Kaspersky Mobile Security | Beskyttelse av eget utstyr | Kaspersky Lab NO
Se alle løsninger

Kaspersky Mobile Security

Avansert sikkerhet, administrasjon og kontroll for smarttelefoner og nettbrett

KONTAKT OSS

Trusselmiljø

Hackere retter et økende volum av trusler spesifikt mot mobile enheter. I 2014 var antall angrep mot Android-enheter 4 ganger større enn i 2013. Mens de fleste av angrepene var rettet mot Android-enheter, er det nå et økende antall trusler på Internett rettet mot iPhone og iPad. Fordi iOS-enheter er så populære, bruker nettkriminelle mer energi på å svekke sikkerheten på disse. Selv det å koble til en iPhone til en Mac – for å lade batteriet – kan føre til at skadelige trusler passerer fra Mac til iPhone.

Bruk av eget utstyr kan øke risikoen

Hvis vi legger til i den økende bruken av eget utstyr, øker sikkerhetsrisikoen enda mer. Ettersom de ansattes egne mobilenheter nå inneholder en blanding av egne, personlige programmer og data i tillegg til bedriftens data og passord, har sannsynligheten for sikkerhetsbrudd økt betraktelig. Dessuten, ettersom mobilenheter er så små, blir de lett mistet eller stjålet – og enheter på avveie kan gi uautoriserte brukere direkte tilgang til bedriftens systemer og data.

Hva vi tilbyr

Løsninger fra Kaspersky Lab bidrar til å holde Android-, iOS- og Windows Phone-enheter sikre og under kontroll*. Flerlags beskyttelse – inkludert vår skyassisterte teknologi og Kaspersky Security Network – beskytter smarttelefoner og nettbrett mot de nyeste truslene på Internett, for eksempel trojanske hester, nettfiskingsangrep og mye mer. Kaspersky Mobile Security-løsningen hjelper deg også å ta i bruk sikkerhetsretningslinjer og innstillinger på nesten alle enheter, f.eks. Android, iOS, BlackBerry og Windows Phone-enheter. Dessuten, hvis en mobilenhet blir mistet eller stjålet, hjelper tyverisikringen deg å hindre tilgang til bedriftens data. Fjernstyrte funksjoner lar deg blokkere tilgang til data og programmer på enheten, slette data og finne enhetens posisjon.

*Ikke alle funksjoner er tilgjengelige på alle plattformer.

 • Mobil sikkerhet

  Vår mobile sikkerhetsteknologi gir flerlags beskyttelse mot de nyeste truslene mot mobile enheter i tillegg til en hel rekke tyverisikringsfunksjoner som kan fjernstyres

 • Administrasjon av mobilapper

  Kontrollverktøy – sammen med «beholderteknologi» for apper – bidrar til å sikre bedriftens data og systemer og gi effektive retningslinjer for sikkerhet på eget utstyr

 • Administrasjon av mobile enheter

  Ved å aktivere tilgang til forskjellige plattformers MDM-funksjoner – via ett enkelt grensesnitt – sparer vår løsning tid og gjør det enklere å rulle ut enhetlige retningslinjer for mobilsikkerhet

Hva bedriften din får

Sikre beholdere gir ytterligere sikkerhet for eget utstyr

Vår «beholderteknologi» for apper pakker bedriftens apper inn i spesielle beholdere på brukerens enhet. Appene og dataene dine lagres i beholderne – helt separat fra brukerens egne apper og data. Du kan håndheve datakryptering for alle data inne i beholderne, og du kan hindre at brukere kopierer data i beholderen ut av beholderen. Når en ansatt slutter – og tar sin egen mobil med seg – kan du slette alle apper og data i beholderne.

Gir deg mer kontroll over mobilsikkerheten

Fleksible kontrollverktøy gir ekstra lag med sikkerhet. Application Control-funksjonene hjelper deg med å administrere hvilke apper som skal tillates å kjøre på de ulike mobilenhetene du gir tilgang til bedriftens systemer og data. Web Control gjør det enkelt for deg å administrere hvordan brukere får tilgang til Internett på sine mobile enheter. Skadelige nettsteder blir blokkert, og du kan også blokkere nettsider som ikke er i samsvar med bedriftens retningslinjer for sikkerhet eller bruk – for eksempel sosiale medier, gambling eller pornografisk innhold.

Kasusstudier

Adrea

Solution: Endpoint Security

Adrea er en viktig aktør innen helseforsikring, pensjonsplanlegging, sparing og pensjon...

VISE PDF*

LKQ

Solution: Endpoint Security, Virtualization Security

LKQ er en Fortune 500-bedrift og Nord-Amerikas største leverandør av alternative...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

MER INFORMASJON

Tekniske dokumenter

MOBIL SIKKERHET. BESTE PRAKSIS

Mobil sikkerhet. Beste praksis

Hva om du ikke måtte velge mellom sikkerhet og beskyttelse mot datasikkerhetsbrudd, og...

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Relaterte produkter

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk