Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization Beskytt den virtuelle infrastrukturen

 • Beskyttelse mot skadelig programvare og IDS/IPS for virtuelle servere og VDI
 • Sikkerhet for VMware-, Citrix-, Microsoft- og KVM-plattformer
 • Kraftig, men lett sikkerhet for XenDesktop og Horizon
 • Fungerer i samarbeid med infrastrukturen og styrker funksjonene i strukturen
 • Perfekt balansert beskyttelse uten innvirkning på ytelsen
  • Agentless-sikkerhet integrert med VMware NSX

   Innebygd integrasjon mellom Kaspersky Security for Virtualization Agentless og VMware vSphere- og NSX-plattformer innebærer at infrastrukturen og sikkerhetslagene fungerer sammen, slik at du får nye automatiserings- og beskyttelsesnivåer i programvaredefinerte datasentre. Søk etter skadelig programvare, signatur- og heuristikkanalyser samt funksjoner for blokkering av nettverksangrep flyttes til kraftige sikkerhetsenheter (SVM-er) og leveres til hver VM så snart den blir slått på.

  • Beskyttelse mot skadelig programvare for alle virtuelle plattformer

   Kasperskys prisbelønnede motor mot skadelig programvare gir automatisk sanntidsbeskyttelse for nesten alle virtuelle maskiner (VM-er), ved oppstart og etter behov, på de mest populære virtualiseringsplattformene, inkludert VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM.

   Kaspersky Security for Virtualization er mer enn bare «utformet for» virtualiseringsplattformer: Det utnytter kjerneteknologien i disse plattformene for å gi optimale sikkerhetsfunksjoner i både plattform- og sikkerhetsløsningen. Med Kaspersky Security for Virtualization fungerer infrastrukturen og sikkerhetsløsningen sammen og gir maksimal effektivitet.

  • Avansert nettverksbeskyttelse og IDS/IPS

   Kaspersky Security for Virtualization har også funksjonalitet for nettverksbeskyttelse. Avhengig av konfigurasjonen leveres dette enten via en dedikert SVA (Security Virtual Machine) eller gjennom gjestemaskinbaserte mekanismer. I det siste tilfellet muliggjør en fleksibel programbrannmur nettverksorganisering ikke bare på protokollnivå, men også på programnivå. Network Attack Blocker er et kompakt, men likevel kraftfullt IDS/IPS-system som er i stand til å gjenkjenne og blokkere både kjente og ukjente, nettverksbaserte angrep, inkludert de som utnytter bestemte svakheter.

  • For Windows Servers i fullstendig modus og serverkjernemodus

   Kaspersky Security for Virtualization støtter Windows Server-operativsystemer som kjøres i fullstendig modus og sikkerhetskjernemodus. Dette er spesielt viktig nå som bedrifter distribuerer mer og mer kritiske infrastrukturservere uten brukergrensesnitt i serverkjernemodus (for eksempel domenekontrollere, DHCP, DNS).

  • Flerlagssikkerhet for VDI-miljøer

   Uovertruffen flerlagsbeskyttelse for VMware Horizon og Citrix XenDesktop har ingen innvirkning på sluttbrukeropplevelsen eller svargraden til VDI-plattformen.

   Den lette løsningen gir utmerket sikkerhet for VDI, med beskyttelse mot avanserte trusler som skadelig kryptoprogramvare og zero-day-utnyttelse samt sårbarheter som ikke er rettet opp. Vi oppnår dette ved å laginndele deteksjons- og blokkeringsteknologier, inkludert heuristikk, atferdsanalyse og automatisk forebygging av utnyttelse (AEP – Automatic Exploit Prevention), over tradisjonell beskyttelse på filnivå. Andre proaktive sikkerhetslag som Internett-, enhets- og programkontroller bidrar til betydelig bedre motstandsdyktighet mot angrep.

  • Unngå duplisering av ressurser

   En dedikert SVM (Security Virtual Machine) som er installert på hypervisoren, innebærer at filskanneoppgavene kan flyttes, noe som reduserer innvirkningen på drift og ytelse på VM-ene.

   Topper i ressursbruk reduseres også, via Intelligent Scan Task Orchestration, med automatisering av køer gjennom gruppering og prioritering av skanneoppgaver på flere VM-er.

  • Delt hurtigbuffer

   I store miljøer blir filer ofte duplisert over flere virtuelle maskiner. I motsetning til eldre sikkerhetsprodukter, som skanner hver forekomst av filen på hver VM, inneholder Kaspersky Security for Virtualization Shared Cache-teknologi. Én enkelt forekomst av flere identiske filer skannes, og konklusjonen lagres i den delte hurtigbufferen, noe som i stor grad reduserer skanneaktiviteter og forbedrer den totale VM-ytelsen.

  • Integration Server for bedre effektivitet

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless Integration Server støtter samhandling mellom VMware vCenter Server og SVM. Denne serveren innhenter informasjon om den beskyttede VMware-infrastrukturen, både hypervisorene og VM-ene som er distribuert på dem. Én Integration Server kan kobles til flere VMware vCenter-servere for å innhente enda mer informasjon fra den VMware-baserte virtuelle infrastrukturen, noe som optimaliserer prosessene for datahenting og sparer plattformressurser.

   Når Kaspersky Security for Virtualization Light Agent Integration Server overfører informasjon fra SVM til Light Agent-forekomster som er installert på hver beskyttede virtuelle maskin, kan Integration Server brukes til å gi informasjon om SVM-er til Light Agent-forekomster hvis multikast ikke kan brukes.

  • Sentral administrasjonskonsoll

   Kaspersky Security Center gir administratorer en samlet visning av alle endepunktene som beskyttes av Kaspersky-sikkerhetsteknologi, inkludert virtuelle servere og skrivebord samt fysiske og mobile enheter.

  • Skyassistert sikkerhet

   Integrasjon med skybaserte Kaspersky Security Network (KSN) beskytter proaktivt virtuelle servere og stasjonære PC-er mot kommende, global, skadelig programvare. Nye trusler kan identifiseres på så lite som 0,02 sekunder.

  • Beskytte investeringen

   Ettersom Kaspersky Security for Virtualization er utviklet spesielt for å beskytte virtuelle maskiner (VM-er), hjelper det bedrifter med å opprettholde høy maskintetthet og høy ytelse. Det beskytter avkastningen av virtualiseringen samtidig som det eliminerer behovet for store oppdateringer og skanninger, og det dekker over svakheter og sårbarheter.

  • Optimal effektivitet

   Sikkerhetsløsningen vår sikrer at infrastruktur og den tilhørende sikkerhetsløsningen fungerer sammen for optimal effektivitet, takket være muligheten for integrasjon med de mest populære virtualiseringsplattformene, inkludert VMware NSX. Førsteprioriteten er å levere de beste beskyttelsesfunksjonene, som er riktig balansert med avanserte ytelsesegenskaper.

  • Bevarer ytelsen til virtualiseringsplattformen

   Det er viktig å opprettholde sikkerheten uten at det har negativ innvirkning på ressurser og konsolideringsforhold, for å sikre at investeringen i virtualisering gir de beregnede økonomiske fordelene. Kaspersky Security for Virtualization er langt mindre ressurskrevende enn tradisjonelle løsninger. Løsningen optimaliserer skanneoppgaver på filnivå, finjusterer beskyttelsesteknologier og organiserer skanneoppgaver for å bevare ytelsen til virtualiseringsplattformen.

   I stedet for å bruke en tradisjonell sikkerhetsagent installert på hver virtuell maskin, gir Kaspersky Security for Virtualization en mer effektiv metode for å beskytte det virtualiserte miljøet. Det gir også mindre belastning på prosessorer, minne, lagring og I/U:

   • Miljøer som Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, KVM og VMware vSphere kan sikres med én Security Virtual Machine (SVM) på hver virtuelle vert og en svært lett agent på hver VM.
   • Alternativt kan VMware vSphere-miljøer også beskyttes med en sikkerhetsløsning uten agenter, slik at bare én forekomst av sikkerhetsprogramvaren beskytter hver VM som kjører på en virtualiseringsvert.
  • Forbedrer sluttbrukeropplevelsen for VDI

   Løsningsarkitekturen gir en mye bedre opplevelse for sluttbrukerne, ved at VDI-sikkerheten forbedres uten at det går på bekostning av ytelsen eller viktige parametre som påloggings- og oppstartstid.

  • Uovertruffen sikkerhet

   Kaspersky Labs nyeste prisbelønnede motor for beskyttelse mot skadelig programvare kombinerer signaturbaserte, proaktive og skybaserte teknologier for å gi en oppdagelsesrate av ypperste klasse. Den beskytter også mot zero-day-trusler.

  • Enhetlig administrasjon og full synlighet

   Én enhetlig administrasjonskonsoll gjør at IT-teamet sentralt kan administrere sikkerheten for alle VM-ene, i tillegg til andre Kaspersky Lab-sikkerhetsprodukter som kjøres på fysisk infrastruktur eller mobile enheter. Ved å gjøre det enklere for teamet ditt å administrere blandingsmiljøer – ved å kombinere virtuelle, fysiske og mobile plattformer – hjelper Kaspersky Lab deg å implementere virtualiseringsprosjekter i ditt eget et tempo.

  • Optimalisering av sikkerhetskostnader

   Ettersom vi tilbyr deg et alternativ for hver VM (inkludert for hvert skrivebord og hver server) eller lisensieringsalternativer for hver kjerne, kan du velge den mest kostnadseffektive lisensieringsmodellen for forretningsbehovene dine. Velg Agentless-sikkerhetsløsningen, gå videre med Light Agent-løsningen, eller bruk en kombinasjon av disse. Én lisens passer for alt.

Kaspersky Security for Virtualization

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for bedriften din?