<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>

Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security 2017

 

Beskyttelse mot løsepengevirus

Når familien er på Internett sørger vi for at de ikke bare er tilkoblet … de er også beskyttet.

Prisbelønt sikkerhet hjelper deg med å beskytte familien din og deres personvern, penger og verdifulle minner – på Windows- og Mac-maskiner samt iPhone-, iPad- og Android-enheter.

 • Beskytter familiens privatliv, minner og data
 • Øker sikkerhet for netthandel og nettbank
 • Beskytter barn med Kaspersky Safe Kids

Utvalget av funksjoner avhenger av typen enhet som brukes.

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKSJONER OG FORDELER
  • SIKKERHET – Beskytter familien mot virus, spionprogrammer og mye annet

   Siden du må beskytte familien mot dagens «digitale farer», holder den skyassisterte sikkerheten vår deg beskyttet mot skadelig programvare og angrep, blokkerer reklame* og nettsøppel, holder programvaren oppdatert og advarer om farlige nettsteder.

   *Kun tilgjengelig på Windows-maskiner.

  • WINDOWS- OG MAC-MASKINER SAMT MOBILENHETER – Én lisens beskytter alle familiens enheter

   Vi bruker flere enheter – og alle trenger beskyttelse. Uansett hvilken kombinasjon av datamaskiner og mobilenheter familien din har, vil vi hjelpe deg med å beskytte alle – og låse, slette og finne Android-telefoner eller -nettbrett hvis de er mistet eller stjålet.

  • SIKKERHET – Beskytter familiens privatliv og personlige informasjon

   Datasnoker og nettfiskere har en rekke måter å stjele sensitiv informasjon på. Derfor hjelper vi deg å beskytte de personlige dataene dine, hindre at nettaktiviteten din blir overvåket**, blokkere uautorisert tilgang til familiens webkameraer** og beskytte data når familien din er koblet til et offentlig nettverk*.

   *Kun tilgjengelig på Windows-maskiner.
   **Kun tilgjengelig på Windows- og Mac-maskiner.

  • PENGER – Gir ytterligere sikkerhet for netthandel og nettbankaktivitet

   Hver gang familien din bruker netthandel eller nettbank, kan nettkriminelle følge med. Derfor brukes den unike sikkerhetsteknologien vår til å hjelpe deg med å beskytte pengene og kontodetaljene dine – for å hindre svindlere i å stjele dem.**

   **Kun tilgjengelig på Windows- og Mac-maskiner.

  • BARN – Beskytter barn mot flere risikoer gjennom Kaspersky Safe Kids

   Internett kan være et farlig sted for barn. Kaspersky Safe Kids hjelper deg med å finne bedre måter å beskytte barna mot farer på – på Windows- og Mac-maskiner samt iPhone-, iPad- og Android-enheter. Programmet har planlegging av enhetsbruk, GPS-sikkerhetssoner, varsler om mistenkelig aktivitet og sammendrag av det barna søker etter, ser på og deler. Du kan holde kontakten med barna og holde dem trygge.

  • PASSORD – Lagrer sikkert alle passord for rask og enkel tilgang

   Det er ikke nødvendig å huske alle komplekse passord for hvert nettsted og hver konto. Nå trenger hvert familiemedlem*** bare å huske ett hovedpassord – og med det kan de få tilgang til alle de individuelle passordene fra Windows- eller Mac-maskinen, Android-telefonen og -nettbrettet, iPhone-en og iPad-en.

   ***antall brukere avhenger av lisensen som kjøpes.

  • FILER – Beskytter verdifulle filer, bilder, musikk og minner

   Ingen ønsker å miste uerstattelige filer. Derfor hjelper vi deg å sikkerhetskopiere familiens verdifulle minner. Du kan også kryptere filer, slik at familiens filer ikke kan leses hvis de mistes eller blir stjålet.*

   *Kun tilgjengelig på Windows-maskiner.

  • YTELSE – Lar enhetene fungere som de skal

   Sikkerheten skal ikke redusere hastigheten til familien. Derfor har vi jobbet hardt med å kombinere beskyttelse og ytelse for å sikre at datamaskiner og mobilenheter ikke trenger å jobbe så hardt … slik at hele familien kan komme seg gjennom den travle hverdagen.

  • ENKELHET – Forenkler familiens sikkerhet med enkel nettbasert administrasjon

   Ingen ønsker å kaste bort tiden på å gå gjennom komplekse sikkerhetssystemer. Derfor gir vi deg en My Kaspersky-konto uten ekstra kostnad, slik at du enkelt kan administrere familiens sikkerhet fra hvor som helst der du har Internett-tilgang.

 • For alle enheter
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og laste ned produkter samt få tilgang til enkelte funksjoner
  • Webkamerabeskyttelse-teknologien fungerer bare på PC-er og Mac-maskiner. Funksjonen er tilgjengelig for et utvalg av kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til: support.kaspersky.com/12732 (for Windows-maskiner) support.kaspersky.com/12476 (for Mac-maskiner)
  Windows®-baserte stasjonære og bærbare PC-er
  • 1020 MB ledig plass på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 81 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 102 Home / Pro / Enterprise4
  • Oppdatering til Microsoft Windows 8 og 8.1 / Pro / Enterprise3 / 8.1 4
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate — SP1 eller nyere4
  • Microsoft Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business3 / Enterprise3 / Ultimate — SP15 eller nyere4
  • Microsoft Windows XP Home3 / Professional (32-bit) SP3 eller nyere / Professional (64-biters4) SP2 eller nyere6
   • Prosessor – 1 GHz eller kraftigere
   • Minne (RAM): 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
  Windows-baserte nettbrett (system med Intel®-prosessor)3
  • Microsoft Windows 102 Home / Pro / Enterprise4
  • Microsoft Windows 8 og 8.1 / Pro (64-biters4)
  • Minste skjermoppløsning: 1024 x 600
  Stasjonære og bærbare Mac-datamaskiner
  • 1110 MB ledig plass på harddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • OS X 10.117 − macOS 10.12
  Android-smarttelefoner og -nettbrett8
  • Android™ 4.1 – 7.1
  • Minste skjermoppløsning: 320 x 480
  iPhone og iPad9
  • iOS® 9.0 eller nyere
  Windows Phone®10
  • Windows Phone 8

  Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr støtte for betaversjoner/prøveversjoner av nye operativsystemer. Bare de nyeste, offisielt utgitte operativsystemene støttes av produktet.

  1 Ved bruk av Microsoft Internet Explorer 8 kan vi ikke garantere at My Kaspersky-portalen, funksjonene for sikkerhetsadministrasjon og Kaspersky Safe Kids-tjenestefunksjonene fungerer slik de skal.

  2 Hvis du vil sørge for at programvaren fortsatt er kompatibel med Windows 10, laster du ned og installerer alle tilgjengelige oppdateringer for sikkerhetsprogramvaren din fra Kaspersky Lab. Produktet er ikke beregnet for bruk med Windows 10 Mobile-versjoner.

  3 Kaspersky Safe Kids-tjenesten er ikke tilgjengelig for denne OS-versjonen eller disse enhetstypene.

  4 Enkelte produktfunksjoner fungerer ikke på 64-biters operativsystemer. Gå til https://support.kaspersky.com/13015 for å få mer informasjon.

  5 Hvis du vil bruke Kaspersky Safe Kids-tjenesten på Microsoft Vista Home Basic / Home Premium / Ultimate, kan du bruke Microsoft Vista SP2 eller nyere.

  6 Hvis du bruker Microsoft Windows XP, er produktet ikke beregnet til å brukes på FAT32-filsystemet. De fullstendige funksjonene i Kaspersky Password Manager er tilgjengelige i følgende nettlesere: Mozilla™ Firefox™50 eller nyere / Google Chrome™ 50 eller nyere / Yandex.Browser 15 eller nyere.

  7 Kaspersky Safe Kids-tjenesten brukes på macOS 10.10–10.12.

  8 Kaspersky Internet Security for Android kan ha begrenset funksjonalitet på enkelte enheter. Besøk http://support.kaspersky.com/mobile/kisandroid for å få mer informasjon.

  9 Kun Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids og Kaspersky Safe Browser er tilgjengelige på disse plattformene.

  10 Kun Kaspersky Safe Browser er tilgjengelig for denne plattformen.

OMTALER

 • Utmerket produkt. Enkelt å bruke. God pris og enestående kundeservice. Vi har Total Security på alle produkter og enheter. Kaspersky-produkter gjør jobben for oss – mens vi gjør jobben vår – uten bekymringer eller problemer. Fantastisk bra team!

  Ola Nordmann
 • Jeg anbefaler sikkerhetsprogramvare fra Kaspersky. Jeg har prøvd andre produkter men jeg ender alltid opp med å gå tilbake til de som er best i sitt felt.

  Reidar
 • Jeg har vært Kaspersky-kunde i flere år og jeg mener de er de beste! «Sikre penger»-funksjonen er helt enestående! Når du bruker Sikre penger vil den blokkere ALLE som prøver å samle inn informasjon om deg på nettet. I tillegg beskytter den også de finansielle transaksjonene dine! Jeg er en stolt kunde og forteller alle om Kaspersky!

  Toyguru64

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER