Kasusstudier

Mer enn 270 000 organisasjoner over hele verden er beskyttet av sikkerhetsløsninger fra Kaspersky Lab. Uansett hvilken type organisasjon, data, eller forretningsprosess som må beskyttes, sørger vi for at våre kunder føler seg trygge på at de har riktig IT-sikkerhetsløsning på plass.


     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ferrari S.p.A.</h3>

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere sikkerhetstiltak, både for å beskytte sin kjernevirksomhet og for å sørge for økt sikkerhet.

LES MER

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Axel Springer SE</h3>

Axel Springer SE

Solution: Endpoint Security

Axel Springer er en av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon om å bli den ledende digitale forleggeren. Axel Springer ville sikre at IT-infrastrukturen ble beskyttet mot skadelig programvare og andre angrep, og valgte derfor å omstrukturere IT-systemet sitt med en løsning fra Kaspersky Lab.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">World Chess Federation</h3>

World Chess Federation

Solution: Cybersecurity Services

I februar 2017 kunngjorde FIDE, World Chess og Kaspersky Lab i fellesskap et samarbeid om cybersikkerhet, i første omgang for toårsperioden 2017–18 i forbindelse med sjakk-VM.

VISE PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">A.F. Blakemore</h3>

A.F. Blakemore

Solution: Endpoint Security

A.F. Blakemore åpnet som en enkel dagligvarebutikk under første verdenskrig og har blitt en av Storbritannias største og mest vellykkede familiebedrifter.

VISE PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Telefonica</h3>

Telefonica

Telefónica er en av verdens største leverandører av bredbånd og telekommunikasjon. Telefónica leter konstant etter partnere med utfyllende ferdigheter og kompetanse for å forbedre løsningene sine.

LES MER*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">VimpelCom</h3>

VimpelCom

VimpelCom er en av verdens største grupper av integrerte kommunikasjonsoperatører. Med et økende antall målrettede angrep på store selskaper har VimpelCom forstått behovet for å sikre seg mot denne type trussel.

LES MER*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Carglass</h3>

Carglass

Solution: Endpoint Security

Carglass er Frankrikes ledende spesialist innen reparasjon og utskifting av bilruter, og betjener mer enn 1 million kunder hvert år. Carglass’ virksomhet krever en løsning for sluttpunktsikkerhet som dekker 1 500 arbeidsstasjoner, koordinert av en sentral konsoll som gir synlighet og kontroll av alle elementer i løsningen.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Hankook Tire</h3>

Hankook Tire

Solution: Endpoint Security

Det store antallet dekk som produseres av Hankook Tire gjør selskapet til en av de 5 største selskapene innen masseproduksjon av dekk. Selskapet er svært avhengig av IT for å holde seg tilkoblet og produktiv i en konkurranseutsatt sektor i rask bevegelse, med konfidensiell, forretningskritisk kommunikasjon og data som hele tiden strømmer mellom ansatte, kontorer og tredjeparter.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Severstal er beskyttet</h3>

Severstal er beskyttet

Samarbeidet med Kaspersky Lab har gitt sikkerhetseksperter ved stålverket i Tsjerepovets et nytt perspektiv på dagens landskap av nettrusler rettet mot industrielle virksomheter. Funnene gjenspeiles i utviklingen av sikkerhetsstrategien for både IT-systemer og prosesskontrollsystemer.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Abu Dhabi Racing</h3>

Abu Dhabi Racing

Solution: Cybersecurity Services

For bedrifter som Abu Dhabi Racing og for myndighetene i De forente arabiske emirater går ønsket om økonomisk vekst og utvikling av et teknologisk avansert, kunnskapsbaserte samfunn hånd i hånd med behov for avanserte IT-sikkerhetssystemer og risikostyringstiltak.

VISE PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">AGC Glass Germany</h3>

AGC Glass Germany

Løsningen: Industrial Cybersecurity

Som leverandør til bilindustrien er uavbrutte forretningsprosesser veldig viktig for AGC. Derfor er produksjonslinjene deres sikret med Kaspersky Industrial Cybersecurity.

VISE PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Warwick</h3>

University of Warwick

Solution: Endpoint Security

Warwick is ranked amongst the top 10 universities in the UK, with 25,000 students and an annual turnover exceeding £500 million.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Krombacher Brauerei</h3>

Krombacher Brauerei

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Tidlig i 2014 besluttet Krombacher å erstatte sitt eksisterende sikkerhetssystem med et sikkerhetskonsept med flere nivåer. Kreuztal bryggeri har et nettverk av 850 klienter fordelt på tre steder og en rekke feltarbeidere. Det var derfor svært viktig å kunne styre den nye sikkerhetsløsningen sentralt.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Estrella Galicia</h3>

Estrella Galicia

Solution: Endpoint Security

Hijos de Rivera er et uavhengig selskap og har en stor portefølje av produkter, inkludert Estrella Galicia som produserer øl, mineralvann, vin, cider, sangria og ...

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">KUHN Group</h3>

KUHN Group

Solution: Endpoint Security

KUHN Group er den ledende europeiske produsenten av landbruksmaskiner, med produksjonsanlegg og datterselskaper rundt om i verden. KUHN hadde som mål å finne en løsning for sluttpunktsikkerhet som kunne beskytte 2600 datamaskiner i ulike geografiske områder.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Archer Wells</h3>

Archer Wells

Solution: Endpoint Security

Archers søk etter en ny IT-leverandør falt sammen med starten på en bratt nedgang i den globale oljeprisen. I tillegg til å ha strenge krav til beskyttelse, pålitelighet og fleksibilitet, var behov for kostnadseffektivitet og automatisering også viktige faktorer å ta i betraktning.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Riverside Healthcare</h3>

Riverside Healthcare

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Riverside Healthcare trengte å være sikre på at de kunne bekjempe sikkerhetstrusler, spesielt med et økende antall ansatte. Beskyttelse av sensitive data er avgjørende. Pasientenes journaler og kredittkortinformasjon trengte sterkere beskyttelse av samsvars- og personvernhensyn.


     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">ZGT</h3>

ZGT

Solution: Endpoint Security

ZGT behandler mer enn 250 000 pasienter i året. Sykehuset arbeider kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på pleien det tilbyr, og tar ingen sjanser når det gjelder sikkerhet.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Adrea</h3>

Adrea

Solution: Endpoint Security

Adrea er en viktig aktør innen helseforsikring, pensjonsplanlegging, sparing og pensjon. Adrea valgte Kasperskys løsning for sluttpunktsikkerhet og forbedret den med MDM-funksjonalitet (Mobile Device Management) for å beskytte sine mobile enheter, administrere dem eksternt og slette data fra dem i tilfelle tyveri.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">AZ Sint-Jan</h3>

AZ Sint-Jan

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

AZ Sint-Jan tilbyr innovative, avanserte helsetjenester. Digitalisering av pasientbehandling stiller høye krav til sykehusets IKT-miljø. Ansatte må ha rask tilgang til riktige data, og samtidig sikkerhet for at både informasjonen og nettverket er beskyttet.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Adelante Zorggroep</h3>

Adelante Zorggroep

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Adelante-gruppens kjerneaktiviteter er rehabilitering og reintegrering i arbeidsmarkedet av voksne, rehabilitering av barn, spesialundervisning og boliger samt audiologi og kommunikasjon. Adelante bruker elektroniske pasientjournaler i administrasjon av rehabiliterings-prosessen, og disse må beskyttes for enhver pris.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Chemist Warehouse</h3>

Chemist Warehouse

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Chemist Warehouse er Australias største apotekkjede. De var på utkikk etter en IT-sikkerhetspartner som kunne gi komplett beskyttelse av store mengder konfidensiell ...

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Deutsche Flugsicherung</h3>

Deutsche Flugsicherung

Solution: Endpoint Security

DFS Deutsche Flugsicherung GmbH er ansvarlig for luftfartskontroll i Tyskland. Bedriften har 6 000 ansatte som koordinerer opptil 10 000 flybevegelser på en dag i tysk luftrom. Beskyttelse av IT-infrastrukturen er et viktig element i selskapets sikkerhetsstrategi.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Colep</h3>

Colep

Solution: Endpoint Security

Colep har opparbeidet seg et globalt rykte som en smidig, nyskapende og strømlinjeformat global virksomhet. For å fortsette sin imponerende vekst, opprettholde dominansen i sine markeder og …

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Severstal skyddas</h3>

Severstal skyddas

Solution: Cybersecurity Services, Endpoint Security

Kaspersky Security Assessment hjälper till att bedöma befintliga skyddsnivåer mot de senaste hoten och föreslår en säkerhetsplan för processkontrollsystem i kärnproduktionen.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Bank VTB24</h3>

Bank VTB24

Solution: Cloud Security

Bank VTB24 driver mer enn 1 000 avdelinger rundt i landet og har et komplekst, moderne IT-nettverk med mer enn 3 000 virtuelle stasjonære datamaskiner. De trengte en sikkerhetsløsning for virtuelle miljøer som ikke medfører ekstra belastning på databehandlingsressursene, og som administreres fra en enhetlig konsoll.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Fubon Bank</h3>

Fubon Bank

Solution: Cloud Security

Fubon Bank forsøker å levere tjenestene sine til hele landet fra hovedkontoret i Shanghai. Det krever et svært høyt nivå av nettverkssikkerhet, og det er samtidig nødvendig å beholde alle fordelene ved virtualisering. Med virtuell ...

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Al-Arafah Islami Bank Limited</h3>

Al-Arafah Islami Bank Limited

Solution: Endpoint Security

Al-Arafah Islami Bank opererer etter tradisjonelle islamske banktjenesteprinsipper. Den støtter etablering av økonomiske systemer basert på sosial frigjøring og rettferdig fordeling av rikdom, og støtter den økonomiske utviklingen til mennesker i sosial nød.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Banco Pichincha</h3>

Banco Pichincha

Solution: Fraud Prevention

Banco Pichincha er en av de største bankene i Ecuador med 3,1 millioner kunder. Banken driver nå 297 filialer og 916 minibanker i Ecuador alene, og har mer enn 6 000 ansatte. I 2013 besluttet bankens ledelse å iverksette tiltak på nasjonalt nivå for å ta opp kampen mot nettkriminelle og svindlere.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">BRAC</h3>

BRAC

Solution: Endpoint Security

BRAC er en utviklingsorganisasjon som er opptatt av å motarbeide fattigdom ved å hjelpe de fattige å realisere sitt potensial og endre livet sitt. De ansatte er avhengig av sikker og pålitelig IT, spesielt når de leverer finansielle tjenester til enkeltpersoner, små bedrifter og lokalsamfunn.

<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">JJW Hotels &amp; Resorts</h3>

JJW Hotels & Resorts

Solution: Endpoint Security

JJW er kjent internasjonalt for kvaliteten på hotellene og feriestedene deres og den eksemplariske servicen de gir gjestene sine. Det er avgjørende for dem å opprettholde absolutt sikkerhet for gjestene ...

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ceska Televize</h3>

Ceska Televize

Solution: Endpoint Security

Ceska Televize, som ble grunnlagt i 1992, er den nasjonale allmennkringkasteren for Tsjekkia. Ceska Televize trenger robuste, sikre og fleksible IT- og telekommunikasjonssystemer for at deres ansatte skal kunne være oppkoblet og produktive hvor som helst og når som helst i en TV- og medieverden i rask bevegelse.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">RAFI GmbH Co. KGI</h3>

RAFI GmbH Co. KGI

Solution: Endpoint Security

Med speilede datasentre på hovedområdet, rundt 2 000 klientmaskiner og ca. 500 fysiske og virtuelle servere med rundt 400 TB med informasjon, har RAFI en meget kompleks IT-infrastruktur. IT-sikkerhetsløsningen må være ganske imponerende for å sikre at dette nettverket er stabilt.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Harte Hanks</h3>

Harte Hanks

Solution: Endpoint Security

Harte Hanks er en flerkanals markedsføringsbedrift som leverer fullstendige tjenester. De har kunder i over 30 land. Harte Hanks har kjøpt 7500 lisenser for å beskytte alle endepunktene de har på verdensbasis, samt Kaspersky ...

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Dogtas Mobilya</h3>

Dogtas Mobilya

Solution: Endpoint Security

Dogtas Mobilya er en av Tyrkias mest vellykkede og dynamiske bedrifter. De selger møbler for stue, spisestue og soverom i store mengder i 65 land i Europa, Asia og Afrika. Dogtas ønsket å beskytte de store mengdene sensitive bedrifts-, finans-, produkt- og kundedata.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Energy Research Centre of the Netherlands</h3>

Energy Research Centre of the Netherlands

Solution: Endpoint Security

Energy Research Center of the Netherlands er opptatt av bærekraft – og ikke bare når det gjelder energi. Kaspersky Total Security for Business bidrar til å garantere sikkerheten til alle servere, stasjonære og bærbare datamaskiner. Denne komplette løsningen sparer ECN for tusenvis av euro på egen programvare for administrasjon.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Global Energy Group</h3>

Global Energy Group

Solution: Endpoint Security

Global Energy har hovedkontor i Inverness. Selskapet leverer et enormt utvalg av ingeniør- og konsulenttjenester på land og til havs til olje-, gass-, kjernekraft- og fornybar energi-sektoren. Ettersom Global Energy opererer i bransjer hvor det omsettes for flere milliarder dollar, er sikker lagring og beskyttelse av kontrakter, tekniske tegninger, økonomiske rapporter og åndsverk er et must.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Resolute Mining</h3>

Resolute Mining

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Resolute Mining er en svært spredt virksomhet med hovedkontor i Perth, og gruvedrift i Australia og Afrika og andre steder. De ansatte arbeider i storbymiljøer – og på svært avsidesliggende steder, noen ganger med svært begrenset tilgang til IT-infrastruktur og støtte.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Himeji City General Affairs Office</h3>

Himeji City General Affairs Office

Solution: Endpoint Security

Himeji City har gått over til automatisering for å kunne håndtere den raske utviklingen og populariteten til informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Et pålitelig system ble imidlertid også satt opp for å sørge for sikkerhet.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">UNICAMP</h3>

UNICAMP

Solution: Endpoint Security

UNICAMP, som firmaet er best kjent som, er et av de viktigste universitetene innen spesialistforskning i Latin-Amerika. De setter sin lit til robust sikkerhet som gjør at de kan holde kontakten.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Lagos</h3>

University of Lagos

Solution: Endpoint Security

Universitetet i Lagos ble grunnlagt i 1962 og er en av de største og mest suksessrike akademiske institusjonene i Nigeria. Både ansatte og studenter bruker en rekke forskjellige IT-ressurser og -tjenester som er tilgjengelige via universitetets portal og gjennom et stort antall datamaskiner, servere, mobilenheter og programmer.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Twente</h3>

University of Twente

Solution: Endpoint Security

Universitetet i Twente har brukt Kaspersky Endpoint Security på mer enn 5 000 arbeidsstasjoner. Forut for denne beslutningen ble det gjennomført en detaljert, seks måneder lang evaluering utført av IKT-servicesenteret (ICTS), en serviceavdeling som er ansvarlig for å gi råd og støtte innen IKT.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ravensburg District Council</h3>

Ravensburg District Council

Solution: Endpoint Security

Som tjenesteleverandør og kontakt for innbyggere og selskaper basert i regionen, er pålitelig kundeservice spesielt viktig for Ravensburg District Council. Profesjonell IT-sikkerhet er like viktig.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Diputacion de Sevilla</h3>

Diputacion de Sevilla

Solution: Endpoint Security

Mange av Diputacion de Sevillas plikter og ansvarsområder omfatter å håndtere store mengder konfidensiell økonomisk og personlig informasjon. Dette må blir lagret og administrert på sikre måter for å oppfylle både deres egne høye ...

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Kenya National Assembly</h3>

Kenya National Assembly

Solution: Endpoint Security

Ettersom nasjonalforsamlingen opererer sentralt i staten og er ansvarlig for å utarbeide og implementere lover og budsjetter, er det svært viktig å ha omfattende beskyttelse mot angrep og sikkerhetsbrudd.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">TANECO</h3>

TANECO

Løsningen: Industrial Cybersecurity

TANECO er et russisk oljeraffineringsselskap. TANECO er svært avhengig av kontinuitet i produksjonsprosessene for å lykkes. Rask påvisning av nettrusler rettet mot styreenheter med programmerbart minne bidrar til å forbedre generell beskyttelse av prosesskontrollsystemet.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Tatneft</h3>

Tatneft

Løsningen: Industrial Cybersecurity

Tatneft er et av Russlands største energiselskaper, med oljeproduksjon på mer enn 80 felt over hele landet. Det voksende omfanget av Internett-sikkerhetshendelser i industri på verdensbasis understreker faren ved usikret tilgang til industrienheter via åpne nettverk.

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">SEFAZ/MS</h3>

SEFAZ/MS

Solution: Endpoint Security

SEFAZ/MS har mer enn 120 kontorer i hele staten. Mange ansatte arbeider eksternt for å utføre oppgaver som å kreve inn skatter i hele delstaten Mato Grosso do Sul. De er svært avhengig av mobile enheter for å koble seg til kolleger og til SEFAZ/MS-nettverket.

VISE PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Monclick</h3>

Monclick

Solution: DDoS Protection

Monclick er en ledende distributør av forbrukerelektronikk, som er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av teknologiprodukter. Etter å ha blitt utsatt for en rekke DDOS-angrep, gikk de til Kaspersky Lab ...

VISE PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Tele2</h3>

Tele2

Tele2 er en av Europas ledende telekommunikasjonsoperatører. De kobler sammen 15 millioner forbrukere av telekommunikasjonstjenester i 10 land. Tele2 leverer tjenester for mobil- og fasttelefoner, dataoverføring, kabel ...

LES MER*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">KBC</h3>

KBC

Solution: Fraud Prevention

KBC is a leading european bank and insurance group, providing financial services to 10 million customers.

VISE PDF*

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk