Roberto Martínez

Security Researcher, Global Research and Analysis Team, Latin-Amerika

Roberto Martinez begynte i Kaspersky Labs Global Research and Analysis Team i april 2012. Han er ansvarlig for analyse og overvåking av miljøet for skadelig programvare i Mexico gjennom analyser av og prognoser for lokale trender, med et spesielt fokus på «etisk hacking», kriminalteknikk og penetrasjonstesting.

Før han begynte hos Kaspersky Lab, samarbeidet Roberto med ITlligent Security, der han deltok i prosjekter for sårbarhetsskanning og penetrasjonstesting for latinamerikanske selskaper som Prose, Claro og Bancajeros Banet. Han er medlem av Mexican Association of Information Security (AMSI), Mexico Security Professionals, Digital Forensics Association (DFA) og Redteam: Association of Penetration Testers, samt av Cyberwar & Cybercrime, et internasjonalt fellesskap som formidler relevant informasjon om kriminalitet på Internett. Han deltar i flere utdanningsinitiativer i Mexico og blir ofte invitert til å tale på arrangementer for IT-sikkerhetsbransjen i regionen.

Roberto har omfattende erfaring som seniorinstruktør i IT og informasjonssikkerhet og som sikkerhetsløsningsarkitekt og -forsker og ekspert på digital kriminalteknikk. Han studerte ved universitetet i Guadalajara og Universidad Tec Milenio (ITESM) i Monterrey og snakker flytende engelsk og spansk.


Andre medlemmer av dette teamet

  • Vicente Diaz

    Principal Security Researcher, Global Research and Analysis Team

  • Dmitry Bestuzhev

    Director, Global Research and Analysis Team, Latin-Amerika

  • Fabio Assolini

    Senior Security Researcher, Global Research and Analysis Team