Skip to main
BRANSJE

Industrial Cybersecurity

Nå som truslene rettet mot industriell infrastruktur tiltar, er det viktigere enn noen gang å velge riktig rådgiver og teknologipartner for å sikre systemene.

Industriell nettsikkerhet (ICS) er spesiell

Det kan være noe overlapp i truslene, men det er enorme forskjeller mellom kravene til nettsikkerhet i ICS-miljøer og i generell virksomhet.

Bedriftsmiljøer fokuserer på å beskytte konfidensielle data, men når det gjelder industrielle systemer, hvor hvert eneste minutt med nedetid eller feil teller, er uavbrutt drift topprioritet. Det er dette som skiller industriell nettsikkerhet fra andre domener – og gjør det så viktig å samarbeide med riktig sikkerhetsleverandør.

Prosess

Det finnes ikke noen ferdigsydd industriell nettsikkerhet. Det er en prosess som beveger seg gjennom gradvis utrulling uten avbrudd.

Mennesker

Hver eneste ansatt – fra kontor til fabrikkgulv – har en rolle i nettsikkerheten. Opplæring og bevissthet er avgjørende.

Teknologi

KICS-løsningen vår er utformet spesielt for driftsteknologi. Den er feiltolerant og ikke-forstyrrende, og fungerer i luftgap-miljøer.

Kasusstudier

Se eksempler på Kaspersky Labs sikkerhetsløsninger i praksis

AGC Glass Germany GmbH

Som leverandør til bilindustrien er uavbrutte forretningsprosesser veldig viktig for AGC. Derfor er produksjonslinjene deres sikret med Kaspersky Industrial CyberSecurity.

Pavlodar Oil Chemistry Refinery (POCR LLP)

Pavlodar Oil Chemistry Refinery er det største foretaket nordøst i Kasakhstan innen oljeraffinerier og produksjon av oljeprodukter.

Bruken

  • Spesialiserte nettsikkerhetsløsninger for ulike industrier

    Kasperskys industrielle nettsikkerhet er en portefølje av teknologier og tjenester utformet for å sikre industrinivåer og komponenter i organisasjonen – inkludert SCADA-servere, brukergrensesnitt, tekniske arbeidsstasjoner, PLS-enheter, nettverkstilkoblinger og selv teknikere – uten driftsavbrudd eller konflikter med industriprosessen. Alle industrikunder og -prosesser er unike – derfor tilpasser vi løsningen vår for ulike sektorer – olje og gass, strømnett, produksjon og så videre.

  • Pålitelig leverandør av industriell nettsikkerhet

    Kaspersky Lab er en betrodd sikkerhetsleverandører og partner til ledende industriorganisasjoner, og samarbeider med anerkjente organisasjoner og leverandører av industriautomasjon – som for eksempel Emerson, Siemens, Schneider Electric og Industrial Internet Consortium – for å skape kompatibilitet, spesialiserte prosedyrer og samarbeidsrammer som beskytter industrimiljøer mot eksisterende og nye trusler, inkludert svært målrettede angrep.

  • Adaptive Security Framework

    I tråd med Kaspersky Labs overordnede sikkerhetsstrategi i flere lag leverer Kasperskys industrielle nettsikkerhet en kombinasjon av beskyttelsesmetoder. En helhetlig tilnærming til industriell nettsikkerhet – fra forutsigelse av potensielle angrepsvektorer, gjennom spesialisert industriell teknologi for forebygging og oppdagelse, til proaktiv respons på Internett-trusler – er den ultimate garantien for at bedriften skal fungere uavbrutt og trygt.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Våre industrielle nettsikkerhetspartnere

Verdensomspennende og anerkjente bedrifter har allerede utvidet overlegne nettsikkerhetsfunksjoner fra privat til offentlig sky med hjelp fra Kaspersky Lab.

Relatert til denne bransjen

Spesialisert beskyttelse for industrielle kontrollsystemer

Omfattende database for trusseletterretning, for isolerte nettverk og strenge datadelingsbegrensninger

Bygge et bedriftsmiljø med nettsikkerhet

Tilpasset beskyttelse mot avanserte trusler som er rettet mot bedriften din

Gir bedrifter et effektivt forsvar mot komplekse trusler og målrettede angrep

Preventing business disruption by eliminating the risks posed by advanced threats

Resources marked with an asterisk (*) are in English.