PRODUKT

Kaspersky Sandbox

Avansert beskyttelse mot trusler uten dyre sikkerhetseksperter og verktøy

Avansert trusseloppdagelse med automatisert respons

Dagens bedrifter må bekjempe et økende antall komplekse, moderne trusler som omgår eksisterende antivirusløsninger og EPP-løsninger, for eksempel ukjent skadelig programvare, nye virus og løsepengevirus, zero-day-angrep med mer. Samtidig er det en global mangel på dyktige fagfolk innen nettsikkerhet, noe som kan gjøre det vanskelig og dyrt å ansette dem. Bedrifter ser etter løsninger som automatiserer oppdaging og respons på avanserte trusler så mye som mulig. Kaspersky Sandbox benytter våre beste ekspertmetoder for å bekjempe komplekse trusler og APT-nivåangrep og gir avansert beskyttelse mot trusler uten behov for analytikere innen informasjonssikkerhet.

Oppdagelse

Løsningen muliggjør omfattende dynamisk analyse av ukjente, målrettede og unnvikende nettrusler, noe som øker antallet trusler som blir automatisk blokkert

Administrasjonsmuligheter

Kaspersky Sandbox er enkel å installere og bruke og integreres sømløst med bedriftens infrastruktur selv uten et komplett IT-sikkerhetsteam

Skalerbarhet

Den grunnleggende konfigurasjonen støtter opptil ett tusen beskyttede endepunkter, noe som betyr at løsningen enkelt kan skaleres og gi kontinuerlig beskyttelse for store infrastrukturer

Integrering

Det ekstra forsvarslaget er tett integrert med Kaspersky Endpoint Security for Business og har en API for bruk med programmer fra tredjeparter

Bruken

 • Forbedre forsvaret ditt mot ukjente trusler

  • Endepunkter er fortsatt hovedmålet for nettkriminelle.
  • Kostnadene ved å omgå eksisterende endepunktsbeskyttelse er fortsatt relativt lave.
  • Det er langt vanskeligere og dyrere å omgå sandkasseteknologi.
  • Kaspersky Sandbox utfyller Kaspersky Endpoint Security for Business og utgjør et viktig sikkerhetslag som holder ukjente nettrusler unna nettverkene dine.
 • Overvinn mangelen på spesialister og ekspertise

  • For å kunne utnytte anti-APT-løsninger på en effektiv måte må bedrifter ha en godt utviklet IT-sikkerhetsavdeling.
  • Hovedfaktoren som hindrer bedrifter i å anskaffe løsninger av denne typen, er mangelen på eksperter og den høye kostnaden ved å ansette dem.
  • Kaspersky Sandbox er den ideelle løsningen for organisasjoner som kvier seg for å investere i et komplett IT-sikkerhetsteam, men som likevel trenger beskyttelse mot avanserte angrep.
 • Kostnadseffektiv løsning for distribuerte nettverk

  • Store selskaper har som regel komplekse og spredte infrastrukturer
  • Mellomstore avdelinger og små regionale kontorer kan ikke alltid bruke komplekse løsninger på grunn av mangel på ressurser og kompetanse.
  • Kaspersky Sandbox gjør det mulig for store bedrifter å optimalisere kostnadene for effektiv beskyttelse av eksterne kontorer og redusere arbeidsbelastningen på de eksisterende og høyt verdsatte analytikerne innen informasjonssikkerhet.
24/7

FØRSTEKLASSES STØTTE DØGNET RUNDT

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky.

TEKNISKE DOKUMENTER

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Truslene

Angrep blir stadig mer avanserte. Og etter hvert som komplekse verktøy som er utviklet av nasjonale aktører, blir mer tilgjengelige, reduseres kostnadene ved å iverksette et målrettet angrep. Samtidig blir det dyrere å ansette kvalifiserte IT-sikkerhetsspesialister. Det er et presserende behov for kostnadseffektiv beskyttelse som løser følgende utfordringer:

 • <p>tradisjonelle teknologier som ikke takler komplekse trusler</p>

  tradisjonelle teknologier som ikke takler komplekse trusler

 • <p>en økende global mangel på analytikere innen informasjonssikkerhet</p>

  en økende global mangel på analytikere innen informasjonssikkerhet

 • <p>for lite budsjett for komplekse anti-APT-løsninger og EDR-løsninger</p>

  for lite budsjett for komplekse anti-APT-løsninger og EDR-løsninger

 • <p>et overveldende antall sikkerhetshendelser som skal analyseres hver dag</p>

  et overveldende antall sikkerhetshendelser som skal analyseres hver dag

Relatert til dette produktet