Kaspersky Endpoint Security for Windows

For bærbare og stasjonære datamaskiner, nettbrett og servere


Windows' dominans i bedriftsverdenen gjør dem til et mål for nettkriminelle.

Det holder ikke å stole på at innebygde sikkerhetsfunksjoner skal beskytte bedriften mot neste generasjon Internett-trusler. Flere fragmenterte teknologier kan imidlertid føre til en kompleks administrasjon og redusert effektivitet.

Kaspersky Endpoint Security for Windows er verdens mest testede og prisbelønte sikkerhetsprogram. Dette drives av neste generasjon teknologier som beskytter alle Windows-endepunkter og dataene på dem.

Programmet kombinerer neste generasjon trusselbeskyttelse i flere lag, ekstra proaktive lag som program-, nett- og enhetskontroller, administrasjon av sikkerhetsproblemer og oppdateringer, datakryptering og omfattende systemadministrasjonsverktøysett med en EDR-klar endepunktsagent. Dette flaggskipproduktet i Kaspersky Labs portefølje har mange funksjoner og fordeler:

 • Det beskytter de mest verdifulle bedriftsressursene dine – dataene dine og bedriftens prosesskontinuitet.
 • Det sikrer effektivitet – det er enkelt å implementere og administrere fra en enkelt konsoll med enhetlige retningslinjer.
 • Det gir kundene den beste mulige beskyttelsen, slik det er vist i uavhengige tester.
 • Det har en fremtidsdrevet produktforskning og utviklingsstrategi – alle teknologiene er utviklet internt for ekte integrering og nyskapning.
 • Det passer inn i eksisterende infrastrukturer.

Finn ut mer om True Cybersecurity for bedrifter og hva kundene våre sier om teknologiene våre, her.

FUNKSJONER OG FORDELER
 • Effektiv ML-drevet trusselbeskyttelse, selv uten regelmessige oppdateringer

  De omfattende, uavhengig testede løsningene våre drives av neste generasjon beskyttelse i flere lag som forhindrer mulige trusler i å nå endepunkter, og som pålitelig identifiserer og blokkerer de truslene som gjør det.

  Flere signaturløse komponenter, som HIPS, KSN, atferdsregistrering, forhindring av utnyttelse med flere, gjør at et produkt kan oppdage trusler selv uten hyppige oppdateringer. Beskyttelsen drives av statisk maskinlæring (ML) for forhåndmaskinlæring og dynamisk maskinlæring (ML) for etter-utførelsesstadier. Atferdsregistrering analyserer den faktiske prosessaktiviteten i sanntid og avslører dens skadelige natur. Alt du må gjøre da, er å slå alarm, avslutte prosessen, og deretter tilbakestiller utbedringsmotoren endringene.

  • Oppdag angrep og inntrengninger raskere

   Kaspersky Endpoint Security for Windows-forekomster kan integreres med Endpoint Detection and Response (EDR) som dets sensorer på arbeidsstasjoner og servere. Dette gjør det mulig å fange opp og analyse store mengder data uten å påvirke brukerproduktiviteten. Det gir deg avansert trusselsporing av tegn på inntrengninger – som filprøver som matcher kompromissindikatorene (IoC).

  • Forebyggingseksponering via nettverk

   Beskyttelsen mot nettverkstrusler i Kaspersky Endpoint Security for Windows identifiserer nettverksangrep på bedriftens nettverk og blokkerer dem. For eksempel kan skadelig programvare som bruker et bufferoverløpsangrep, endre en prosess som allerede har blitt lastet ned i minnet, og på denne måten kjøre skadelig kode. Beskyttelsen mot nettverkstrusler er den eneste komponenten som kan forhindre at infeksjoner sprer seg på denne måten.

  • Senk eierkostnadene

   Den matematiske modellen vår analyserer mer enn 100 000 eksempelfunksjoner og bruker mer enn 10 millioner atferdslogger til å «lære opp» modellene – i én lett klientpakke på 2 MB. Den enorme databasen i kunnskapssystemet vårt har mer enn 50 TB data og mer enn fire milliarder hashtabeller, men disse store kvantaene med etterretningsdata påvirker ikke ressursene dine eller ytelsen.

   Hver del av neste generasjons teknologi har blitt utformet for å gi deg de korteste reaksjonstidene, det laveste antallet falske positive og de høyeste beskyttelsesnivåene. Dette har blitt bekreftet i uavhengige tester. Disse optimaliserte ytelsesnivåene bruker færre ressurser og mindre energi og reduserer dermed de totale eierkostnadene.

   Med introduksjonen av skymodus for beskyttelseskomponenter har denne nyeste versjonen av Kaspersky Endpoint Security for Windows:

   • halvert installasjonsstørrelse, for rask distribusjon
   • redusert harddisk- og RAM-forbruk
   • redusert nettverksbelastning

  Håndter farene ved surfing – i sanntid

  Bare i Q3 2018 ble mer enn 250 millioner unike skadelige URL-adresser funnet av Kaspersky Lab-teknologier. Selv en favoritt, et pålitelig nettsted eller en bedriftsnode kan være utsatt, noe som gjør den daglige driften mer usikker.

  Kaspersky Endpoint Security for Windows drives av Kaspersky Security Network (KSN), vårt skyassisterte trusseletterretningsnettverk. Millioner av globalt distribuerte noder fôrer trusseletterretning til systemene våre, noe som sikrer rask respons i nær sanntid på selv den nyeste, fremvoksende eller utviklende trusselen – inkludert masseangrep.

  KSN tilføyer ytterligere et sikkerhetsnivå til endepunktet, noe som muliggjør raske og nøyaktige beslutninger om URL- eller filsikkerhet uten at det er nødvendig med full innholdsanalyse. Responstidene er så korte som 0,02 sekunder – betydelig kortere enn med tradisjonelle metoder for beskyttelse.

  Web Threat Protection-komponenten skanner HTTPS-trafikk for å avskjære, identifisere og blokkere de nyeste truslene, inkludert dem som bruker kryptering til å trenge uoppdaget inn i systemet. Sluttbrukerens opplevelse blir sømløs og uavbrutt.

  Reduser den nettverksbaserte eksponeringen drastisk

  Network Threat Protection identifiserer og blokkerer angrep på bedriftens nettverk. Network Threat Protection er den eneste komponenten som kan hindre at infeksjoner for eksempel sprer seg gjennom et bufferoverløpsangrep – når skadelig kode utføres gjennom endring av en prosess som allerede er lastet ned i minnet. Ny Network Attack Blocker-funksjonalitet beskytter mot angrep som utnytter sikkerhetsproblemer i ARP-protokollen til å etterligne en enhets MAC-adresse.

  Blokker løsepengevirus, filløse angrep og overtakelse av administrative konti

  Nettkriminelle benytter seg av verktøy og skript til å samle inn administratorpassord, for deretter å aktivere ekstern administrasjon av infiserte verter. De kan også benytte seg av legitime verktøy for å starte filløse angrep – dette gjør det umulig for tradisjonelle beskyttelsesmotorer å blokkere dem. Dette gjøres enda verre av den nesten konstante trusselutviklingen, samt løsepengevirus som det blir stadig mer av – 2017 vil alltid bli husket for alle angrepene med krypterte løsepengevirus.

  Ved å oppdage og analysere mistenkelig aktivitet på arbeidsstasjoner, i delte mapper og på filservere, og ved hjelp av atferdsanalyse for å oppdage fremvoksende trusler – identifisere dem på grunnlag av deres faktiske atferd fremfor deres etterlignende aktivitet, på stadiet for inntrengningsforhindring – kan Kaspersky Labs atferdsregistrering beskytte mot nye, avanserte trusler, inkludert løsepengevirus. Hvis det oppdages mislykkede angrep, blir den skadelige programvaren blokkert, mens automatisk tilbakerulling reverserer skadelige handlinger som allerede er utført.

  Utvikle og kjør programmer med åpen kildekode uten risiko

  Windows Subsystem for Linux (WSL) er et populært undersystem som gjør det mulig å kjøre *NIX/Linux-programmer i Windows 10. Dette undersystemet er nå beskyttet, med skanning av WSL-filer, -apper og -trafikk.

  Beskytt felles programvare mot zero-day-angrep

  Kaspersky Labs forhindring av utnyttelse forhindrer skadelig programvare i å utføre og utnytte sikkerhetsproblemer med programvare eller operativsystem. De mest aktuelle programmene – inkludert Adobe® Reader, Microsoft® Internet Explorer®, Microsoft® Office® og Java – overvåkes, noe som gir deg et ekstra beskyttelseslag mot ukjente zero-day-trusler.

  Se neste generasjon teknologi i aksjon

  Vår kombinasjon av menneskelig ekspertise, stordatatrusseletterretning og maskinlæring gir vår bransjeledende etterretning informasjon som ikke bare forhindrer sikkerhetshendelser, men som også forutser, oppdager og reagerer på dem – og du kan se resultatene i sanntid, se hvert beskyttelsesnivå og truslene som oppdages og blokkeres.

  Oppdag angrep og inntrengninger raskere

  Kaspersky Endpoint Security for Windows-forekomster kan integreres med Endpoint Detection and Response (EDR) som dets sensorer på arbeidsstasjoner og servere. Dette gjør det mulig å fange opp og analysere store mengder data uten å påvirke brukerproduktiviteten. Ved avansert trusseljakt søkes det etter bevis på inntrengning, for eksempel fileksemplarer som samsvarer med risikoindikatorer (IoC, Indicators of Compromise).

  Én administrasjonskonsoll for blandede IT-miljøer

  Kontroll med lett berøring og administrasjon av alle endepunkter med en konsoll som viser flere data i én visning – bruk mindre tid og ressurser på å administrere IT-ressurser og sikkerhet. Angi og kopier bestemte innstillinger og parametere fra universelle retningslinjer.

  • Distribuer over mangfoldige og fysisk separate nettverk

   Unike veivisere for enkel distribusjon på tvers av nettverket, med eller uten Active Directory-domene. Distribuer og behold endepunktbeskyttelsen selv om nettverket fysisk har blitt koblet fra Internett.

  • Skalerbar administrasjon

   Tilordne ulike endepunktsgrupper eller administrasjonsoppgaver til ulike administratorer via en rollebasert modell, og tilpass administrasjonskonsollen slik at hver enkelt administrator bare får tilgang til verktøy og data som er relevante for deres ansvarsområder.

  • Beskyttelse mot forsøk på sabotasje

   Kaspersky Endpoint Security for Windows ivaretar integriteten til sin egen beskyttelse og systemsikkerhet, inkludert å avskjære og blokkere forsøk på å deaktivere systemet.

  Kryptering og databeskyttelse for alle bedrifter

  Sikre dataene dine med FIPS 140-2 og Common Criteria: EAL2+-sertifisert kryptering, eller bruk innebygd Microsoft® BitLocker®-administrasjon til å aktivere kryptering innebygd i operativsystemet.

  • Forhindre brudd på datasikkerheten

   Uansett om den bærbare PC-en blir stjålet eller du mister en lagringsenhet, gjør krypteringen sensitive data ubrukelige for kriminelle eller uautoriserte personer. Kaspersky Endpoint Security for Windows bruker 256-biters Advanced Encryption Standard (AES)-algoritmen og støtter Intel® AES-NI for rask kryptering.

  • Beskytt data på stasjonære enheter

   Full diskkryptering (FDE) kjører på den fysiske harddisken, noe som gjør det enkelt å kjøre en «krypter alt på en gang»-strategi uten at sluttbrukere må avgjøre hvilke elementer som skal krypteres. Full diskkryptering gjør det mulig å godkjenne noe før oppstart og garanterer et trygt miljø som ikke kan tukles med, og som er eksternt til operativsystemet – som et pålitelig godkjenningslag.

  • Sikker deling av data og sikkerhetskopier

   Kasperskys kryptering på filnivå muliggjør kryptering av data i bestemte filer og mapper på en hvilken som helst stasjon. Dette gjør det mulig for systemadministratorer å kryptere filer automatisk, basert på egenskaper som plassering og filtype – og denne krypteringen kan håndheves for informasjon som opprettes i et hvilket som helst program. Brukere kan også enkelt opprette krypterte, selvutpakkende pakker – dette sikrer at dataene beskyttes når de opprettes som sikkerhetskopier eller deles via flyttbare enheter, e-post, nettverk eller Internett.

  • Sentral administrasjon og sentrale valg

   Det er god praksis å ta i bruk de samme retningslinjene for krypteringsinnstillinger som for programmer mot skadelig programvare, enhetskontroll og andre sikkerhetsinnstillinger for endepunkter. Slik får du den beste tilnærmingen til integrerte, enhetlige retningslinjer – IT kan for eksempel tillate godkjente USB-enheter å koble til en bærbar PC og håndheve krypteringretningslinjer for enheten. Alt dette gjøres via den samme enkeltkonsollen som brukes til å administrere Kaspersky Lab-endepunktsikkerhet.

   Hvis du skulle miste passord eller skade driveren, kan dataene likevel gjenopprettes og dekrypteres ved å bruke en spesiell sentralt administrert nødgjenopprettingsprosedyre. Innebygd Microsoft® BitLocker®-administrasjon gjør det mulig med OS-innebygd kryptering, slik at du kan avgjøre hvilken teknologi du vil bruke og kontrollere via enkeltkonsollen.

  Skyaktiverte kontroller for forbedrede retningslinjer og forhindring av brudd på disse

  Host Intrusion Prevention, sentraliserte nett-, enhets- og programkontroller reduserer angrepsflaten og ivaretar sikkerheten og produktiviteten til brukerne. Kaspersky Lab har et eget Dynamic Whitelisting-laboratorium med en konstant overvåket og oppdatert database på mer enn to og en halv milliarder klarerte programmer. Denne databasen synkroniserer automatisk med endepunkter for å forenkle rutinearbeidet for administratorer.

  For å forenkle administrasjonen styres kraftige endepunktkontroller fra samme konsoll og er godt integrert med Active Directory og neste generasjon beskyttelse mot skadelig programvare. Dette gjør det raskt og enkelt å opprette retningslinjer.

  • Control inappropriate resource use

   Forhindre torrent-bruk og potensiell datalekkasje med nettkontroller. En ny nettkontrollkategori – «Cryptocurrencies and Mining» – gjør administratorer i stand til å blokkere ulike nettsteder for utvinning av kryptovaluta på bedriftens ressurser med ett klikk. Administratorer kan overvåke, filtrere og kontrollere hvilke kategorier av nettsteder de ansatte kan besøke, direkte i endepunktet. Disse kategoriene oppdateres regelmessig, med hundrevis av nye ressurser hver måned. Når kategoriene synkroniseres med endepunktet, håndheves det retningslinjer selv når brukeren ikke bruker bedriftens nettverk. Fleksible retningslinjer for akseptabel surfing på visse tider av dagen og integrert Active Directory gjør at retningslinjene kan brukes på tvers av bedriften raskt og enkelt.

  • Reduser faren for angrep

   Programkontrollen, som drives av Dynamic Whitelisting, reduserer faren for zero-day-angrep betraktelig ved å gi deg full kontroll over hva slags programvare som får kjøre, inkludert bestemte versjoner. Dette inkluderer IT-skyggescenarier der for eksempel ansatte installerer ikke-bedriftsprogramvare eller -spill på en enhet, noe som utsetter bedriftsnettverket for fare samtidig som produktiviteten går ned. Svartelistede programmer blokkeres, mens de godkjente og klarerte programmene dine fra Dynamic Whitelisting-databasen fortsetter å kjøre uten problemer.

  • Automatiser tilpasset forsterkning for hver PC

   Adaptive Anomaly Control bidrar automatisk til bruk av det høyeste akseptable sikkerhetsnivået for hver rolle i organisasjonen. Etter første overvåking av spesifikke handlinger og innhenting av informasjon om atferden til brukere og programmer, identifiserer og lærer funksjonen karakteristiske atferdsmønstre, helt ned til individuelt brukernivå. Hvis et program deretter utviser unormal atferd i forhold til dette mønsteret, blokkeres programmet. Alt dette uten at sluttbrukere blir forstyrret.

  • Reguler tilgangen til sensitive data og innspillingsenheter

   Noen programmer utfører aktiviteter som kan anses som svært risikable, selv om programmene i seg selv ikke er klassifisert som skadelige. Disse aktivitetene bør kontrolleres.

   Løsningen vår setter begrensninger for programrettigheter i henhold til tildelte klareringsnivåer. Dette begrenser tilgangen til ressurser som sensitive data. Host Intrusion Prevention samarbeider med en lokal og skybasert (KSN) omdømmedatabase og styrer programmer og begrenser tilgangen til viktige systemressurser og lyd- og videoopptaksenheter.

   Kaspersky Labs store lager med HIPS-standardinnstillinger og begrensninger på ulike programmer bidrar til å avlaste byrden for administratorer og gir dem fullstendig kontroll over spesifikke, individuelle innstillinger.

  • Stopp trusler som forbindes med offentlige Wi-Fi-nettverk eller USB-enheter

   For å forhindre brukere i å koble seg til potensielt usikre offentlige Wi-Fi-nettverk kan du generere en liste over pålitelige nettverk basert på navn, krypterings-/godkjenningstype – eller forhindre at en nettverksbro opprettes ved å blokkere en annen aktiv nettverkstilkobling.

   Du løser ikke nødvendigvis problemet med den flyttbare enheten ved å deaktivere en USB-port. Dette kan påvirke produktiviteten til andre brukere – for eksempel at de blir ute av stand til å koble til et 4G-modem. Kaspersky Labs enhetskontroll løser dette med et mer detaljert kontrollnivå ved nettverkstilkoblinger og på enhetstypenivå. Når Kaspersky Labs krypteringsteknologier integreres i systemet, kan du ta i bruk krypteringsretningslinjer på spesifikke drivertyper, samt:

   • opprette regler for tillatte enheter
   • angi lese-/skrivetilgang for enheter
   • loggføre slette-/kopieringsoperasjoner
   • strømlinjeforme enhetskontroller med Active Directory-brukere
  • Kontroller upassende ressursbruk

   Unngå å kaste bort tiden og potensielle datalekkasjer via sosiale nettverk og tjenester for direktemeldinger med nettkontroller. Administratorer kan overvåke, filtrere og kontrollere hvilke nettsteder de ansatte besøker, direkte på endepunktet. Når innstillingene synkroniseres med endepunktet, håndheves retningslinjene selv når brukeren ikke bruker bedriftens nettverk.

   Fleksible retningslinjer for akseptabel sosial surfing på visse tider av dagen og integrert Active Directory gjør at retningslinjene kan brukes på tvers av bedriften raskt og enkelt.


  SLIK KJØPER DU

  Kaspersky Endpoint Security for Windows er inkludert i:

 • Hvis du vil se de mest komplette, oppdaterte kravene, kan du gå til Kasperskys kunnskapsbase.

  • Generelle krav

   • 2 GB ledig plass på harddisken
   • Intel Pentium 1 GHz-prosessor (som støtter SSE2-instruksjonssettet eller en kompatibel tilsvarende enhet)
   • RAM: 1 GB for et 32-biters operativsystem (2 GB for et 64-biters operativsystem)
  • Operativsystemer

   • Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise x86 / x64*
   • Microsoft Windows 8.1 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 8 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x86 / x64 SP1 eller nyere
  • Microsoft Windows Server 2019 x64**
  • Microsoft Windows Server 2016 x64**
  • Microsoft Windows Server 2012 Standard / Foundation / Essentials x64 Edition eller nyere
  • Microsoft Windows MultiPoint Server 2012 x64 Edition
  • Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials / Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard / Enterprise x86/x64 Edition SP1 eller nyere

  * Hvis du vil ha mer informasjon om støtte for Microsoft Windows 10-operativsystemet, kan du se artikkelen 13036 i den tekniske brukerstøttens kunnskapsbase.

  ** Hvis du vil ha mer informasjon om støtte for Microsoft Windows Server 2016-operativsystemet, kan du se artikkelen 13036 i den tekniske brukerstøttens kunnskapsbase.

  Virtuelle plattformer

  • VMWare Workstation 14
  • VMWare ESXi 6.5
  • Microsoft Hyper-V 2016
  • Citrix XenServer 7.2
  • Citrix XenDesktop 7.14
  • Citrix Provisioning Services 7.14

  Versjonskrav for abonnement

  Dette programmet er tilgjengelig som en del av Kaspersky Endpoint Security for Business, og kan kjøpes som et abonnement med en fleksibel månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt og systemkrav for program her.

En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

  Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

  Godta og lukk