Se alle løsninger

Kaspersky Fraud Prevention

Reduserer risikoen for svindel på Internett og ved mobile finansielle transaksjoner

KONTAKT OSS

Bankmiljø

Banktjenester og betalinger blir digitale i stadig større grad. Kundene dine ønsker frihet fra avdelingskontorer og krever den bekvemmeligheten som banktjenester på Internett og mobil gir. Denne trenden er en fordel for banken din ved at den gir en høyere marginkanal hvor du kan levere når som helst og hvor som helst, med høyere margin og kundelojalitet. Samtidig lanserer nettkriminelle stadig nye måter å angripe på. Derfor trenger banken din kompromissløs beskyttelse mot svindel – men ikke på bekostning av en behagelig bankopplevelse for kundene.

Kundefeil kan påvirke omdømmet ditt

Det er et trist faktum. Kundene dine kan være uforutsigbare og upålitelige – spesielt når det gjelder å sørge for at datamaskinene og mobiltelefonene deres er sikre. Deres feil blir likevel lett ditt problem. Hver gang en av kundene dine blir angrepet av en nettsvindler, er det din bedrift som sannsynligvis vil lide mest. Det er ikke bare det at du må dekke kundens økonomiske tap, du kan også oppleve at bedriftens omdømme blir skadet – selv om du har gjort alt du trodde var mulig å for beskytte dine egne interne IT-systemer.

Hva vi tilbyr

Kaspersky Fraud Prevention beskytter proaktivt mot de grunnleggende årsakene til digital banksvindel. Den sikrer digitale transaksjoner uten å skade kundens opplevelse:

 • Legger til flerkanals sikkerhet for digitale bank- og betalingstjenester

 • Bidrar til å beskytte 100 % av brukere – uavhengig av enhet

 • Leverer «friksjonsfri» sikkerhet for en problemfri brukeropplevelse

 • Tilby tjenester med høy margin – uten sikkerhetsproblemer

 • Lever mer funksjonalitet og la varemerket ditt skille seg ut

 • Bevar kundene og vinn nye kunder

 • Kaspersky Fraud Prevention Clientless Engine

  Kaspersky Fraud Prevention Clientless Engine

  Gir server-side-teknologi som beskytter 100 % av brukerbasen … uansett hvilken enhet eller plattform kundene dine bruker, hindrer vi infiserte enheter i å få tilgang til systemene dine

 • Kaspersky Fraud Prevention Mobile SDK

  Kaspersky Fraud Prevention Mobile SDK

  Beskytter bank- og betalingsapper på Android, iOS og Windows Phone-enheter. Den beskytter kundenes kontoinformasjon og sikrer kundens kommunikasjon med banken din

 • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kjører på kundenes Windows- og Mac-datamaskiner for å gi kraftig beskyttelse mot de grunnleggende årsakene til skadelig programvare og Internett-baserte angrep

Hva bedriften din får

Grunnleggende beskyttelse som fokuserer på kundens opplevelse

Legger du til ekstra nivåer for godkjenning, kan det skade kundenes brukeropplevelse alvorlig. Vår teknologi kjemper proaktivt mot angrep fra svindlere, slik at godkjenningen kan gjøre det den var laget for å gjøre. Slik legger ikke banken unødvendige byrder på kundene, og du kan levere sikrere tjenester som kundene kan stole på. Kaspersky Fraud Prevention gjør at ingen infiserte enheter kan få tilgang til din banks nettbaserte systemer. Videre kan du blokkere svindel ved roten – i stedet for å måtte ta hånd om resultatene av en ulovlig transaksjon.

Innsikt og synlighet i hygienen på kundenes enheter

Kaspersky Fraud Prevention Console gir viktig informasjon, innsikt og statistikk for at du bedre skal kunne forebygge svindel. Du kan vite hvilke kunder som er beskyttet eller ubeskyttet, og vite hvilke enheter som er infiserte eller rene. Få en forståelse av hvilke trusler banken din står overfor, hva slags skadelig programvare som angriper banken din, og hvilke nettfiskingsangrep som er rettet mot kundene dine.

Kasusstudier

Banco Pichincha

Solution: Fraud Prevention

Banco Pichincha er en av de største bankene i Ecuador med 3,1 millioner...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

Gjenkjennelse

 • MRG Effitas tildelte Kaspersky Lab for enestående beskyttelse av nettbaserte betalinger

 • Innovasjonsprisen for sikre nettbaserte transaksjoner

Tekniske dokumenter

Clientless Engine Smarter Security – Bedre digitale banktjenester

...
VISE PDF*

Beskyttelsesteknologi mot svindel for sluttpunkter

Finn ut hvordan du kan beskytte dine kunder...

VISE PDF*

Kaspersky Fraud Prevention - Mobile Banking App Security...

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Relaterte produkter

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk