Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

En enhetlig sikkerhetsløsning for en ny tidsalder for digital transformasjon

ProduktdatabladBe om EN DEMO

Bedriftssikkerhet bør fungere som en katalysator for akselerert innovasjon, en hjørnestein i bedriftens digitale forretningsstrategi, med proaktiv identifisering og reduksjon av risiko og tiltak for å redusere avbrudd i forbindelse med det digitale skiftet, i tråd med den generelle forretningsvisjonen.

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform gjør det mulig for bedrifter å fange opp målrettede angrep og avanserte trusler, og å gjenkjenne allerede utsatte systemer, basert på ledende sikkerhetsetterretning og avansert maskinlæringsteknologi.


Hva vi tilbyr

Vår bransjeanerkjente løsning ivaretar bedriftens behov for kontinuitet og fremdriften i den digitale transformasjonen. Det gjør den ved å tilby avanserte funksjoner for håndtering av og forsvar mot trusler, i alle stadier av et målrettet angrep. Selve plattformen har flerlags forebyggingsteknologi, og kan integreres med en omfattende portefølje av produkter og tjenester for å danne et enkelt helhetlig system dedikert til oppdagelse, respons og forutsigelse. Resultatet er en fullstendig integrert, strategisk tilnærming til målrettede angrep og trusseloppdagelse og -respons.

 • Oversikt og overvåking: internt og eksternt

  Oversikt og overvåking: internt og eksternt

  Gir komplett oversikt over det distribuerte bedriftsmiljøet, sammen med globale trusselstatistikker og omdømmer samt kontekstualisert, handlingsrettet informasjon.

 • Flerdimensjonal avansert oppdagelse

  Flerdimensjonal avansert oppdagelse

  Plattformen er bygd rundt en maskinlæringskjerne, og kombinerer avanserte funksjoner for oppdagelse ved hjelp av motorer som leverer resultater ut fra statisk, adferdsmessig og mønsterbasert oppdagelse og oppdagelse knyttet til skyomdømme og sandkasseteknologi, i tillegg til et analyseprogram for målrettede angrep.

 • Automatisk forebygging av og respons på avanserte trusler

  Automatisk forebygging av og respons på avanserte trusler

  Vurderinger deles automatisk via plattformen med hele spekteret av produkter, inkludert e-post, Internett, endepunkt og lagringsbeskyttelse. På denne måten blir det mulig å iverksette tiltak umiddelbart når det oppstår en hendelse.

 

Egnet for

 • Bedriftsorganisasjoner

 • Finanstjenester

 • Forsikring

 • Offentlig forvaltning

 • Energi

 • Telekommunikasjon

I bruk

Den dokumentert mest effektive og pålitelige løsningen i sitt slag

Dette er en solid sikkerhetsløsning som gir fullstendig personvern – all objektanalyse skjer på stedet, uten noen utgående dataflyt. Ifølge uavhengige tester oppnås de høyeste oppdagelsesratene ved inngående oppdateringer av omdømme i sanntid, samtidig som bedriftens data bevares fullstendig isolert. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform har vist seg å levere oppdagelsesrater på 100 %*, med 0 % falske positive resultater. Dette eliminerer behovet for å svare på falske alarmer, noe som i sin tur betyr mindre bortkastet tid. *ICSA lab, Q3 2017

En adaptiv nettsikkerhetsstrategi i en ny tidsalder for digital transformasjon

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform og den tilhørende omfattende porteføljen av produkter og tjenester for sikkerhetsetterretning gir en fullstendig integrert, strategisk tilnærming til målrettede angrep og trusseloppdagelse og -respons. Løsningen gjør det mulig for SOC-er (Security Operations Centers) i bedrifter å dra nytte av den beste teknologien og få tilgang til ledende global trusseletterretning og -ekspertise.

Sømløs automatisering av trusselanalyse og -oppdagelse gjennom en enkelt konsoll

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform har et intuitivt, brukervennlig, nettleserbasert grensesnitt, som gir enhetlig oversikt og kontroll over oppdagelse, gransking, forebygging, varsling og rapportering. Ettersom en lang rekke funksjoner kan overvåkes og styres via et enkelt grensesnitt, kan sikkerhetsteamet utføre oppgavene sine mer effektivt – uten å måtte veksle mellom ulike verktøy og konsoller.

En perfekt balanse mellom teknologi, tjenester, opplæring og støtte

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform støtter en kraftig kombinasjon av sikkerhetsprodukter, ekspertutdanning og opplæring basert på nåværende behov, sammen med dedikerte sikkerhetsetterretningstjenester for hendelsesrespons, kontinuerlig overvåking og deling av trusselinformasjon. Alt dette er utformet for å sikre at anti-APT-tiltakene passer sømløst inn i den eksisterende strømmen av forretningsinitiativer.

SYSTEMKRAV

* Apparatene kan være virtuelle, VMware vSphere anbefales som plattform.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

FINN UT MER

Gjenkjennelse

 • Kaspersky Labs ICSA-sertifiserte løsning oppnådde veldig gode resultater i testsyklusene, hvor den oppdaget 99,44 % av tidligere ukjente trusler.

 • I en konkurransedyktig analyse av markedet for løsninger for beskyttelse mot avanserte vedvarende trusler utført av Radicati Group er Kaspersky Labs Anti Targeted Attack-plattform tildelt ledelsesposisjonen Trail Blazer.

 

Truslene

I takt med den økende bruken av digitale teknologier som skyen, store data, mobile enheter, IoT og kunstig intelligens, i bedrifter og samfunnet ellers, skaper de voksende tilkoblingsmulighetene stadig flere utfordringer knyttet til sikkerhet, samsvar og databeskyttelse:

 • Problemer i forbindelse med dataadministrasjon og samsvar kan hindre forretningsutviklingen.

 • Nye forretningsinitiativer kan bli svekket som følge av ineffektive eller uegnede sikkerhetsløsninger.

 • Mangel på planlegging og samordning av sikkerhetsstrategi ved hendelsesrespons.

 • For mange varsler som må verifiseres, på grunn av falske positive resultater.

 • «Shadow IT» og dårlig oversikt over bedriftens eiendeler medfører tilsvarende risikoer.

 • Tyveri av påloggingsinformasjon og tillatelser kan utsette bedrifter for betydelig risiko.

Relaterte løsninger

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk