Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Dokumentert avansert trusseloppdagelse styrket med maskinlæring og HuMachine®-intelligens

Bli oppringt Last ned datablad*

Bedrifter kan oppdage målrettede angrep, avanserte trusler og systemer som allerede har sikkerhetsbrudd. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform er basert på ledende sikkerhetsetterretning og avansert teknologi for maskinlæring. Det kombinerer nettverks- og endepunktsovervåking, avansert sandkasseteknologi og analyse drevet av trusseletterretning for å finne en sammenheng mellom ulike hendelser og prioritere hendelser for å oppdage, gjenkjenne og avdekke komplekse angrep.


Hva vi tilbyr

Nyskapende deteksjonsteknologi – understøttet av global etterretning – gjør mer for å beskytte bedriften din.

 • Flerlags sensorarkitektur

  Flerlags sensorarkitektur

  Ved hjelp av flere sensorer – som oppdager aktiviteter på flere områder i IT-nettverket – kan vi påvise komplekse trusler som angriper flere områder innen IT-parken din, raskt.

 • Advanced Sandbox med klynging

  Advanced Sandbox med klynging

  Den avanserte sandkassen gir et isolert, virtualisert miljø der mistenkelige objekter trygt kan kjøre – slik at deres atferd kan observeres og den resulterende nettverkstrafikken fanges.

 • Intelligent analyse drevet av maskinlæring

  Intelligent analyse drevet av maskinlæring

  Vår Targeted Attack Analyzer vurderer data fra nettverket og sluttpunktsensorer – og genererer raskt trusselrapporter for sikkerhetsteamet ditt.

 • Avansert webgrensesnitt

  Avansert webgrensesnitt

  Avansert grensesnitt og bedre arbeidsflyt for hendelser. Relaterte hendelser samles i en aggregert hendelse for å gi oversikt uten å komplisere bildet med irrelevant informasjon.

 • Forebygging av avanserte trusler

  Forebygging av avanserte trusler

  Integrering av Kaspersky Secure Mail Gateway-apparater, e-postsystem og e-postsikkerhetsløsning med Kaspersky Lab lar deg bruke Kaspersky Anti Targeted Attack Clustered Sandbox-miljøet for å utlede prøver fra e-posttrafikk.

 

Egnet for

 • Bedriftsorganisasjoner

 • Finanstjenester

 • Forsikring

 • Offentlig forvaltning

 • Energi

 • Telekommunikasjon

I bruk

Dokumentert teknologi mot avanserte trusler og målrettede angrep

Muliggjør nye bruksscenarier og utviklet for å forbedre den totale oversikten gjennom automatisk kartlegging av fellestrekk og analyse av hendelser. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform kombinerer avanserte maskinlæringsalgoritmer, handlingsrettet global trusseletterretning og tilpassbarhet for infrastruktur for å hjelpe store organisasjoner med å avdekke de mest avanserte og skadelige angrepene på alle utviklingsstadier.

Sentral for en adaptiv sikkerhetsmodell

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform utgjør navet i en tilpasningsdyktig sikkerhetsmodell kombinert med tilleggselementer som ekspertopplæring (administrator og hendelsesrespons), hendelsesresponstjenester, trusselsøktjenester, Kasperskys aktive beskyttelse og en dedikert Security Account Manager. Resultatet er en prosjektaktig tilnærming som løser problemer og hjelper organisasjoner med å sikre at infrastrukturen er godt beskyttet mot målrettede angrep og avanserte trusler.

Anerkjent spesialistløsning for å beskytte mot målrettede angrep

Effektiviteten til Kaspersky Anti Targeted Attack Platform har blitt uavhengig bekreftet gjennom sertifisering av ICSA Labs i en sjelden test som fokuserer på effektiviteten til spesialiserte løsninger for å beskytte bedrifter mot avanserte og målrettede trusler. I 2017 ble løsningen også anerkjent gjennom en Radicati-vurdering som en visjonær pioner innenfor beskyttelse mot målrettede angrep.

Underbygger EDR-løsninger med nye hendelser

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform er en dokumentert oppdagelsesteknologi som kan underbygge tredjeparts EDR-teknologi ved å fremlegge verdifulle datasett og validerte hendelser for videre undersøkelser og utbedring. Disse hjelper deg med å forsyne spesialiserte EDR-løsninger med høykvalitetshendelser for dype analyser og bygge komplette hendelsesbehandlingsprosesser uten hull.

SYSTEMKRAV

* Apparatene kan være virtuelle, VMware vSphere anbefales som plattform.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

FINN UT MER
 

Truslene

Dagens trusselbilde krever en spesialisert løsning:

 • Et gjennomsnittlig målrettet angrep forblir uoppdaget mer enn 214 dager

 • Tradisjonelle sikkerhetsløsninger er ikke effektive mot dagens trusler

 • Forsyningskjeder og pålitelige tredjeparter kan bli angrepsvektorer

 • 80 % av målrettede angrep iverksettes via vedlegg eller koblinger i e-post

 • To tredjedeler av alle målrettede angrep omfatter sosial manipulasjon

 • Tilgangsopplysninger kan bli stjålet gjennom uoppdaget aktivitet

Relaterte løsninger

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk