Kaspersky Endpoint Security for Mac

Beskytt Mac-brukere mot de nyeste truslene uten at det går på bekostning av ytelse eller mobilitet. Kaspersky Endpoint Security for Mac gir sikkerhet som ikke forstyrrer, slik at brukeren kan arbeide der de henter inspirasjon, helt trygt.


Mac-baserte bedrifter trenger sikkerhet som ikke kommer i veien for den kreative flyten.

Når de ansatte er avhengige av ressurskrevende programmer for å få jobben gjort, er det siste de trenger en sikkerhetsløsning som spiser prosessorkraft eller batterilevetid, eller der de må stoppe alt for å kjøre en oppdatering midt i arbeidstiden.

Kaspersky Endpoint Security for Mac er utformet spesielt for Mac og menneskene som arbeider med disse maskinene. Løsningen beskytter stasjonære og bærbare Mac-datamaskiner mot de nyeste truslene på Internett uten at det avbryter arbeidsflyten.

Sikkerhetsløsningen i flere lag støtter opp om andre sikkerhetskomponenter i Kaspersky Endpoint Security for Business og utfyller IT-beskyttelsen i heterogene teknologimiljøer:

 • • beskytter de mest verdifulle bedriftsressursene dine, dataene dine og bedriftens prosesskontinuitet
 • • gir brukervennlighet, pålitelig sikkerhet som er optimalisert etter ytelse og utviklet for ikke å forstyrre dagligdagse aktiviteter
 • • sikrer bedriftens effektivitet, kan enkelt distribueres og administreres fra samme konsoll som andre sikkerhetskomponenter i Kaspersky Endpoint Security for Business.

Mac-trusler påvirker hele bedriften

MacOS er relativt sikkert sammenlignet med andre plattformer. Men Mac-spesifikke trusler er ikke bare i fremmarsj. Avanserte kriminelle ser på dem som en vei inn til det større bedriftsnettverket. Mac-spesifikke trusler øker i takt med at flere bedrifter bruker disse enhetene.

Alle Internett-tilkoblede Mac-datamaskiner er uten unntak sårbare for sikkerhetsproblemer. De er utsatt for den samme typen trusler som Windows-systemer, inkludert trojanske hester, bakdører, løsepengevirus og trusler tilknyttet sikkerhetsproblemer i programvare og brukerfeil. I heterogene nettverk introduserer usikrede Mac-enheter ofte skadelig programvare som er rettet mot Windows-systemer.

Kaspersky Endpoint Security for Mac ble spesielt utviklet for å håndtere disse utfordringene og gir omfattende beskyttelse til bedrifter som baserer seg på Mac.

FUNKSJONER OG FORDELER
 • Beskyttelse mot alle slags Internett-trusler som bedriften din står overfor

  Kaspersky Endpoint Security for Mac gir beskyttelse i flere lag mot kjente, ukjente og avanserte trusler. 

  Våre proaktive sikkerhetsteknologier minimerer mulighetene truslene har til å nå frem til endepunktene, og kan pålitelig identifisere og blokkere truslene som kommer gjennom.

  • Neste generasjons teknologi beskytter bedriften din

   Kaspersky Labs unike HuMachine™-tilnærming er drevet av en kombinasjon av trusselteknologi for stordata, maskinlæring og menneskelig ekspertise. Sammen sikrer disse for et høyere sikkerhetsnivå. De utfyller og styrker hverandre mer effektivt enn de kan som individuelle komponenter. 

  • Skyassistert trusselteknologi

   Millioner av Kaspersky-kunder verden over sender oss anonymiserte trusseldata fra enhetene sine til Kaspersky Security Network (KSN). Dette skybaserte trussellaboratoriet samler inn og lagrer store volum med metadata fra mistenkelige filer, slik at det kan ta raske og nøyaktige avgjørelser vedrørende sikkerheten til filer og URL-adresser uten at det må analysere innholdet på nytt. Dette gjør det mulig å beskytte mot ukjente trusler. 

  • Beskytt nettverket mot angrep

   Kaspersky Labs Network Attack Blocker hindrer nettverkstrusler, inkludert portskanning, tjenestenektangrep og bufferoverløpsangrep. Den overvåker kontinuerlig nettverksaktiviteter og kjører forhåndsdefinerte svar der det oppdages mistenkelig atferd.

  • Sikker surfing med Internett-beskyttelse og beskyttelse mot nettfisking

   Kaspersky Endpoint Security for Mac bruker samme HuMachine™-tilnærming til å skanne innkommende og utgående trafikk og blokkerer skadelige skript for å holde Mac-systemene trygge.

   Heuristisk analyse kontrollerer URL for egenskaper som er typiske for nettsteder med nettfisking, forhindrer brukere i å besøke skadelige nettsteder og oppgi verdifull informasjon.

  • Beskyttelse i sanntid

   Filene skannes i sanntid før de åpnes, kopieres, kjøres og lagres for å oppdage og nøytralisere trusler før de trenger inn i IT-systemene og gjør skader. 

  Liten påvirkning på brukere og IT-systemer

  Kaspersky Endpoint Security for Mac gir omfattende sikkerhet med minimal ressurspåvirkning under skanning. 

  • Bygd for hastighet og batterilevetid

   Kaspersky Endpoint Security for Mac er utformet for å holde ressursbruken på systemet, inkludert CPU, disk og I/O, til et minimum.

  • Skanneteknologi

   Intelligent, proprietær iSwift-/iChecker-teknologi eliminerer flere gjenskanninger av ofte brukte filer, noe som betydelig øker den generelle ytelsen.

  Effektiv sikkerhetsadministrasjon, sentralisert administrasjon

  Alle sikkerhetsadministrasjonsoppgaver for Mac-enheter administreres via den samme sentraliserte, svært integrerte administrasjonskonsollen som brukes for andre Kaspersky-beskyttede endepunkter, Kaspersky Security Center. For å redusere kompleksiteten er det ikke nødvendig med noen andre verktøy. 

  Det tilbys et sett med forhåndskonfigurerte policyer utviklet av eksperter, slik at du raskt kan implementere sikkerhet i nettverket ditt på en effektiv måte.

  Et bredt utvalg konfigurasjonsalternativer gir deg fleksibiliteten og kontrollen du trenger til å justere løsningen etter sikkerhetsbehovene dine.  

  • Ekstern distribusjon

   Kaspersky Endpoint Security for Mac kan installeres, administreres og fjernes eksternt av systemadministratorer.

  • Administrasjon av beskyttelse 

   Administratorer kan bruke Kaspersky Security Center til å konfigurere og administrere beskyttelse av Mac-enheter, distribuere og oppdatere programmet, ta i bruk gruppeoppgaver, policyer og policyprofiler og generere rapporter.

  • Automatisk oppdatering

   Oppdateringer for matematiske modeller for maskinlæring og programmoduler er tilgjengelige på forespørsel eller automatisk etter en angitt tidsplan. Systemadministratorer kan bruke administrasjonsserveren som oppdateringskilde og Network Agent som transport.

  • Sentralisert sikkerhetskopiering

   Systemansvarlige kan bruke Kaspersky Security Center for å få tilgang til, gjenopprette eller permanent slette alle filer som oppdages av Kaspersky Endpoint Security for Mac på ansattes maskiner.

  Slik kjøper du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac er inkludert i:

  • Støttede plattformer

   • MacOS Sierra, version 10.12
   • OS X El Capitan, version 10.11
   • OS X Yosemite, version 10.10
   • OS X Mavericks, version 10.9
  • Minimumskrav til maskinvare

   • Intel®-based Macintosh computer
   • 1 GB of memory (RAM)
   • 1.2 GB free disk space
En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

  Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

  Godta og lukk