Kaspersky Security for Mail Server

KasperskySecurity for Mail Server

For Microsoft Exchange og Linux-baserte e-postservere

E-postkommunikasjon er driftskritisk for enhver bedrift. Dessverre kan denne typen kommunikasjon misbrukes – gjennom alt fra skruppelløs spambasert markedsføring til målrettet phishing med økonomisk svindel og inntrenging i infrastrukturer som hensikt.

Kaspersky Security for Mail Server gir et bunnsolid frontlinjeforsvar i bedriftsinfrastrukturer ved å filtrere ut innkommende spam og beskytte brukere mot e-post som inneholder skadelig programvare, forespørsler som kan knyttes til svindelforsøk, samt phishing-URL-adresser – og samtidig bidra til å forhindre at sensitive data kommer på avveier.

  • Beskyttelse mot skadelig programvare i flere lag

   Ved bruk av flere sikkerhetslag som bygger på nevrale nettverk som er utviklet på grunnlag av dyp læring, stoppes selv den mest komplekse e-postbaserte skadelige programvaren, inkludert vanlige kjørbare filer, innebygde objekter og skadelige skript.

  • Avansert antiphishing

   Phishing står sentralt i de fleste e-postbaserte nettangrep. Kasperskys avanserte antiphishingsystem utnytter analyse av flere kriterier og de nyeste fremskrittene innen datavitenskap – i tillegg til et skybasert system for sporing av URL- og IP-adresser knyttet til phishing og annen ondsinnet virksomhet – for å hindre at slike typer angrep basert på sosial manipulasjon lykkes.

  • Automatisert antispam

   Kasperskys antispamsystem bruker smarte motorer for å redusere forekomsten av falske positive resultater til et minimum og tilpasse seg til endringer i trussellandskapet. På denne måten gir det umiddelbar beskyttelse mot store mengder uønsket e-post.

  • Beskyttelse mot BEC-svindel

   Et dedikert maskinlæringsbasert deteksjonssystem, med algoritmiske modeller som regelmessig oppdateres med nye scenarioer, behandler ulike indirekte indikatorer. Dette gjør det mulig å blokkere selv de mest utspekulerte falske e-postmeldingene som sendes i forsøk på å misbruke tilliten mellom ansatte og forretningspartnere – til og med ved kontoovertakelser.

  • Forebygging av uønsket innholdsoverføring

   Kasperskys konfigurerbare innholdsfiltreringssystem kan påvise ulike typer kamuflering nettkriminelle benytter seg av, og på denne måten identifisere potensielt farlige vedlegg og forhindre at de overføres. Det fleksible regelsystemet gjør det mulig for administratorer å konfigurere retningslinjer for å forhindre datalekkasje.

  • Fleksible distribusjonsscenarioer

   Støtte for flere plattformer og distribusjonsarkitekturer gir sømløs integrasjon med en lang rekke ulike forretningsscenarioer

  • Bruk av sandkasse

   For å beskytte mot selv den mest avanserte og godt skjulte skadelige programvaren utføres vedlegg i et trygt emulert miljø der de analyseres for å sikre at farlige eksempler ikke blir sluppet inn i bedriftssystemet.

  • Støtte for virtualisering og sky

   Kaspersky Security for Mail Server har VMware Ready-sertifisering og kan distribueres i Microsoft Azure.

  • Global og lokal ekspertstøtte

   Kaspersky Lab tilbyr teknisk støtte av ypperste kvalitet døgnet rundt, i tillegg til et bredt utvalg av støtteprogrammer for bedrifter.

Kaspersky Security for Mail Server