Kaspersky®Security Cloud

Portalen til all vår beste beskyttelse.

Få våre beste programmer og funksjoner med én konto

Få våre beste programmer og funksjoner med én konto

 • Seks førsteklasses produkter og apper for Windows, MacOS, Android og iOS – alt på ett sted og fullpakket med hundrevis av funksjoner
 • Inkluderer antivirus, beskyttelse mot løsepengevirus, mobil sikkerhet, passordadministrasjon, VPN* og foreldrekontroller
 • Dessuten får du verktøy for personvern, oppdagelse av datalekkasjer, Wi-Fi-sikkerhet og betalingsbeskyttelse – alt er enkelt å administrere eksternt


  * Du kan beskytte opptil 500 MB data per dag, per enhet med KSC-lisensen. Hvis du vil ha muligheten til å beskytte ubegrensede mengder data og velge landet for serveren du vil koble til, koster dette ekstra.
Dra nytte av personlig beskyttelse

Dra nytte av personlig beskyttelse

 • Finn ut om dine private kontodata er lekket og få råd om hva du skal foreta deg
 • Bli varslet i sanntid hvis en ukjent app prøver å koble til web-kameraet eller mikrofonen*
 • I tillegg får du personlige varsler og advarsler som sendes direkte til enhetene, slik at du er trygg

  *PC, Mac og Android

Øk ytelsen til enhetene

Øk ytelsen til enhetene

 • Dra nytte av nettskybasert sikkerhet som holder enhetene raske og enkle å bruke
 • Forutse og løs problemer med harddisken ved å vise målinger som rapporterer om helsetilstanden
 • Administrer lagringsplass og batterilevetid på Android-enhetene dine med spesialbygde verktøy

Oppdag datalekkasjer og få hjelp til å administrere dem

Vi overvåker offentlige databaser kontinuerlig, slik at vi kan informere deg umiddelbart hvis det er datalekkasjer fra nettkontoen din, og gi deg råd om hvordan du skal håndtere situasjonen.

Se om det fungerer på enheten din

Omtale

Kaspersky Security Cloud Personal
Kaspersky
Security Cloud
Personal
content/nb-no/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-personal-v2.svg

Best for enkeltbrukere

3 eller 5 enheter

Fleksible foreldrekontrollerGratis prøveperiode
Du trenger ikke kredittkort for prøveperioden
Kaspersky Security Cloud Family
Kaspersky
Security Cloud
Family
content/nb-no/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-family-v2.svg

Best for familier

20 enheter

Fleksible foreldrekontrollerPrøv gratis
Du trenger ikke kredittkort for prøveperioden

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor valgte dere å lansere en ny tjeneste?

Alle bruker enhetene sine og Internett på ulike måter. I Kaspersky mener vi at sikkerheten skal tilpasse seg deg, ikke omvendt. Derfor lanserer vi Kaspersky Security Cloud – en helt ny løsning som tar i betraktning enkeltpersonens individualitet og sikkerhetsbehov, og som er i stand til å tilpasse seg deg og levere riktig beskyttelse til rett tid. Med patenterte teknologier for adaptiv sikkerhet får den prisbelønte flerlagsbeskyttelsen vår ekstra fleksibilitet. Dette betyr at både enkeltpersoner og familier kan få sikkerhet skreddersydd etter sitt unike behov og på ulike enheter – som en del av et abonnement i én enkelt konto.

Nå som nye teknologier dukker opp raskere enn noen gang, mener vi at denne nye tilnærmingen til nettsikkerhet kommer på rett tidspunkt. Ifølge forskningen har nå en gjennomsnittlig voksen Internett-bruker så mange som 14 passordbeskyttede kontoer, tjenester eller applikasjoner på nett, som alle brukes på flere enheter og på ulike måter – noe som betyr at du aldri har vært mer sårbar for nettrusler. Men nå, med Kaspersky Security Cloud, kan du trygt beskytte hver eneste del av din digitale verden.

Hvordan er Kaspersky Security Cloud forskjellig fra andre produkter?

Virusbeskyttelsen vår har blitt perfeksjonert i løpet av de siste to tiårene. Vi har tatt alt det beste fra våre prisbelønte løsninger og lagt til teknologier for adaptiv sikkerhet, og dermed skapt en skreddersydd løsning som beskytter deg ved å rette seg etter livsstilen din. Her er noen av egenskapene som gjør tjenesten unik:

Patentert adaptiv sikkerhet. Teknologi for adaptiv sikkerhet er skreddersydd per definisjon, og fungerer i samsvar med livsstilen din i et nettsikkerhetsmiljø som er i stadig endring. Teknologien forutser fare, gir deg råd ved behov for tiltak og oppdaterer automatisk enhetsinnstillingene når det er nødvendig. Den beskytter deg ikke bare mot direkte nettrusler, men den gir deg også tryggheten ved å vite at det du bryr deg om, håndteres på en sikker måte.

Kontobasert kontroll. Tjenesten er knyttet til abonnementseierens My Kaspersky-konto, og ikke til en lisens. Dette betyr at du kan konfigurere sikkerheten slik du ønsker, via sikkerhetsadministrasjonen i My Kaspersky. Og hvis du kjøper familieutgaven, får du kontroll over en hovedkonto som gjør det mulig for deg å dele sikkerhet med familie og venner. I så tilfelle får hver bruker sin egen My Kaspersky-konto, og løsningen tilpasser seg den enkeltes behov og nettvaner.

Fleksibilitet på tvers av plattformer. Tjenesten fungerer på Windows, Mac, iOS og Android. Og hvis du trenger å administrere kontoen din fra en delt enhet, kan du gjøre det via My Kaspersky-nettstedet.

Topp moderne innovasjon. Tjenesten er i stadig utvikling. Alle de nyeste verktøyene, funksjonene og teknologiene vil dukke opp først i Kaspersky Security Cloud.

Hvordan kan jeg være sikker på at teknologiene for adaptiv sikkerhet tar avgjørelser jeg er enig i?

Avhengig av innholdet i trusselen reagerer Kaspersky Security Cloud enten ved å implementere sikkerhet automatisk – når trusselen er alvorlig og umiddelbar respons kreves – eller ved å sende enkle varsler til enhetene dine og be deg gripe inn. Du får da valget om du vil samtykke i forslagene tjenesten kommer med, og hvorvidt du vil iverksette tiltak.

Hvorfor brukes «cloud» («sky») i navnet på tjenesten selv om den installeres på en enhet?

Vi bruker ordet «cloud» i navnet på tjenesten fordi vi ønsker å understreke at den ikke er knyttet til en bestemt enhet, men isteden fungerer som én enkelt tjeneste – selv om den installeres på flere enheter. Dette er vårt første skritt mot å skape beskyttelse som omfatter mer enn selve enheten – sikkerhet som beskytter deg døgnet rundt ved å ta i betraktning vanene, valgene og preferansene dine på nett. I tillegg hentes noen av dataene som kreves for at tjenesten skal fungere, fra Kasperskys sky. Dette inkluderer en sikkerhetsvurdering av Wi-Fi-nettverket du er i ferd med å koble til, eller typen nettsted du er i ferd med å åpne – som er nødvendig for å starte sikker VPN – eller en beskrivelse av interessene dine, slik at tjenesten kan gi deg relevante sikkerhetsnyheter og -tips.

Hvilke opplysninger om meg vil Kaspersky ha hvis jeg begynner å bruke Kaspersky Security Cloud?

Dataene som tjenesten sender til Kaspersky, anonymiseres der det er mulig, inneholder ikke noen av brukerens sensitive personopplysninger, med hensyn til for eksempel religion, politiske synspunkter, seksuelle preferanser eller helse, og knyttes ikke til noen bestemt person. Disse dataene samles inn for å forbedre tjenesten og tilby mer pålitelig beskyttelse for brukerne våre. Den fullstendige listen over data som behandles, er tilgjengelig i avtalene som brukeren frivillig godtar.

Kan familiemedlemmer se nettaktivitetene til hverandre ved bruk av Kaspersky Security Cloud Family?

Nei, det kan de ikke. Som abonnementseier kan du invitere opptil 19 familiemedlemmer til å bruke tjenesten eller spesifikke funksjoner i den, men hvert av familiemedlemmene har sin egen private My Kaspersky-konto.

Dokumentert til å være ditt valg

Våre produkter og tjenester er tildelt mange priser fra ledende testlaboratorier og bransjepublikasjoner innen sikkerhet.
 • AV-Comparatives Award: Product of the Year
 • AV-Test Award: Best Performance 2015
 • MRG Award: Online Banking Browser Security
Se www.kaspersky.no/top3 for mer informasjon.
Priser

Systemkrav

 • For alle enheter
  • Internett-tilkobling kreves - for produktaktivering og oppdateringer og for tilgang til noen funksjoner
  • Webkamerabeskyttelse-teknologien fungerer bare på PC-er og Mac-maskiner. Funksjonen er tilgjengelig for et utvalg av kompatible webkameraer. Hvis du vil se en fullstendig liste over kompatible enheter, kan du gå til https://support.kaspersky.com/14987 (for Windows-maskiner) og https://support.kaspersky.com/15196 (for Mac-maskiner)
  Windows®-baserte stasjonære og bærbare PC-er
  • 1500 MB ledig plass på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2, 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1 update3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic & Premium / Professional / Ultimate — SP1 eller nyere3
  • Processor: 1 GHz eller nyere
  • Minne (RAM): 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
  Windows-baserte nettbrett (system med Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64-bit3)
  • Minste skjermoppløsning: 1024 x 768

  1 Hvis du bruker Windows 10, må du kanskje laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer for sikkerhetsprogramvaren fra Kaspersky Lab. Produktet er ikke beregnet for bruk med Windows 10 Mobile/S-versjoner.
  2 Kaspersky Safe Kids-tjenesten er ikke tilgjengelig for denne OS-versjonen eller enhetstypen.
  3 Enkelte produktfunksjoner fungerer ikke på 64-biters operativsystemer. Gå til support.kaspersky.com/15125 for å få mer informasjon.


  *Vær oppmerksom på at Kaspersky Security Cloud kan ha begrenset funksjonalitet på enkelte enheter og operativsystemer. Gå til help.kaspersky.com for å få mer informasjon.

  Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr støtte for betaversjoner/prøveversjoner av nye operativsystemer. Bare de nyeste, offisielt utgitte operativsystemene støttes av produktet.