Skip to main

Kaspersky

ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Nettsikkerhetsløsningen vår, som roses både av bransjen og av kundene våre og er basert på EDR, gir effektiv beskyttelse av nettverk og informasjon. Utvid endepunktsikkerheten uten å utvide ressursene.

Hvis du heller vil bruke dette produktet med en skyadministrasjonskonsoll1, kan du opprette en konto på denne siden.

Hvis du vil installere produktet lokalt, må du laste ned og installere Kaspersky Security Center nedenfor. Under utrullingsprosessen for endepunkter kan du laste ned alle nødvendige distribusjonsfiler direkte fra administrasjonskonsollen. Utrullingsprosessen beskrives fullt ut i hurtigstartveiledningen.

Hvis du vil, kan du installere det direkte på arbeidsstasjoner, servere og mobile enheter som kjører på en av plattformene som står oppført nedenfor. Du laster bare ned så mange programmer du trenger, og installerer dem ved hjelp av installasjonsveiviseren. Installasjonen er enkel, og du kan alltid gå til hjelpen på Internett.

1Det er enkelte begrensninger når det gjelder hvilke funksjoner og funksjonaliteter som kan administreres via skykonsollen. Du finner fullstendig informasjon i hjelpen på Internett.