Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Mobile Sikkerhet og administrasjon for mobilenheter

Kaspersky Security for Mobile er en løsning som sørger for forsvar mot mobiltrusler (Mobile Threat Defense, MTD) og håndtering av trusler (Mobile Threat Management, MTM) som hjelper bedrifter med å øke produktiviteten og effektiviteten ved å sørge for at de ansatte kan utføre mobiloppgaver på en sikker måte – uansett hvor de er.

Den kombinerer bransjeledende forsvar mot skadelig programvare med søppelpostfiltre, nettapplikasjonskontroller og enhetskontroller i tillegg til tyverisikring, og det hele administreres fra et sentralisert kontrollpunkt for maksimal effektivitet og brukervennlighet. 

Kaspersky Security for Mobile er en frittstående, målrettet løsning som er utviklet for bedrifter som er avhengige av mobile medarbeidere eller bruke alternative løsninger for PC-beskyttelse. 

 
 • Med alt fra smarttelefoner og nettbrett som eies av bedriften til ansatte som bruker sitt eget utstyr, kan sporing, administrering og beskyttelse av mobile enheter være vanskelig og tidkrevende.

  Etter hvert som volumet av skadelig programvare for mobil øker, blir det like viktig å beskytte enheter, uavhengig av sted, som det er å beskytte andre endepunkter i bedriften. 

  Kaspersky Security for Mobile sikrer enhetene og dataene som er lagret på dem. Løsningen gir deg synligheten og kontrollen du trenger til å administrere alle mobilenhetene som har tilgang til nettverket og bedriftsdataene dine

  • Beskytter mot sikkerhetstrusler mot mobilenheter

   Våre avanserte teknologier for bekjempelse av skadelig programvare beskytter mobile enheter mot et bredt spekter av trusler, inkludert trojanske hester, løsepengevirus og nettfiskingsangrep. Fleksible konfigurasjonsverktøy gir deg komplett kontroll over applikasjonene som klareres for kjøring på hver enhet. Du kan også bruke forskjellige policyer for bestemte grupper eller individuelle brukere innenfor bedriften.

  • Minimer risikoen for tap av data

   Mobile enheter kan lagre store mengder sensitive forretningsdata. Så mange som en tredjedel av enheter blir stjålet eller mistet hvert eneste år. Det utgjør en stor risiko. 

   Svake passord, farlig bruk av programmer og ukrypterte data kan resultere i at sensitive data ender opp i gale hender. 

   Kaspersky Security for Mobile gjør det enkelt å håndheve bruk av sterke passord og blokkere bruk av ikke-klarerte eller utrygge apper. Pakketeknologi tilfører et ekstra lag med databeskyttelse ved å skille bedriftens data og programmer fra personlige opplysninger og programvare. Kryptering av alle pakkede applikasjoner og data minimerer risikoen for lekkasje av sensitive data ytterligere. 

   Tid er alfa og omega når det kommer til datainnbrudd. Kaspersky Security for Mobile inkluderer derfor omfattende tyverisikringer for å låse sensitive data hvis brukeren blir frastjålet eller mister enheten. Fjernstyrte brukerfunksjoner kan blokkere tilgang til applikasjoner og data, slette deler av eller alle opplysninger og spore enhetens posisjon.

  • Effektiv og enkel administrasjon av mobile endepunkt

   Den gjennomsnittlige ansatte bruker tre eller flere mobile enheter, så det kan være en komplisert og tidkrevende prosess å administrere, spore og sikre alle sammen.

   Kaspersky Security for Mobile reduserer administrasjonsbyrden ved å sentralisere konfigurasjon og administrasjon av en rekke enheter. Du kan beskytte smarttelefoner og nettbrett som kjører Android, iOS eller Windows med ett enkelt kontrollpunkt. 

 • Mobil sikkerhet

  I 2016 registrerte Kaspersky Lab over 8,5 millioner angrep med skadelig programvare for mobile enheter. Angrep mot Android-baserte enheter ble firedoblet i 2016, mens iOS, som ofte feilaktig oppfattes som sikrere, hadde en dobling i skadelig programvare. I løpet av de første månedene av 2017 ble antallet løsepengevirus på mobile enheter mer enn tredoblet ...

  Kaspersky Security for Mobile bidrar til å bekjempe disse truslene ved å kombinere forsvar mot skadelig programvare med ytterligere lag med sikkerhet for å beskytte mot kjente, ukjente og avanserte trusler mot data som er lagret på mobile enheter.

  • Beskyttelse mot skadelig programvare på mobilenheter

   Kaspersky Lab kombinerer tradisjonell signaturbasert beskyttelse og heuristisk analyse med skyassistert trusselteknologi fra Kaspersky Security Network (KSN). På denne måten kan vi levere et flerlags sanntidsforsvar mot de nyeste mobiltruslene. Behovsbasert eller planlagt skanning og trådløse oppdateringer bidrar til å sikre at alle enhetene er utstyrt med den nyeste sikkerheten. 

  • Beskyttelse på Internett

   Sikker mobilsurfing med Chrome-baserte nettlesere for Android-enheter og Kaspersky Safe Browser for iOS og Windows 10 Mobile. Nettstedene kontrolleres før de åpnes, og sider med nettfiskingsangrep eller skadelig programvare blokkeres. Støtter de ansattes produktivitet ved å blokkere tilgang til nettsteder som ikke overholder bedriftens brukspolicyer, for eksempel sosiale medier, pengespill, shopping, sider med pornografisk innhold og Proxy-servere.

  • Filtrering av anrop og SMS

   Reduser antallet uønskede anrop og tekstmeldinger samtidig som du bevarer brukerens personvern og sikkerhet med filtrering av anrop og SMS.

  • Beskyttelse mot rooting og jailbreak

   Mobil skadelig programvare med root-tilgang har vært i omløp siden 2011. Nettkriminelle bruker dette alternativet til å ta superbrukerkontroll over enheter for å utføre skadelige oppgaver eller endre data. Sluttbrukernes forsøk på å jailbreake (låse opp) eller roote enheten påvirker sikkerheten og gjør dem sårbare for slike angrep. Med Kaspersky Security for Mobile kan administratorene forebygge risikoene ved å gjøre følgende:

   • Blokkere tilgang til bedriftens data og applikasjoner på enheter som er rootet eller låst opp
   • Slette alle bedriftsdata på utsatte enheter, eller slette absolutt alle data 
  • Tyverisikring

   Hvis brukeren blir frastjålet eller mister enheten sin, setter det sensitive data i fare. Derfor inkluderer Kaspersky Security for Mobile flere tyverisikringsfunksjoner, alle kan fjernstyres. Du kan gjøre følgende:

   • låse den savnede enheten / låse opp enheten når den er funnet
   • slette bedriftsdata, eller gjenopprette innstillingene til fabrikkinnstillingene
   • finne enheten på et kart
   • utløse en lydalarm på enheten
   • ta bilde av uautoriserte brukere
   • motta enhetens nye nummer hvis SIM-kortet byttes ut

   Google Firebase Cloud Messaging (FCM) og Apple Push Notifications (APNs) bidrar til å sikre at enhetene på disse plattformene mottar tyverisikringskommandoer raskt.

  Administrasjon av mobilapper (MAM – Mobile Application Management)

  Når ansatte bruker sitt eget utstyr, må du ha god kontroll over programmene som brukes på de ansattes enheter, inkludert hvordan disse programmene brukes. Med Kaspersky Labs kontrollverktøy kan du skille forretningsdata og personlige data ved å pakke inn programmer i ulike pakker.

  • Pakking og beskyttelse av sensitive data

   Kaspersky Labs pakketeknologi betyr at du får et komplett skille mellom forretningsdata og personlige data. Android-apper pakkes inn i spesielle, sikrede pakker på hver enkelt brukerenhet. Data i pakkene kan ikke kopieres og limes inn utenfor pakken. Begrensninger på Internett-, anrops- og SMS-tilgang kan også angis for appene som er plassert i pakkene.

   Det kan håndheves kryptering av pakkede data, noe som tilfører enda et lag med databeskyttelse. Du kan få enda bedre beskyttelse ved å håndheve ny pålogging i apper etter en bestemt tid uten aktivitet. Dette forhindrer uautorisert tilgang hvis enheten er uten tilsyn eller forlagt. 

  • Selektiv sletting

   Sørg for at sensitive data ikke blir med den ansatte på enheten deres når den ansatte slutter. Funksjoner for fjernsletting gjør det mulig å slette bedriftspakken på den ansattes enhet uten at dette sletter personlig innhold som bilder, spillelister, kontakter eller personlige innstillinger.

  • Application Control

   Kontroller hvilke programmer som kan startes eller installeres på enheter som har tilgang til bedriftens systemer og data. Brukervennlige verktøy gjør det enkelt å begrense nedlasting av programmer til kun autoriserte programmer eller å lage lister over blokkerte programmer ved hjelp av hvitelister og svartelister. Administratorer kan bruke samsvarskontroll til å begrense tilgang for enheter som ikke samsvarer med kravene, og automatisk håndheve tyverisikringsfunksjoner. 

  Mobile Device Management (MDM)

  Spar tid og gjør det enklere å rulle ut enhetlige mobile sikkerhetspolicyer: Kaspersky Security for Mobile bruker ett enkelt grensesnitt for å administrere hver plattforms MDM-funksjonalitet. 

  • MDM-støtte

   Integrasjon med alle ledende plattformer for mobiladministrasjon muliggjør enkel bruk av gruppepolicyer eller individuelle policyer for Windows Phone, Android- og iOS-enheter via ett enkelt grensesnitt. Med støtte for Microsoft® Exchange ActiveSync®, iOS MDM og Samsung KNOX™ kan du konfigurere obligatorisk kryptering, håndhevelse av passord, kamerabruk, APN/VPN-innstillinger. Kaspersky Security for Mobile inkluderer også administrasjon av iOS-overvåkede enheter. Dette gir systemadministratorer omfattende administrasjonsrettigheter, noe som ytterligere forbedrer brukerens sikkerhet.

  •  Jobbprofiler

   Opprett jobbprofiler for aktiverte Android-enheter ved hjelp av Android for Work. Konfigurer bedriftsapper, for eksempel Google Apps for Work, og administrer bruken av dem på enheter. Med støtte for Samsung KNOX 1.0 og 2.0 kan du administrere brannmurinnstillinger og APN-, VPN- og Exchange Server-innstillinger for Samsung-enheter.

  Forenklet mobilitet og administrasjon

  Forenkle mobiladministrasjonen og effektiviser sikkerhetsoppgaver og administrasjonsoppgaver med teknologier inkludert:

  • Enkel distribusjon

   Med Kaspersky Security for Mobile kan du tilpasse mobil endepunktsikkerhet før du bruker trådløs tilrettelegging for å levere sikkerhetsagenten til hver av de ansattes enheter via Google Play, App Store eller en selvbetjeningsportal (SSP). Det er bare å sende en kobling eller QR-kode for hver mobilenhet via e-post eller tekstmelding, så kobles enheten automatisk til Kaspersky Security Center etter distribusjon.

  • Selvbetjeningsportal

   For å lette belastningen på IT-administratorer inkluderer Kaspersky Security for Mobile en selvbetjeningsportal der mobilbrukere kan utføre mange grunnleggende administrative oppgaver på egen hånd etter at de har angitt brukernavn og passord. Hvis en bruker ønsker å koble til en ny enhet, vil selvbetjeningsportalen veilede dem gjennom prosessen og sørge for at den nødvendige enheten er beskyttet og kontrollert. Portalen kan også gi brukere tilgang til viktige antityverifunksjoner. Brukere kan låse og tømme enhetene sine og også finne enheter de har forlagt – uten å måtte be om hjelp fra en IT-administrator.

  • Sentralisert administrasjon for alle enheter

   Kaspersky Security for Mobile administreres fra Kaspersky Security Center, én enkelt konsoll for administrasjon av alle dine mobile endepunkter. 

  • Støtte for flere plattformer

   Med støtte for Android, iOS og Windows 10 Mobile kan du sikre og administrere alle de mest populære smarttelefonene og nettbrettene fra vår ene konsoll for administrasjon.

KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk