Skip to main
PRODUKT

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Effektiv og utvidet deteksjons- og responsfunksjonalitet mot komplekse angrep

Anti Targeted Attack Platform

Pålitelig databeskyttelse, sikkerhet for IT-infrastruktur, stabilitet for forretningsprosesser og overholdelse av regelverk er forutsetninger for bærekraftig bedriftsutvikling i dag. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform hjelper dere som en organisasjon med veletablerte IT-sikkerhetsløsninger med å bygge opp et pålitelig forsvar som beskytter bedriftens infrastruktur mot APT-lignende trusler og målrettede angrep og understøtter overholdelse av regelverk, uten at det kreves ytterligere IT-sikkerhetsressurser. Komplekse hendelser blir raskt identifisert, undersøkt og respondert på, noe som avlaster det interne IT-sikkerhets- eller SOC-teamet for manuelle oppgaver, slik at det kan arbeide mer effektivt, takket være en enhetlig løsning som maksimerer bruken av automatisering og kvaliteten på resultatene.

Kraftig beskyttelse med omfattende analyse

Du får detaljert innsikt i situasjonen i hele IT-infrastrukturen og rask oppdagelse av de mest avanserte truslene og målrettede angrepene takket være:

 • • analyse av nettverkstrafikk og endepunkttelemetri
 • • trusselemulering via en avansert sandkasse
 • • avanserte oppdagelsesteknologier og ATT&CK-kartlegging
 • • full oversikt og rik kontekst med Threat Intelligence
Forbedrer sikkerheten samtidig som personvernet ivaretas

Som et undersøkelsesverktøy for komplekse hendelser er Kaspersky Anti Targeted Attack Platform utformet for å sikre komplett personvern. All datainnsamling, -analyse og -lagring utføres på stedet. Sikkerhetsteamet beholder altså full kontroll, noe som er spesielt viktig hvis dere av lovgivningsmessige eller andre årsaker har behov for å sikre at ingen data forlater det aktuelle IT-systemets fysiske posisjon.

Utvidet forsvar med bredere perspektiv

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform med Kaspersky EDR Expert som kjernefunksjonalitet sikrer flere potensielle inngangspunkter for trusler på både nettverks- og endepunktnivå, og gir funksjoner for utvidet oppdagelse og respons. IT-sikkerhetsekspertene er dermed rustet med et omfattende verktøysett for flerdimensjonal trusseloppdagelse, grundig undersøkelse, proaktivt trusselsøk og sentralisert respons på komplekse hendelser.

Egnet for

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform er et avansert forsvarslag som gir flerdimensjonal trusseloppdagelse på nettverks- og endepunktnivå, oversikt, komplekse undersøkelser og respons til organisasjoner, inkludert følgende:

Bruken

 • Dokumenterte tilnærminger til nettforsvar i en enkelt løsning

  Kaspersky Anti Targeted Attack med forsterkede EDR-funksjoner utgjør en løsning for utvidet oppdagelse og respons. Den er fullt integrert med Kaspersky Endpoint Security for Business, som deler en enkelt agent med Kaspersky EDR Expert og med både Kaspersky Security for Mail Server og Kaspersky Security for Internet Gateway for å tilby automatisert respons på gatewaynivå mot komplekse trusler. Det at det er en alt-i-ett-løsning, innebærer en betydelig reduksjon i hvor mye tid og krefter IT-sikkerhetsteamene må bruke på trusselbeskyttelse, takket være maksimal automatisering av forsvarshandlinger på både nettverks- og endepunktnivå samt kontekstbasert hendelsesfremstilling i én enkelt Internett-konsoll.

 • En unik prosess for å motvirke målrettede angrep

  Sentralisert overvåking og kontroll av potensielle inntrengningspunkter i infrastrukturen muliggjør rask identifisering av handlingene til angripere som omgår den tradisjonelle beskyttelsen i bedriftsnettverk. Gjennom automatisering av datainnsamling gir muligheten til å utføre oppgaver knyttet til analyse, undersøkelse og respons i én enkelt Internett-konsoll raskere hendelsesbehandling og økt produktivitet for IT-sikkerhetsteam. Fullstendig visualisering, muligheten til å gjennomføre dyptgående analyser av nettverkstrafikk, trusselemulering med avanserte sandkasseteknologier samt kraftige EDR-funksjoner bidrar samlet sett til raskere undersøkelse og respons ved komplekse trusler og angrep i flere faser.

 • Threat Intelligence- og MITRE ATT&CK-forsterkning

  Plattformen gir en detaljert analyse av trusselomfanget og muliggjør automatisert sammenligning av interne undersøkelsesresultater og globale omdømmedata (Kaspersky Security Network) og manuelle trusselspørringer (Kaspersky Threat Intelligence Portal) for å fremskaffe mer kontekst for effektivt trusselsøk og sette fart i prosessen for hendelsesgransking. Forsterkning med MITRE ATT&CK-data gir mer informasjon om den ATT&CK-definerte teknikken som er brukt, beskrivelser og strategier for bekjempelse. På denne måten kan dere automatisk dra nytte av trusselforskning på toppnivå, uten å overbelaste egne interne eksperter.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Truslene

I takt med den økende bruken av digitale teknologier som skyen, store data, mobile enheter, IoT og kunstig intelligens, i bedrifter og samfunnet ellers, skaper de voksende tilkoblingsmulighetene stadig flere utfordringer knyttet til sikkerhet, samsvar og databeskyttelse:

 • <p>Problemer i forbindelse med dataadministrasjon og samsvar kan hindre forretningsutviklingen.</p>

  Problemer i forbindelse med dataadministrasjon og samsvar kan hindre forretningsutviklingen.

 • <p>Mangel på planlegging og samordning av sikkerhetsstrategi ved hendelsesrespons.</p>

  Mangel på planlegging og samordning av sikkerhetsstrategi ved hendelsesrespons.

 • <p>«Shadow IT» og dårlig oversikt over bedriftens eiendeler medfører tilsvarende risikoer.</p>

  «Shadow IT» og dårlig oversikt over bedriftens eiendeler medfører tilsvarende risikoer.

 • <p>Nye forretningsinitiativer kan bli svekket som følge av ineffektive eller uegnede sikkerhetsløsninger.</p>

  Nye forretningsinitiativer kan bli svekket som følge av ineffektive eller uegnede sikkerhetsløsninger.

 • <p>For mange varsler som må verifiseres, på grunn av falske positive resultater.</p>

  For mange varsler som må verifiseres, på grunn av falske positive resultater.

 • <p>Tyveri av påloggingsinformasjon og tillatelser kan utsette bedrifter for betydelig risiko.</p>

  Tyveri av påloggingsinformasjon og tillatelser kan utsette bedrifter for betydelig risiko.

Relaterte løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.