Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security

 

Beskyttelse mot løsepengevirus

Alle appene og enhetene som en familie bruker, i tillegg til alle nettstedene de besøker, gjør at det kreves mye for å beskytte familien mot hackere, angripere og løsepengevirus.

Vi hjelper deg med å beskytte hele familien på alle enheter, slik at dere kan handle, surfe, kommunisere og strømme på en tryggere måte.

 • Personvern, passord, filer og bilder beskyttes
 • Sikkerheten styrkes når du bruker banktjenester eller handler på Internett
 • Barna beskyttes – på Internett og ellers

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige for visse typer enheter.

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKSJONER OG FORDELER
  • Den SIKRER med prisbelønnet beskyttelse

   Sikkerheten vår hjelper med å blokkere løsepengevirus, identitetstyver, andre virus, søppelpost, farlige webområder og bannerreklamer*.

   * Bare for PC-er

  • Den STØTTER PC, Mac og mobile enheter

   Uansett hvilken kombinasjon av PC-er og Android-enheter familien bruker, hjelper vi deg med å holde alle trygge. Og hvis noen mister telefonen eller nettbrettet sitt, kan du bruke fjernstyring til å låse enheten, slette innholdet og finne den.

  • Den FORSVARER familiens personvern og mer

   Siden phishing, sporing og spionasje kan påføre så mye skade, bidrar vi til å beskytte familiens personlige data, hindre at atferden deres på Internett spores**, og hindre at spioner får tilgang til familiens webkameraer**. I tillegg har vi en ny, patentert teknologi som bidrar til å forhindre lydavlytting ved å blokkere uautorisert tilgang til mikrofondata*. Du og familien din kan også bruke applåsfunksjonen til å legge til sikkerhetskodelåser for apper på Android-enheter.

   * Bare for PC-er

   ** Bare for PC-er og Mac-datamaskiner

  • Den KOBLER TIL sikrere

   Når familien din kobler til Internett, bidrar vi til å beskytte kommunikasjonen, identitetene og dataene deres, selv om de bruker offentlig Wi-Fi.** Dette gjør at familien din kan surfe, kommunisere og strømme mens vi bidrar til å sikre personvernet.**

   ** Bare for PC-er og Mac-datamaskiner

  • Den BESKYTTER handel og banktjenester på Internett

   Vi legger til ekstra lag med sikkerhet. Dette bidrar til å hindre at tyver stjeler pengene til familien din. Når et familiemedlem klikker for å få tilgang til en handel- eller banktjeneste på Internett, kontrollerer vår unike Sikre penger-teknologi at nettstedene er sikre, og at familien ikke blir lurt av et falskt nettsted. Deretter åpnes nettstedet i en spesiell, beskyttet modus.**

   ** Bare for PC-er og Mac-datamaskiner

  • Den ØKER barnas sikkerhet

   Uansett om barna dine bruker mobiltelefoner eller datamaskiner til å surfe, spille eller kommunisere, gir vi deg effektive metoder for å beskytte barna dine på Internett og ellers. Du kan styre bruken av apper og enheter samt kontrollere barnets posisjon, og få et varsel hvis det forlater det trygge området du har definert.

  • Den SPARER deg for tid og krefter

   Det blir enklere, raskere og sikrere å logge på nettsteder og nettbaserte kontoer, uten at du trenger å huske hvert enkelt passord. Alle familiens passord er sikkert lagret. De er klare til å åpnes fra datamaskin, nettbrett, telefon eller familiens kostnadsfrie My Kaspersky-kontoer.

  • Den BEVARER dyrebare filer

   Sikkerhetskopiering av filer gjør at familien kan beskytte seg mot å miste dyrebare bilder, musikk eller minner. I tillegg bidrar datakryptering til å gjøre filene uleselige for hackere.***

   *** Den elektroniske sikkerhetskopitjenesten leveres av Dropbox. I skrivende stund gir Dropbox' standard vilkår opptil 2 GB lagring gratis. Maks kapasitet for den gratis lagringstjenesten kan variere ved endringer i Dropbox' standard vilkår. Større lagringskapasitet for sikkerhetskopier er tilgjengelig for ekstra kostnad.

  • Den YTER, slik at du ikke legger merke til sikkerheten

   Vi har kombinert sikkerhet og effektivitet, slik at familiens enheter kan fortsette å yte som normalt, noe som betyr at familien kan gjøre mer av det de ønsker å gjøre.

  • Den FORENKLER – slik at du kan være produktiv i en travel hverdag

   Det er enkelt å administrere familiens sikkerhet fra hvor som helst hvor du kan koble til Internett, og teknisk kundestøtte er bare et klikk unna.

 • For alle enheter
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og laste ned produkter samt få tilgang til enkelte funksjoner
  • Webkamerabeskyttelse-teknologien fungerer bare på PC-er og Mac-maskiner. Funksjonen er tilgjengelig for et utvalg av kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til: https://support.kaspersky.com/14102#block1 (for Windows-maskiner) og https://support.kaspersky.com/14248#block1 (for Mac-maskiner)
  Windows®-baserte stasjonære og bærbare PC-er
  • 1500 MB ledig plass på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Oppdatering til Microsoft Windows 8 og 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1 Update3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic og Premium / Professional / Ultimate – SP1 eller nyere3
   • Prosessor: 1 GHz eller kraftigere
   • Minne (RAM): 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
  Windows-baserte nettbrett (system med Intel®-prosessor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 og 8.1 / Pro (64-biters3)
  • Minste skjermoppløsning: 1024 x 600
  Stasjonære og bærbare Mac-datamaskiner
  • 1800 MB ledig plass på harddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.13
  Android-smarttelefoner og -nettbrett4
  • Android™ 4.15 – 8.1
  • Minste skjermoppløsning: 320 x 480
  iPhone og iPad6
  • iOS® 10.05 eller nyere

  Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr støtte for betaversjoner/prøveversjoner av nye operativsystemer. Bare de nyeste, offisielt utgitte operativsystemene støttes av produktet.

  1 Hvis du bruker Windows 10, må du kanskje laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer for Kaspersky Lab Security-programvaren. Produktet er ikke beregnet for bruk med Windows 10 Mobile/S-versjoner.

  2 Kaspersky Safe Kids-tjenesten er ikke tilgjengelig for denne OS-versjonen eller disse enhetstypene.

  3 Enkelte produktfunksjoner fungerer ikke på 64-biters operativsystemer. Gå til https://support.kaspersky.com/13812 for å få mer informasjon.

  4 Kaspersky Internet Security for Android kan ha begrenset funksjonalitet på enkelte enheter. Gå til support.kaspersky.com/10216 for å få mer informasjon. Hvis du bruker Kaspersky Safe Kids Xiaomi©- eller ASUS©-enheter, kan du besøke https://support.kaspersky.com/12980 for å få mer informasjon om hvordan du konfigurerer og bruker tjenesten.

  5 Kaspersky Safe Kids-tjenesten brukes på Android™ 4.4–8.1 og iOS® 10.0 eller nyere.

  6 Kun Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids og Kaspersky Safe Browser er tilgjengelige på disse plattformene.

OMTALER

 • Utmerket produkt. Enkelt å bruke. God pris og enestående kundeservice. Vi har Total Security på alle produkter og enheter. Kaspersky-produkter gjør jobben for oss – mens vi gjør jobben vår – uten bekymringer eller problemer. Fantastisk bra team!

  Ola Nordmann
 • Jeg anbefaler sikkerhetsprogramvare fra Kaspersky. Jeg har prøvd andre produkter men jeg ender alltid opp med å gå tilbake til de som er best i sitt felt.

  Reidar
 • Jeg har vært Kaspersky-kunde i flere år og jeg mener de er de beste! «Sikre penger»-funksjonen er helt enestående! Når du bruker Sikre penger vil den blokkere ALLE som prøver å samle inn informasjon om deg på nettet. I tillegg beskytter den også de finansielle transaksjonene dine! Jeg er en stolt kunde og forteller alle om Kaspersky!

  Toyguru64

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk