Santiago Pontiroli

Security Researcher, Global Research and Analysis Team

Santiago Pontiroli begynte i Kaspersky Lab som sikkerhetsforsker i oktober 2013. Hans viktigste ansvarsområder omfatter analyse og gransking av sikkerhetstrusler sør i Latin-Amerika (SOLA), webapplikasjonssikkerhet, utvikling av automasjonsverktøy basert på studier av trusselinformasjon og omvendt utvikling av programmer med skadelig kode.

Før han begynte i Kaspersky Lab, jobbet Santiago som utviklingsleder i Accenture for prosjekter som Site Concept Studio og Avanade Connected Methods, der han hadde tilsyn med alle tekniske aspekter ved teamet sitt, utviklet og presenterte demoer på ulike plattformer og gav teknisk støtte til salgsteamet. Før Accenture jobbet Santiago som konsulent for flere selskaper og ytet støtte for programvare og systemer for tilgangskontroll, nettverksadministrasjon, serverforsterkning og webapplikasjonssikkerhet.

Santiago har flere grader i systemutvikling og systemanalyse fra Universidad Tecnológica Nacional F.R.L.P i Buenos Aires i Argentina. Hans viktigste ekspertiseområder er bitcoinrelatert forskning og analyse av krypteringsvirus.


Andre medlemmer av dette teamet