Oversikt

Den viktigste faktoren i enhver bedrifts sikkerhetsstrategi er en godt dekkende løsning som gir gode forretningsprosesser og databeskyttelse kombinert med et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner for å bekjempe avanserte trusler. Uansett hva IT-infrastrukturen din består av – stasjonære datamaskiner, servere, informasjonssystemer, datasentre eller virtuelle maskiner – trenger du en sikkerhetsløsning som er spesialdesignet for å levere optimal sikkerhet til alle komponenter.

Kaspersky Lab er en pioner når det gjelder å hjelpe bedrifter å tilpasse sikkerhetsstrategiene sine – for å forsvare seg mot avanserte trusler og målrettede angrep. Den unike kombinasjonen av teknologi og tjenester – som alle er underbygd av verdensledende sikkerhetsetterretning – gjør at vi kan hjelpe organisasjoner med å redusere risiko, oppdage ulike angrep tidligere, håndtere pågående angrep og forbedre beskyttelsen.


 • Program- og enhetskontroll

  Enkle og effektive sentraliserte web-, enhets- og programkontroller reduserer angrepsflaten og ivaretar sikkerheten til brukerne.

 • Sikkerhet for datasentre

  Dokumentert Internett-sikkerhet for hyperkonvergerte datasentre

 • Hybridskysikkerhet

  Dokumentert sikkerhet for private og offentlige skyer som dekker alle ledende virtualiseringsplattformer og lagringssystemer på organisasjonsnivå

 • DDoS-beskyttelse

  Total beskyttelse mot alle typer DDoS-angrep på infrastrukturen din

Kasusstudier

 • 
     Tele2
  Tele2

  Tele2 er en av Europas ledende telekommunikasjonsoperatører. De kobler sammen 15 millioner forbrukere av telekommunikasjonstjenester i 10 land. Tele2 leverer tjenester for mobil- og fasttelefoner, dataoverføring, kabel ...

 • 
		Telefonica
  Telefonica

  Telefónica er en av verdens største leverandører av bredbånd og telekommunikasjon. Telefónica leter konstant etter partnere med utfyllende ferdigheter og kompetanse for å forbedre løsningene sine.

 • 
     VimpelCom
  VimpelCom

  VimpelCom er en av verdens største grupper av integrerte kommunikasjonsoperatører. Med et økende antall målrettede angrep på store selskaper har VimpelCom forstått behovet for å sikre seg mot denne type trussel.

Nyter tillit fra bedrifter du kjenner

Verdensomspennende og anerkjente bedrifter har allerede utvidet overlegen nettsikkerhetsfunksjoner med hjelp fra Kaspersky Lab.

Bruken

 • Reduser risikoen for angrep

  Kaspersky Lab er verdensledende innen sikkerhetsteknologi som gjør mer for å sikre arbeidsstasjoner og mobilenheter, blokkere skadelig programvare, beskytte konfidensiell informasjon, forhindre uautorisert tilgang til bedriftens nettverk osv.

 • Passer utmerket for hybride datasentre

  Uansett hvilke virtualiserte plattformer du bruker, gir Kaspersky Security for Virtualization Light Agent bedre sikkerhetsfunksjoner, med de patenterte teknologiene og den unike arkitekturen. VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM støttes alle i ett program. Uavhengig av konfigurasjonen og hybridiseringen av plattformen, lokalt eller eksternt, administreres all sikkerhet gjennom én konsoll, og systemets fullstendige ytelse opprettholdes.

 • Beskytt bedriften mot DDoS-angrep

  Hvis du skal forsvare bedriften mot DDoS-angrep, trenger du en løsning som oppdager angrep så raskt som mulig. Kaspersky DDoS Protection angriper på to fronter: via DDoS-etterretning og gjennom vår DDoS-beskyttelsesinfrastruktur. Sikkerhetsetterretningsteamet vårt bruker avanserte metoder for å overvåke trussellandskapet for DDoS-angrep for å ligge foran de kriminelle, slik at vi kan oppdage dem tidligere.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Risikoen

Internett-angrep er blant de største risikoene som telekombransjen står overfor i dag. Samtidig som disse risikoene og metodene som nettkriminelle bruker, utvikler seg hele tiden, er det alt for mange bedrifter som fortsatt baserer seg på gammel teknologi for å beskytte seg mot dagens og morgendagens trusler:

 • Scan

  Et målrettet angrep kan allerede pågå

 • Scan

  DDoS-angrep kan sperre all tilgang til IT-systemet

 • Scan

  Skadelig innsideaktivitet er et vanlig problem

 • Scan

  Tap av konfidensielle data fører til mer enn finansielle tap

 • Scan

  Datasenterangrep kan være ødeleggende

 • Scan

  Utfordringer rundt etterlevelse og regelverk må også løses

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk