• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 er et sett med utviklingsbiblioteker som muliggjør integrasjon av Kaspersky Anti-Virus-motoren med tredjeparts maskinvare- eller programvareprodukter. Kaspersky Labs prisbelønte teknologi for beskyttelse mot skadelig programvare ligger til grunn for SDK v.8 – med uovertruffen pålitelighet og fleksibilitet.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II er en teknologi for strømmeskanning etter skadelig programvare på første nivå for bruk sammen med maskinvaremotorer for mønstergjenkjenning. Den fokuserer på de mest utbredte truslene og gir ekstremt høy ytelse og optimalt beskyttelsesomfang.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) er en kombinasjon av de nyeste automatiserte antispamteknologiene og gir, kombinert med menneskelig analyse, overlegen beskyttelse mot spam og phishing og sørger for umiddelbar reaksjon på nye spamutbrudd.

 • Kaspersky® Whitelisting

  Bruk Kaspersky Labs uovertrufne erfaring og høyteknologiske løsninger for å beskytte virksomheten din og gjøre den mer effektiv ved å ta i bruk Whitelist-tilnærmingen.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Produkter basert på Kaspersky Mobile SDK beskytter mobilenheter mot kjente og nye trusler, blokkerer tilgang til skadelige nettsteder / phishing-nettsteder og beskytter økonomiske transaksjoner via Internett.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK gjør tredjepartsløsninger og -tjenester (inkludert skrivebordsprogrammer/mobilapper, programvare for nettverksfiltrering og gatewayer) i stand til å beskytte brukere mot phishing, skadelige nettsteder og upassende innhold.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed gir en sanntids, oppdatert feed av bekreftede phishing-URL-adresser, -nettverksmasker og -IP-adresser, slik at partnerne våre får dyp dekning, høy nøyaktighet og pålitelig deteksjon av stadig mer sofistikerte phishing-angrep.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) er løsningen for endepunktsikkerhet på EFI BIOS-nivå som gir effektiv beskyttelse mot rootkits og bootkits og sørger for sikker OS-lasting.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed gir nøyaktig, pålitelig og handlingsrettet informasjon om ondsinnede botnets (zombiehærer) som skader kundene dine og forstyrrer virksomheten deres.