Med en rekke alternativer for støtteprogram lar Kaspersky Lab deg velge det servicenivået som er perfekt for virksomheten:

product-box-core

MSA Start

Vår grunnleggende pakke beviser at kvalitetsstøtte likevel kan være svært rimelig – for enhver virksomhet. Med MSA Start får du prioritert støtte for kritiske hendelser – i vanlig kontortid via Internett, telefon eller e-post – fra våre tekniske eksperter.

LES NÅ Kontakt oss
product-box-core

MSA Plus

For raskere respons på alvorlige hendelser bør du velge MSA Plus. Du kan rapportere hendelser via Internett, e-post eller en dedikert direktelinje. Bedriften er dekket for opptil tolv hendelser per år – med en garantert responstid på seks timer.

LES NÅ Kontakt oss

Kaspersky Professional ServicesNår du installerer eller oppgraderer sikkerhetsløsningene dine fra Kaspersky Lab, trenger du ikke å ta IT-teamet bort fra andre viktige aktiviteter. Våre sikkerhetseksperter arbeider i samsvar med våre etablerte beste praksiser og metodologier og er tilgjengelige for å hjelpe deg med alle aspekter av distribusjon, konfigurering og oppgradering av Kaspersky Lab-produkter i hele IT-infrastrukturen:

product-box-core

Kaspersky Consultancy Service

Lokal eller ekstern vurdering med en tilpasset tjeneste som kan omfatte beste praksiser, råd, spesifikk opplæring og feilsøking for å sikre at du får maksimal nytte av Kaspersky Lab-produkter. Denne tjenesten er vanligvis dedikert til å hjelpe kunder i store prosjekter og med kontinuerlig driftsstøtte for og vedlikehold av den implementerte løsningen.

Kontakt oss
product-box-core

Kaspersky Configuration Service

Lokal eller ekstern vurdering med konfigurering av Kaspersky Lab-produkter basert på kundens behov, sikkerhetspolicyer og miljøanalyse for å oppnå den mest effektive konfigurasjonen og de meste effektive policyinnstillingene for Kaspersky Lab-produkter. Denne tjenesten er også tilgjengelig for individuelle komponenter i Kaspersky Lab-produkter.

Kontakt oss
product-box-core

Kaspersky Health Check Service

Lokal eller ekstern vurdering av din nåværende implementasjon av og konfigurasjon for Kaspersky Lab-produkter for sikkerhet og systemadministrasjon (tjenesten omfatter en detaljert rapport og anbefalinger om hvordan du kan forbedre effektiviteten til sikkerhets- og/eller systemadministrasjon, ved hjelp av de nyeste Kaspersky Lab-produktene for sikkerhets- og systemadministrasjon).

Kontakt oss
product-box-core

Kaspersky New StartUp Service

Utforming, distribusjon og konfigurering av dine valgte produkter for sikkerhet og/eller systemadministrasjon fra Kaspersky Lab – på stedet eller eksternt.

Kontakt oss
product-box-core

Kaspersky Upgrade Service

Oppgradering av dine eksisterende produkter for sikkerhet og/eller systemadministrasjon fra Kaspersky Lab – på stedet eller eksternt.

Kontakt oss

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for bedriften din?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk