Threat Management and Defense

Risikoreduksjon i en tidsalder for digital transformasjon

Den digitale transformasjonen av forretningsdrift gjør informasjonssikkerhet viktigere enn noensinne. Hvis bedrifter skal kunne oppnå konkurransefortrinn og opprettholde kundenes og partnernes lojalitet, må de beskytte forretningskontinuiteten og implementere pålitelig beskyttelse av viktige eiendeler, bedriftens data og hele IT-infrastrukturen. Dette innebærer å ta i bruk et nytt strateginivå for informasjonssikkerhet.

Kaspersky Threat Management and Defense gir en unik kombinasjon av ledende teknologier og tjenester som støtter implementering av en adaptiv sikkerhetsstrategi. Dette hjelper sikkerhetsteamet med å hindre de fleste angrep, oppdage unike nye trusler raskt, respondere på hendelser som pågår, og forutsi fremtidige trusler.


 • FORHINDRE truslene effektivt

  Mer solide systemer og økt bevissthet om generelle risikoer for nettsikkerheten er første steg mot effektiv automatisering og beskyttelse.

 • OPPDAG raskt brudd før de fører til skade

  Selv om vanlige trusler forhindres, er evnen til å oppdage unike og nye trusler (skadelig og ikke-skadelig programvare) svært viktig for solid nettsikkerhet.

 • REAGER på hendelsene grundig

  Menneskelig styrt og sentralisert, rask reaksjon mot selv de mest avanserte trusler er et viktig steg i en effektiv prosess for håndtering av hendelser.

 • FORUTSI fremtidige nettrusler

  Fullstendig oversikt, både internt og eksternt, er et viktig element i SOC-planleggingen. Trusselintelligens kombinerer datastrømmer for nøyaktige prognoser og beskyttelse mot gjeldende og fremtidige trusler samt muliggjør effektiv, total planlegging for en adaptiv sikkerhetsstrategi.

Egnet for

Kaspersky Labs forståelse av hvordan noen av verdens mest avanserte trusler fungerer, har gjort oss i stand til å utvikle en strategisk portefølje med teknologier og tjenester som er i stand til å levere en fullstendig integrert tilnærmingsmåte for adaptiv sikkerhet til bedriftssektoren:

Priser
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: Test av forsvar mot avanserte trusler (Q1, Q2, Q3, Q4)
Anerkjennelser
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

Bruken

 • Sømløst rammeverk med oppdagelse, trusselanalyse, jakt og respons gjennom én konsoll

  Et enormt utvalg nettsikkerhetsfunksjoner kan overvåkes og styres via ett grensesnitt gjennom innebygd integrering av den rike nettverksoppdagelsen i Kaspersky Anti Targeted Attack Platform og endepunktbeskyttelse fra Kaspersky Endpoint Detection and Response. Dette gir sikkerhetsteam muligheten til å utføre daglige oppgaver mer effektivt, uten å kaste bort tid, og uten unødvendig manuelt arbeid, timer med datainnsamling og frustrasjon over å måtte veksle mellom ulike verktøy og flere konsoller.

 • Et SOC (Security Operations Center) basert på trusseletterretning

  SOC-ets rolle er ikke begrenset til å identifisere avanserte trusler. SOC-et skal også gi en full syklus med beskyttelse mot målrettede angrep: fra motvirkning og oppdagelse til respons, eliminering av sikkerhetsproblemer og prognostisering av mulige risikoer. Innenfor rammen av Threat Management and Defense tilbyr Kaspersky Lab et fullstendig arsenal av sikkerhetsteknologier og -tjenester som er til hjelp i hver enkelt fase av denne syklusen, slik at SOC-et kan arbeide på en effektiv måte.

 • En perfekt balanse mellom teknologi, tjenester, opplæring og støtte

  Kaspersky Threat Management and Defense gir en kraftig kombinasjon av sikkerhetsprodukter, ekspertutdanning og opplæring basert på nåværende behov, sammen med dedikerte sikkerhetsetterretningstjenester for respons på hendelser, kontinuerlig overvåking og deling av trusselinformasjon. Uansett hvilke komponenter bedriften trenger nå eller i fremtiden, har vi en egnet løsning som passer til din virksomhet.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Risikoen

Målrettede angrep, inkludert avanserte vedvarende trusler (APT), er en av de største farene for bedriften. Det er ikke nok å bare hindre de fleste trusler. Hvis det oppstår brudd, må bedrifter også kunne sikre at trusler raskt blir undersøkt og respondert på, og at de er beskyttet mot ytterligere forsøk. Uten en solid strategi for nettsikkerhet står bedrifter overfor kontinuerlige utfordringer:

 • Scan

  Uten en tydelig strategi for respons på hendelser kan det koste mer å takle de indirekte skadene fra en sikkerhetshendelse enn de direkte skadene

 • Scan

  I kampen mot avanserte trusler kan ingen sikkerhetsprodukter nå opp til effektiviteten til godt kvalifiserte eksperter

 • Scan

  Manglende oversikt og bevis kan forårsake betydelig skade

 • Scan

  Selv om det bare er én hendelsen som ikke fanges opp, kan det forårsake betydelig skade på en bedrift i digital transformasjon

 • Scan

  Moderne og unike angrep utformet for å unngå tradisjonelle kontroller og beskyttelsesløsninger

 • Scan

  Et dårlig resultat fra investering i tradisjonelle sikkerhetsløsninger

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk