mobile plattformer. Administratorer kan også håndheve bedriftens datakrypteringspolicy på tvers av alle relevante mobile enheter.

   For å bidra til å redusere sjansen for at nysgjerrige øyne ser data eller programmer som de ikke skal se, kan administratorer iverksette en policy for ny pålogging i apper. Etter en angitt periode med inaktivitet vil enheten be brukeren om å logge inn på nytt.

  • Application Control

   Administratorer kan kontrollere hvilke programmer som kan installeres eller startes – på enheter som har tilgang til bedriftens systemer og data. Verktøy som er enkle å konfigurere, bidrar til å sikre at bare godkjente programmer kan lastes ned på enhetene. Administratorer kan opprette hvitelister for tillatte programmer og svartelister for programmer som skal blokkeres. Administratorer kan også bruke samsvarskontroll til å begrense tilgang for enheter som ikke samsvarer med kravene, og automatisk håndheve tyverisikringsfunksjoner.

  Mobile Device Management (MDM)

  Ettersom Kaspersky Security for Mobile gir administratorer et enkelt grensesnitt for administrasjon av alle plattformenes MDM-funksjonalitet … sparer det tid og hjelper til i utrullingen av enhetlige sikkerhetspolicyer.

  • MDM-støtte gir administratorer enkelt tilgang til viktige verktøy

   Integrering med ledende administrasjonsplattformer for mobile enheter bidrar til enkel bruk av gruppepolicyer eller individuelle policyer – for Android og iOS – via et enkelt brukergrensesnitt.

   Microsoft Exchange ActiveSync, iOS MDM og Samsung KNOX støttes også – slik at administratorer kan angi obligatoriske retningslinjer for kryptering, bruk av passord og innstillinger for APN/VPN ... samt restriksjoner på bruk av kameraer.

   Kaspersky Security for Mobile inkluderer også administrasjon av iOS-overvåkede enheter. Dette gir systemadministratorer omfattende administrasjonsrettigheter, noe som ytterligere forbedrer brukerens sikkerhet.

  • Arbeidsprofiler bidrar til mer kontroll

   Ved hjelp av Android Enterprise kan bedrifter opprette arbeidsprofiler for aktiverte Android-enheter. Administratorer kan sette opp bedriftsprogrammer og administrere bruken av dem på enhetene.

   Støtte for Samsung KNOX hjelper administratorer med å administrere brannmurinnstillingene og APN-, VPN- og Exchange Server-innstillinger for Samsung-enheter.

  Forenklet mobilitet og administrasjon

  Kaspersky Security for Mobile hjelper bedrifter med å gjøre administrasjonen av mobile enheter mindre kompleks og strømlinjeforme sikkerhets- og administrasjonsoppgaver.

  • Enkel distribusjon – sparer tid og krefter

   Det er enkelt å tilpasse sikkerheten for mobile endepunkter og bruke trådløse koblinger for å implementere sikkerhetsagenten på hver enhet … via Google Play, App Store eller selvbetjeningsportalen vår.

   Det er bare å sende en kobling eller QR-kode for hver mobilenhet via e-post eller tekstmelding. Da kobles enheten automatisk til Kaspersky Security Center etter distribusjon.

   Kaspersky Security for Mobile kan distribueres for Samsung Android-enheter gjennom Samsung KNOX Mobile Enrollment-konsollen – for å ta den i bruk på enheter med batchinstallasjon og førstegangs konfigurasjon.

   Avanserte funksjoner for forsvar mot mobiltrusler (Mobile Threat Defense, MTD) kan også distribueres og administreres via tredjeparts EMM-systemer – inkludert VMware AirWatch, MobileIron, IBM MaaS360 og SOTI MobiControl.

  • Selvbetjeningsportalen bidrar til å redusere belastningen på administratorer

   Kaspersky Security for Mobile inkluderer en passordbeskyttet, selvbetjeningsportal som hjelper brukere med å utføre en rekke grunnleggende administrasjonsoppgaver selv. Når en bruker ønsker å koble en ny enhet til bedriftens nettverk, vil selvbetjeningsportalen veilede dem gjennom prosessen og kontrollere at enheten har de nødvendige sikkerhetsfunksjonene installert.

   Portalen kan også gi brukere tilgang til viktige antityverifunksjoner. Brukere kan låse og tømme enhetene sine og også finne enheter de har forlagt – uten å måtte be om hjelp fra en IT-administrator.

  • Sentralisert konsoll – hjelper med å administrere alle enheter

   Den lokale versjonen av Kaspersky Security for Mobile administreres via Kaspersky Security Center – mens den skybaserte versjonen er administrert via en skybasert konsoll. Uansett hvilken versjon du velger, drar du fordel av én enkelt konsoll som gir administratorer sentralisert tilgang til de aller fleste funksjoner.

   Hver konsoll har én enkelt «vindusrute» hvor administratorer kan håndtere sikkerheten for mobile enheter, bærbare og stasjonære PC-er, servere, virtuelle maskiner og mye mer. Denne graden av integrasjon er bare mulig fordi alle sikkerhetsteknologiene våre for endepunkter er utviklet av vårt eget, interne team fra den samme kodebasen.

  • Beskyttelsesindikatoren vurderer beskyttelsesnivå for hver enhet

   Kaspersky Security Center-konsollen inneholder en indikator for beskyttelsesnivået, som gir administratorer en umiddelbar evaluering av beskyttelsesnivået for hver mobile enhet. Indikatoren klassifiserer hver enhets beskyttelsesnivå som «høyt», «middels» eller «lavt».

  • Role-Based Access Control hjelper med å tilordne og dele ansvarsoppgaver

   Hvis bedriften driver et stort nettverk, kan Role-Based Access Control hjelpe til med å dele ansvaret for sikkerhetsadministrasjonen mellom flere administratorer. For eksempel vil du kanskje at én administrator skal kontrollere og administrere endepunktsikkerhet for mobilenheter, mens en annen administrator tar seg av sikkerhet for alle servere.

  • Støtte for flere plattformer bidrar til å holde flere enheter sikre

   Kaspersky Security for Mobile støtter både Android og iOS og hjelper deg med å sikre og administrere de mest populære smarttelefonene og nettbrettene – alt dette fra én enkelt administrasjonskonsoll.

  Slik kjøper du

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile er inkludert i følgende produkter:

  Produktene ovenfor kan også kjøpes som et abonnement – med fleksibel, månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt – og se de relevante systemkravene her.

 • Hvis du vil se de mest komplette, oppdaterte kravene, kan du gå til kunnskapsbasen.

  • Operativsystemer

   • Android 4.2 – 9.0
   • iOS 10.0 – 12.0
En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

  Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

  Godta og lukk