Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security

 

Beskytter deg og familien din mot løsepengevirus med mer

Familien din er dyrebar – så gi dem vår ultimate beskyttelse.

Kaspersky Total Security bidrar til å beskytte familien din – når de surfer, handler, er sosiale eller strømmer. I tillegg gir den ekstra personvernbeskyttelsen trygg lagring av passord og viktige dokumenter … filer og dyrebare minner beskyttes … og barna beskyttes mot digitale farer.

 • Beskytter personvern, passord, filer og bilder
 • Beskytter pengene når du bruker bank og butikk på Internett
 • Beskytter barna dine … på nettet og ellers

SAMMENLIGN PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi presenterer patentert adaptiv sikkerhet. Velkommen til en helt ny nettsikkerhetstjeneste som tilpasser seg livet ditt for å holde deg trygg.
FUNKSJONER OG FORDELER
  • Prisbelønt sikkerhet

   Nyskapende sikkerhet bidrar til å beskytte familien din mot vanlige virus, løsepengevirus, spionprogrammer, phishing, farlige nettsteder, spam, bannerreklamer* med mer.

   *Kun for PC

  • PC, Mac og mobil

   Vi hjelper deg med å beskytte familien din – på hver enhet. Og hvis du mister et Android-nettbrett eller en Android-telefon, hjelper vi deg med å beskytte alle data som er lagret på enheten … og vi hjelper deg med å finne den.

  • Personvern

   Sporing og spionasje kan true familiens personvern – og phishing kan føre til identitetstyveri. Derfor bidrar vi til å forhindre sporing av familiens nettaktivitet**, beskytte personopplysninger og stoppe eventuell bruk av familiens webkameraer til å spionere på familiemedlemmer**.

   *Kun for PC

   **Kun for PC og Mac.

  • Sikret tilkobling

   Med vår VPN-tilkobling får familien din tilgang til flere nettsteder og mer innhold – inkludert nettsteder som ligger utenfor regionen du befinner deg i. Og når et familiemedlem kobler til Internett – selv om det skjer med offentlig Wi-Fi – gir teknologien vår automatisk beskyttelse mot trusler hvis tilkoblingen er usikker.***

   ***Vær oppmerksom på du kan beskytte 200 MB med trafikk per dag, per enhet – eller 300 MB per dag, per enhet hvis du registrerer tjenesten på My Kaspersky-kontoen din. Tjenesten kobler deg automatisk til en server som er rask og i nærheten av området der du er. Ubegrenset trafikk og muligheten til å velge området til serveren du kobler til, er tilgjengelig mot en tilleggsavgift.

  • Safe Money

   Når familien din bruker nettbanken eller handler på nettet, legger vi til ekstra lag av sikkerhet – og overvåker Internett-tilkoblingen, slik at pengene og kontodetaljene ikke blir tilgjengelige for uvedkommende.**

   **Kun for PC og Mac.

  • Safe Kids

   Når barna bruker datamaskinene eller mobiltelefonene sine, bidrar vi til at de er trygge, ved å blokkere Internett-trusler og upassende nettsteder og innhold. I tillegg får du hjelp til å holde kontrollen over hvor mye tid barna bruker på enhetene, administrere bruken deres av apper og finne ut hvor de befinner seg til enhver tid.****

   **** Internett-kontroll for iOS-enheter er tilgjengelig ved å surfe via Kaspersky Safe Kids-appen. Funksjonalitet for appadministrasjon er ikke tilgjengelig for iOS-enheter.

  • Passordadministrering

   Nå trenger ingen å huske alle individuelle passord. Alle passord lagres forsvarlig og med enkel tilgang fra PC, Mac og mobil, slik at alle i familien uten problemer kan logge på favorittnettsteder og nettbaserte kontoer – raskt og sikkert.

  • Beskyttelse av bilder og filer

   Uerstattelige bilder, musikk og minner må beskyttes mot tap eller tyveri. Derfor hjelper vi deg med å opprette sikkerhetskopier … og kryptere familiens konfidensielle filer, slik at hackere ikke kan lese dem.*

   *Kun for PC

  • Sikker – ikke treg

   Du vil at familiens enheter skal yte så godt som de skal – og det vil vi også. Derfor fungerer sikkerhetsløsningene våre i bakgrunnen, uten problemer.

  • Enkelt å bruke

   Sikkerhet skal ikke gjøre alt tregere. Derfor er den ultimate beskyttelsen vår enkel å konfigurere og enkel å kjøre – på alle familiens enheter.

 • For alle enheter
  • Internett-tilkobling kreves for å aktivere og laste ned produkter samt få tilgang til enkelte funksjone
  • Webkamerabeskyttelse-teknologien fungerer bare på PC-er og Mac-maskiner. Funksjonen er tilgjengelig for et utvalg av kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til: https://support.kaspersky.com/14102#block1 (for Windows-maskiner) og https://support.kaspersky.com/14248#block1 (for Mac-maskiner)
  Windows®-baserte stasjonære og bærbare PC-er
  • 1500 MB ledig plass på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 og 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1 Update3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic og Premium / Professional / Ultimate – SP1 eller nyere3
   • Prosessor: 1 GHz eller kraftigere
   • Minne (RAM): 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
  Windows-baserte nettbrett (system med Intel®-prosessor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 og 8.1 / Pro (64-biters3)
  • Minste skjermoppløsning: 1024 x 600
  Stasjonære og bærbare Mac-datamaskiner
  • 1800 MB ledig plass på harddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.14
  Android-smarttelefoner og -nettbrett4
  • Android™ 4.25 – 9.0
  • Minste skjermoppløsning: 320 x 480
  iPhone og iPad6
  • iOS® 9.05 eller nyere

  Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr støtte for betaversjoner/prøveversjoner av nye operativsystemer. Bare de nyeste, offisielt utgitte operativsystemene støttes av produktet.

  1 Hvis du bruker Windows 10, må du kanskje laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer for Kaspersky Lab Security-programvaren. Produktet er ikke beregnet for bruk med Windows 10 Mobile/S-versjoner.

  2 Kaspersky Safe Kids-tjenesten er ikke tilgjengelig for denne OS-versjonen eller disse enhetstypene.

  3 Enkelte produktfunksjoner fungerer ikke på 64-biters operativsystemer. Gå til https://support.kaspersky.com/13812 for å få mer informasjon.

  4 Kaspersky Internet Security for Android kan ha begrenset funksjonalitet på enkelte enheter. Gå til support.kaspersky.com/10216 for å få mer informasjon. Hvis du bruker Kaspersky Safe Kids Xiaomi©- eller ASUS©-enheter, kan du besøke https://support.kaspersky.com/12980 for å få mer informasjon om hvordan du konfigurerer og bruker tjenesten.

  5 Kaspersky Safe Kids-tjenesten brukes på Android™ 4.4–9.0 og iOS® 10.0 eller nyere.

  6 Kun Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids og Kaspersky Safe Browser er tilgjengelige på disse plattformene.

OMTALER

 • Utmerket produkt. Enkelt å bruke. God pris og enestående kundeservice. Vi har Total Security på alle produkter og enheter. Kaspersky-produkter gjør jobben for oss – mens vi gjør jobben vår – uten bekymringer eller problemer. Fantastisk bra team!

  Ola Nordmann
 • Jeg anbefaler sikkerhetsprogramvare fra Kaspersky. Jeg har prøvd andre produkter men jeg ender alltid opp med å gå tilbake til de som er best i sitt felt.

  Reidar
 • Jeg har vært Kaspersky-kunde i flere år og jeg mener de er de beste! «Sikre penger»-funksjonen er helt enestående! Når du bruker Sikre penger vil den blokkere ALLE som prøver å samle inn informasjon om deg på nettet. I tillegg beskytter den også de finansielle transaksjonene dine! Jeg er en stolt kunde og forteller alle om Kaspersky!

  Toyguru64

ER DU IKKE SIKKER PÅ HVILKET PRODUKT SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Uansett hva du trenger å beskytte og hvilke enheter du bruker – kan vi hjelpe deg. Klikk på knappen under … og vi hjelper deg med å bestemme hvilken Kaspersky Lab-løsning som passer best for deg.

RESSURSSENTER

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk