Kaspersky Endpoint Security for Mac

Kaspersky Endpoint Security for Mac hjelper til med å beskytte mot de nyeste truslene – uten at brukere sakkes ned, eller at det går på bekostning av mobiliteten. Det sørger for sikkerhet uten distraksjoner, slik at brukerne kan arbeide mer sikkert uansett hvor inspirasjonen tar dem.

Bedrifter som er avhengige av Mac-datamaskiner, trenger sikkerhet som ikke kommer i veien for den kreative flyten. Hvis de ansatte er avhengige av ressurskrevende programmer for å få jobben gjort, er det siste de trenger en sikkerhetsløsning som spiser prosessorkraft eller batterilevetid, eller der de må stoppe alt for å kjøre en oppdatering midt i arbeidstiden.

Kaspersky Endpoint Security for Mac er utformet spesielt for Mac og menneskene som arbeider med disse maskinene. Løsningen beskytter stasjonære og bærbare Mac-datamaskiner mot de nyeste truslene på Internett uten at det avbryter arbeidsflyten.

Kaspersky Endpoint Security for Mac kan hjelpe bedriften din til følgende:

 • beskytte to av sine mest verdifulle ressurser: bedriftens data og prosesskontinuitet
 • opprettholde produktiviteten via ytelsesoptimalisert sikkerhet som er utformet for ikke å forstyrre de daglige aktivitetene
 • forbedre bedriftens effektivitet med sikkerhet som er enkel å implementere og kan administreres fra samme konsoll som andre sikkerhetsfunksjoner i Kaspersky Lab-sikkerhetsløsningen

Finn ut hva kundene sier om teknologiene våre og True Cybersecurity for bedrifter her.

Mac-trusler kan påvirke hele bedriften

MacOS er relativt sikkert sammenlignet med andre plattformer. Men trusler som retter seg spesifikt mot Mac-datamaskiner, er i økning, og kriminelle på Internett anser ofte Mac-datamaskiner som et springbrett til det større bedriftsnettverket.

Alle Internett-tilkoblede Mac-datamaskiner er uten unntak sårbare for sikkerhetsproblemer. De er utsatt for mange av de samme truslene som Windows-systemer er utsatt for, inkludert løsepengevirus, trojanere og bakdører samt trusler tilknyttet brukerfeil eller sikkerhetshull i programvare. I heterogene nettverk kan usikrede Mac-enheter være et inngangspunkt for skadelig programvare som deretter fokuserer på bedriftens Windows- og Linux-systemer.

Kaspersky Endpoint Security for Mac er utformet for å håndtere disse utfordringene og gir førsteklasses beskyttelse for bedrifter som baserer seg på Mac.

FUNKSJONER OG FORDELER
 • Beskyttelse mot dagens Internett-trusler

  Kaspersky Endpoint Security for Mac gir beskyttelse i flere lag mot kjente, ukjente og avanserte trusler.

  De proaktive sikkerhetsteknologiene våre bidrar til å minimere mulighetene for at trusler når endepunktene dine, og bidrar til å identifisere og blokkere trusler som kommer seg inn på Mac-datamaskiner.

  • Neste generasjons sikkerhet – gjør mer for å beskytte virksomheten din

   Kaspersky Labs HuMachine™-tilnærming er drevet av en kombinasjon av trusselteknologi for stordata, maskinlæring og menneskelig ekspertise. Denne blandingen har fått et nytt brukergrensesnitt, som bidrar til å gi beskyttelse på et høyere nivå.

  • Skyassistert trusselintelligens øker sikkerheten

   Over hele verden sender millioner av Kaspersky Lab-kunder frivillig inn anonymiserte trusseldata fra sine enheter til Kaspersky Security Network. Dette skybaserte trussellaboratoriet samler inn og lagrer store volum med metadata fra mistenkelige filer, slik at det kan ta raske og nøyaktige avgjørelser vedrørende sikkerheten til filer og nettadresser uten at innholdet må analyseres i sin helhet. Dette bidrar til å beskytte bedrifter fra ukjente trusler.

  • Angrepsblokkering bidrar til å sikre nettverket

   Network Attack Blocker bidrar til å forhindre trusler mot nettverket – inkludert portskanning, tjenestenektangrep og bufferoverløpangrep. Den overvåker nettverksaktiviteter kontinuerlig, og hvis den oppdager mistenkelige oppførsel, vil Network Attack Blocker iverksette forhåndsdefinerte responser.

  • Nettbeskyttelse og antiphishing blokkerer skadelige skript og trusler

   Vår HuMachine™-tilnærming har en oppdagelsesrate på nærmere 100 % i innkommende og utgående trafikk og blokkerer skadelige skript.

   Heuristisk analyse sjekker nettadresser for egenskaper som er typiske for phishing-nettsteder, for å hindre at brukere utilsiktet besøker ondsinnede nettsteder og oppgir verdifulle bedriftsopplysninger.

  • Internett-kontroll – forhindrer tidssløsing

   "En ny komponent for Internett-kontroll gjør det mulig å begrense eller blokkere tilgang til bestemte kategorier av Internett-ressurser. Dette forhindrer tidssløsing og potensielle datalekkasjer via sosiale nettverk og tjenester for direktemeldinger. "

  • Skanning i sanntid gir tidlig beskyttelse

   Filene skannes i sanntid før de åpnes, kopieres, kjøres og lagres, for å oppdage og nøytralisere trusler før de kan trenge inn i IT-systemene og gjøre skade.

  • Sikkerhet utover Mac – bidrar til å stoppe trusler som sprer seg til andre systemer

   I tillegg til å oppdage og blokkere trusler som retter seg mot Mac-datamaskiner, overvåker Kaspersky Endpoint Security for Mac også med tanke på Windows- og Linux-trusler som kan befinne seg på en Mac-datamaskin. Selv om disse truslene ikke skader Mac-en, kan de skade andre maskiner på nettverket. Det er derfor Kaspersky Endpoint Security for Mac hjelper til med å sikre at Windows-rettede og Linux-rettede trusler som finnes på Mac-datamaskiner, kan blokkeres før de spres fra Mac-maskinen og infiserer PC-er og Windows- eller Linux-servere.

  Liten innvirkning på brukere og systemer

  Kaspersky Endpoint Security for Mac gir førsteklasses sikkerhet med liten innvirkning på ressurser og brukerens produktivitet.

  • Effektiv ytelse – øker hastigheten og batterilevetiden

   Kaspersky Endpoint Security for Mac er laget for effektivitet … for å minimere bruken av viktige ressurser – inkludert CPU, disk og I/U.

  • Intelligent skanningsteknologi – bidrar til effektivitet

   Intelligent, egenutviklet iSwift-/iChecker-teknologi eliminerer gjentatt skanning av ofte brukte filer, noe som betydelig reduserer belastningen på systemene dine.

  Sentralisert administrasjon forenkler sikkerhetshåndtering

  Mens en rekke forhåndskonfigurerte sikkerhetsscenarioer og forhåndsinnstilte sikkerhetspolicyer hjelper deg med å implementere sikkerhetspolicyer mer effektivt, har du også mulighet til å justere parametrene for å passe til spesielle behov.

  Alle sikkerhetsfunksjoner er enkle å kontrollere via en enkelt konsoll for administrasjon – Kaspersky Security Center – som også fungerer som et sentralt punkt for administrasjon av mange andre Kaspersky Lab-sikkerhetsprogrammer.

  • Ekstern distribusjon – sparer tid og krefter

   Administratorer kan installere, administrere og fjerne Kaspersky Endpoint Security for Mac … eksternt.

  • Sentral konsoll – forenkler administrasjonsoppgaver

   Kaspersky Security Center gir administratorer en sentral administrasjonskonsoll som gjør det enklere å konfigurere, distribuere, oppdatere og administrere sikkerheten. Den bidrar til å forenkle bruken av gruppeoppgaver, retningslinjer og policyprofiler samt genereringen av rapporter.

  • Innebygd krypteringsadministrasjon holder dyrebare data sikre

   Administratorer kan bruke Kaspersky Security Center-konsollen for å administrere datakrypteringsteknologi for flere plattformer, inkludert FileVault 2 for Mac.

  Slik kjøper du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac er inkludert i:

  Produktene ovenfor kan også kjøpes som et abonnement – med fleksibel, månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt – og se de relevante systemkravene her.

 • Hvis du vil se de mest komplette, oppdaterte kravene, kan du gå til Kasperskys kunnskapsbasen.

  • Generelle krav

   • Intel®-basert Mac-datamaskin
   • 1 GB minne (RAM)
   • 1,2 GB ledig diskplass
  • Operativsystemer

   • macOS 10.12 eller nyere
   • OS X 10.9 eller nyere
En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

  Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

  Godta og lukk