Threat Management and Defense

Risikoreduksjon i en tidsalder for digital transformasjon

Digital transformasjon er nøkkelen til fremtidig suksess for store organisasjoner og offentlige instanser. Det byr på store fordeler, men det er også vesentlige nye utfordringer forbundet med det å beskytte en sterkt digitalisert infrastruktur. Vår omfattende løsning Threat Management and Defense tilpasser seg etter de spesifikke behovene i organisasjonen din og de pågående prosessene for informasjonssikkerhet, slik at du kan bygge en enhetlig metodikk for komplett bedriftsbeskyttelse mot avanserte trusler og unike målrettede angrep.

Kaspersky Threat Management and Defense gir en unik kombinasjon av ledende teknologier og tjenester som støtter implementering av en adaptiv sikkerhetsstrategi. Dette hjelper sikkerhetsteamet internt med å hindre de fleste angrep, oppdage nye unike trusler raskt, respondere på pågående hendelser og forutsi fremtidige trusler.


 • FORHINDRE truslene effektivt

  Gjør systemene dine tøffere ved hjelp av integrerte sikkerhetsløsninger og -verktøy. Sørg for at ansatte og sikkerhetsteamet er oppmerksomme på trusler og IT-sikkerhetstrender.

 • OPPDAG bruddene raskt

  Oppdag eksisterende sikkerhetsbrudd og forsøk på å trenge inn i nettverket ditt
  Bekreft sikkerhetshendelser, vurder alvorlighetsgraden og prioriter responsen

 • REAGER på hendelsene grundig

  Iverksett tiltak umiddelbart for å begrense konsekvensene av pågående angrep
  Foreta undersøkelser – herunder etterforskning på dypt nivå

 • FORUTSE hva som kan skje

  Vurder potensielle sikkerhetshull i hele bedriftsnettverket
  Forbedre sikkerheten ved hjelp av trusseletterretning for å verne mot fremtidige trusler

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Bruken

 • En omfattende nettsikkerhetsstrategi for den digitale tidsalder

  Ved å ta i bruk en adaptiv sikkerhetstilnærming kan du redusere risikoen for angrep og følgeskader betydelig. De fleste trusler kan identifiseres gjennom analyser og forebyggende teknologier, mens andre oppdages og uskadeliggjøres mye raskere enn gjennom tradisjonelle tilnærminger til beskyttelse. Med Kaspersky Labs løsning Threat Management and Defense kan du utvikle og implementere din egen adaptive nettsikkerhetsmodell nå.

 • Et SOC (Security Operations Center) basert på trusseletterretning

  SOC-ets rolle er ikke begrenset til å identifisere avanserte trusler. SOC-et skal gi en full syklus av beskyttelse mot målrettede angrep: fra motvirkning og oppdagelse til respons, eliminering av sikkerhetsproblemer og prognostisering av mulige risikoer. Innenfor rammen av Threat Management and Defense tilbyr Kaspersky Lab et helt arsenal av sikkerhetsteknologier og -tjenester som er til hjelp i hver enkelt fase av denne syklusen, slik at SOC-et kan arbeide på en effektiv måte.

 • Adaptive Security Framework

  Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet. Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Risikoen

Målrettede angrep, inkludert avanserte vedvarende trusler (APT), er en av de største farene for bedriften. Samtidig som truslene og metodene som nettkriminelle bruker, utvikler seg hele tiden, er det altfor mange bedrifter som fortsatt baserer seg på gammel teknologi for å beskytte seg mot dagens trusler. De er utsatt for:

 • Scan

  Uforutsigbare resultater av et system som kan være rammet

 • Scan

  Manglende evne til å beskytte mot og forstå dagens trusselbilde

 • Scan

  Manglende oversikt over bedriftsnettverk og IT-problemer

 • Scan

  Direkte og påfølgende kostnader på opptil USD 1 million etter en enkelthendelse

 • Scan

  Stille angrep: manipulering av data og forretningsprosesser som ikke oppdages

 • Scan

  Dårlige resultater av investering i tradisjonelle sikkerhetsløsninger

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk