Skip to main
TJENESTE

Kaspersky Premium Support (MSA)

Gi bedriften din beste mulige støtte

Tjenesten

Når et sikkerhetsproblem påvirker IT-infrastrukturen, trenger du at det løses raskt uten at IT-teamet ditt må sette andre viktige oppgaver til side. Du trenger tilgang til sikkerhetseksperter som kjenner den raskeste, sikreste og mest effektive måten å løse problemet på – og det er nettopp det Kaspersky Maintenance Service Agreement (MSA) gir deg.

Svartid (SLA)

Tilgang til vår dedikerte prioriterte kundestøtte døgnet rundt, med garantert responstid slik at du vet nøyaktig hvor lang tid det vil ta å håndtere problemet ditt.

Skreddersydde oppdateringer

Oppdateringer utviklet av våre eksperter og levert til deg omgående for å utbedre spesifikke problemer som påvirker driften av Kaspersky Lab-produkter i ditt spesifikke IT-miljø.

Ett enkelt kontaktpunkt

Din egen Technical Account Manager med myndighet til å mobilisere enhver ekspert i Kaspersky Lab på dine vegne, for å sikre at problemet ditt prioriteres og løses raskt og fullstendig.

Tilgang til verdensledende ekspertise

Få tilgang til et bredt spekter av globalt anerkjente sikkerhets- og tekniske eksperter, inkludert spesialister i produktstøtte, beskyttelse mot skadelig programvare, innholdsfiltrering, produktutvikling og oppdateringsslipp.

Bruken

 • Sikre kontinuitet i virksomheten

  Etter hvert som organisasjonen blir stadig mer avhengig av IT, reduseres evnen til å tolerere sikkerhetshendelser og nedetid. Et partnerskap med Kaspersky Lab kan støtte kontinuiteten i virksomheten. Du får tildelt en gruppe eksperter som vil være tilgjengelig døgnet rundt, med oppgaven å ta eierskap av problemet ditt og oppnå raskest mulig løsning. De overfører saken din rett til de spesialistene som er best i stand til å levere den rette løsningen til deg så raskt som mulig.

 • Eliminer problemene før de oppstår

  Kasperskys Technical Account Manager som er utnevnt til å jobbe med din organisasjon, får raskt grundig kunnskap om konfigurasjonen av sikkerhetssystemene, prosessene og virksomhetens mål. Denne kunnskapen gjør at problemene kan presiseres når de oppstår, uten å kaste bort tid på å identifisere ytterligere detaljer. I tillegg kan etterfølgende hendelsesevalueringer, proaktiv planlegging og jevnlig revisjon av firmaets sikkerhetskonfigurasjon medføre at eventuelle problemer blir identifisert og eliminert selv før de oppstår.

 • Reduser kostnaden av en sikkerhetshendelse

  Når en sikkerhetshendelse oppstår, er tiden det tar å identifisere årsaken og eliminere den, avgjørende. Oppdages og løses problemet raskt, kan det spare bedriften for hundretusenvis av dollar. Vår førsteklasses støtte har fokus på å oppnå nettopp dette målet. Tilgang til våre eksperter døgnet rundt, riktig og gjennomtenkt problemprioritering med garantert responstid og private oppdateringer – alt som trengs for å sørge for at problemet ditt løses så snart som mulig.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

Få hjelp fra våre beste produkteksperter for å løse ethvert problem du måtte ha med bruk av produktet

 • <p>Daglige endringer i trusselbildet</p>

  Daglige endringer i trusselbildet

 • <p>Manglende oversikt på grunn av IT-systemets kompleksitet</p>

  Manglende oversikt på grunn av IT-systemets kompleksitet

 • <p>Lav nedetidstoleranse</p>

  Lav nedetidstoleranse

 • <p>Mangel på intern kompetanse og IT-personalressurser</p>

  Mangel på intern kompetanse og IT-personalressurser

 • <p>Høy kostnad for en sikkerhetshendelse</p>

  Høy kostnad for en sikkerhetshendelse

 • <p>Høye IT-driftskostnader</p>

  Høye IT-driftskostnader

Relatert til denne tjenesten

Extract the maximum benefit from your Kaspersky security solutions

Advanced Protection empowered by Threat Intelligence

Ledende beskyttelse og samsvar for virtuelle og skyserverbaserte arbeidsoppgaver, beholdere og VDI.

Tilpasset beskyttelse mot avanserte trusler som er rettet mot bedriften din

Etterretning og ekspertise gir et nytt nivå av nettimmunitet

Resources marked with an asterisk (*) are in English.