Oversikt

Hvordan kan du sikre at din IT-infrastruktur eller bestemte programmer er sikret mot potensielle nettangrep? Det finnes ikke to IT-infrastrukturer som er helt like, og de kraftigste Internett-truslene er skreddersydd for å utnytte de spesifikke sårbarhetene til den enkelte organisasjonen. Jevnlige sikkerhetsvurderinger gir god forståelse av sikkerhetssituasjonen og sikrer samsvar med beste praksis i bransjen.


 • Inntrengingstesting

  Angrepssimulering basert på trusseletterretning, som demonstrerer potensielle angrepsvektorer og gir en oversikt over bedriftens sikkerhetssituasjon fra angriperens synsvinkel.

 • Sikkerhetsvurdering av programmer

  En grundig jakt på mangler i forretningslogikken og implementeringssårbarheter i alle slags applikasjoner, fra store skybaserte løsninger til innebygde og mobile applikasjoner.

 • Sikkerhetsvurdering av betalingssystemer

  Omfattende analyse av maskinvare- og programvarekomponenter i ulike betalingssystemer, som avslører potensielle svindelscenarier og sårbarheter som kan føre til manipulering av transaksjoner.

 • ICS-sikkerhetsvurdering

  Saksspesifikk trusselmodellering og sårbarhetsvurdering av industrielle kontrollsystemer og tilhørende komponenter, som gir innblikk i eksisterende angrepsflate og innvirkning på bedriften fra potensielle angrep.

 • Sikkerhetsvurdering av transportsystemer

  Spesialisert forskning fokusert på å identifisere sikkerhetsproblemer knyttet til driftskritiske komponenter i moderne transportinfrastruktur, fra bil til luftfart.

 • Sikkerhetsvurdering av smartteknologi og IoT-sikkerhet

  Detaljert evaluering av moderne, svært sammenkoblede enheter og tilhørende backend-infrastruktur, som avslører sikkerhetsproblemer i fastvare, nettverk, og applikasjonslag.

Egnet for

Denne løsningen egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Kasusstudier

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere IT-sikkerhetstiltak for å beskytte kjernevirksomheten og for å sørge for økt sikkerhet.

 • 
		Telefonica
  Telefonica

  Telefonica er en av verdens største leverandører av bredbånd og telekommunikasjon. Telefonica leter konstant etter partnere med utfyllende ferdigheter og kompetanse for å forbedre løsningene sine.

 • 
     Abu Dhabi Racing
  Abu Dhabi Racing

  For bedrifter som Abu Dhabi Racing og for myndighetene i De forente arabiske emirater går ønsket om økonomisk vekst og utvikling av et teknologisk avansert, kunnskapsbasert samfunn hånd i hånd med behov for avanserte IT-sikkerhetssystemer og risikostyringstiltak.

Bruken

 • Lukk sikkerhetshullene før de utnyttes

  Å sørge for at IT-infrastrukturen er sikret mot potensielle nettangrep er en pågående utfordring for enhver organisasjon. Våre sikkerhetsvurderinger med angrepssimulering gir deg en større forståelse av sikkerhetshull i infrastrukturen. Vi avslører sårbarheter og potensielle konsekvenser av ulike angrep, evaluerer effektiviteten av dine nåværende sikkerhetstiltak og foreslår passende utbedringshandlinger og forbedringer.

 • Utbedre sårbarheter i programmene dine

  Enten du utvikler bedriftsapplikasjoner internt eller kjøper dem fra tredjepart, vet du at én enkelt kodingsfeil kan bli et sikkerhetsproblem som utsetter systemene dine for angrep og resulterer i betydelig økonomisk skade eller svekket omdømme. Ved å følge våre anbefalinger kan sårbarheter som avdekkes i applikasjoner, repareres, og slike angrep forhindres.

 • Forbedre sikkerheten til bransjespesifikke infrastrukturer

  Komplekse integrerte informasjonssystemer, sammensatt av ulike maskinvare- og programvarekomponenter produsert av ulike leverandører – noen ganger med lite tanke på sikkerhet – har alltid høyere risiko for nettangrep. Truslene som berører ulike spesialiserte IT-miljøer – finans, industri, transport, IoT osv. – er også veldig forskjellige. Kaspersky Lab er en av svært få eksperter som er opptatt av å gi en detaljert sikkerhetsvurdering av infrastrukturen din i all sin kompleksitet.

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk