Fraud Prevention

Proaktiv oppdagelse av multikanalsvindel i sanntid

Bli oppringt

Digitalisering er ikke bare en trend, det er en nødvendighet. Siden de fleste kunder i dag bruker Internett- og mobilkanaler til sine daglige behov, må bedriftene levere tjenester av høy kvalitet med maksimal funksjonalitet. Finansinstitusjoner må samtidig sjonglere Internett-sikkerhet og en brukervennlig kundeopplevelse. Det er her Kaspersky Fraud Prevention kommer inn i bildet. Det gjør at du kan styrke og utvikle Internett- og mobilkanalene uten ekstra belastning i form av sikkerhetsspørsmål og utfordringer ved brukervennlighet.


Hva vi tilbyr

 • Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  En skytjeneste med høy tilgjengelighet og god responstid som bruker avansert teknologi basert på maskinlæring for å beskytte digitale kanaler mot identitetstyveri, automatiserte verktøy, transaksjonsavskjæring og andre angrep.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  En SDK som beskytter mobile enheter mot skadelig maskinvare og phishing for sikre banktilkoblinger, og som sender statistikk fra den mobile kanalen til Kaspersky Fraud Prevention Cloud.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kjører på kundens datamaskiner for å gi kraftig beskyttelse mot skadelig maskinvare og Internett-baserte angrep.

Kasusstudier

Banco Pichincha

Solution: Fraud Prevention

Banco Pichincha er en av de største bankene i Ecuador med 3,1 millioner kunder. Banken driver nå 297 filialer og 916 minibanker i Ecuador alene, og har mer enn 6 000 ansatte. I 2013 besluttet bankens ledelse å iverksette tiltak på nasjonalt nivå for å ta opp kampen mot nettkriminelle og svindlere.

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

I bruk

Multikanals svindeloppdagelse basert på maskinlæring

Kaspersky Fraud Prevention leverer sikkerhet via Internett- og mobilkanaler. Bruk av både enhets- og kontobeskyttelse ivaretar sikkerheten til kundene på alle fronter. Kaspersky Fraud Prevention er basert på teknologier som adferds-, enhets- og miljøanalyser, adferdsbiometri og klientløs oppdagelse av skadelig programvare drevet av maskinlæring, og oppdager svindelforsøk proaktivt og i sanntid, før de finner sted.

En bedre brukeropplevelse for kundene dine

Skyløsningen vår akkumulerer anonymiserte data via Internett- og mobilkanaler. Disse stordataene fra millioner av brukere bidrar til å bygge adferdsmønstre for god og dårlig adferd ved hjelp av maskinlæring. Disse mønstrene muliggjør risikobasert autentisering, slik at «gode» brukere får tilgang til digitale kanaler uten ekstra autentisering, mens svindlere oppdages på et tidlig stadium. Resultatet er en bedre brukeropplevelse, fornøyde kunder, lavere kostnader forbundet med svindelforebygging.

Skreddersydd nettsikkerhetsetterretning

Vårt globale forsknings- og analyseteam for svindel gir deg en dypere kunnskap om trusselbildet, samtidig som det leverer tjenestene våre med ferske og relevante data. Svindelkonsulentene våre har gode kunnskaper om utfordringer ved Internett-sikkerhet og hendelsesresponstjenester for de mest komplekse svindelangrepene. Menneskelig intelligens kombinert med maskinlæring og stordataanalyse fra Kaspersky Labs HuMachine-tilnærming til Internett-sikkerhet sikrer høy beskyttelsesgrad og effektivitet.

Adaptive Security Framework

Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet.

Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

FINN UT MER

Tekniske dokumenter

LØSNINGER FOR NETTSIKKERHET

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kasperskys...

Last ned PDF

FRAUD PREVENTION

Avansert teknologi drevet av maskinlæring for...

VISE PDF*

Fraud Prevention

Proaktiv, kontobasert svindelbeskyttelse for web-...

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Gjenkjennelse

 • Sikkerhetspremie for nettbank/nettleser

 • Innovasjonspris fra AV-TEST

 

Risiko

Når virksomheten vokser, utvikles flere trusler, og samtidig vokser behovet for dekkende svindelforebygging. Kaspersky Fraud Prevention gir deg oppdagelse av svindel proaktivt og i sanntid, inkludert:

 • identitetstyveri

 • automatiserte svindelverktøy

 • transaksjonsavskjæring

 • skadelig programvare og phishing

 • tjenester mot hvitvasking og hvitvaskere

 • angrep ved bruk av eksterne administrasjonsverktøy

Relaterte produkter og tjenester

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk