Kaspersky Endpoint Security for Windows (For arbeidsstasjoner og filservere)

Kaspersky Endpoint Security for Windows kombinerer sikkerhet i flere lag, kryptering, kraftige kontrollverktøy og sentralisert administrasjon for optimalisert ytelse og pålitelig beskyttelse mot alle typer trusler på Internett, med minimalt avbrudd i arbeidsflyten.


Analytikere hos Kaspersky oppdager over 300 000 unike tilfeller av skadelig programvare hver eneste dag. Målrettede angrep og kampanjer med skadelig programvare, utnyttelse av sikkerhetsproblemer i driftssystemer og programmer, nettfisking og løsepengevirus er i sterk vekst. Kaspersky Endpoint Security for Windows kombinerer bransjeledende sikkerhetsteknologier, endepunktkontroller og datakryptering i én integrert løsning og beskytter bedriften din mot kjent skadelig programvare og avanserte trusler. Og vår unike HuMachine™-tilnærming, drevet av en kombinasjon av trusselteknologi for stordata, maskinlæring og menneskelig ekspertise, beskytter Windows-baserte endepunkter, enheter og servere med minimal påvirkning for brukerne eller IT-systemene.

Et funksjonsrikt program i Kaspersky Endpoint Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Windows:

 • beskytter de mest verdifulle bedriftsressursene dine, dataene dine og bedriftens prosesskontinuitet
 • gir brukervennlighet, pålitelig sikkerhet som er optimalisert etter ytelse, men minimal påvirkning for ressursene
 • sikrer bedriftens effektivitet, kan enkelt distribueres og administreres fra samme konsoll som andre sikkerhetskomponenter i Kaspersky Endpoint Security for Business.
FUNKSJONER OG FORDELER
 • Sikkerhet i flere lag, maksimal brukereffektivitet

  Kaspersky Endpoint Security for Windows gir beskyttelse i flere lag mot alle typer trusler som bedriften står overfor. Våre proaktive sikkerhetsteknologier minimerer mulighetene truslene har til å nå frem til endepunktene, og kan pålitelig identifisere og blokkere truslene som kommer gjennom. Skybasert trusselteknologi gir rask respons på nye trusler med minimalt med falske positiver, noe som sikrer en uavbrutt arbeidsflyt. 

  • Leverer neste generasjons teknologi 

   Kaspersky Labs unike HuMachine™-tilnærming er drevet av en kombinasjon av trusselteknologi for stordata, maskinlæring og menneskelig ekspertise. Når disse elementene arbeider sammen, fremheves fordelene ved hvert enkelt element, noe som gir et høyere beskyttelsesnivå. 

  • Benytter seg av fordelene ved skybasert trusselteknologi

   Millioner av Kaspersky-kunder verden over sender oss anonymiserte trusseldata fra enhetene sine til Kaspersky Security Network (KSN). Dette skybaserte trussellaboratoriet samler inn og lagrer store volum med metadata fra skadelig programvare, slik at det kan ta raske og nøyaktige avgjørelser vedrørende sikkerheten til filer og URL-adresser uten at det må analysere innholdet på nytt. Dette gjør det mulig å tilby umiddelbar beskyttelse mot nye trusler. 

  • Oppdager mistenkelig aktivitet* 

   Ved å oppdage og analysere mistenkelig aktivitet på arbeidsstasjoner kan System Watcher-teknologien vår bidra til å beskytte mot nye trusler, inkludert løsepengevirus. Hvis det oppstår et angrep med skadelig programvare, blokkeres den skadelige programvaren, og eventuelle handlinger programvaren utførte, rulles tilbake automatisk.

   * bare tilgjengelig for arbeidsstasjoner

  • Beskytter mot utnyttelser*

   Sammen med vår Vulnerability Monitor bidrar Kaspersky Labs innovative AEP-teknologi (Automatic Exploit Prevention) til å sikre at skadelig programvare ikke kan utnytte sårbarheter i operativsystemet eller programmene som kjører i nettverket. AEP overvåker spesifikt programmer som ofte blir angrepet – som Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office, Java og mange flere – for å gi et ekstra lag av sikkerhet som overvåker og beskytter mot ukjente trusler. 

   * bare tilgjengelig for arbeidsstasjoner

  • Beskytter bedriftens nettverk

   Trusler rettet mot bedriftens nettverk, inkludert portskanning, tjenestenektangrep og bufferoverløpsangrep, er i vekst. Network Attack Blocker-teknologien i Kaspersky Endpoint Security for Windows overvåker og registrerer aktivitet med skadelig programvare i bedriftens nettverk og gir deg muligheten til å konfigurere om du vil blokkere denne aktiviteten.

  Fleksible kontrollverktøy for forbedret sikkerhet og økt produktivitet

  Integrerte kontroller for program, Internett og enheter for arbeidsstasjoner gjør det mulig å administrere programmer i bedriftsnettverket, styre nettbruk og minimere risikoen for skadelig programvare og tap av data. Fra kontrollverktøyenes funksjonssett finnes det programstartkontroll for Windows-baserte filservere. 

  • Hvitelister og svartelister for programkontroll

   Det finnes tusenvis av nye programmer på markedet, og det blir flere hver dag. Det er utfordrende å holde rede på hvilke som utgjør en potensiell trussel. Programkontroller bidrar til å beskytte systemer mot skadelig programvare ved å gi administratorer total kontroll over hvilke typer programmer som kan kjøres i nettverket.  

   Du kan velge mellom en tilnærming med hvitelister eller en tilnærming med svartelister. Med hvitelister kan systemadministratorene aktivere en policy for avvisning som standard. Dette blokkerer alle programmer med mindre de er oppført på hvitelisten. Kaspersky-kunder kan opprette egne hvitelister ved å legge programvare til i lister manuelt, eller inkludere Kaspersky Labs kategorilister. Vårt interne hvitelistelaboratorium kontrollerer programmer for sikkerhetsproblemer fortløpende og legger dem til i den kategoriserte databasen over hvitelistede programmer (denne databasen inkluderer over 1,3 milliarder unike filer og det legges til 1 million filer hver eneste dag). 

   Kaspersky-kunder har tilgang til denne databasen og kan bruke den som den er, eller tilpasse den etter bestemte forretningsbehov.  Testmodus sikrer at ingen forretningskritiske programmer blokkeres, og at verken funksjonalitet eller produktivitet påvirkes uønsket. Disse databasene over trygge programmer som oppdateres kontinuerlig, er kjernen i tilnærmingen med dynamiske hvitelister. De tilfører en ekstra effektivitet og sikkerhet samtidig som administratorene kan jobbe videre med andre oppgaver.

   Du kan også velge scenariet med klarering som standard. I dette alternativet forbyr systemadministratorene bestemte apper og tillater alt som ikke er på svartelisten. Klarer som standard kan begrense/forby programmer fra svartelisten, spill, torrent-klienter og annen potensielt risikabel programvare fra å kjøre i nettverket. Systemadministratorer kan enten opprette egne lister eller bruke Kaspersky Lab-kategorier til å opprette lister. Dette sparer dem for tid og sørger for en nøyaktig svartelistestrategi.

  • Kontrollere programprivilegier 

   Noen programmer utfører aktiviteter som kan anses som svært risikable, selv om programmene i seg selv ikke er klassifisert som skadelige. Disse aktivitetene bør kontrolleres. Kasperskys Application Privilege Control (Host-Based Intrusion Prevention System – HIPS) begrenser aktiviteter innenfor systemet i henhold til klareringsnivået som er tilordnet programmet, og begrenser programrettighetene tilgang til bestemte ressurser, inkludert system- og brukerfiler. Du kan også kontrollere programmenes tilgang til opptaksenheter for lyd og video. 

  • Kontrollere bruken av enheter i nettverket

   Med Kasperskys enhetskontroller kan du konfigurere kontroller etter klokkeslett, geografisk sted eller type enhet for å administrere enhetsbruken i nettverket. Du kan justere kontrollene med Active Directory og benytte masker for å hviteliste flere enheter ved behov. Kaspersky Endpoint Security for Windows logger også alle handlinger med sletting og kopiering som utføres på flyttbare stasjoner, og administrerer brukerrettigheter for lese- og skrivehandlinger på USB-enheter, CD-/DVD-plater osv.

  • Kontroll av Internett-tilgang

   Med Kasperskys verktøy for nettkontroll kan du konfigurere policyer for Internett-tilgang og tillate eller avvise tilgang til enkelte nettressurser etter innholdstype, ressurstype eller navn eller URL-adresse og kan samordnes med Active Directory for å angi brukerbaserte policyer.

  Databeskyttelse for tapte eller stjålne enheter med kryptering

  Krypteringsmulighetene i Kaspersky Endpoint Security for Windows tilfører enda et lag med beskyttelse for bærbare PC-er, nettbrett, minnepinner og andre flyttbare medier slik at dataene dine er trygge selv om du blir frastjålet eller mister enheten. Microsoft BitLocker-administrasjon er krypteringsalternativet som er tilgjengelig for servere.

  • Sterk, medgjørlig kryptering

   Kaspersky Endpoint Security for Windows bruker AES-256-krypteringsalgoritmen og støtter AES-NI til å gi sterk, rask kryptering for å beskytte konfidensiell informasjon. Hvis filer eller systemer blir borte eller stjålet, får uautoriserte brukere ikke tilgang til krypterte data. Krypteringen vår er i tråd med FIPS 140-2.

  • Full diskkryptering og kryptering på filnivå

   FDE (Full Disk Encryption), full diskkryptering, opererer på de fysiske sektorene av disken og gjør det enkelt å kjøre en strategi der alt krypteres på en gang. FLE (File-Level Encryption), kryptering på filnivå, bidrar til sikker datadeling over nettverket. Begge krypteringsmodi er tilgjengelige både for harddisker og flyttbare stasjoner.  Med Microsoft BitLocker-administrasjon kan du bruke krypteringsteknologi som er innebygd i operativsystemet, for å forbedre maskinvarekompatibiliteten samtidig som du reduserer påvirkningen på brukeren.

  • Forenklet påmelding og smartkort-/token-støtte 

   Single Sign-On er støttet, mens smartkort-/token-støtte muliggjør bruk av godkjenning med to faktorer for krypterte maskiner for ekstra sikkerhet.

  Sentralisert administrasjon reduserer IT-kompleksitet

  Alle sikkerhetsfunksjoner for Windows-baserte endepunkter konfigureres og kontrolleres eksternt via Kaspersky Security Center for å forenkle IT-kompleksiteten og redusere tiden som brukes på administrasjon av IT-sikkerhet. Du kan distribuere og administrere Kaspersky Endpoint Security for Windows i hele bedriftsnettverket, definere bestemt forsvar mot skadelig programvare, endepunktkontroller og datakrypteringsparametere innenfor én policy og generere og tilpasse en rekke sikkerhetsrapporter.

  Sikkerhet som minimerer innvirkningen på systemer og brukere

  Kaspersky Lab-sikkerhetsteknologier er utformet med et lite ressursspor og for å ha minimal innvirkning på brukeropplevelsen. Du skal ikke måtte ofre produktiviteten for sikkerheten. Kontinuerlige ytelsesforbedringer er bekreftet av uavhengige bransjetester.

  Slik kjøper du

  Kaspersky Endpoint Security for Windows er inkludert i:

  • Maskinvarekrav

   • Intel Pentium 1 GHz or faster
   • 1 GB RAM
   • 2 GB of free space on the hard drive
  • Operativsystemer for stasjonære datamaskiner som støttes

   • Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 8.1 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 8 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x86 / x64 SP1 or later
  • Operativsystemer for servere som støttes

   • Microsoft Windows Server 2016 х64
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard х64
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation / Standard х64
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard х64
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard / Enterprise х64 SP1 or later
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard / Enterprise х64 SP2 or later
En del av:

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for virksomheten din?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk