Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Beskytt det mobile livet ditt

Telefoner og nettbrett kan være like sårbare som datamaskinen din. Det er derfor du må beskytte mobillivet ditt når du surfer og er på sosiale medier.

Vårt kraftige antivirus for mobil blokkerer skadelig programvare og farlige koblinger. I tillegg hjelper vi deg med å filtrere ut uønskede samtaler og meldinger og beskytter den private kommunikasjonen din.

 • Blokkerer skadelige apper, nettsteder nettkoblinger
 • Beskytter dine personlige data på enheter du har mistet
 • Gjør det enklere å holde kommunikasjonsdetaljene dine private

Enkelte funksjoner er kun tilgjengelige i Premium-versjonen.

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKSJONER OG FORDELER
  • Den BESKYTTER – telefonene og nettbrettene dine mot digitale farer

   Angrep og skadelig programvare på mobil øker. Våre kraftige antivirus- og sikkerhetsteknologier for mobil beskytter deg mot trusler ved å automatisk skanne apper og filer og blokkere mistenkelige nettsteder, i tillegg til farlige koblinger i meldinger.

  • Den FORSVARER – de private kommunikasjonsdetaljene dine

   Fordi du har så mye personlig informasjon lagret på mobile enheter, hjelper vi deg med holde nysgjerrige øyne unna kontaktene, anropene, tekstmeldingene og loggene samt dyrebare minner eller kommunikasjon på sosiale nettverk. Det gjøres ved å legge til en sikkerhetskode for tilgang til viktige apper.

  • Den YTER – du vil ikke legge merke til sikkerheten vår

   Når du er på farten bør ikke antivirus og sikkerhet ta kapasiteten til det mobile livet ditt. Det er derfor vår antivirus og sikkerhet kombinerer beskyttelse og effektivitet – så den mobile kommunikasjonen og Internett-aktivitetene er sikrere … ikke langsommere.

  • Den FORENKLER – slik at du kan være produktiv i en travel hverdag

   Det er enkelt å administrere PC-ens sikkerhet fra hvor som helst hvor du kan koble til Internett, og teknisk kundestøtte er bare et klikk unna.

 • Android-smarttelefoner og -nettbrett
  • Android™ 4.1 – 8.1
  • Minste skjermoppløsning: 320 x 480
  Generelle krav
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og oppdatere produkter samt få tilgang til enkelte funksjoner

  Produktfunksjonaliteten kan være begrenset på enkelte enheter. Besøk http://support.kaspersky.com/10216 for å få mer informasjon.

OMTALER

 • Jeg har Kaspersky på alle enhetene mine som har tilgang til Internett. Kaspersky er den eneste sikkerheten jeg bruker. Den er så enkelt å bruke og svært pålitelig.

  Jenny
 • Jeg har hatt Kaspersky i ca. fire år nå og jeg er veldig fornøyd med programvaren. Jeg har aldri hatt noen problemer så lenge jeg har brukt den

  Capris
 • Den beskytter smarttelefonen min. Jeg bruker den til nettbanktjenester og netthandel. Har ikke hatt et eneste problem siden jeg fikk den.

  Slangemannen

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk