Automatisk tjenestefornying

Vårt problemfrie program for automatisk fornyelse er utformet for å gjøre det raskere, enklere og tryggere for deg å automatisk forlenge abonnementet ditt til den gjeldende angitte fornyelsesprisen (pluss eventuelle avgifter), inkludert eventuelle rabatter som kan gjelde for abonnementer med automatisk fornyelse på fornyelsestidspunktet, før abonnementet utløper.*

Fordeler med automatisk fornyelse av lisensen:

Uavbrutt beskyttelse — abonnementet fortsetter med kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid — vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

Fleksibilitet — du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten når som helst

* Prisene for fornyelse kan bli endret. Det kan være andre tilgjengelige nettilbud og -rabatter på tidspunktet for fornyelsen som ikke kan brukes på abonnementet ditt, for nye lisenskjøp eller kunder som fornyer lisensene sine manuelt. Vi kommer til å sende deg minst én påminnelse på e-post på forhånd før abonnementet fornyes, med informasjon om fornyelsesprisen og abonnementsperioden. Det kan hende at du må oppgradere til den nyeste versjonen av Kaspersky gratis på dette tidspunktet.

Kaspersky Security Cloud

Slik hjelper våre adaptive teknologier
deg hele dagen

HJEMME

Når du vil fokusere på det som er viktig

 • Gir personlig tilpassede sikkerhetsvarsler og tips om hvordan du beskytter deg

 • Fjerner stresset når du er på nett, ved å hindre irriterende popup-annonser

 • Søker etter datalekkasjer på kontoene dine og gir deg råd om å løse problemer

PÅ FARTEN

Når du ønsker å få ting gjort

 • Slår automatisk på sikker VPN, så du kan sende privat e-post*

 • Beskytter kredittkortopplysningene dine ved å åpne en sikker nettleser når du handler på nett*

 • Skjuler de private appene, samtalene og meldingene dine hvis noen andre bruker telefonen din

PÅ FORRETNINGSREISE

Når du vil beskytte barna

 • Lar deg gi dem en trygg nettopplevelse og administrere skjermtid og bruk av apper*

 • Lar deg overvåke samtalene, meldingene og den offentlige Facebook-aktiviteten deres for å oppdage uønsket kontakt

 • Angir oppholdsstedet deres på et kart og varsler deg når batterinivået deres er lavt

FRITID

Når du bare vil ha det gøy

 • Lar deg bestille pizza raskt og sikkert med automatisk utfylling av betalingsinformasjon

 • Fjerner søppel fra enhetene dine, så du får plass til å laste ned en film

 • Optimaliserer enhetene dine, så de alltid fungerer raskt og problemfritt

HJEMME ALENE

Når du vil føle deg rolig og avslappet

 • Patruljerer hjemmenettverket ditt og hjelper deg å finne inntrengere*

 • Hindrer webkameraspioner i å se deg på soverommet*

 • Lar deg dele sikkerhet med dine nærmeste med ett tastetrykk*

Det er enkelt å komme i gang

Følg disse trinnene, så er du i gang

Kaspersky Security Cloud

Personal

Best for enkeltbrukere

3 eller 5 enheter

Fleksible foreldrekontroller

kr 575,00

KJØP NÅ
PRØV I 30 DAGER

Trenger du flere enheter?

Klikk her for å lese mer om prisvilkår, informasjon og detaljer om tilbudet...

Kaspersky Security Cloud

Family

Best for familier

20 enheter

Fleksible foreldrekontroller

Frequently Asked Questions

 • Hvorfor valgte dere å lansere en ny tjeneste?

  Alle bruker enhetene sine og Internett på ulike måter. I Kaspersky Lab mener vi at sikkerheten skal tilpasse seg deg, ikke omvendt. Derfor lanserer vi Kaspersky Security Cloud – en helt ny løsning som tar i betraktning enkeltpersonens individualitet og sikkerhetsbehov, og som er i stand til å tilpasse seg deg og levere riktig beskyttelse til rett tid. Med patenterte teknologier for adaptiv sikkerhet får den prisbelønte flerlagsbeskyttelsen vår ekstra fleksibilitet. Dette betyr at både enkeltpersoner og familier kan få sikkerhet skreddersydd etter sitt unike behov og på ulike enheter – som en del av et abonnement i én enkelt konto.

  Nå som nye teknologier dukker opp raskere enn noen gang, mener vi at denne nye tilnærmingen til nettsikkerhet kommer på rett tidspunkt. Ifølge forskningen har nå en gjennomsnittlig voksen Internett-bruker så mange som 14 passordbeskyttede kontoer, tjenester eller applikasjoner på nett, som alle brukes på flere enheter og på ulike måter – noe som betyr at du aldri har vært mer sårbar for nettrusler. Men nå, med Kaspersky Security Cloud, kan du trygt beskytte hver eneste del av din digitale verden.

 • Hvordan er Kaspersky Security Cloud forskjellig fra andre produkter?

  Virusbeskyttelsen vår har blitt perfeksjonert i løpet av de siste to tiårene. Vi har tatt alt det beste fra våre prisbelønte løsninger og lagt til teknologier for adaptiv sikkerhet, og dermed skapt en skreddersydd løsning som beskytter deg ved å rette seg etter livsstilen din. Her er noen av egenskapene som gjør tjenesten unik:

  Patentert adaptiv sikkerhet . Teknologi for adaptiv sikkerhet er skreddersydd per definisjon, og fungerer i samsvar med livsstilen din i et nettsikkerhetsmiljø som er i stadig endring. Teknologien forutser fare, gir deg råd ved behov for tiltak og oppdaterer automatisk enhetsinnstillingene når det er nødvendig. Den beskytter deg ikke bare mot direkte nettrusler, men den gir deg også tryggheten ved å vite at det du bryr deg om, håndteres på en sikker måte.

  Kontobasert kontroll . Tjenesten er knyttet til abonnementseierens My Kaspersky-konto, og ikke til en lisens. Dette betyr at du kan konfigurere sikkerheten slik du ønsker, via sikkerhetsadministrasjonen i My Kaspersky. Og hvis du kjøper familieutgaven, får du kontroll over en hovedkonto som gjør det mulig for deg å dele sikkerhet med familie og venner. I så tilfelle får hver bruker sin egen My Kaspersky-konto, og løsningen tilpasser seg den enkeltes behov og nettvaner.

  Fleksibilitet på tvers av plattformer . Tjenesten fungerer på Windows, Mac, iOS og Android. Og hvis du trenger å administrere kontoen din fra en delt enhet, kan du gjøre det via My Kaspersky-nettstedet.

  Topp moderne innovasjon . Tjenesten er i stadig utvikling. Alle de nyeste verktøyene, funksjonene og teknologiene vil dukke opp først i Kaspersky Security Cloud.

 • Hvordan kan jeg være sikker på at teknologiene for adaptiv sikkerhet tar avgjørelser jeg er enig i?

  Avhengig av innholdet i trusselen reagerer Kaspersky Security Cloud enten ved å implementere sikkerhet automatisk – når trusselen er alvorlig og umiddelbar respons kreves – eller ved å sende enkle varsler til enhetene dine og be deg gripe inn. Du får da valget om du vil samtykke i forslagene tjenesten kommer med, og hvorvidt du vil iverksette tiltak.

 • Hvorfor brukes «cloud» («sky») i navnet på tjenesten selv om den installeres på en enhet?

  Vi bruker ordet «cloud» i navnet på tjenesten fordi vi ønsker å understreke at den ikke er knyttet til en bestemt enhet, men isteden fungerer som én enkelt tjeneste – selv om den installeres på flere enheter. Dette er vårt første skritt mot å skape beskyttelse som omfatter mer enn selve enheten – sikkerhet som beskytter deg døgnet rundt ved å ta i betraktning vanene, valgene og preferansene dine på nett. I tillegg hentes noen av dataene som kreves for at tjenesten skal fungere, fra Kaspersky Labs sky. Dette inkluderer en sikkerhetsvurdering av Wi-Fi-nettverket du er i ferd med å koble til, eller typen nettsted du er i ferd med å åpne – som er nødvendig for å starte sikker VPN – eller en beskrivelse av interessene dine, slik at tjenesten kan gi deg relevante sikkerhetsnyheter og -tips.

 • Hvilke opplysninger om meg vil Kaspersky Lab ha hvis jeg begynner å bruke Kaspersky Security Cloud?

  Dataene som tjenesten sender til Kaspersky Lab, anonymiseres der det er mulig, inneholder ikke noen av brukerens sensitive personopplysninger, med hensyn til for eksempel religion, politiske synspunkter, seksuelle preferanser eller helse, og knyttes ikke til noen bestemt person. Disse dataene samles inn for å forbedre tjenesten og tilby mer pålitelig beskyttelse for brukerne våre. Den fullstendige listen over data som behandles, er tilgjengelig i avtalene som brukeren frivillig godtar.

 • Kan familiemedlemmer se nettaktivitetene til hverandre ved bruk av Kaspersky Security Cloud Family?

  Nei, det kan de ikke. Som abonnementseier kan du invitere opptil 19 familiemedlemmer til å bruke tjenesten eller spesifikke funksjoner i den, men hvert av familiemedlemmene har sin egen private My Kaspersky-konto.

REVIEWS

 • Kaspersky is a familiar name in security, but its newest product, Security Cloud, is a new take on antivirus software. Security Cloud is a subscription service that protects your PC or Mac, plus your Android or Apple iOS mobile devices, and gives you access to some of Kaspersky's other security tools

 • KSC has been designed to use Adaptive Security. This feature involves additional protection being turned on in situations when the user makes an unsecured Wi-Fi connection and advice given when a password might be under the threat of being hacked

  Score - 92 out of 100. "Highly Commended"
  Read more
 • Kaspersky's recently-launched Security Cloud is the latest weapon in the evolving war against online threats, one which uses remote computing power to arm customers with an array of powerful and constantly updating security tools.

Dokumentert til å være ditt valg

Våre produkter og tjenester er tildelt mange priser fra ledende testlaboratorier og bransjepublikasjoner innen sikkerhet.

Se www.kaspersky.com/top3 for mer informasjon.

Priser

Systemkrav

For alle enheter
 • Internet connection required – for product activation & updates and for access to some features
 • Webkamerabeskyttelse-teknologien fungerer bare på PC-er og Mac-maskiner. Funksjonen er tilgjengelig for et utvalg av kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til support.kaspersky.com/14098 (for Windows-maskiner) og support.kaspersky.com/14304 (for Mac-maskiner)
 • Windows ®-baserte stasjonære og bærbare PC-er
  • 1500 MB ledig plass på harddisken
  • Microsoft ® Internet Explorer ® 10 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise 2, 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise 2 / 8.1 update 3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic & Premium / Professional / Ultimate — SP1 eller nyere3
  • Processor: 1 GHz eller nyere
  • Minne (RAM): 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
  Windows-baserte nettbrett (system med Intel ®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64-bit3)
  • Minste skjermoppløsning: 1024 x 768

  1 Hvis du bruker Windows 10, må du kanskje laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer for sikkerhetsprogramvaren fra Kaspersky Lab. Produktet er ikke beregnet for bruk med Windows 10 Mobile/S-versjoner.
  2 Kaspersky Safe Kids-tjenesten er ikke tilgjengelig for denne OS-versjonen eller enhetstypen.
  3 Enkelte produktfunksjoner fungerer ikke på 64-biters operativsystemer. Gå til support.kaspersky.com/14303 for å få mer informasjon.

 • Mac desktops and laptops
  • 1800 MB ledig plass på harddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 - 10.14
 • Android-smarttelefoner og -nettbrett4
  • Android™ 4.2 eller nyere5
  • Minste skjermoppløsning: 320 x 480

  4 Kaspersky Internet Security for Android kan ha begrenset funksjonalitet på enkelte enheter. Gå til https://support.kaspersky.com/14911 for å få mer informasjon. Hvis du bruker Kaspersky Safe Kids på Xiaomi©- eller ASUS©-enheter, kan du besøke https://support.kaspersky.com/12980 for å få mer informasjon om hvordan du konfigurerer og bruker tjenesten.
  5 Kaspersky Safe Kids-tjenesten fungerer på Android™ 4.4–9.

 • iPhone and iPad
  • iOS® 11.x eller nyere

*Vær oppmerksom på at Kaspersky Security Cloud kan ha begrenset funksjonalitet på enkelte enheter og operativsystemer. Gå til help.kaspersky.com for å få mer informasjon.

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr støtte for betaversjoner/prøveversjoner av nye operativsystemer. Bare de nyeste, offisielt utgitte operativsystemene støttes av produktet.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk