Telecom Cybersecurity

Avansert beskyttelse og trusseletterretning

Bli oppringt

Internett-sikkerhet for telekommunikasjon

Den viktigste faktoren i enhver bedrifts sikkerhetsstrategi er en godt dekkende løsning som gir gode forretningsprosesser og databeskyttelse kombinert med et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner for å bekjempe avanserte trusler. Uansett hva IT-infrastrukturen din består av – stasjonære datamaskiner, servere, informasjonssystemer, datasentre eller virtuelle maskiner – trenger du en sikkerhetsløsning som er spesialdesignet for å levere optimal sikkerhet til alle komponenter.


Hva vi tilbyr

Kaspersky Lab er en pioner når det gjelder å hjelpe bedrifter å tilpasse sikkerhetsstrategiene sine – for å forsvare seg mot avanserte trusler og målrettede angrep. Den unike kombinasjonen av teknologi og tjenester – som alle er underbygd av verdensledende sikkerhetsetterretning – gjør at vi kan hjelpe organisasjoner med å redusere risiko, oppdage ulike angrep tidligere, håndtere pågående angrep og forbedre beskyttelsen.

 • Application Control

  Application Control

 • Device Control

  Device Control

 • Sikkerhet for datasentre

  Sikkerhet for datasentre

 • Cloud Security

  Cloud Security

 • DDoS-beskyttelse

  DDoS-beskyttelse

Case Studies

Tele2

Solution: Endpoint Security

Tele2 er en av Europas ledende telekommunikasjonsoperatører. De kobler...

VISE PDF*

Telefonica

Solution: Cybersecurity Services

Telefonica er en av de største bredbånds- og telekommunikasjonsleverandørene i verden...

VISE PDF*

VimpelCom

Solution: Endpoint Security

VimpelCom er en av verdens største grupper av integrerte kommunikasjonsoperatører...

VISE PDF*
View all Case Studies

I bruk

Reduser risikoen for angrep

Kaspersky Lab er en verdensleder innen sikkerhetsteknologi som gjør mer for å sikre arbeidsstasjoner og mobilenheter, blokkere skadelig programvare, beskytte konfidensiell informasjon, forhindre uautorisert tilgang til bedriftens nettverk … og mer.

Våre sikkerhetseksperter hjelper også til med å lære opp brukerne dine og dermed øke bevisstheten rundt sikkerhet. Advanced Cybersecurity Training styrker kompetansen til ditt eget IT-sikkerhetspersonell og støtter utvikling og forbedring av sikkerhetssenteret ditt.

Passer utmerket for hybride datasentre

Uansett hvilke virtualiserte plattformer du bruker, gir Kaspersky Security for Virtualization Light Agent bedre sikkerhetsfunksjoner, med de patenterte teknologiene og den unike arkitekturen. VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM støttes alle i ett program. Uavhengig av konfigurasjonen og hybridiseringen av plattformen, lokalt eller eksternt, administreres all sikkerhet gjennom én konsoll, og systemets fullstendige ytelse opprettholdes.

Beskytt bedriften mot DDoS-angrep

Hvis du skal forsvare bedriften mot DDoS-angrep, trenger du en løsning som oppdager angrep så raskt som mulig. Lær hvordan Kaspersky DDoS Protection angriper på to fronter: via DDoS-etterretning og gjennom Kasperskys DDoS-beskyttelse. Sikkerhetsetterretningsteamet vårt bruker avanserte metoder for å overvåke trussellandskapet for DDoS-angrep for å ligge foran de kriminelle, slik at vi kan oppdage dem tidligere.

Adaptive Security Framework

Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet.

Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

FINN UT MER

Tekniske dokumenter

LØSNINGER FOR NETTSIKKERHET

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kasperskys...

Last ned PDF

NETTSIKKERHETSTJENESTER

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kaspersky...

Last ned PDF

Telecom Cybersecurity

Internett-sikkerhet for telekommunikasjon

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter
 

Risiko

Internett-angrep er blant de største risikoene som telekombransjen står overfor i dag. Samtidig som disse risikoene og metodene som nettkriminelle bruker, utvikler seg hele tiden, er det alt for mange bedrifter som fortsatt baserer seg på gammel teknologi for å beskytte seg mot dagens og morgendagens trusler:

 • Et målrettet angrep kan allerede pågå

 • DDoS-angrep kan sperre all tilgang til IT-systemet

 • Skadelig innsideaktivitet er et vanlig problem

 • Tap av konfidensielle data fører til mer enn finansielle tap

 • Datasenterangrep kan være ødeleggende

 • Utfordringer rundt etterlevelse og regelverk må også løses

Relaterte løsninger og tjenester

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk