Sikre og trygge token-operasjoner

En «Token Offering» ligner en IPO (Initial Public Offering), men er for bedrifter som bruker kryptovaluta i stedet for nasjonale valutaer (fiat-valuta). Salg av tokens ved hjelp av STO-er sørger for milliardomsetning av amerikanske dollar hvert år. STO-markedet har hatt en aktiv vekst i flere år, og det vil trolig fortsette å vokse. Men det at ICO-er og STO-er er så populære, gjør dem til et mål for svindlere og andre kriminelle.

Kasperskys omfattende løsning er utformet for å sikre token-salg mot ulike typer trusler som er knyttet til sårbarheter i smartkontrakter og nettplattformer. Vi sørger for grundige gjennomganger av kode, oppdagelse av phishing-forsøk, hendelsesrespons og opplæring av de ansatte.

Forbered og gjennomfør token-operasjoner i trygge omgivelser med vår alt-i-ett-pakke av tjenester.


 • Hendelsesrespons for nettsikkerhet

  Isoler trusler og hindre dem i å spre seg. Undersøk hendelser og gjenopprett data. Minimer hendelsesresponstiden og avbryt «kill chain» før systemer og data blir kompromittert.

 • Gjennomgang av kildekode til smartkontrakter

  Identifiser svakheter og udokumenterte funksjoner. Spar på utbedringskostnader ved å søke etter og finne svakheter før lanseringen av prosjektet. Vi lager en rapport og kommer med anbefalinger om hvordan mulige risikoer kan reduseres.

 • Opplæring og bevisstgjøring

  Lær opp teamet til å reagere på en effektiv måte ved angrep. Selv amatører kan bestå det nettbaserte interaktive kurset som styrker ferdighetene innen nettsikkerhet. Det er tryggere når hele teamet er kjent med det grunnleggende.

 • Beskyttelse mot svindel og phishing

  Falske kopier av nettstedet til prosjektet ditt blir oppdaget, slik at du kan varsle investorene umiddelbart. Spor opp falske forhåndstilbud og tilbudsannonser for å kunne reagere raskt og unngå at omdømmet blir skadelidende.

Kasusstudier

Learn how companies secure their token sales, smart contracts and environments with Kaspersky solutions

 • Nobobox
  Nobobox

  LØSNING: Token Offering Security

  Kundebehandlingsteamet ønsket å være helt sikker på at verken designfeil eller svakheter eller udokumenterte funksjoner inne i smartkontrakten påvirker gjennomførelsen av prosjektet og dets suksess.

Bruken

 • Beskyttelse mot svindel og phishing

  Følg kontinuerlig med på phishing-aktivitet gjennom en kombinasjon av automatisert analyse og eksperthjelp når det gjelder nettsikkerhet. Du vil bli varslet hvis phishing-nettsteder angriper merket ditt. Målet for disse nettstedene er å kapre identitetene til brukere på nettet, men umiddelbare varslinger vil hjelpe deg med å unngå økonomisk tap og skade på omdømmet. Begrens risikoen for falske forhåndstilbud og annonser for salg av token fra nettkriminelle. Følg med på forskjellige typer skadelig aktivitet, slik at du kan reagere umiddelbart.

 • Gjennomgang av kildekode til smartkontrakter

  Identifisering av sikkerhetsproblemer, designfeil og udokumenterte funksjoner i koden til smartkontrakter som kan utnyttes. En smartkontrakt inneholder algoritmer som bestemmer hvordan hvert trinn i en transaksjon skal utføres. Det er helt avgjørende å sørge for at smartkontrakten er sikker, for å unngå sikkerhetsbrudd. Gjennomgangen utføres av eksperter på skadelig programvare og inkluderer en rapport om oppdagede sikkerhetsproblemer og anbefalinger om hvordan du håndterer dem.

 • Netthygiene og opplæring

  Interaktive nettkurs er med på å forbedre ferdighetene innen nettsikkerhet, selv for nybegynnere. Opplæringen hjelper teamet til å analysere et angrep og ta avgjørelser. Som en ekstrafunksjon kan du kjøpe spesiell opplæring i sikkerhet med tanke på de tekniske ekspertene dine. De får opplæring i hvordan de foretar undersøkelser, gjenoppretter tidslinjen for angrep og kilden og oppdager skadelig programvare. Gi sikkerhetsteamet ditt den nødvendige kunnskapen for å kunne utføre en vellykket utbedring av eventuelle hendelser.

Støtte til markedsføring og kampanjer

Etter en vellykket gjennomgang av sikkerheten og utbedring av svakheter ønsker vi å gi deg ekstra støtte til markedsføring og kampanjer i forbindelse med prosjektet ved å publisere en pressemelding, som også blir publisert av hundrevis av mediepartnere. Informasjon om prosjektet vil bli tilgjengelig for tusenvis av våre abonnenter på sosiale nettverk.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

I startfasen av prosjektet mens du håndterer kommunikasjon, klargjør et utkast av det tekniske dokumentet, utvikler en startside og oppretter en rådgivningsgruppe, blir også informasjon om deg og prosjektet samlet inn av angripere med ulovlige hensikter. Når du starter et token-salg for «early bird»-investorer, kan nettstedet og investorkontoene bli utsatt for angrep. Det er nødvendig å følge nøye med på falske forhåndstilbud og annonser på token-salg. Når du har samlet inn nok penger, vil teamet ditt aktivt begynne å utvikle prosjektet. I løpet av denne perioden vil mange medier og hackere rette sitt fokus mot deg. Angrep kan ha som mål å stjele penger fra investorenes lommebøker eller ha til hensikt å forstyrre prosjektet eller nettstedet.

 • Scan

  Prosjektteamet utsettes for skadelig programvare, phishing, sosial manipulering.

 • Scan

  Angrep på prosjektets nettsted eller investorkontoer, inkludert DDoS, målrettede angrep, APT-er.

 • Scan

  Sikkerhetsproblemer i en smartkontrakt utnyttes for å stjele penger.

 • Scan

  Forsøk på å komme på innsiden og sette inn skadelig kode i kildekoden til prosjektet.

 • Scan

  Oppretting av falske nettsteder / phishing-nettsteder som i noen tilfeller ser mer sofistikerte og ekte ut enn originalnettstedet.

 • Scan

  Falske forhåndstilbud og token-tilbudsannonser via sosiale nettverk for å lure investorer til et falskt nettsted og svindle dem for penger.