PRODUKT

Kaspersky Security for Mail Server

Dokumentert neste generasjons beskyttelse mot e-postbaserte angrep

Produktet

E-post er den viktigste vektoren som nettkriminelle bruker for å trenge inn i og angripe IT-systemer i bedrifter.

Kaspersky Security for Mail Server bruker flere sikkerhetslag basert på maskinlæring og data fra global trusseletterretning for å oppdage og blokkere e-postformidlede nettrusler. Produktet motvirker skadelig programvare og løsepengevirus, og beskytter mot spam, phishing og BEC-angrep. Denne prisbelønte beskyttelsen bidrar til å hindre angripere i å skade bedriften din med e-postmeldinger og -vedlegg som kanal.

Beskyttelse for e-postservere

Kaspersky Security for Mail Server beskytter e-post på de nyeste versjonene av alle større e-postplattformer, inkludert Microsoft Exchange- og Linux-baserte servere.

Beskyttelse mot phishing i flere lag

Denne komplekse beskyttelsen mot phishing bygger på dyp læring og gjør bruk av den nyeste kunnskapen innen datavitenskap og anvendt lingvistikk for å oppdage angrep basert på sosial manipulasjon – inkludert sofistikerte BEC-angrep (Business Email Compromise).

Intelligent spamfiltrering

Intelligent, skyassistert spamfiltrering for Microsoft Exchange- og Linux-baserte e-postservere fungerer i sanntid for å redusere trafikken av uønskede meldinger betydelig

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Kasusstudier

Bruken

 • Det siste innen beskyttelse mot e-postbaserte trusler

  • Behovsbasert skanning i sanntid filtrerer ut alle slags skadelige objekter, inkludert skadelig programvare, løsepengevirus og «minere» – i tillegg til URL-adresser knyttet til skadelig og svindelpreget aktivitet samt trusselrelaterte IP-adresser.
  • En kombinasjon av maskinlæring, menneskelig ekspertise og data fra global trusseletterretning gir dokumenterte høye deteksjonsnivåer – uten at man går glipp av viktig kommunikasjon som følge av falske positive resultater.
  • Vår flerlags krysskorrelasjonsbaserte tilnærming sikrer at selv den mer sofistikerte og godt skjulte skadelige programvaren ikke kan trenge inn i bedriftens IT-infrastruktur fra en e-postmelding.
 • Antiphishing, antispam, anti-BEC

  • Analyse basert på nevrale nettverk og støttet av skybasert sanntidskontroll av URL-adresser gir beskyttelse mot selv de mest utspekulerte e-postrelaterte phishingforsøkene – inkludert svært målrettede tilfeller av BEC (Business Email Compromise).
  • Maskinlæringsmodeller gjør det enklere å oppdage spam, mens spesialalgoritmer for gjentatt kontroll reduserer forekomsten av tids- og ressursslukende falske positive resultater til et minimum
  • Autentisert e-postadministrasjon beskytter mot svindel, og fleksible teknikker for vedleggsfiltrering reduserer risikoen for uanmodet dataeksfiltrering
 • Helhetsbildet – integrasjon og fleksibilitet

  • Gjennom sømløs integrasjon med Kaspersky Anti Targeted Attack Platform forbedres funksjonene for utvidet oppdagelse og respons med automatiserte responser på komplekse trusler på e-post-gateway-nivå.
  • Med VMware-Ready-sertifisering og Microsoft Azure-distribusjon støttes uhindret bruk i scenarioer med virtualisering og skydistribusjon.
  • Støtte for flere plattformer og distribusjonsarkitekturer sikrer sømløs integrasjon med en lang rekke ulike forretningsscenarioer.
24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Truslene

E-post er fortsatt den viktigste metoden for å angripe og forstyrre en hvilken som helst større organisasjon. Valget du gjør av sikkerhetsløsning for e-post avgjør i stor grad sannsynligheten for:

 • <p>Løsepengevirus som angriper via infiserte e-postmeldinger eller vedlegg</p>

  Løsepengevirus som angriper via infiserte e-postmeldinger eller vedlegg

 • <p>Inntrenging i systemet som del av en APT-trussel</p>

  Inntrenging i systemet som del av en APT-trussel

 • <p>Phishingsvindel mot de ansatte og bedriften din</p>

  Phishingsvindel mot de ansatte og bedriften din

 • <p>Spam som koster tid og ressurser</p>

  Spam som koster tid og ressurser

 • <p>Tidsslukende falske positive resultater generert av en overautomatisert antispamfunksjon</p>

  Tidsslukende falske positive resultater generert av en overautomatisert antispamfunksjon

 • <p>Tillitsbrudd og BEC (Business Email Compromise)</p>

  Tillitsbrudd og BEC (Business Email Compromise)

Relaterte løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.