Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Beskytter de mobile enhetene dine og personvernet ditt

Mye av livet ditt er lagret på telefonene og nettbrettene dine, så du trenger mobilsikkerhet som bidrar til å holde det trygt.

Derfor hjelper vår førsteklasses beskyttelse deg med å beskytte ditt mobile liv … og beskytte sensitiv personlig informasjon som er lagret på enhetene – selv om telefonen eller nettbrettet blir stjålet.

 • Beskytter mot virus og farlige koblinger
 • Beskytter konfidensielle data på enhetene

SAMMENLIGN PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi presenterer patentert adaptiv sikkerhet. Velkommen til en helt ny nettsikkerhetstjeneste som tilpasser seg livet ditt for å holde deg trygg.
FUNKSJONER OG FORDELER
  • Prisbelønt sikkerhet

   Vår kraftige antivirus- og sikkerhetsteknologi for mobile enheter bidrar til å beskytte mot trusler. Det gjør den ved å skanne apper og filer automatisk og advare mot mistenkelige nettsteder.

  • Personvern

   Med applåsfunksjonen vår kan du opprette en hemmelig kode for å få tilgang til appene, slik at det er enkelt å beskytte dem du vil. Og hvis du mister enheten eller den blir stjålet, hjelper teknologien vår deg med å blokkere den og finne den, i tillegg til at den sletter sensitive data.

  • Sikkerhet som virker

   Du vil at telefonene og nettbrettene dine skal yte så godt som de skal – og det vil vi også. Derfor fungerer sikkerhetsløsningene våre i bakgrunnen, uten problemer.

  • Enkelt å bruke

   Det er enkelt å administrere sikkerheten din, og du kan komme på nett hvor som helst – selv med en Android Wear-enhet.

 • Generelle krav
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og oppdatere produkter samt få tilgang til enkelte funksjoner
  Android-smarttelefoner og -nettbrett
  • Android™ 4.2 – 9.0
  • Minste skjermoppløsning: 320 x 480

  Produktfunksjonaliteten kan være begrenset på enkelte enheter. Besøk http://support.kaspersky.com/10216 for å få mer informasjon.

OMTALER

 • Jeg har Kaspersky på alle enhetene mine som har tilgang til Internett. Kaspersky er den eneste sikkerheten jeg bruker. Den er så enkelt å bruke og svært pålitelig.

  Jenny
 • Jeg har hatt Kaspersky i ca. fire år nå og jeg er veldig fornøyd med programvaren. Jeg har aldri hatt noen problemer så lenge jeg har brukt den

  Capris
 • Den beskytter smarttelefonen min. Jeg bruker den til nettbanktjenester og netthandel. Har ikke hatt et eneste problem siden jeg fikk den.

  Slangemannen

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk