Total Security
KasperskyTotal Security

Alle sikkerhetsbehovene dine i ett produkt

"Få den enestående følelsen av sikkerhet med prisbelønt beskyttelse mot hackere, virus og skadelig programvare. Pluss betalingsbeskyttelse og personvernverktøy som beskytter deg fra alle vinkler. Inkluderte premiumfunksjoner:"

 • Kostnadsfri VPN med opptil 300 MB trafikk per dag
 • Kostnadsfri Kaspersky Password Manager Premium
 • Kostnadsfri Kaspersky Safe Kids Premium
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security

Priser og ytelse

Komplett beskyttelse mot nettrusler

Anti-Hacking
Anti-Hacking
Nettverksovervåking og anti-løsepengevirus stopper hackere i å bryte seg inn i hjemmenettverket ditt og fange opp dataene dine.
Anti-Virus
Anti-Virus
Antivirus i sanntid beskytter deg fra vanlige trusler som ormer og trojanere til komplekse trusler som botnets, rootkits og falske nettverk.
Beskyttelse mot skadelig programvare
Beskyttelse mot skadelig programvare
Avansert beskyttelse mot skadelig programvare nøytraliserer trusler, inkludert spionprogrammer, annonseprogrammer, tastaturloggere, målrettet phishing og filløse angrep som er vanskelige å oppdage.

Personvernbeskyttelse du kan stole på

Sikret
nettverk
Få privatliv og frihet på Internett med VPN
 • Krypter dataene dine på risikabelt offentlig Wi-Fi
 • Skjul IP-adressen din, selv fra Internett-leverandøren din
 • Forsikre deg om at bevegelsene dine på Internett ikke loggføres
 • Koble til ultraraske private servere
Safe
Money
Beskytt pengene, identiteten og personvernet ditt
 • Foreta betalinger via en kryptert nettleser
 • Stopp identitetstyver med beskyttelse mot phishing
 • Sikre passordene dine på en privat lagringsplass
 • Lås Android-appene dine med ekstra sikkerhet
Hold barna dine trygge på Internett og i den virkelige verden
01
GPS-sporing og varsler
Finn barna dine på et kart, definer et trygt område for dem, og bli varslet hvis de beveger seg utenfor området.
GPS-sporing og varsler
badge
GPS-
sporing
02
Sikkert søk på YouTube
03
Nettstedsfiltre
04
Skjermtid og programbruk
GPS-sporing og varsler
badge
GPS-
sporing
Sikkert søk på YouTube
Sikkert søk på
YouTube
Nettstedsfiltre
Nettstedsfiltre
Skjermtid og programbruk
Foreldre-
kontroller

Hva består Kaspersky Total Security av?

Antivirusbeskyttelse
Beskyttelse med flere lag utformet for å forhindre og nøytralisere skadelig programvare.
 • Antivirus i sanntidSkanner kontinuerlig enhetene dine for virus, ormer, trojanere, cryptolockere, rootkits og spionprogrammer — og beskytter deg mot nye og etablerte nettrusler.
 • Automatisk forhindring av utnyttelse (bare Windows)Identifiserer komplekse nettverksutnyttelser på tvers av hele PC-en. Dette inkluderer oppdagelse av EternalBlue- og SMBloris-utnyttelser, som begge kan få operativsystemer til å krasje og gjøre datamaskinene ubrukelige.
 • Trojan RemoverOppdager og fjernere trojanervirus og Internett-ormer som som gjør Windows-PC-en og Android-enhetene dine langsomme. Dette gjøres automatisk, slik at du ikke trenger å redigere systemfiler manuelt.
 • Umiddelbar trusseloppdagelseLeverer non-stopp-analyse av filer, programmer og nettsteder i sanntid på tvers av datamaskinene og Android-enhetene dine, og beskytter deg og dataene dine med rask trusseloppdagelse.
Anti-Hacking
Hindre uautorisert tilgang og kapring av PC-en din og de mobile enhetene.
 • Toveis brannmur (bare Windows)Hjelper deg med å forhindre hackerangrep mot PC-en din ved å tilby gjenkjenning av både innkommende og utgående nettverksforespørsler. Dermed kan du se, vurdere og administrere alle inn- og utgående tilkoblinger.
 • Betalingsbeskyttelse Fungerer på Mac og PC ved å videreføre deg til en beskyttet nettleser i bankklassen når du foretar en transaksjon på Internett. Forhindrer at kredittkortdetaljer og økonomiske data blir snappet opp av hackere.
 • Anti-løsepengevirus (bare Windows)Overvåker PC-en i sanntid for å identifisere aktivitet som samsvarer med atferden til løsepengevirus. Dette gjør at mistenkelig aktivitet kan blokkeres øyeblikkelig, og hindrer løsepengevirusangrep i å låse deg ute fra maskinene dine.
 • App LockLar deg beskytte appene på Android-enhetene dine ved å låse dem med sikkerhet som holder hackere ute. Når du har beskyttet en app, kan den bare låses opp med en privat PIN-kode, ved å tegne et hemmelig mønster eller med fingeravtrykket ditt.
Høyteknologisk beskyttelse
Avansert skanning for å oppdage filløs skadelig programvare og zero-day-trusler.
 • Oppdagelse av skadelige koblingerFungerer ved å referere til data fra Kaspersky Security Network for å analysere koblinger på nettsider du åpner. Deretter informerer det deg om ondsinnede nettadresser og fargekoder individuelle URL-adresser basert på trusselnivået deres.
 • Beskyttelse mot skadelig programvare (bare Windows)Beskytter PC-en din mot et bredt utvalg farlig og sofistikert skadeprogramvare, f.eks. "filløs" skadeprogramvare som skrives direkte på PC-ens RAM istedenfor harddisken.
 • ProgramkontrollHindrer upålitelige apper å gå inn på kritiske systemprosesser og dine personlige data.
 • Tilpasset robust nettleserUtløser skjermvarsler hvis du prøver å besøke nettsteder som anses som farlige eller potensielt farlige. Denne vurderingen utføres ved hjelp av en liste over nettsteder som tidligere har blitt angrepet, og du blir spurt om du vil fortsette eller ikke.
Privacy Protection
Krypter dine personlige data og nettleserdata mens du stopper nettkriminelle fra å spionere.
 • Smart og rask VPNKrypterer data du sender og mottar med en 128-biters AES-kryptering, noe som forhindrer kriminelle i å stjele e-post, bilder og bankdetaljer. Det skjuler også IP-adressen din, slik at surfingen ikke kan spores – selv ikke av Internett-leverandøren din.
 • Anti-PhishingBeskytter deg mot falske nettsteder og e-postmeldinger opprettet av nettkriminelle for å stjele identiteten din. Sofistikerte svindler identifiseres, og du mottar varsler hvis phishing-aktivitet oppdages.
 • Privat surfingBlokkerer nettsteder og sosiale nettverksplattformer du besøker på din Mac og PC, fra å spore aktivitetene dine og samle inn private data. Forhindrer dem i å sende deg irriterende og påtrengende annonser.
 • WebkamerabeskyttelseStopper uautorisert tilgang til webkameraet ditt på Windows-PC og Mac, slik at ingen kan se deg hjemme. Det varsler deg når et program prøver å bruke nettstedet ditt, og lar deg blokkere uønskede programmer eller gi tillatelse til pålitelige.
Utvidet beskyttelse
Beskyttelsesfunksjoner for hjemmet, Wi-Fi-nettverket og eksterne enheter.
 • Password ManagerSikrer passord, bankkortdetaljer og konfidensielle dokumenter på en kryptert lagringsplass som bare kan låses opp med et hovedpassord. I tillegg genererer det gode passord for bidra til å beskytte personvernet til kontoen din.
 • Beskyttelse mot nettverksangrepSkanner innkommende trafikk for tegn på nettverksangrep på datamaskinene dine. Når et angrep oppdages, blokkeres nettverksaktivitet fra den angripende datamaskinen i én time og du mottar et varsel med muligheten til å blokkere det lenger.
 • Annonseblokkering (bare Windows)Stopper irriterende bannere på nettsteder og potensielt ondsinnede annonser som vises på din Windows-PC. Hvis du gjerne vil se annonser fra bestemte nettsteder, kan du hviteliste disse slik at du fortsetter å se annonser når du besøker dem.
 • Beskyttelse mot tastaturloggere (bare Windows)Stopper automatisk tastaturloggere fra å registrere tastetrykkene dine på Windows-PC-en, noe som hjelper deg med å beskytte passord, bankdetaljer og annen konfidensiell informasjon når du skriver dem inn på tastaturet.
Barnebeskyttelse
Avanserte foreldrekontroller for å spore, filtrere og beskytte Internett-aktivitetene til barna dine.
 • Blokkering av innhold beregnet på voksneLar deg hindre barna dine i å besøke nettsteder med upassende innhold som porno, gambling og vold. Du kan velge å blokkere tilgang eller bli varslet hvis barnet ditt besøker uønskede nettsteder.
 • Administrasjon av skjermtidLar deg administrere barnas skjermtid etter enhet, og blokkerer datamaskinene eller Android-enhetene deres når tidsgrensen du har angitt, er overskredet. I tillegg kan du planlegge rapporter om hvordan barna bruker enhetene sine, slik at du kan identifisere bekymringsområder.
 • Sikkert søk på YouTubeLar deg overvåke barnas søkehistorikk på YouTube og blokkere søkeresultater om emner som alkohol, tobakk og gambling på datamaskiner og Android-enheter.
 • GPS-funksjon for å finne barnLar deg se nøyaktig hvor barna dine befinner seg i sanntid på et digitalt kart. Det lar deg også definere et «trygt område» hvor barna kan oppholde seg. Du kan bli informert øyeblikkelig dersom de forlater området ved hjelp av et varsel som sendes rett til enhetene dine.
Én lisens dekker alle enhetene
Velg mellom våre alternativer for 1, 2, 3, 4, 5 eller 10 enhetslisenser for å få den allsidige beskyttelsen du trenger.
01
Installer enkelt på alle enheter
Siden sikkerheten vår er lett, er det enkelt å installere den på gamle enheter, så vel som på nye.
Installer enkelt på alle enheter
02
Beskytt en blanding av enheter
03
Administrer sikkerheten fra ett sted
Installer enkelt på alle enheter
Beskytt en blanding av enheter
Administrer sikkerheten fra ett sted

Ofte stilte spørsmål

Hvordan laster jeg ned og installerer programmet?

Du laster programvaren rett ned fra nettstedet vårt. Bare fullfør kjøpet, så vises nedlastingslenken i ordrebekreftelsen. Samme nedlastingslenke sendes også til deg i en e-post med ordrebekreftelsen. Husk at du trenger aktiveringskoden for å bruke sikkerhetsprogrammet. Koden vises på ordrebekreftelsessiden og sendes deg også på e-post.

Hvor mange enheter kan jeg beskytte?

Velg ganske enkelt antallet enheter du ønsker å beskytte når du kjøper lisens. I lisensperioden din kan du beskytte hvilken som helst kombinasjon av enhetstyper opp til totalt antall enheter lisensen dekker. Du kan for eksempel velge en lisens for tre enheter for å beskytte en Windows-PC, Macbook og Android-mobil. Og du kan når som helst bytte enheter, f.eks. ved å fjerne Macbooken og legge til en iPad.

Får jeg den nyeste versjonen?

Ja, du får den nyeste versjonen av programvaren og alle oppgraderinger som lanseres i abonnementsperioden.

Hvor fort kan jeg begynne å bruke programmet?

Du kan laste ned, installere, aktivere og bruke programvaren rett etter kjøpet.

Hvilke betalingsmetoder godtar dere?

Vi godtar Visa, Mastercard, American Express og Paypal. Alle transaksjoner på nettstedet vårt er helt sikre.

Velg den beskyttelsen som passer for deg

Utforsk sikkerhetsfunksjonene i hvert av produktene nedenfor

Systemkrav

Operativsystem
 • Windows 10, 8.1, 8, 7
 • Mac OS X 10.12 eller nyere
 • Android 5.0 eller nyere
 • iOS 12.0 eller nyere
Tekniske krav
 • Internett-tilkobling
 • Minne/RAM: Min. 1 GB (PC) eller 2 GB (Mac)
 • Diskplass: Min. 1,5 GB (PC) eller 3,1 GB (Mac)
Språk
 • Norsk