• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 er et sett med utviklingsbiblioteker som muliggjør integrasjon av Kaspersky Anti-Virus-motoren med tredjeparts maskinvare- eller programvareprodukter. Kaspersky Labs prisbelønte teknologi for beskyttelse mot skadelig programvare ligger til grunn for SDK v.8 – med uovertruffen pålitelighet og fleksibilitet.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II er en teknologi for strømmeskanning etter skadelig programvare på første nivå for bruk sammen med maskinvaremotorer for mønstergjenkjenning. Den fokuserer på de mest utbredte truslene og gir ekstremt høy ytelse og optimalt beskyttelsesomfang.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) er en kombinasjon av de nyeste automatiserte antispamteknologiene og gir, kombinert med menneskelig analyse, overlegen beskyttelse mot spam og phishing og sørger for umiddelbar reaksjon på nye spamutbrudd.

 • Kaspersky® Online File Reputation

  Velg Kaspersky Labs lange erfaring og høyteknologiske løsninger for å beskytte bedriften din og gjøre det mulig å drive virksomheten mer effektivt ved å kunne klassifisere og analysere legitime og skadelige filer umiddelbart.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Kaspersky Mobile Security SDK Gir mobilenheter beskyttelse mot kjente og nye trusler for EMM-leverandører, programutviklere, telekom-selskaper og leverandører innen finanstjenester og telemedisin.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK gjør tredjepartsløsninger og -tjenester (inkludert skrivebordsprogrammer/mobilapper, programvare for nettverksfiltrering og gatewayer) i stand til å beskytte brukere mot phishing, skadelige nettsteder og upassende innhold.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed gir en sanntids, oppdatert feed av bekreftede phishing-URL-adresser, -nettverksmasker og -IP-adresser, slik at partnerne våre får dyp dekning, høy nøyaktighet og pålitelig deteksjon av stadig mer sofistikerte phishing-angrep.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) er løsningen for endepunktsikkerhet på EFI BIOS-nivå som gir effektiv beskyttelse mot rootkits og bootkits og sørger for sikker OS-lasting.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed gir nøyaktig, pålitelig og handlingsrettet informasjon om ondsinnede botnets (zombiehærer) som skader kundene dine og forstyrrer virksomheten deres.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk