<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>

Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Beskytt det mobile livet ditt

Telefoner og nettbrett kan være like sårbare som datamaskinen din. Det er derfor du må beskytte mobillivet ditt når du surfer og er på sosiale medier.

Vår kraftige antivirus for mobil blokkerer skadelig programvare og farlige koblinger – pluss at vi hjelper deg med å filtrere ut uønskede samtaler og meldinger, og beskytter personvernet ditt. Hvis du minster enheten din kan våre eksterne verktøy bidra til å forhindre at personlige data faller i feil hender.

 • Blokkerer skadelige apper, nettsteder nettkoblinger
 • Beskytter dine personlige data på enheter du har mistet
 • Hjelper deg med å beholde kontaktene, samtalene, meldingene og loggene dine private

Enkelte funksjoner er kun tilgjengelige i Premium-versjonen.

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKSJONER OG FORDELER
  • SIKKERHET – Beskytter telefoner og nettbrett fra infeksjoner og mer

   Angrep og skadelig programvare på mobil øker. Våre kraftige antivirus- og sikkerhetsteknologier for mobil beskytter deg mot trusler ved å automatisk skanne apper og filer og blokkere mistenkelige nettsteder, i tillegg til farlige koblinger i meldinger.

  • PERSONVERN – Sørger for at kommunikasjonsdetaljer forblir private og beskytter personlige data

   Fordi du har så mye personlige data som er lagret på de mobile enhetene, hjelper vi deg med å unngå at nysgjerrige øyne ser kontaktene, samtalene, meldingene og loggene dine. Du kan også filtrere ut uønsket kommunikasjon – og hvis du minster en enhet eller den blir stjålet, hjelper vi deg å blokkere den, slette innholdet og finne posisjonen.

  • YTELSE – Lar telefonene og nettbrettene fungere som de skal

   Når du er på farten bør ikke antivirus og sikkerhet ta kapasiteten til det mobile livet ditt. Det er derfor vår antivirus og sikkerhet kombinerer beskyttelse og effektivitet – så den mobile kommunikasjonen og Internett-aktivitetene er sikrere … ikke langsommere.

  • ENKELHET – Forenkler sikkerheten på mobilen din og gir deg enkel nettkontroll

   Ingen ønsker å kaste bort tid på å gå gjennom komplekse antivirus- og sikkerhetssystemer for mobil. Derfor gir vi deg en My Kaspersky-konto uten ekstra kostnad, slik at du enkelt kan administrere sikkerheten fra hvor som helst der du har Internett-tilgang. Du kan også administrere sikkerheten via en Android Wear-enhet.

 • Android-smarttelefoner og -nettbrett
  • Android™ 4.1 – 7.1
  • Minste skjermoppløsning: 320 x 480
  Generelle krav
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og oppdatere produkter samt få tilgang til enkelte funksjoner

  Produktfunksjonaliteten kan være begrenset på enkelte enheter. Besøk support.kaspersky.com/mobile/kisandroid for å få mer informasjon.

OMTALER

 • Jeg har Kaspersky på alle enhetene mine som har tilgang til Internett. Kaspersky er den eneste sikkerheten jeg bruker. Den er så enkelt å bruke og svært pålitelig.

  Jenny
 • Jeg har hatt Kaspersky i ca. fire år nå og jeg er veldig fornøyd med programvaren. Jeg har aldri hatt noen problemer så lenge jeg har brukt den

  Capris
 • Den beskytter smarttelefonen min. Jeg bruker den til nettbanktjenester og netthandel. Har ikke hatt et eneste problem siden jeg fikk den.

  Slangemannen

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER