Kaspersky Security Center

Kaspersky Security Center forenkler sikkerhetsadministreringen og IT-systembehandlingen. Konsollen er fullt ut skalerbar, støtter bedrifter i vekst med endrede sikkerhetsbehov og legger til rette for omfattende system- og sikkerhetsadministrasjon, med enkel fordeling av administratoransvar – alt sammen fra én enkelt sentral administrasjonskonsoll.

Kaspersky Security Center omfatter en lang rekke funksjoner:

 • Optimal effektivitet: distribueres og administreres enkelt med enhetlige policyer
 • Administrasjon i én enkelt «vindusrute»: bare én administrasjonskonsoll for visning og administrasjon på tvers av bedriftsmiljøet – skybaserte, fysiske og virtuelle maskiner og mobile enheter
 • Standardinstallasjon, bruksklar konfigurasjon

Enten du administrerer ti arbeidsstasjoner eller tusenvis av maskiner i en sentralisert, distribuert eller blandet infrastruktur, gjør Kaspersky Security Center det enkelt å installere, konfigurere og administrere våre omfattende sikkerhetsteknologier. Dette gjør det enklere å skalere og aktivere nye verktøy og funksjoner etter hvert som sikkerhetsbehovene i bedriften utvikler seg.

Finn ut mer om True Cybersecurity for bedrifter og hva kundene våre sier om teknologiene våre, her.

FUNKSJONER OG FORDELER
 • Mer robust IT-sikkerhet, med 360° visning

  Et stadig større mangfold av plattformer, enheter, programvare og applikasjoner gjør livet vanskelig for ledere innen IT-sikkerhet. Kompleksiteten undergraver sikkerheten, men hvis du ikke har kontroll på hva du har, hvordan kan du sikre det?

  Arbeidet med maskinvareoppdagelse, programvarebeholdning og løsing av sikkerhetsproblemer i rett tid er innsats- og tidkrevende.

  Kaspersky Security Center bidrar til å forenkle disse utfordringene. Fysiske, virtuelle og skybaserte endepunkter administreres felles via én konsoll for å forbedre effektiviteten og redusere de totale eierkostnadene.

  • Ta kontroll over ressursene, reduser kostnadene

   Kaspersky Security Center gir komplett oversikt over maskinvare og programvare på nettverket. Spar lisensieringskostnader gjennom sentral overvåking og klargjøring av bruksrettigheter. Automatiserte rapporter over enhetsgjenkjenning, maskinvareoppdagelse og programvarebeholdning bidrar til å optimalisere ressursene. Med Kaspersky Security Center er det enkelt å spore og kontrollere programvarelisensieringen og maskinvareressursene.

  • Identifisere og håndtere sikkerhetsproblemer

   Funksjonene for administrasjon av sikkerhetsproblemer og oppdateringer i Kaspersky Security Center identifiserer mulige steder der skadelige programmer kan trenge inn i nettverket, ved å registrere sårbarheter i applikasjoner og operativsystemer. Sårbarhetene blokkeres før den skadelige programvaren kan forårsake forstyrrelser.

   Automatisert vurdering av sikkerhetsproblemer bygger på sanntidsbasert nettskyetterretning om aktiviteter som gir sårbarhet. På denne måten gjennomføres viktige oppdateringer kontinuerlig, uten negativ innvirkning på systemene eller brukerne. Sårbarhetsregistreringen til Kaspersky Security Center har støtte for over 150 programmer. Denne funksjonaliteten dekker de vanligste bedriftsprogrammene. Sårbarhetene prioriteres når de registreres. De farligste sårbarhetene behandles først.

  • Automatisert risikoreduksjon

   Oppdateringene lastes ned, distribueres og installeres automatisk, enten det gjelder fysiske eller virtuelle maskiner eller Amazon EC2-maskiner. Optimaliserte algoritmer for Microsoft-oppdateringer reduserer nettverkstrafikken og krever mindre diskplass.

   Status for oppdateringsinstallasjonene overvåkes med rapporter om fremdrift og effektiviteten til oppdateringer for tredjepartsapplikasjoner.

  Effektivisering av rutinemessige oppgaver

  Kaspersky Security Center inneholder en rekke administrasjonsfunksjoner for IT-systemer, som effektiviserer rutinemessige IT-oppgaver for heterogene nettverk.

  Den utvidbare arkitekturen til Kaspersky Security Center omfatter plugin-moduler for administrasjon av sikkerhetsprodukter for hver plattform. Hvis et nytt (eller oppdatert) sikkerhetsprodukt utgis, kan den tilhørende utvidelsen installeres i Kaspersky Security Center uten ny installasjon eller oppdatering av konsollen. Distribusjon av endepunktprogramvare kan enkelt utføres med verktøyene for klientadministrasjon i Kaspersky Security Center, mens den sentraliserte administrasjonen suppleres med rollebasert tilgang og integrerte instrumentpaneler, slik at hver enkelt administrator bare får tilgang til verktøyene og dataene som er relevante for vedkommendes ansvarsområde.

  • Enkel skalerbarhet

   Skalering kan utføres uten å måtte endre første oppsett. Opptil 100 000 fysiske, virtuelle og skybaserte endepunkter kan administreres via én enkelt serverinstallasjon av Kaspersky Security Center, med optimaliserte funksjoner for sikkerhetskopiering. Bruk Microsoft SQL Server Always-On Availability Groups for å sikre høy tilgjengelighet av administrasjonskonsollinstallasjonen.

  • Forhindre brudd på datasikkerheten

   Funksjoner for sentralt administrert kryptering gir et ekstra sikkerhetslag som forhindrer tap av data ved tyveri av enheter eller angrep med skadelig programvare. Kaspersky Security Center gjør det mulig for administratorer å gjennomføre sentral aktivering/deaktivering av FileVault på Mac OS®, kryptering på mobile enheter, Kaspersky-kryptering og Microsoft BitLocker® på Microsoft® Windows®. Det muliggjør også overvåking av status for krypterte enheter, rapportering av blokkert tilgang til krypterte filer og sikkerhetskopiering av krypteringsnøkler internt for å gjenopprette glemt påloggingsinformasjon.

  • Optimalisering av ekstern støtte

   Kutt responstiden og øk effektiviteten med strømlinjeformede funksjoner for ekstern feilsøking og støtte. Tilkobling til klient / eksterne datamaskiner administrert i Kaspersky Security Center via RDP gir enkel diagnostisering og feilsøking av alle typer programvare.

  • Sømløs distribusjon til eksterne kontorer

   Du kan konfigurere nye arbeidsstasjoner på avdelingskontorer eksternt og automatisk. Du kan også rulle ut og planlegge automatisk installering av nye programmer etter stengetid. Dette muliggjør oppretting, lagring og distribusjon av systemavbildninger fra et sentralt sted – ideelt for overføring til Microsoft® Windows® 10, for eksempel.

  • Administrasjon av mobile enheter på tvers av plattformer

   Kaspersky Security Center muliggjør administrasjon av både bedriftens og ansattes mobile enheter fra samme konsoll med samme effektivitet. Ansatte kan trygt bruke de mobile enhetene sine når de arbeider utenfor kontoret, uten at det påvirker sikkerheten.

  • Sikkert mobilt arbeid

   Administrer trusselbeskyttelse for mobile enheter i sanntid via Kaspersky Security Center, og få full synlighet gjennom smarte beskyttelsesnivåindikatorer. Bedriftens data holdes atskilt fra personlige data på brukerenheter – inkludert på gjesteenheter – og håndhevede passord og/eller kryptering for bedriftens data forhindrer lekkasjer i tilfelle brukeren blir frastjålet eller mister enheten.

  • Støtte for enheter som eies av ansatte

   Initiativ for bruk av eget utstyr? Brukervennlige administrasjonsveivisere i Kaspersky Security Center for Enterprise Mobility Management (EMM) gjør det mulig å distribuere beskyttelse med teknologi for OTA-klargjøring (Over the Air), tredjeparts EMM-systemer (VMWare AirWatch®) og påmeldingskonsoller (Samsung KNOX).

  • Selvbetjeningsportal gir mindre arbeidsbyrde for administratorer

   Hvis en ansatt mister en mobil enhet eller den blir stjålet, kan SIM Watch, Remote Lock, Wipe og Find umiddelbart aktiveres av en administrator eller bruker via selvbetjeningsportalen, slik at uautorisert tilgang til bedriftens data kan forhindres.

  Synlighet og kontroll

  Kaspersky Security Center gir en administrasjonskonsoll med én enkelt «vindusrute» som gjør det enkelt å administrere og sikre alle enhetene – fysiske, virtuelle og mobile.

  • Få hele bildet

   Integrerte EDR-sensorer (Endpoint Detection and Response) fanger opp og analyserer store mengder data uten å påvirke brukerproduktiviteten. Kaspersky Security Center overfører og videreformidler kommandoer, meldinger og informasjon mellom EDR-serveren og agenten for endepunktsbeskyttelse. Effektive EDR-løsninger sporer tegn på innbrudd – for eksempel risikoindikatorer – på hvert endepunkt i nettverket i sanntid, mens integrasjon med ledende SIEM-er og generisk sysloggkontakt for SIEM-systemer gir bedre rapportering og sikkerhet.

  • Sikring av systemintegritet og umiddelbar reaksjon på trusler

   Med Kaspersky Security Center kan du overvåke eventuelle endringer i kritisk viktige komponenter av ressursene, for eksempel webservere og ATM-er, og reagere umiddelbart ved brudd på integriteten til disse systemene. Motta hendelser fra komponenten for systemintegritet, som muliggjør overvåking av ikke bare filsystemet på en enhet (overvåking av filintegritet), men også tilhørende registerstrukturer, brannmurstatus og status for tilkoblet maskinvare.

  • Brukervennlig sikkerhet for alle typer enheter

   Distribusjon, konfigurering og administrasjon av sikkerhetspolicyer for alle enheter på alle plattformer utføres fra én enkelt konsoll, noe som gir bedre synlighet samtidig som det hele blir en mer overkommelig oppgave.

  • Forhindre angrep fra offentlige nettverk

   Ikke-klarerte åpne Wi-Fi-nettverk gjør enheter og bedriftens nettverk sårbare for angrep. Ved å lage en liste over klarerte nettverk spesielt for ansatte på farten kan du tillate tilgang til klarerte Wi-Fi-nettverk og forby bruk av andre nettverk uten at dette påvirker mobiliteten eller produktiviteten.

  • Forenklet brannmuradministrasjon

   Konfigurer og administrer brannmurinnstillinger i Linux- og Windows-operativsystemer. Med Kaspersky Security Center kan du håndheve ønskede nettverkspolicyer på alle endepunkter fra én enkelt konsoll.

  • Minimerer risikoer og øker de ansattes effektivitet

   Definer og styr hvilke enheter og programmer som kan få tilgang til nettverket ditt, og hvordan de kan kjøres, for å beskytte mot skadelig programvare. Administrer og kontroller hvilke enheter, programmer og nettsteder de ansatte kan få tilgang til.

  • Ta i bruk dokumentert beskyttelse i skymiljøer umiddelbart

   Innebygd integrasjon mellom administrasjonskonsollen og skymiljøet i Amazon Web Services gir full synlighet og kontroll over Kaspersky Endpoint Security for Linux- og Kaspersky Security for Windows Server-forekomster som er distribuert i skyen.

   Distribuer Kaspersky Security Center på en Amazon EC2-forekomst for å administrere beskyttelse av miljøet, eller abonner på en av AMI-ene som er tilgjengelige på AWS Marketplace, og motta en forekomst med Kaspersky Security Center klart til bruk. Kaspersky Security Center er da installert på forekomsten, slik at du ikke trenger å gjøre noe.

  • Bruk anbefalte fremgangsmåter for gransking

   Granskingsforbedringer på tvers av alle endepunktprogrammer gjør det mulig for administratorer å spore endringer og tilbakestille til tidligere policyer. Sammenlign to policyer for et enkelt administrert program. Deretter genereres det en rapport som viser hvilke policyinnstillinger som samsvarer, og hvilke som avviker fra hverandre. Det kan for eksempel hende at du må sammenligne policyer hvis forskjellige administratorer i sine respektive kontorer har opprettet flere policyer for et enkelt administrert program, eller hvis en enkelt policy på toppnivå er arvet av alle lokale kontorer og endret for hvert kontor.

  SLIK KJØPER DU

  Kaspersky Security Center er inkludert i:

 • Hvis du vil se de mest komplette, oppdaterte kravene, kan du gå til Kasperskys kunnskapsbase.

  Merk: Dataene nedenfor representerer minstekravene for RAM og CPU for administrasjonsserver, administrasjonskonsoll og Network Agent. Se i brukerdokumentasjonen som fulgte med produktet før distribusjon, for å få en mer detaljert beskrivelse av systemkravene avhengig av bruk.

  Administration Server

  • Maskinvarekrav

   • CPU: Intel Pentium® 1 GHz eller raskere (1,4 GHz er minimum for et 64-biters operativsystem)
   • RAM: 4 GB
   • Ledig diskplass: 10 GB (ved bruk av funksjonaliteten for systemadministrasjon bør det være minst 100 GB ledig diskplass).
  • Krav til programvare

   • Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.8 eller nyere
   • Windows DAC 6.0.
   • Microsoft Windows Installer 4.5
  • Operativsystemer som støttes

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (støttegren: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 eller nyere
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 eller nyere, Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 eller nyere, Core Mode
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2
  • Virtuelle plattformer som støttes

   • VMware vSphere 5.5
   • VMware vSphere 6
   • Vmware Workstation 12.x Pro
   • Microsoft Hyper-V Server 2008
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 eller nyere
   • Microsoft Hyper-V Server 2012
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2
   • Microsoft Virtual PC 2007 (6.0.156.0)
   • Citrix XenServer 6.2
   • Citrix XenServer 6.5
   • Citrix XenServer 7
   • Parallels Desktop 11 eller nyere
   • Oracle VM VirtualBox 4.0.4-70112 (bare Windows-gjestepålogging)
  • Databaser som støttes

   • Microsoft SQL Server 2008 Express
   • Microsoft SQL 2008 R2 Express
   • Microsoft SQL 2012 Express
   • Microsoft SQL 2014 Express
   • Microsoft SQL Server 2008 (alle utgaver)
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 (alle utgaver)
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 (alle utgaver)
   • Microsoft SQL Server 2012 (alle utgaver)
   • Microsoft SQL Server 2014 (alle utgaver)
   • Microsoft SQL Server 2016 (alle utgaver)
   • Microsoft Azure SQL Database
   • MySQL Standard Edition 5.5
   • MySQL Enterprise Edition 5.5
   • MySQL Standard Edition 5.6
   • MySQL Enterprise Edition 5.6
   • MySQL Standard Edition 5.7
   • MySQL Enterprise Edition 5.7

  Administration Server for Kaspersky Security Center Web Console

  • Maskinvarekrav

   • CPU: 1,4 GHz eller raskere
   • RAM: 512 MB
   • Ledig diskplass: 1 GB
  • Krav til programvare

   Webserver:

   • Apache 2.4.23 (for Windows)
   • Apache 2.4.23 (for Linux)
  • Operativsystemer som støttes

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (støttegren: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 eller nyere
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 eller nyere, Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 eller nyere, Core Mode
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2

   Linux/UNIX

   • Debian GNU/Linux 7.х (til og med 7.8) x32
   • Debian GNU/Linux 7.х (til og med 7.8) x64
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x64
   • CentOS 6.х (til og med 6.6) x64

  Kaspersky Security Center Web Console

  • Støttede nettlesere

   Microsoft Internet Explorer 9.0:

   • Microsoft Windows Server 2008
   • Microsoft Windows Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Server 2012
   • Microsoft Windows Server 2012 R2
   • Microsoft Windows Vista
   • Microsoft Windows 7

   Microsoft Internet Explorer 10.0 på:

   • Microsoft Windows 7 SP1
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1
   • Microsoft Windows Server 2012
   • Microsoft Windows Server 2012 R2
   • Microsoft Windows 8, 8.1
   • Microsoft Windows 10

   Microsoft Edge på:

   • Microsoft Windows 10

   Microsoft Internet Explorer 11.0 på:

   • Microsoft Windows 7 SP1
   • Microsoft Windows 8.1
   • Microsoft Windows Server 2012 R2
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 SP1
   • Microsoft Windows 10

   Firefox 47 og nyere

   Safari 8 med Mac OS X 10.10 (Yosemite)

   Safari 9 med Mac OS X 10.11 (El Capitan)

   Google Chrome 53 eller nyere

  Network Agent

  Følgende minimumskrav gjelder for datamaskiner med Network Agent installert:

  • Maskinvarekrav

   • CPU: 1 GHz eller raskere (1,4 GHz er minimum for et 64-biters operativsystem)
   • RAM: 512 MB
   • Ledig diskplass: 1 GB

   Hvis en datamaskin også brukes som oppdateringsagent, gjelder følgende maskinvarekrav:

   • CPU: 1 GHz eller raskere (1,4 GHz er minimum for et 64-biters operativsystem)
   • RAM: 1 GB
   • Ledig diskplass: 4 GB
  • Operativsystemer som støttes

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows Embedded POSReady 7
   • Microsoft Windows Embedded Standard 7 med SP1
   • Microsoft Windows Embedded 8 Standard
   • Microsoft Windows Embedded 8 Industry Pro
   • Microsoft Windows Embedded 8 Industry Enterprise
   • Microsoft Windows Embedded 8,1 Industry Pro
   • Microsoft Windows Embedded 8,1 Industry Enterprise
   • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Update
   • Microsoft Windows 10 Home
   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Home RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (støttegren: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Home RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Home RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows 7 Professional
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate
   • Microsoft Windows 7 Home Basic/Premium
   • Microsoft Windows Vista Business/Enterprise/Ultimate med SP1
   • Microsoft Windows Vista Business/Enterprise/Ultimate med SP2 eller nyere
   • Microsoft Windows XP Professional med SP3 eller nyere
   • Microsoft Windows XP Professional med SP2
   • Microsoft Windows XP Home SP3 eller nyere
   • Microsoft Essential Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2003 Standard/Premium med SP1
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Home Server 2011
   • Microsoft Windows MultiPoint Server 2011 Standard/Premium
   • Microsoft Windows 2000 Server
   • Microsoft Windows Server 2003 Enterprise med SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 Standard med SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise med SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard med SP2
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 eller nyere, Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 eller nyere, Core Mode
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2

   Linux/UNIX

   • Debian GNU/Linux 8.х x32
   • Debian GNU/Linux 8.х x64
   • Debian GNU/Linux 7.х (til og med 7.8) x32
   • Debian GNU/Linux 7.х (til og med 7.8) x64
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x64
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x64
   • Ubuntu Desktop 16.04 LTS x32
   • Ubuntu Desktop 16.04 LTS x64
   • Ubuntu Desktop 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Desktop 14.04 LTS x64
   • CentOS 7.0 x64
   • CentOS 6.х (til og med 6.6) x64
   • Red Hat Enterprise Linux Server 7.x х64
   • SUSE Linux Enterprise Server 12 (alle SP-er) х64
   • SUSE Linux Enterprise Desktop 12 (alle SP-er) х64

   MacOS

   • Mac OS X 10.4 (Tiger)
   • Mac OS X 10.5 (Leopard)
   • Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
   • OS X 10.7 (Lion)
   • OS X 10.8 (Mountain Lion)
   • OS X 10.9 (Mavericks)
   • OS X 10.10 (Yosemite)
   • OS X 10.11 (El Capitan)
   • macOS Sierra (10.12)
  • Virtuelle plattformer som støttes

   • VMware vSphere 5,5
   • VMware vSphere 6
   • VMware Workstation 9.x
   • Vmware Workstation 10.x
   • Vmware Workstation 11.x
   • Vmware Workstation 12.x Pro
   • Microsoft Hyper-V Server 2008
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 eller nyere
   • Microsoft Hyper-V Server 2012
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2
   • Citrix XenServer 6,2
   • Citrix XenServer 6,5
   • Citrix XenServer 7

  Versjonskrav for abonnement

  Dette programmet er tilgjengelig som en del av Kaspersky Endpoint Security for Business, og kan kjøpes som et abonnement med en fleksibel månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt og systemkrav for program her.

En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

  Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

  Godta og lukk