Alexander Moiseev

Chief Sales Officer

Alexander Moiseev er salgsdirektør i Kaspersky Lab. Hans viktigste ansvarsområder omfatter global salgsadministrasjon og utvikling av nye forretningsområder. Moiseev er også en av de viktigste drivkreftene bak selskapets teknologi- og innovasjonsinvesteringer i Internett-sikkerhet for transportområdet.

Moiseev var tidligere administrerende direktør i Kaspersky Lab i Europa, fra juli 2013. Han er basert i London, og ansvarsområdene hans omfatter å ha tilsyn med den europeiske regionens operasjoner og sikre kommersiell suksess for selskapets mange produkter, løsninger og tjenester i denne regionen.

Alexander spiller også en viktig rolle i Kasperskys Motorsport-team – et undervaremerke som hadde sitt utspring i selskapets dype engasjement i sektoren for nettsikkerhet i bilindustrien. Siden 2011 har han vært leder for Kaspersky Labs globale partnerskaps- og sponsorvirksomhet, der han utvikler selskapets sponsorprosjekter – det største er partnerskapet med Scuderia Ferrari. Han begynte i Kaspersky Lab i 2006, som leder for forretningsutvikling i Italia og Israel, før han ble administrerende direktør for Kaspersky Lab i Italia og middelhavsregionen i april 2008. Alexander er uteksaminert fra Moskvas statlige universitet med en ingeniørgrad i matematikk og kybernetikk.


Andre medlemmer av dette teamet