True Cybersecurity for bedrifter
fra Kaspersky Lab

True Cybersecurity forhindrer ikke bare Internett-angrep, men forutser, oppdager og reagerer på dem – effektivt, fleksibelt og pålitelig.

Tre grunner til å velge True Cybersecurity

HuMachine-etterretning som oppdager trusler effektivt

Våre enestående funksjoner for oppdagelse utvikles gjennom bruk av vår globale cyberhjerne i kombinasjon med maskinlæringsalgoritmer, basert på menneskelig ekspertise uten sidestykke

Fleksibel,
tilpassbar sikkerhet

Løsningene våre er utviklet for å fungere i alle IT-miljøer, støtter alle forretningsprosesser og gir skalerbar administrasjon av sikkerhetsrisikoer på nettet

HuMachine-etterretning
Den nye standarden for effektiv oppdagelse

HuMachine™-etterretning er vår effektive tilnærming for å beskytte kunder mot de mest avanserte truslene samt alle andre former for cyberangrep.

Beskyttelsen vår er basert på vår globale cyberhjerne kombinert med maskinlæringsalgoritmer, og drives av den enestående menneskelige ekspertisen i sikkerhetsteamene våre. Dette gjør det mulig for teknologien vår å bekjempe stadig nye trusler.

Next generation technologieën

Sikkerhetsløsningene våre for bedrifter besitter et spekter av neste generasjons teknologi, inkludert intelligent atferdsanalyse og maskinlæringsalgoritmer. Kombinasjonen av avansert teknologi og flerlagsmetoden vår bidrar i stor grad til at vi har en av de høyeste oppdagelsesratene i bransjen, noe som er bevist i uavhengige tester. Neste generasjons teknologi danner også grunnlaget for Kaspersky Anti Targeted Attack Platform – vår høyprofilerte løsning for å oppdage komplekse og målrettede angrep.

LÆR MER OM TRUE CYBERSECURITY-LØSNINGER OG -TJENESTER
For små og mellomstore
bedrifter
For
selskaper