Kaspersky Kaspersky Endpoint Security for Linux

For arbeidsstasjoner og servere


Selv om antall trusler rettet mot Linux er lavere sammenlignet med de som er rettet mot andre plattformer, er angrep mot Linux også i økning: Mer enn 100 000 skadelige filer er registrert i Kaspersky Lab-databaser.

Kaspersky Endpoint Security for Linux sørger for neste generasjons, flerlags beskyttelse mot alle typer Internett-trusler, på et bredt utvalg av Linux-plattformer. Det gir pålitelig beskyttelse og innvirker minimalt på ytelsen. Programmet er tilgjengelig i vår omfattende produktportefølje – inkludert Kaspersky Endpoint Security for Business – og gir komplett beskyttelse i hybridmiljøer der det sørger for at alle systemene er administrert og beskyttet hele tiden.

Kaspersky Endpoint Security for Linux inneholder innebygd teknologi med følgende funksjoner:

 • eliminerer overflødig skanning og beskytter verdifulle data og bedriftsprogrammer
 • identifiserer og blokkerer de nyeste truslene
 • gir optimal sikkerhet med minimal innvirkning på andre programmer eller den totale systemytelsen

Finn ut mer om True Cybersecurity for bedrifter og hva kundene våre sier om teknologiene våre her.

FUNKSJONER OG FORDELER
 • Smidig, sentralisert administrasjon for brukervennlighet selv i blandede IT-miljøer

  Bruk mindre tid og ressurser på å administrere IT-ressurser og sikkerhet: Kaspersky Security Center med administrasjon i én enkelt «vindusrute» gir kraftige sikkerhetkontroller og administrasjon for alle Linux-endepunkter.

  Generere rapporter, konfigurere oppgaver for grupper eller individuelle oppgaver og universelle retningslinjer, administrere skanneinnstillinger og mye annet fra samme konsoll som administrerer Kaspersky Lab-sikkerhet for andre plattformer, inkludert Windows, Mac OS og Android. .

  • Forenkle prosessen for distribusjon og kjerneoppdatering

   Programinstallasjonen tar bare noen få minutter på x86- og x64-plattformer og krever bare én pakke. Ingen andre kompatibilitetspakker kreves for å kjøre på x64-arbeidsstasjoner eller -servere.

   Du trenger ikke å installere eller konfigurere følgende kjerneoppdateringer på arbeidsstasjoner eller servere. Pålitelig beskyttelse mot skadelig programvare er oppe og kjører uten at administratoren må involvere seg.

  • Tilpass skanneoppgaver og distribuer konfigurasjonsinnstillinger

   Tilpass Linux-beskyttelse for hele virksomheten på en strukturert og effektiv måte ved hjelp av Kaspersky Security Center for gruppeoppgaver og -policy. Ved hjelp av import/eksport-funksjonalitet kan innstillinger og retningslinjer gjenskapes på tvers av ulike miljøer uten å bruke Kaspersky Security Center.

  • Rask reaksjon på varsler

   Når en unormal hendelse inntreffer på endepunktet, vil statusbeskyttelsen på både programmet og Kaspersky Security Center-konsollen endre seg og sende et e-postvarsel til administrator.

   Overvåk driftshistorikken ved å gjennomgå hendelsesloggene i Kaspersky Security Center, og bruk fleksible verktøy og filtre for å søke gjennom store mengder data.

   Kaspersky Security for Linux er integrert med syslog, slik at hendelsesdata kan overføres til et SIEM-system for hendelseskorrelasjon eller en annen løsning.

  • Kontroller nettverksrisikoer fra ett sted

   Konfigurer og administrer innstillingene for den innebygde Linux OS-brannmuren: Kaspersky Endpoint Security for Linux gjør det mulig å opprette brannmurregler, logger for nettverksaktivitet og hendelsesevalueringer fra ett sted. Håndheve nettverkspolicy til alle endepunkter fra Kaspersky Security Center, det eneste administrasjonspunktet for sikkerhet og kontroll.

  Lite plasskrevende for høy ytelse og beskyttelse

  Kaspersky Endpoint Security for Linux er spesielt designet til å ha minimal innvirkning på andre programmer og systemets generelle ytelse. Det grafiske brukergrensesnittet er optimalisert for Linux, og sammen med forbedrede kommandolinjefunksjoner forenkler den utførelse av oppgaver og daglig rapportering.

  • Belastningsfordeling på kjernenivå

   Belastningsfordeling av ressurser og optimalisert skanningsteknologi – med mulighet for å ekskludere klarerte prosesser – forbedrer ytelsen og reduserer systemets behov for beskyttelse. (Systemressurser omfordeles når PC- eller serverbelastningen er lav eller høy.) Kaspersky Endpoint Security for Linux gir skanning med eksepsjonell ytelse og med fanotify-kompatibilitet (internt kjerneobjekt) for skanning ved tilgang.

   Virusskanning kan utføres i bakgrunnsmodus mens serverprogramvaren oppdateres, noe som bidrar til å redusere servernedetid.

  • Unngå unødvendig ressursforbruk

   Kaspersky Endpoint Security for Linux optimaliserer ressursbruken med planlagt skanning og skanning ved behov av lokale harddisker, mediestasjoner, delte filsystemer og distribuerte filsystemer.

   En rekke innstillinger sikrer høyt beskyttelsesnivå uten å ofre ytelse, for eksempel:

   • planlegge filskanning for brukere uten rettigheter
   • justere nivået på beskyttelsen mot skadelig programvare
   • legge til unntak for å aktivere selektiv skanning

   Kaspersky Endpoint Security for Linux overvåker og styrer delte nettverk og skanner automatisk når filene endres, slik at ressurser optimaliseres.

  Ekte beskyttelse mot neste generasjons trusler

  Kaspersky Endpoint Security for Linux er bygget på verdens mest testede, mest prisbelønte sikkerhet. Det kombinerer det beste av menneskelig ekspertise med stordata-basert trusselintelligens og maskinlæring. Flere lag med sikkerhet oppdager kjente og avanserte trusler – selv i minnet eller oppstartssektorer.

  Nettskyassistert trusselintelligens fra Kaspersky Security Network (KSN) muliggjør rask registrering og respons på kjente, ukjente og nye trusler mot Linux og andre OS nesten i sanntid, med minimalt med falske positive resultater og avbrudd i arbeidsflyten.

  • Sanntidsbeskyttelse mot zero-day-angrep

   Rask respons på zero-day-angrep med skadelig programvare er en essensiell del av Kaspersky Labs ekte nettsikkerhet. Kaspersky Security Network (KSN) er vårt avanserte nettskysystem som behandler anonymiserte trusseldata fra millioner av noder i verden ved hjelp av avansert datateknologi for å gi trusselintelligens til hver bruker nesten i sanntid.

   Denne smidigheten betyr at selv ved zero-day-angrep der trusselinformasjon ikke ennå er tilgjengelig til endepunktet, arbeider KSN med Kaspersky Endpoint Security for Linux for å stoppe trusselen. Stordatabehandling av store volumer av trusselmetadata fra mistenkelige filer gjør det mulig å ta raske og presise avgjørelser om sikkerheten uten å analysere innholdet i detalj. Med responstid så kort som 0,02 sekunder utgjør det en betydelig ekstra sikkerhet for *nix-endepunkter.

   All informasjon som behandles av KSN, er fullstendig anonymisert og atskilt fra kilden, men Kaspersky Lab forstår at noen organisasjoner – på grunn av selskapets retningslinjer eller overensstemmelse – foretrekker å holde alle data fullstendig innenfor eget område. Kaspersky Private Security Network gjør det mulig for selskaper å dra nytte av de fleste av fordelene med KSN uten at informasjon forlater området deres. Det kan vertes på deres eget nettverk eller på et nettverk hos deres valgte leverandør.

  • Stopp løsepengevirus

   Bare i 2017 oppdaget Kaspersky Lab 38 nye familier med krypteringsvirus med mer enn 96 000 modifikasjoner. Kaspersky Lab-programmer var blant de første til å tilby dedikert beskyttelse av endepunkter fra krypterende løsepengevirus. Servere blir sjelden angrepet direkte, men etter som krypteringsvirus er i ferd med å bli en pandemi, blir servere jevnlig utsatt for eksternt initiert kryptering av data lagret på delte filressurser.

   Kaspersky Security for Linux inneholder en unik antikrypteringsmekanisme som kan blokkere kryptering av filer på delte ressurser fra en ondsinnet prosess som kjører på en annen maskin på det samme nettverket. Dette systemet overvåker hele tiden de beskyttede delte mappene og følger med på tilstanden til de lagrede filene. Så snart krypteringsaktiviteten oppdages, blokkerer systemet angrepskilden fra å få tilgang til serveren, stopper krypteringsprosessen og hindrer tap av bedriftens data.

  • Hjelp til å oppfylle lovpålagte krav

   Sikkerheten til sensitive data er øverst på enhver bedrifts sikkerhetsagenda. Kaspersky Security for Linux støtter dette med grunnleggende funksjonalitet for å styrke sikkerheten og gjøre det enklere å oppnå samsvar med viktige prinsipper som for eksempel PCI DSS- og SWIFT-krav. Filskadeovervåking kan garantere integriteten til systemfiler, logger og kritiske programmer ved å spore uautoriserte endringer i viktige filer og kataloger.

  • Alltid på

   Hvis det oppstår feilfunksjon eller tvungen avslutning, starter Kaspersky Endpoint Security for Linux opp igjen automatisk, slik at endepunktene alltid beskyttes uten at administrator må gripe inn.

  SLIK KJØPER DU

  Kaspersky Endpoint Security for Linux er inkludert i følgende produkter:

 • Hvis du vil se de mest komplette, oppdaterte kravene, kan du gå til Kasperskys kunnskapsbase.

  • Generelle krav

   • 1 GB ledig plass på harddisken for installering, lagring av midlertidige filer og loggfiler
   • En Internett-tilkobling for å aktivere programmet og oppdatere databaser og programmoduler
   • Intel Core 2 Duo 1,86 GHz eller raskere prosessor
   • RAM: 1 GB for et 32-biters operativsystem (2 GB for et 64-biters operativsystem)
   • Vekslepartisjon på minst 1 GB
  • Operativsystemer

   • CentOS-6.9 x86 / x64
   • Debian GNU/Linux 8.9 x86 / x64 eller nyere
   • Red Hat® Enterprise Linux® 7.4 x64 eller nyere
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x64 eller nyere
   • openSUSE® 42.3 eller nyere
  • Krav til programvare

   • Perl interpreter: versjon 5.1 eller nyere (www.perl.org).
   • Installert Which-verktøy (fra OS-installasjonen).
   • Installerte pakker for kompileringsapplikasjoner (gcc, binutils, glibc, glibc-devel, make, ld), kjernekildekode for operativsystemet til å kompilere moduler av Kaspersky Endpoint Security 10 for Linux i operativsystemer som ikke støtter fanotify.
   • Kaspersky Endpoint Security for Linux er kompatibel med Kaspersky Security Center. Riktig funksjon for plug-in-modulen for administrasjon av Kaspersky Endpoint Security for Linux sikres ved å installere Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC (https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=52685).
  • Versjonskrav for abonnement

   • Dette programmet er tilgjengelig som en del av Kaspersky Endpoint Security for Business, og kan kjøpes som et abonnement med en fleksibel månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt og systemkrav for program her.
En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

  Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

  Godta og lukk