Skip to main
PRODUKT

Kaspersky Security for Mail Server

Dokumentert neste generasjons beskyttelse mot e-postbaserte angrep

Produktet

E-post er den viktigste vektoren som nettkriminelle bruker for å trenge inn i og angripe IT-systemer i bedrifter.

Kaspersky Security for Mail Server bruker flere sikkerhetslag basert på maskinlæring og data fra global trusseletterretning for å oppdage og blokkere e-postformidlede nettrusler. Det er effektivt mot skadelig programvare og løsepengevirus og beskytter mot spam, phishing og BEC-angrep..Det er basert på prisbelønte beskyttelsesteknologier og støtter et stort utvalg av e-postplattformer og -arktitekturer, noe som gjør at det passer perfekt for diversifiserte bedrifter med komplekse strukturer og for de som er i en prosess for å omstille seg til skyen.

Beskyttelse for e-postservere

Kaspersky Security for Mail Server beskytter e-post på de nyeste versjonene av alle større e-postplattformer, inkludert Microsoft Exchange / Exchange Online (en del av MS 365) og Linux-baserte servere.

Beskyttelse mot phishing i flere lag

Denne komplekse beskyttelsen mot phishing bygger på dyp læring og gjør bruk av den nyeste kunnskapen innen datavitenskap og anvendt lingvistikk for å oppdage angrep basert på sosial manipulasjon – inkludert sofistikerte BEC-angrep (Business Email Compromise).

Intelligent spamfiltrering

Intelligent, skyassistert spamfiltrering for Microsoft Exchange / Exchange Online og Linux-baserte e-postservere fungerer i sanntid for å redusere trafikken av uønskede meldinger betydelig

Redusere risiko og opprettholde samsvar

Det å begrense overføring av visse filtyper og identifisere konfidensiell og sensitiv informasjon i e-posttrafikk bidrar til å redusere både sikkerhetsrisikoer og juridiske risikoer. Du kan angi filtre eller gjøre søk på tvers av bedriftens postbokser ved behov for å oppdage brudd og få innsikt i e-postdata, noe som hjelper deg med å innfri samsvarsmålene.

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Kasusstudier

AZ Sint-Jan                     

AZ Sint-Jan tilbyr innovative, avanserte helsetjenester. Digitalisering av pasientbehandling stiller høye krav til sykehusets IKT-miljø. Ansatte må ha rask tilgang til riktige data, og samtidig må sikkerheten til både informasjonen og nettverket garanteres.

Bruken

 • Det siste innen beskyttelse mot e-postbaserte trusler

  • Behovsbasert skanning i sanntid filtrerer ut alle slags skadelige objekter, inkludert skadelig programvare, løsepengevirus og «minere» – i tillegg til URL-adresser knyttet til skadelig og svindelpreget aktivitet samt trusselrelaterte IP-adresser.
  • En kombinasjon av maskinlæring, menneskelig ekspertise og data fra global trusseletterretning gir dokumenterte høye deteksjonsnivåer – uten at man går glipp av viktig kommunikasjon som følge av falske positive resultater.
  • Vår flerlags krysskorrelasjonsbaserte tilnærming sikrer at selv den mest sofistikerte og godt skjulte skadelige programvaren ikke kan trenge inn i bedriftens IT-infrastruktur via e-post
 • Antiphishing, antispam, anti-BEC

  • Analyse basert på nevrale nettverk og støttet av skybasert sanntidskontroll av URL-adresser gir beskyttelse mot selv de mest utspekulerte e-postrelaterte phishingforsøkene – inkludert svært målrettede tilfeller av BEC (Business Email Compromise).
  • Maskinlæringsmodeller gjør det enklere å oppdage spam, mens spesialiserte algoritmer for gjentatt kontroll reduserer forekomsten av tids- og ressursslukende falske positive resultater til et minimum
  • Autentisert e-postadministrasjon bidrar til å beskytte mot svindel. Kritiske protokoller som SPF/DKIM/DMARC benyttes i kombinasjon med egne teknologier for å sikre riktig identifikasjon av legetim e-post og unngå falske positive resultater. Algoritmer basert på anvendt lingvistikk brukes til tekstanalyse for å identifisere selv de farligste BEC-scenariene, for eksempel de som involverer overtakelse av e-postkonto.
 • Helhetsbildet – integrasjon og fleksibilitet

  • Gjennom sømløs integrasjon med Kaspersky Anti Targeted Attack Platform forbedres funksjonene for utvidet oppdagelse og respons med automatiserte responser på komplekse trusler på e-post-gateway-nivå.
  • Støtte for flere plattformer og distribusjonsarkitekturer – inkludert lokale og skybaserte (Microsoft Exchange Online)NY – sikrer sømløs integrering med en rekke forretningsscenarioer
24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Truslene

E-post er fortsatt den viktigste metoden for å angripe og forstyrre en hvilken som helst større organisasjon. Valget du gjør av sikkerhetsløsning for e-post avgjør i stor grad sannsynligheten for:

 • <p>Løsepengevirus som angriper via infiserte e-postmeldinger eller vedlegg</p>

  Løsepengevirus som angriper via infiserte e-postmeldinger eller vedlegg

 • <p>Inntrenging i systemet som del av en APT-trussel</p>

  Inntrenging i systemet som del av en APT-trussel

 • <p>Phishingsvindel mot de ansatte og bedriften din</p>

  Phishingsvindel mot de ansatte og bedriften din

 • <p>Spam som koster tid og ressurser</p>

  Spam som koster tid og ressurser

 • <p>Tidsslukende falske positive resultater generert av en overautomatisert antispamfunksjon</p>

  Tidsslukende falske positive resultater generert av en overautomatisert antispamfunksjon

 • <p>Tillitsbrudd og BEC (Business Email Compromise)</p>

  Tillitsbrudd og BEC (Business Email Compromise)

Relaterte løsninger

Tilpasset beskyttelse mot avanserte trusler som er rettet mot bedriften din

En unik løsning for bevissthet rundt sikkerhet som gjennom en avansert metodikk for adaptiv læring gir uunnværlig kunnskap om nettsikkerhet

Gir bedrifter et effektivt forsvar mot komplekse trusler og målrettede angrep

Ledende beskyttelse og samsvar for virtuelle og skyserverbaserte arbeidsoppgaver, beholdere og VDI.

Etterretning og ekspertise gir et nytt nivå av nettimmunitet

Resources marked with an asterisk (*) are in English.