Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Sterk beskyttelse. Enkel administrasjon.

Støttede plattformer:     


Kaspersky Endpoint Security Cloud er utviklet spesifikt for små og mellomstore bedrifter og lar deg administrere sikkerhet for flere endepunkter, mobilenheter og filservere eksternt, fra hvor som helst.

 • Én enkelt, intuitiv, skybasert konsoll kombinerer brukervennlighet med kraftige verktøy og administrasjonsfunksjoner for Internett-sikkerhet.
 • Administrer sikkerhet for flere endepunkter, mobilenheter og filservere eksternt, fra hvor som helst, med vår brukervennlige, skybaserte konsoll.
 • Ingen ekstra maskinvare kreves. Fordi administrasjonskonsollen driftes i skyen, har Kaspersky Lab allerede ordnet infrastrukturen for deg.
 • Kraftig beskyttelse fra verdens mest testede, mest prisbelønte sikkerhetsløsninger.
 • Små og mellomstore bedrifter står overfor mange av de samme truslene som sine større motparter, men ofte mangler de ressursene som er nødvendige for å håndtere dem og beskytte seg mot dem. De trenger å:

  • beskytte forretnings- og kundedata mot trusler som krypteringsvirus og datatyveri
  • opprettholde forretningskontinuitet ved å holde IT-systemene effektive og sikre
  • sikre den mobile arbeidsstyrken og enhetene deres, inkludert private enheter.

  Mange små eller mellomstore bedrifter må oppnå alt dette med begrenset tid, begrensede ressurser og begrensede budsjetter. Uten eget personell for IT-sikkerhet trenger de en sikkerhetsløsning som både er kostnadseffektiv og enkel å implementere og bruke.

 • Kaspersky Endpoint Security Cloud ble utviklet spesielt for å håndtere sikkerhets og administrasjonsutfordringene som bedrifter uten dedikert, fulltids IT-sikkerhetspersonell står overfor.

  Én enkelt, brukervennlig, skybasert konsoll gjør deg i stand til å sikre IT-verktøyene som bedriften er avhengig av – filservere, datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett – samtidig som du beskytter dataene dine mot de typene angrep som kan stoppe virksomheten, for eksempel krypteringsvirus. Standardprofiler, utviklet av Kaspersky Lab-eksperter, betyr at du kommer i gang umiddelbart.

  Selv om du bare har 15 minutter å bruke på IT-sikkerhet, er Kaspersky Endpoint Security Cloud mer enn nok til å holde bedriftens nettverk beskyttet. Vår nettbaserte konsoll betyr at du kan administrere sikkerhet eksternt, fra hvor som helst– ved hjelp av en Internett-tilkoblet enhet.

  For leverandører av administrerte tjenester (MSP-er) er det enkelt å administrere sikkerhet eksternt for flere kunder med vår flerleie-skykonsoll.

 • Administrer sikkerhet for flere endepunkter, mobilenheter og filservere eksternt, fra hvor som helst, med vår bruksklare, skybaserte konsoll.

  • Rask distribusjon, enkel bruk

   Sentralisert administrasjon fra skyen: Administratorer kan overvåke sikkerhetsstatus for opptil 1000 noder i et bedriftsnettverk fra hvilken som helst enhet og fra hvor som helst.

   Enkel å distribuere: Under distribusjon detekterer Kaspersky automatisk riktig operativsystem og laster ned de aktuelle installasjonsfilene. Hele pakken kan lastes ned før installasjon på arbeidsstasjoner som ikke er koblet til Internett.

   Standard sikkerhetsprofiler utviklet av Kaspersky Lab-eksperter gir deg umiddelbar beskyttelse. Én profil dekker alle enhetstyper og plattformer: Windows, Mac, iOS og Android.

   Konfigurer proxy-servertilgang fra produktets distribusjonsinnstillinger, for rask tilkobling til servere for oppdateringer og profiler via KES-skyagenten etter installasjon.

  • Rik funksjonalitet for å beskytte alle enheter

   Bransjeledende beskyttelse: Kaspersky Lab er verdens mest testede, mest prisbelønte sikkerhet.

   Sikre og administrer smarttelefoner og nettbrett med anti-nettfisking, deteksjon av jailbreaking, administrasjon av mobilenheter (MDM – Mobile Device Management) og antityveriteknologier for Android- og iOS-enheter. Antivirus for Android-enheter er også inkludert.

   Flerleie-funksjonalitet gjør det enkelt for leverandører av administrerte tjenester (MSP-er) å ta seg av sikkerhetsbehovene til flere kunder, eksternt og uten at det medfører ekstra kompleksitet. Det forenkler også sikkerhetsadministrasjon for bedrifter med flere kontorer.

   Bruk både brukerbaserte og brukeruavhengige profiler avhengig av hvordan medarbeiderne bruker ulike enheter.

  • Kostnadseffektiv

   Ingen infrastruktur eller skjulte kostnader: All administrasjonen driftes av Kaspersky Lab, i skyen. Ingen ekstra maskinvare er nødvendig.

   Forbruksbasert prising: Velg mellom skalerbare alternativer for fleksibel månedlig lisensiering underveis og fast, årlige lisensiering. Det er enkelt å budsjettere for og administrere kostnader.*

   Enkel å tjenesteutsettefor bedrifter som foretrekker å overlate IT-sikkerhet til en tredjepartsleverandør.

   *Spør Kaspersky Lab-partneren om tilgjengelighet.

 • PROGRAMMER SOM MEDFØLGER

  For detaljert informasjon om systemkrav – for et individuelt program – kan du ganske enkelt klikke på programnavnet i listen ovenfor.

Hvilken sikkerhetsløsning er riktig for virksomheten din?

Sammenlign Kasperskys IT-sikkerhetsløsninger for virksomheter

Kaspersky Endpoint Security | Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud er utviklet spesifikt for små og mellomstore bedrifter og lar deg administrere sikkerhet for flere endepunkter, mobilenheter og filservere eksternt, fra hvor som helst.

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk